Emre Kızılırmak Haberleri

Yasak Elma'da yaprak dökümü! Üç isim birden projeye veda edecek

Fox Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma'da beklenmedik ayrılık haberleri gelmeye başladı. 6 sezondur izleyicisini ekrana kilitlemeyi başaran dizide üç ismin birden projeye veda edeceği ortaya çıktı.

Magazin 03-04-2023 15:14

Tarihin tozlu sayfalarına gömülen olayları gün yüzüne çıkartıyoruz! 9 Mart tarihte bugün neler oldu?

Tarihin sır dolu perdesini sizler için bir kez daha aralıyoruz. Yeni ayın ikinci haftasında tarihte gizemli bir yolculuğa çıkıyoruz. Geçtiğimiz 9 Mart’ta tarihte neler yaşandı sizler için derledik. Dünya tarihine damga vuran 9 Mart olayları...

Trend 09-03-2021 12:16

Aşk Masalı filmi konusu nedir? Aşk Masalı filmi oyuncuları kimler? Aşk Masalı filmi ne zaman çekildi? İşte Aşk Masalı filmi...

Başrollerini Algı Eke ve Emre Kızılırmak’ın paylaştığı Aşk Masalı filmi romantik-komedi türünde eğlenceli zaman geçirmek isteyenlerin ilk tercihi olmaya hazırlanıyor. Yıllardır patronunun oğluna platonik aşık olan Masal’ın hayatını konu alan film, aşkın tüm hallerini izleyicisine yansıtıyor. Peki Aşk Masalı konusu ne? Aşk Masalı filminin oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?

Trend 15-11-2020 16:32

Emre Kızılırmak: 'Benim de annem baba ayrı'

Geçmişinde basketbol koçluğu ve müzisyenlik de var ama onun kafaya taktığı tek şey oyunculuk. Emre Kızılırmak'ın, yeni dizisi 'Bir Deniz Hikâyesi', parçalanan aileleri ve baba-oğul ilişkisini ele alıyor. Meğer genç oyuncunun da anne babası yıllar önce boşanmış.

Magazin 03-10-2015 10:17