Erkeklerin En Seksi Ozellikleri Haberleri

Emily Ratajkowski cesur gala tarzıyla sosyal medyada çok konuşuldu!

2014 ve 2015 yılları arasında Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor. Ünlü isim bu kez gala tarzıyla gündeme geldi. Ratajkowski, alltın rengi saten elbisesiyle kendisine hayran bıraktı.

Magazin 2024-05-03 16:45:36

Burun kıllarınızdan kurtulun! İşte en iyi 10 burun kıl alma makinesi

Kişisel bakımın önemli bir parçası olan burun kıl alma makineleri, erkeklerin bakım rutinlerinin önemli bir parçasıdır. Bunun için doğru makineyi seçmek, hem konforlu kullanım hem de etkili sonuçlar elde etmeyi sağlar. Ama endişelenmeyin çünkü artık en iyi burun kıl alma makinesi hangisi diye saatlerinizi harcamanıza gerek yok! İşte, sizler için seçtiğimiz en iyi burun kıl alma makinesi modellerinden oluşan listemiz!

Haber 2024-04-27 15:53:57

Ashley Graham üstten çektiği pozunu paylaştı! Dekoltesi dikkat çekti

Geçtiğimiz yıl 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla gündeme geliyor. Ünlü model bu kez Instagram hesabından dekolteli siyah mini bluzuyla üstten çektiği pozlarını paylaştı. Paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Magazin 2024-04-26 12:15:47

Büyük beden model Ashley Graham siyah dantelli elbisesiyle poz verdi! Kıvrımlarını sergiledi

Büyük beden modelliği yapan ve geçtiğimiz yıl 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyordu. Siyah dantelli bir elbiseyle poz veren modelin paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 2024-04-22 12:35:07

Dünyada ve Türkiye’de en çok tercih edilen saç bakım markalarından Clear hakkında merak edilenler

Yıllardır erkek şampuanı denildiğinde akla ilk gelen marka olan Clear, zaman içinde portföyünü genişletip hem erkeklerin hem de kadınların severek tercih ettiği bir saç ve saç derisi bakım markası oldu. Dünyada ve Türkiye’de en çok tercih edilen saç bakım markalarından Clear, tüketiciyle buluştuğu ilk günden itibaren özgüvenin önemini vurgularken, saçların özgüven üzerindeki etkisine odaklanıyor.

Finans 29-03-24 20:49

Kate Upton reklam için havuza girdi! Son haline yorum yağdı

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton yıllara meydan okuyor. Gözlerden uzak bir hayat süren Upton uzun zaman sonra reklam için havuzda poz verdi.

Magazin 24-03-24 15:20

Versace'nin en beğenilen erkek parfümü Eros ve Dylan Blue indirime girdi

Versace'nin en beğenilen erkek parfümlerinden Eros ve Dylan Blue, Bahar Fırsatları'na özel indirime girdi. Karizmatik ve güçlü erkeklerin vazgeçilmez kokuları arasında yer alan, girdiğiniz her ortamda dikkat çekmenizi sağlayacak bu parfümlere bir şans vermek isterseniz indirimler bitmeden almanızı tavsiye ederiz. Alıp almamakta kararsız kalanlar için parfümlerin detaylı incelemesi yazımızda...

Haber 23-03-24 12:47

Erkeklerin bir numaralı tercihi! Geçen ayın en çok satan erkek parfümlerini ve deodorantlarını sizin için seçtik

Kişisel bakımın vazgeçilmez bir parçası olan parfüm sadece hoş kokmayı değil aynı zamanda kendinizi ifade etme ve çevrenizde bırakacağınız izlenim konusunda derin bir etkiye sahip. Bu nedenle parfüm seçerken kendi tarzınızı ve kişiliğinizi yansıtan bir koku bulmak önemli. Sizler için erkeklerin bir numaralı tercihi olan ve geçen ayın en çok satan erkek parfümlerini ve deodorantlarını seçtik. Kendinizi daha özgüvenli hissedeceğiniz parfüm ve deodorantlar için içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Haber 08-03-24 12:14

Kıvrımlı model Ashley Graham defile izlemeye böyle gitti! 'Gece 1'den önce...' notu dikkat çekti

Geçtiğimiz sene 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen büyük beden model Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Üç çocuk annesi olan ünlü model podyumların aranan isimleri arasında yer alıyor. Ashley Graham bu defa defile izlemeye gittiği anları paylaştı. Kıvrımlı modelin notu ise dikkat çekti.

Magazin 23-02-24 12:21

Dünyanın en seksi kadını Ashley Graham kuş tüyünden elbisesiyle geceye damga vurdu! Kıvrımlarını böyle sergiledi

Geçtiğimiz sene 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen büyük beden model Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarına devam ediyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Graham bu defa kuş tüyünden elbisesiyle geceye damga vurdu. Ünlü model kıvrımlarını böyle sergiledi.

Magazin 10-02-24 15:58

Rusya'nın en seksi kadını seçilmişti! Irina Shayk davet tarzıyla tam not aldı

Tam adı İrina Şeyklislamova olan Tatar asıllı Rus model Irina Shayk, erkek dergisi Maxim tarafından 'Rusya'nın en seksi kadını' seçilmişti. Şimdilerde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü model bu defa davet tarzıyla olay oldu.

Magazin 09-02-24 13:31

Dünyaca ünlü isim Jada Stevens erkeklerin cinsel organını gizlice kontrol etme yöntemi herkesi şaşkına çevirdi! Çuval kontrolü

Dünyaca ünlü isim Jada Stevens sosyal medyadan yaptığı itirafla herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. Fenomen isim birliktelik yaşadığı erkeklerdeki en önemli kriterinin penis uzunluğu olduğunu belirtti. Stevens, 'ortalama' büyüklükte bir penisi tercih ettiğini ve erkekleri gizlice kontrol ederek ölçülerine uygun olduğundan emin olduğunu itiraf etti.

Trend 08-02-24 11:29

Kıvrımlı model Ashley Graham küçük iç çamaşırıyla 'iş tavsiyesi' verdi! O anlara yorum yağdı

Büyük beden modelliği yapan ve geçtiğimiz sene 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla sık sık gündem oluyor. Siyah dantelli iç çamaşırı ile bir video çeken Ashley Graham takipçilerine 'iş tavsiyesi' verdi. Ünlü modelin o anlarına yorum yağdı.

Magazin 03-02-24 09:06

Taraftarın 'Göğüslerini aç' demesiyle akıllara kazındı! Diletta Leotta ünlü kaleciyle özel anlarını paylaştı

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, Can Yaman ile ilişkisiyle birlikte Türkiye'de de tanınır bir isim haline geldi. Sosyal medyada dünyanın en seksi spikeri olarak ifade edilen İtalyan yıldız uzun zamandır Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius ile birliktelik yaşıyor. Bir bebekleri olan ünlü çift özel anlarını paylaştı.

Magazin 31-01-24 15:40

Love Island/Aşk Adası'nın sunucusu Maya Jama'nın derin dekolteli tarzına yorum yağdı! Dünyanın en seksi kadını

Maya Jama, Love Island All Stars villasına girerken yine iddialı bir seçimde bulundu. Ünlü sunucunun tarzı sosyal medyada yarışmanın önüne geçti. Seyirciler Jama için "Dünyanın en seksi kadını" yorumunda bulundu.

Magazin 31-01-24 09:58

Hailey Bieber sere serpe kumlara uzandı! Sınırları zorlayan pozlar

2018 yılından bu yana Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile evli olan model Hailey Bieber iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim 2017 yılında erkek dergisi Maxim tarafından “Dünyanın En Seksi 100 Kadını” listesinde birinci seçilmişti. Bieber şimdi de son pozlarıyla olay oldu.

Magazin 30-01-24 08:12

Rusya'nın en seksi kadını seçilmişti! Model Irina Shayk, 16 yaşındaki halini paylaştı

Tam adı İrina Şeyklislamova olan Tatar asıllı Rus model Irina Shayk, 16 yaşındaki halini paylaşınca sosyal medyayı salladı. Dünyanın en önemli modelleri arasında yer alan, bir dönem Victoria's Secret meleklerinden biri olarak podyumda yürüyen Rus model Irina Shayk'a beğeni yağdı.

Magazin 28-01-24 10:53

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Ashley Graham yatak pozuyla olay oldu

Geçtiğimiz sene 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen büyük beden model Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alan ünlü model bu defa yatak pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 27-01-24 15:27

Maxim 'Dünyanın en seksi kadını' seçmişti! Olivia Culpo tribün pozlarıyla olay oldu

2019 yılında Maxim dergisi tarafından 'Dünyanın en seksi kadını' olarak seçilen 2012 Kainat Güzeli Olivia Culpo sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa tribün pozlarıyla olay oldu.

Magazin 24-01-24 10:01

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Emrata baştan aşağı tülden elbisesiyle poz verdi! Frikik vermeyi gülle engelledi

2014 ve 2015 yılları arasında Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa son pozlarıyla olay oldu. Baştan aşağı tülden bir elbise giyen Emrata frikik vermeyi gülle engelledi.

Magazin 23-01-24 15:05

Kepeğe karşı en etkili formül! Sadece 2 malzeme kepeğin kökünü kazıyor, tekrar oluşumunu engelliyor

Saçtaki kepek sorunu hem kadın hem de erkeklerin sıklıkla karşılaştığı bir problem. Tertemiz saçlara kavuşmak ve kepek sorununu kökten çözmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte kepeğin kökünü kazıyan 2 malzemeli formül...

Kadin 20-01-24 11:39

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Kate Upton son haliyle gündem oldu! 'Yıllara meydan okuyor'

Modellik ve oyunculuk kariyerinde hızla ilerleyen Upton, erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilmişti. Zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan ünlü şimdi de son haliyle gündem oldu. Görenler 'Yıllara meydan okuyor' yorumunda bulundu.

Magazin 19-01-24 15:42

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Ashley Graham tüle sarınıp iç çamaşırıyla poz verdi

Büyük beden modelliği yapan ve daha önceden dünyanın en seksi kadını olarak seçilen Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her paylaşımı binlerce beğeni alan Ashley Graham bu defa tüle sarınıp poz verdi.

Magazin 18-01-24 10:54

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Emrata sütyensiz tarzıyla mest etti

2014 ve 2015 yılları arasında Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Her paylaşımı binlerce beğeni ve yorum alan Emrata bu defa sütyensiz tarzıyla dikkat çekti. Ünlü ismin son paylaşımı olay oldu.

Magazin 12-01-24 14:50

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll'ün keyif dolu anları! Önce masaj yaptırdı ardından ayna karşısına geçip kusursuz fiziğini sergiledi

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda tribünlerdeki cesur kıyafet seçimleri sayesinde "Dünyanın en seksi taraftarı" unvanını alarak sosyal medyada bir anda popülerleşen Ivana Knöll limitleri zorlayan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Fenomen isim önce takipçileriyle masaj yaptırdığı anları paylaştı. Ardından ise siyah iç çamaşırı takımıyla ayna karşısına geçerek kusursuz fiziğini cesur bir şekilde sergiledi.

Trend 12-01-24 12:04

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll, siyah bikinisiyle ayna karşısına geçti: Kıvrımlarını sergileyen fenomen adeta büyüledi!

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda tribündeki kıyafet seçimleri nedeniyle dikkatleri üzerine çekerek 'Dünyanın en seksi taraftarı' unvanına sahip olan Ivana Knöll, yeni pozlarıyla dikkat çekti. Ünlü isim siyah bir bir bikini giyip ayna karşısına geçti.

Magazin 06-01-24 12:48

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Emily Ratajkowski eteğini sıyırıp verdiği pozla olay oldu!

2014 ve 2015 yılları arasında Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski şimdilerde cesur sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor. Emrata lakaplı model ve oyuncu Emily Ratajkowski cesur pozlarına yenisini ekledi.

Magazin 02-01-24 17:10

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Ashley Graham 2023'e damga vuran pozlarını paylaştı

Büyük beden modelliği yapan ve daha önceden dünyanın en seksi kadını olarak seçilen Ashley Graham sosyal medya hesabından 2023'e damga vuran pozlarını paylaştı. Ünlü model pozlarını 21 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 31-12-23 13:43

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Emily Ratajkowski saten elbisesiyle poz verdi

2014 ve 2015 yılları arasında Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi 100 kadınından biri seçilen Emily Ratajkowski şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor. İddialı ve cesur seçimleriyle adından söz ettiren ünlü isim bu defa siyah saten elbisesiyle poz verdi. Göğüs dekoltesiyle dikkat çeken Emrata'nın son pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 26-12-23 16:16

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Büyük beden model Ashley Graham göğüslerini kapatmaya çalıştı

Büyük beden modelliği yapan ve daha önceden dünyanın en seksi kadını olarak seçilen Ashley Graham olay pozlara imza attı. Tül tarzında bir üst giyip göğüslerini elleriyle kapatmaya çalıştığı anları paylaşan model sosyal medyayı salladı.

Magazin 11-12-23 15:18

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll, kıvrımlarını belli eden dantel tulumuyla şov yaptı! Güzelliği manzaranın önüne geçti

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda tribündeki kıyafet seçimleri nedeniyle dikkatleri üzerine çekerek 'Dünyanın en seksi taraftarı' unvanına sahip olan Ivana Knöll, lakabının hakkını verdi. Fenomen isim Bakü'deki dantel tulumuyla poz verince sosyal medyada beğeni topladı.

Trend 05-12-23 15:58

Büyük beden sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall, iç çamaşırı pozuyla 'dünyanın en seksi kadını' seçildi! Beğeni yağmuruna tutuldu

Sosyal medyadan beden pozitifliğine yönelik yaptığı paylaşımları sayesinde dikkatleri üzerine eken büyük beden sosyal medya fenomeni Isabel Nicholls Nall, iç çamaşırlı pozlarını paylaşarak beğeni topladı. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede beğeni toplarken, 'dünyanın en seksi kadını' yorumlarını da beraberinde getirdi.

Trend 23-11-23 11:46

Çok satan Braun ve Philips tıraş makinelerinde Gülümseten Kasım Fırsatları

Erkekler için kişisel bakım söz konusu olduğunda saç ve sakal tıraşı en önemli adımı oluşturuyor. Berber masrafına son veren, hızlı ve etkili bir tıraş deneyimi sunan cihazlar, erkeklerin vazgeçilmezi oluyor. Siz de kaliteli bir tıraş makinesi arıyorsanız çok satan ve kısa süreliğine indirimde olan modellere bir göz atabilirsiniz. İndirimli tıraş makinelerini sizin için seçtik!

Haber 20-11-23 12:11

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll sokak tarzıyla büyüledi! Ten rengi elbisesi olay yarattı... Işıl ışıl parlıyorsun

Eski Hırvatistan güzeli Ivana Knöll, Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda tribündeki tarzıyla sosyal medyanın ilgisini çekmişti. Dünya basındaki manşetlerde yerini alırken sosyal medyada "Dünyanın en seksi taraftarı" lakabıyla anılmaya başlanan Ivana Knöll adının hakkını veren paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Fenomen ismin sokak tarzı gündem yarattı.

Trend 17-11-23 10:17

Dünyanın en seksi hava durumu sunucusu olarak anılıyordu! Son pozuyla Instagram'ın sıcaklığını yükseltti

"Dünyanın en seksi hava durumu sunucusu" olarak kabul edilen Yanet Garcia Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla adeta şov yapıyor. Instagram'da yaklaşık 15 milyona yaklaşan bir takipçi kitlesi bulunan Garcia, son paylaşımıyla sosyal medyanın sıcaklıklarının yükselmesine neden olarak beğeni topladı.

Trend 14-11-23 10:04

Bir dönem 'Dünyanın en seksi kadını'ydı! Kate Upton son pozuyla dikkat çekti

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton, sosyal medyayı oldukça az kullanıyor. Bir döneme damga vuran güzel model "Aylardır ilk kez topuklu giyiyorum" diyerek paylaştığı pozlarla hayranlarını mest etti.

Magazin 14-11-23 08:17

Apollonia Llewellyn minicik bikinisiyle olay pozlara imza atınca Yaşayan en seksi kadın ilan edildi

Sosyal medyada 'Barbi' lakabıyla tanınan sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn sınırları zorlamayı seviyor. Ünlü isim son olarak neredeyse yok gibi bikinisiyle pozlar verince "Yaşayan en seksi kadın" ilan edildi.

Magazin 13-11-23 15:02

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll derin göğüs dekoltesinden vazgeçmedi! Leopar tulumuyla poz verdi... Her şey enerjiyle ilgili...

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda tribündeki cesur kıyafet seçimleri sayesinde kısa sürede sosyal medyada 'En seksi taraftar' unvanını kazanan Ivana Knöll, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlara hız kesmeden devam ediyor. Eski Hırvatistan güzeli Knöll, vazgeçmediği derin göğüs dekolteli leopar desenli pozuyla hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 08-11-23 10:48

“Dünyanın en seksi bilim insanı” olarak anılıyor! Ayak fetişine önlem alarak çıplak ayaklarını sansürledi! Hareketi olay yarattı

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 26 yaşındaki Rosie Moore hem bir bilim insanı hem de bir model olarak sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Özellikle vahşi hayvanlarla çekilen fotoğraflarıyla gündem yaratan Moore, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı sansürlü paylaşımla adından söz ettirmeyi başardı.

Trend 28-10-23 13:59

'Dünyanın en seksi kadını'ydı! Kate Upton son haliyle beğeni topladı

Erkek dergisi Maxim tarafından 2018 yılında “Dünyanın en seksi kadını” seçilen model Kate Upton evlenip çocuk sahibi olduktan sonra kariyerinde durma noktasına geldi. Güzel model artık gözlerden uzak bir hayat sürüyor.

Magazin 24-10-23 09:13

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll, benzin pompasının başına süper mini şortuyla geçti! Sosyal medyada beğeni rekoru kırdı

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda tribündeki cesur kıyafet seçimleri sayesinde kısa sürede sosyal medyada 'En seksi taraftar' unvanını kazanan Ivana Knöll lakabının hakkını sonuna kadar veriyor. Fenomen isim son olarak süper mini şortuyla arabasına benzin doldurduğu anlarda çekilen pozlarını paylaşarak hayranlarının beğenisini kazandı.

Trend 17-10-23 11:34

Kadınların erkeklerde seksi bulduğu 5 özellik! Kadınlar bu erkeklere karşı koyamıyor

Kadın ve erkek ilişkileri her dönem merak edilen ve üzerinde araştırma yapılan bir konudur. Erkeklerin kadınlardan ve kadınların erkeklerden beklentileri her zaman anlaşılmaya alışılmıştır. Bizde sizler için kadınların erkeklerde en seksi bulduğu beş özelliği derledik. İşte kadınların erkeklerde karşı koyamadığı özellikler...

Kadin 11-10-23 15:32

'Dünyanın en seksi voleybolcusu' olarak tanınıyor! Kayla Simmons dantel doğum günü kıyafetiyle sosyal medyada gündem yarattı

Sosyal medyada 1 milyonu aşkın takipçisi bulunan ve kullanıcılar arasında 'Dünyanın en seksi voleybolcusu' olarak tanına Kayla Simmons doğum günü paylaşımıyla lakabının hakkını sonuna kadar verdi. Fenomen isim doğum gününü kutlamak için beyaz dantel bir kıyafet tercih ederek sahilde pozlar verdi. Simmons'un paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 29-09-23 11:09

Klasik deri cüzdanlardan RFID engelleyici kartlıklara birbirinden kullanışlı erkek cüzdan modelleri

Erkeklerin en çok kullandığı aksesuarlar arasında cüzdan, gözlük, tesbih gibi ürünler yer alıyor. Bunların içinde özellikle cüzdanlar, hemen hemen her erkeğin favori ürünleri arasında yer alıyor. Siz de kendiniz için en doğru cüzdan seçimini yaparak tarzınızı en iyi şekilde yansıtabilirsiniz. Eğer güvenlik konusunda hassassanız RFID özellikli cüzdanlar sizin için en iyi seçeneklerden olabilir. İşte klasik deri cüzdanlardan RFID engelleyici modellere kadar en güzel seçenekler!

Haber 27-09-23 15:25

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll cesur kıyafet tarzıyla gösterinin önüne geçti! Tamamen tülden oluşan tulumu sosyal medyada gündem yarattı

Dünya Kupası'nda "En Seksi Taraftar" seçilen Ivana Knöll lakabının hakkını veren paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Eski Hırvatistan güzeli Knöll bu kez Milano'da bir gösteriyi izlemek için seyirciler arasındaki yerini aldı. Fenomen ismin tamamen tül detaylardan oluşan tulum tercihi sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 27-09-23 09:43

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll tribündeki yeniden tribündeki yerini aldı! Tarzı gündem yaratmayı başardı

Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'ndaki cesur kıyafet seçimleri sayesinde "Dünyanın en seksi taraftarı" olarak ünlenen Ivana Knöll lakabının hakkını vermek için yeniden tribünlerdeki yerini aldı. Şampiyonlar Ligi heyecanını yaşamak isteyen Knöll soluğu İtalya'da aldı. Fenomen ismin tercih ettiği gri renkli tulumu sosyal medyadan beğeni topladı.

Trend 20-09-23 10:53

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Emily Ratajkowski erkeklere seslendi

Kendisini defalarca kez aldatan Sebastian Bear-McClard'dan boşanan Emily Ratajkowski, kendisiyle akşam yemeğine çıkmak isteyen herkesle vakit geçirmeye hazır olduğunu duyurdu.

Magazin 15-09-23 15:30

'Yaşayan en seksi erkek' Chris Evans sessiz sedasız evlendi

Marvel'ın sevilen karakteri "Kaptan Amerika"ya hayat veren ünlü aktör Chris Evans sessiz sedasız evlendi. Evans'ın bir süredir birlikte olduğu Alba Baptista ile evlendiği iddiası sosyal medyayı salladı.

Magazin 11-09-23 12:01

“Dünyanın en seksi voleybolcusu” Kayla Simmons kovboy tarzıyla büyüledi! Köklerime döndüm

Profesyonel spor kariyerini sosyal medya fenomenliğiyle değiştiren Kayla Simmons kısa sürede 1 milyonu aşkın takipçiye ulaştı. Spordaki başarısının yanında güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken fenomen isim kovboy tarzıyla sevenlerinin karşısına çıktı. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 09-09-23 14:30