Galatasaray Fenerbahce Maci Nerede Oynanacak Haberleri

Konyaspor'dan Galatasaray maçı öncesi hamle geldi! Oyunculara 29 milyon TL maaş ödemesi yapıldı

Süper Lig'de Pazar günü oynanacak şampiyonluk maçlarının düğümü Konya'da çözülecek. Galatasaray'ın Konyaspor'dan 1 puan alması halinde bile şampiyonluğa ulaşacağı mücadele öncesi ev sahibi ekipten hamle geldi.

Spor 2024-05-24 22:54:54

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında ikili averaj devreye girdi! İşte iki takımın da şampiyonluk ihtimalleri...

Süper Lig'de şampiyonluk düğümü son hafta oynanacak maçlarla çözülecek. Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı deplasmanda mağlup etmesiyle birlikte hesaplar yeniden yapılmaya başlandı. İkili averajda Galatasaray'dan üstün olan sarı-lacivertliler, son hafta oynanacak Konyaspor-Galatasaray maçını bekleyecek.

Spor 2024-05-20 13:36:17

Galatasaray - Fenerbahçe maçını yalnızca 14 kişi izledi! Hakem sahaya şemsiyeyle çıktı

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bugün oynanacak maç öncesinde eski karşılaşmalar dikkat çekti. Uzun yıllardır süregelen rekabette ilginç olaylar da yaşandı.

Spor 2024-05-19 16:18:11

SON DAKİKA | Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi belli oldu!

Son dakika: Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında bugün Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçın Video Yardımcı Hakemi (VAR) Fabio Maresca oldu.

Spor 2024-05-19 12:09:54

Galatasaray-Fenerbahçe maçı için araba parasına bilet satılıyor! Tam 750 bin TL'ye onlarca bilet satışta...

Pazar günü oynanacak ve şampiyonluğun düğümünün çözüleceği Galatasaray-Fenerbahçe maçında satışa çıkan biletler saniyesinde tükenmişti. İki takım taraftarlarının da yoğun ilgi gösterdiği mücadele öncesi tüm Türkiye bu karşılaşmaya odaklanmış durumda. Hal böyle olunca taraftarların durumunu fırsat bile karaborsacılar bilet fiyatlarını inanılmaz seviyeye çıkarttı.

Spor 17-05-24 21:15

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig’de pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yönetecek olan FIFA kokartlı hakem Arda Kardeşler, kariyerinde 2. kez bu derbide düdük çalacak.

Spor 16-05-24 13:13

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin iddaa oranlarında şaşırtan detay!

Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak ve şampiyonluğun düğümünü çözecek Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin oranları belli oldu.

Spor 16-05-24 11:03

Aziz Yıldırım'dan hafta sonu oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisine dair tahmin!

Yeniden aday olduğunu açıklayan Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım düzenlediği basın toplantısında merak edilenleri yanıtladı. Yıldırım hafta sonu oynanacak olan Galatasaray derbisine dair de tahminde bulundu. İşte o sözler...

Spor 15-05-24 15:28

Serdar Ali Çelikler'den olay yaratan iddia! ''Galatasaray, Fenerbahçe'ye 5 atmak için sahaya çıkacak''

Fenerbahçeli kimliği ile tanınan gazeteci Serdar Ali Çelikler, haftaya oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili olay yaratacak bir iddiada bulundu. Florya'dan bilgi aldığını ifade eden Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'ın maça 5 atmak için çıkacağını söyledi.

Spor 13-05-24 13:34

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin tarihi değişti!

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi 19 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. Daha önce diğer maçlarla aynı saatte oynanması planlanan derbi maçının tarihi bir gün ileri alınarak pazar gününe taşındı.

Spor 13-05-24 09:37

Saat 19.00'dan sonra hayat duracak! Süper Lig'de kader günü: Tüm maçlar aynı anda başlayacak! Şampiyonluk...

Süper Lig'de bugün saat 19.00'da heyecan zirveye çıkacak. 36. hafta maçlarının tamamı, bugün aynı saatte oynanacak. Ligin zirvesini ve düşme hattını yakından ilgilendiren kritik akşamda heyecanın en çok yaşanacağı yer ise İstanbul olacak. Fenerbahçe'nin yenilmesi halinde, Galatasaray bir puan alsa bile şampiyonluğunu ilan edecek. Fenerbahçe'nin kazanması ve Galatasaray'ın kaybetmesi halindeyse önümüzdeki hafta oynanacak derbi çok daha büyük önem kazanacak.

Spor 12-05-24 10:01

Fenerbahçe'de Galatasaray maçı öncesi İrfan Can Kahveci şoku!

Konyaspor maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen İrfan Can Kahveci'nin sol alt adalesinde 2. derece yırtık tespit edildiği açıklandı. Yıldız oyuncunun Galatasaray ile oynanacak derbi mücadelesinde forma giyemeyeceği öğrenildi.

Spor 07-05-24 17:40

SON DAKİKA: İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan Galatasaray-Fenerbahçe derbisine az bir zaman kala deplasman seyircisi kararı!

Son dakika... Galatasaray ile Fenerbahçe derbisinin oynanmasına kısa bir süre kala İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan kritik bir karar geldi. Buna göre, RAMS Part'ta oynanacak mücadelede 2 bin 400 sarı-lacivertli taraftar takımlarını desteklemek üzere tribünlerdeki yerini alabilecek.

Spor 07-05-24 12:16

Galatasaray derbisi için olay iddia! Allah korusun diyerek, Fenerbahçelileri uyardı: Ağır fark yerseniz... Camiaya ağır bir leke sürmeyin!

Konyaspor deplasmanında berabere kalarak şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de moraller bozulurken, iki hafta sonra oynanacak Galatasaray derbisi için dikkat çeken bir açıklama geldi. Fenerbahçeli futbolcuları derbi için şimdiden uyaran spor yorumcusu Sinan Engin, "Benden, size tavsiye... Galatasaray maçına çok iyi konsantre olun. Allah korusun, şampiyonluğu kaybettiğiniz gibi bir de ağır fark yerseniz... Camiaya ağır bir leke sürmeyin!" dedi.

Spor 07-05-24 08:27

Ahmet Çakar'dan şampiyonluk iddiası! ''Tıpkı Denizlispor maçı gibi, Galatasaray son hafta şampiyonluğu Konya'da kaybedecek''

Futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar'dan yine gündeme bomba gibi düşen bir açıklama geldi. Galatasaray'ın son hafta şampiyonluğu kaybedeceğini iddia eden Çakar, oynanacak maçların skorlarını da verdi.

Spor 16-04-24 09:09

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan tarihi açıklamalar! Galatasaray maçına neden çıkmadıklarını flaş sözlerle itiraf etti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçı öncesi açıklamalarda bulundu. TFF'yi; mücadeleyi ertelemediği ve yabancı hakem atamadığı için protesto eden sarı-lacivertliler, Galatasaray maçına u19 takımıyla çıkma kararı almıştı. Ali Koç, "Ali Koç: Türk futbolun artık bir 'reset' zamanı geldi. Bataklığı kurutup Türk futbolunun kendisini yeniden inşa etmesi gereken bir dönemdeyiz. Tekerleği yeniden icat etmeye gerek yok." dedi.

Spor 07-04-24 19:42

Fenerbahçe işte böyle sahadan çekilecek! Galatasaray maça başlayacak ama...

Fenerbahçe bu akşam oynanacak Galatasaray maçına çıkmama kararı almış ve büyük bir sürprize imza atmıştı. Sarı-lacivertlilerin mücadeleye u19 takımıyla çıkıp, başlama düdüğünün hemen ardından sahadan çekileceği öğrenildi.

Spor 07-04-24 16:06

Süper Kupa maçı öncesi TFF'den sürpriz hamle!

Fenerbahçe'nin, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçına as kadroyla çıkmayacak olması TFF'yi de etkiledi.

Spor 07-04-24 15:59

Dev derbi tatil edilirse ne olacak? Fenerbahçe 6 kişi kalırsa işte bunlar yaşanacak...

Bu akşam oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde sarı-lacivertliler sahaya U19 takımıyla çıkacak. Fenerbahçe'nin maça 9 futbolcuyla çıkıp müsabakayı tatil ettireceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki dev derbi tatil edilirse ne olacak? Fenerbahçe 6 kişi kalırsa işte bunlar yaşanacak...

Spor 07-04-24 11:29

Merakla beklenen Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için olay iddia! 'Maç başlayacak ve yönetim...'

Galatasaray ile Fenerbahçe bugün Türkiye Kupası finalinde buluşacak. Şanlıurfa'da oynanacak olan maça Galatasaray tam kadro çıkmayı planlarken, Fenerbahçe'nin U19 takımıyla sahaya çıkması bekleniyor. Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik'in '90 dakikalık bir maç olmayacak' açıklaması üzerine flaş bir iddia daha ortaya atıldı.

Spor 07-04-24 10:59

Süper Kupa öncesi Okan Buruk'tan dikkat çeken ifadeler! O sözler için konuştu: 'İlk defa duydum'

Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu. Kendi işlerine odaklandıklarını ifade eden Buruk, "Biz üzerimize düşeni yapıp kupayı kazanmak istiyoruz" dedi. Galatasaray’ın eski Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk 'Biz de U19'la çıkalım' sözleri hakkında ise Buruk, "İlk defa duydum" dedi.

Spor 06-04-24 21:14

Süper Kupa sahibini buluyor! İşte Galatasaray ve Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Daha önce Suudi Arabistan'da oynanması planlanan fakat Riyad yönetimiyle yaşanan kriz nedeniyle iptal edilen Süper Kupa finali bu Pazar, Şanlıurfa'da oynanacak. Galatasaray ve Fenerbahçe bu sezon bir kez karşı karşıya kaldı. O karşılaşma da 0-0 sona ermişti. Şanlıurfa'daki karşılaşma öncesi iki takım hakkındaki son detaylar ve Galatasaray - Fenerbahçe muhtemel 11'leri haberimizde...

Spor 05-04-24 16:04

Aziz Yıldırım, Ali Koç ve kurmaylarının Süper Kupa kararına yönelik çok sert bir açıklamada bulundu! Bu karar formamıza hakarettir

Fenerbahçe'de uzun yıllar başkanlık görevi yürütmüş olan Aziz Yıldırım, pazar günü Galatasaray ile oynanacak olan Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkma kararı alan Sarı-Lacivertli yönetimin bu kararına sert tepki gösterdi. İşte detaylar...

Spor 05-04-24 14:49

SON DAKİKA: TFF'den Fenerbahçe'ye Süper Kupa yanıtı: Daha önce ilan edildiği üzere 7 Nisan günü Şanlıurfa'da oynanacaktır!

Son dakika... TFF'den Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan Süper Kupa karşılaşmasına dair bir açıklama geldi. Sarı-Lacivertliler'in erteleme talebine ret cevap veren federasyon, 14 Nisan'daki Karagümrük maçının ertelenmesi önerisini ise Fenerbahçe'nin reddettiğini duyurdu. İşte detaylar...

Spor 04-04-24 18:46

Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa Finali için Fenerbahçe'den akıllara durgunluk veren plan! Kendilerini böyle hükmen mağlup ettirecekler

Fenerbahçe, yabancı hakem ile farklı bir tarihte oynanmasını istediği Süper Kupa maçına bu taleplerin reddedilmesi nedeniyle U19 takımıyla çıkmaya karar verirken, Başkan Vekili Erol Bilecik'in '90 dakikalık bir maç olmayacak' sözü dikkatleri çekmişti. İddiaya göre Sarı-Lacivertliler kasıtlı olarak hata yaparak hükmen mağlup olmayı planlıyor. İşte detaylar...

Spor 04-04-24 17:23

SON DAKİKA | Süper Kupa maçının hakemi belli oldu! Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Volkan Bayarslan yönetecek

Son dakika haberi: 7 Nisan Pazar günü Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa'yı Volkan Bayarslan'ın yöneteceği açıklandı.

Spor 04-04-24 13:29

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçı için TFF talepleri reddetti!

Fenerbahçe, Süper Kupa maçının ertelenip yabancı hakem atanmaması durumunda maça u19 takımıyla çıkılacağını açıklamıştı. Bu karardan sonra TFF'den cevap geldi ve Fenerbahçe'nin talebi reddedildi.

Spor 04-04-24 08:29

Galatasaray-Hatayspor maçı için ilginç tahmin! Avrupa'da şans bile tanımadılar...

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında bu akşam Atakaş Hatayspor'u konuk edecek Galatasaray'a Avrupa basını ilginç bir tahminde bulundu. Bu hafta Avrupa'da oynanacak tüm maçların favori oranlarının açıklanmasının ardından en favori takım Galatasaray gösterildi.

Spor 02-04-24 10:51

Fenerbahçe Adana Demirspor maçının biletlerini satışa sunmadı! Ligden çekilme...

Fenerbahçe'de 2 Nisan günü gerçekleştirilecek tarihi genel kurul öncesi bilet satışı durduruldu. Sarı-Lacivertli Kulüp Adana Demirspor maçının biletlerini satışa çıkarmazken, Galatasaray ile oynanacak olan Süper Kupa mücadelesi için de taraftarlarına 'bilet almayın' uyarısı yaptı.

Spor 01-04-24 20:51

Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmak istemiyor iddiası!

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finalinin tarihiyle ilgili resmi sitesinden açıklamada bulundu. Yapılan duyuruda, Süper Kupa finalinin daha önce belirlendiği gibi 7 Nisan Pazar günü saat 21.30'da Şanlıurfa'da oynanacağı ifade edildi. Bu açıklamanın ardından Fenerbahçe için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Spor 24-03-24 14:54

Kadın futbolunda şampiyonluk yolunda derbi heyecanı

Türkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe Petrol Ofisi ile Galatasaray Petrol Ofisi arasında oynanacak derbi heyecanı, Pazar günü saat 14.00’te Derağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde yaşanacak.

Yurthaber 22-03-24 10:38

SON DAKİKA: Galatasaray ve Fenerbahçe'den anlamlı karar! TFF açıkladı... Süper Kupa gelirleri depremzedelere bağışlanacak

Son dakika... Galatasaray ve Fenerbahçe arasında 7 Nisan günü oynanacak olan Süper Kupa mücadelesi öncesi iki takımdan anlamlı bir karar geldi. TFF'nin açıkladığı karara göre iki kulübün ortak kararı neticesinde karşılaşmanın gelirleri 6 Şubat depreminden etkilenen depremzedelerin yararına bağışlanacağını duyuldu.

Spor 12-03-24 13:01

Şanlıurfa turizmi 2024 sezonunda turist rekoru kırmayı hedefliyor

Kültür ve inanç turizminin önemli merkezleri arasında yer alan Şanlıurfa, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak 2023 Turkcell Süper Kupa maçıyla başlayacağı turizm sezonunda 1 milyon ziyaretçiyi ağırlamayı hedefliyor.

Yurthaber 11-03-24 10:50

Turkcell Süper Kupa maçının saatinde değişiklik!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan Pazar günü oynanacak Turkcell Süper Kupa finalinin başlama saati 21.30 olarak değiştirildi.

Spor 04-03-24 14:57

Beşiktaş - Galatasaray derbisinin sonucu için Google'ın yapay zekası tahminde bulundu!

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında 3 Mart Pazar günü oynanacak derbi karşılaşmasında her iki takım, golcüleriyle sonuç almaya çalışacak. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren dev derbinin skorunu Google'ın yapay zekası günler öncesinden tahminde bulundu.

Spor 01-03-24 12:37

Cenk Tosun'dan Konyaspor galibiyeti sonrası Galatasaray derbisi için açıklama!

Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek adını bir üst tura yazdıran Beşiktaş'ta golcü oyuncu Cenk Tosun hafta sonu oynanacak olan kritik Galatasaray derbisine dair açıklamalarda bulundu.

Spor 28-02-24 23:17

Beşiktaş-Galatasaray derbisine deplasman takımı taraftarı alınacak!

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak Beşiktaş - Galatasaray maçı öncesi deplasman taraftarının stadyuma alınacağı açıklandı.

Spor 27-02-24 16:32

SON DAKİKA | Galatasaray'a büyük şok! Mauro Icardi'nin cezası belli oldu

Son dakika haberi: Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'ye bir maç ceza verdi. Yıldız golcü, bu akşam oynanacak Antalyaspor müsabakasında cezasını çekecek ve sahada yer alamayacak. Öte yandan Galatasaray, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Mauro Icardi'ye verdiği bir maçlık ceza için Tahkim Kurulu'na itirazda bulunacak.

Spor 26-02-24 12:44

Süper Kupa maçı Şanlıurfa turizmine katkı sunacak

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan'da oynanacak 2023 Turkcell Süper Kupa maçının Şanlıurfa'ya alınması, kentteki turizmcileri sevindirdi.

Yurthaber 26-02-24 11:03

Şanlıurfa'yı Süper Kupa heyecanı sardı

Şanlıurfa'da, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa maçının 7 Nisan'da kentte oynanacak olması sevinçle karşılandı.

Yurthaber 22-02-24 12:15

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yeni transferleri Süper Kupa'da forma giyebilecek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan'da oynanacak Turkcell Süper Kupa maçında yeni transferlerin forma giyebileceğini duyurdu.

Spor 21-02-24 22:33

TFF'nin Süper Kupa maçının tarihini açıklamasının ardından ilginç bir detay ortaya çıktı! Galatasaray ve Fenerbahçe Avrupa'da çeyrek finale yükselirse iş karışacak...

Fenerbahçe ile Galatasaray’ın kozlarını paylaşacağı 2023 Turkcell Süper Kupa Şanlıurfa’da oynanacak. Maçın oynanacağı tarihin de açıklanmasının ardından sosyal medyada taraftarlar tepki gösterdi.

Spor 21-02-24 18:29

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa mücadelesi için çok sürpriz açıklama! Şanlıurfa'ya hayırlı olsun

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan ancak Suudi Arabistan'ın çirkin engellemeleri nedeniyle ertelenene Süper Kupa mücadelesi için Şanlıurfaspor başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Mustafa Çadırcı'dan sürpriz bir paylaşım geldi.

Spor 19-02-24 23:28

Süper Lig'de derbi tarihleri açıklandı! Beşiktaş-Galatasaray ve Trabzonspor-Fenerbahçe maçları belli oldu

Süper Lig'de 4 haftalık program açıklandı ve derbi tarihleri belli oldu. Buna göre 3 Mart Pazar günü Beşiktaş-Galatasaray, 17 Mart Pazar günü ise Trabzonspor-Fenerbahçe maçı oynanacak.

Spor 16-02-24 15:54

Galatasaray yönetimi, Sparta Prag maçına dev prim belirledi!

Bu akşam oynanacak Sparta Prag maçı öncesi Galatasaray yönetimi bu maça özel bir prim belirledi.

Spor 15-02-24 10:23

Ankaragücü - Galatasaray maçının oynanacağı stadyum açıklandı! TFF'den Eryaman Stadyumu hakkında karar...

Ankaragücü ile Galatasaray arasında oynanacak maçın hangi stadyuma verileceği büyük merak konusu olmuştu. Ankaragücü stadyumunun zemininin kötü olması sebebiyle mücadelenin başak bir stadyumda oynanabileceği söyleniyordu. TFF, Eryaman Stadyumu hakkında kararını bildirdi.

Spor 13-02-24 17:07

Süper Kupa finali oynanamadı ama... Türkiye Kupası'nda eşleşmeler belli oldu! Final yolunda ilginç detay, Galatasaray ve Fenerbahçe...

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final kuraları çekildi. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un kupadaki rakipleri belli oldu. Kupada çeyrek final müsabakaları, tek maç eleme usulüne göre yapılacak. Çeyrek final maçları 27, 28 ve 29 Şubat tarihlerinde oynanacak.

Spor 12-02-24 14:20

Okan Buruk'tan sakatlık açıklaması! ''Nelsson ile ilgili maçtan sonraki doktorumuzla konuştuk''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gelecek hafta MKE Ankaragücü ile deplasmanda oynayacakları maçtaki stat zeminin durumunun sorulması üzerine, "Zemin bakıma alındı ama 8-9 günde içerisinde zeminin toparlayacağını düşünmüyorum. Bunla ilgili kararı federasyon verecektir. Nerede olursa biz oynayacağız. Bununla ilgili sorunumuz yok" dedi.

Spor 10-02-24 23:36

Trabzonspor - Galatasaray maçının hakemi Abdulkadir Bitigen oldu

Pazar günü oynanacak Trabzonspor - Galatasaray maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

Spor 19-01-24 10:20