David Alaba Haberleri

Real Madrid'e büyük şok! Alaba'nın sakatlığı ciddi ve sezonu kapattı

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 17. haftasında Real Madrid sahasında oynadığı maçta Villarreal'i 4-1 mağlup etti. Real Madrid, David Alaba'nın çapraz bağının yırtıldığını ve ameliyat edileceğini açıkladı.

Spor 18-12-2023 09:24

Ünlü futbolcu David Alaba'nın kız arkadaşının babasının darbeciler arasında olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü! Eğer darbe gerçekleşseydi...

Almanya'da darbe yapmaya çalışan Neo-Nazi örgütüne yönelik birçok operasyon yapıldı. Bunların arasında en dikkat çeken kişi ise ünlü futbolcu Alaba'nın kız arkadaşının babası olduğu ortaya çıktı. Almanya'da darbe planladıkları gerekçesiyle gözaltına alınanlar arasında Real Madridli futbolcu David Alaba'nın kız arkadaşının babası Frank Heppner'ın da yer aldığı iddia edildi.

Spor 09-12-2022 16:36

Real Madrid'den Alaba'ya 126 milyon euro!

Real Madrid, Bayern Münih'ten bonservissiz transfer ettiği David Alaba için 126 milyon euroluk ödeme yapacak. Yılın transferi olarak görülen bu açıklama sosyal medyada çok konuşuldu. Bir defans oyuncusuna verilen en yüksek ücret olarak tarihe geçen bu transfer Real Madrid taraftarının tepkisini çekti.

Spor 30-07-2021 16:55

David Alaba

David Alaba Hakkındaki Haberler Mynet'te. David Alaba Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.