İngilizce Öğretmenliği Haberleri

İngilizce Öğretmenliği mezunları ne iş yapar? İngilizce Öğretmenliği Bölümü mezunları iş imkanları nelerdir?

Dil alanında en çok talep gören bölümlerden olan İngilizce Öğretmenliği bölümüdür. Lisans dönemi boyunca İngilizceye hem yazılı hem de sözlü bir şekilde hâkim olurlar. Aynı zamanda öğretmenlik mesleğine dair dersler almaktadırlar. Peki, İngilizce Öğretmenliği Bölümü nedir? İngilizce Öğretmenliği mezunları iş imkânları nelerdir?

Egitim 09-09-2022 16:40

Mercekle ders çalışan Nazlıcan azmiyle üniversiteli oldu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde gözlerindeki rahatsızlık nedeniyle kitapları mercekle okuyarak sınava hazırlanan ve İngilizce öğretmenliği bölümünü kazanan 18 yaşındaki Nazlıcan Fidan azmiyle çevresindekilerin takdirini topluyor - Fidan: - "O süreçte 'Sen okuma, başaramazsın' diyenler olmuştu. Ben de bu yüzden inat ettim. Nenemin evinde kalıyordum. Arkadaşlarım akşam dersleri erken bitirirken ben gece saat 3'e kadar ders çalıştığımı hatırlıyorum"

Yurthaber 15-02-2022 11:09

Dereceye giren öğrencileri otomobil

Büyükşehir Belediyesi’nin geçen yıl yapılan üniversite sınavında Kocaeli’nden ilk 100’e giren öğrencilere otomobil verdi.

Yurthaber 28-02-2012 16:04

3500 İngilizce ve bilgisayar öğreticisi alınacak

Milli Eğitim Bakanlığı bu öğretim yılında 3500 kısmi zamanlı İngilizce ve bilgisayar öğreticisi istihdam edecek.

Haber 13-12-2006 13:45

İngilizce Öğretmenliği

İngilizce Öğretmenliği Hakkındaki Haberler Mynet'te. İngilizce Öğretmenliği Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.