Erkan Petekkaya Dizileri Haberleri

Bir zamanlar sabah şekeriydiler! Erkan Petekkaya ve Ceyda Düvenci 26 yıl sonra yeniden buluştu

1997 yılında birlikte Sabah Şekerleri programını sunan Ceyda Düvenci ve Erkan Petekkaya yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Petekkaya ve Düvenci'nin eski halleri sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 27-09-2023 15:10

O Kız dizisinin Kadir'i Erkan Petekkaya kimdir? Erkan Petekkaya nereli ve kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

O Kız'ın Kadir'i Erkan Petekkaya 28 Eylül 2022 Çarşamba günü yeni bölümüyle ekrana gelecek dizi öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Hayatı 5 yaşındaki çocuğun saflığıyla algılayan 45 yaşındaki Kadir'in hikayesinin işlendiği diziyi Sırma Yanık yazdı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Özhan Günhan oturuyor. Geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan O Kız dizisi izleyici ekran başına kilitledi. Peki, O Kız dizisinin Kadir'i Erkan Petekkaya kimdir? Erkan Petekkaya nereli?

Magazin 28-09-2022 15:21

O Kız dizisi oyuncuları kimlerdir? Kanal D O Kız dizisi oyuncuları!

O Kız dizisi oyuncuları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Dizi iddialı konusuyla adından söz ettireceğe benziyor. Özhan Günhan'ın yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosu Sırma Yanık tarafından kaleme alındı. Peki, O Kız dizisi oyuncuları kimlerdir? İşte 21 Eylül 2022 Çarşamba günü Kanal D'de izleyici ile buluşacak olan O Kız dizisinin oyuncuları...

Magazin 21-09-2022 20:24

O Kız dizisinin Kadir'i Erkan Petekkaya kimdir? Erkan Petekkaya nereli ve kaç yaşında, evli mi?

O Kız dizisinin Kadir'i Erkan Petekkaya vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Dizide hayatı 5 yaşındaki çocuğun saflığıyla algılayan 45 yaşındaki Kadir'in hikayesi işleniyor. Özhan Günhan'ın yönetmenliğini üstlendiği O Kız dizisinin senaryosu Sırma Yanık tarafından kaleme alındı. Dizi bu akşam Kanal D izleyicisiyle buluşuyor. Peki, O Kız dizisinin Kadir'i Erkan Petekkaya kimdir? Erkan Petekkaya nereli ve kaç yaşında, evli mi?

Magazin 21-09-2022 20:24

Erkan Petekkaya Dizileri

Erkan Petekkaya Dizileri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Erkan Petekkaya Dizileri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.