Instagram Arkadaslarina Not Birak Ozelligi Haberleri

Dünyaca ünlü isim Mia Khalifa'nın makyajsız halleri beğeni topladı! Doğal halini paylaşınca övgü dolu yorumlar gecikmedi

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak dünya geneline yayılan 26 milyonu aşkın takipçiye ulaşan Mia Khalifa, Instagram hesabından son olarak makyajsız hallerini gösteren bir paylaşımında bulundu. Fenomen ismin doğal hali hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 2024-04-30 09:54:46

Hazal Filiz Küçükköse iddialı pozuyla sosyal medyayı salladı! Yazdığı not dikkat çekti

Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, sosyal medya hesabını oldukça aktif olarak kullanan bir isimler arasında yer alıyor. Son olarak Instagram hesabından gönderi paylaşan oyuncu Küçükköse, iddialı pozuna düştüğü notla gündem oldu.

Magazin 2024-04-26 10:01:02

Kendra Lust, yıllara meydan okuyan fiziğiyle görenleri kendisine hayran bıraktı! Deri kombini tam not almayı başardı

Yetişkin film yıldızı Kendra Lust emekliye ayrılmasını bekleyenlerin aksine genç kızlara meydan okuyan fiziğini sergileyerek herkesi kendisini hayran bıraktı. 45 yaşındaki fenomen isim Instagram hesabından yaptığı paylaşımında deri ceket ve deri etek kombiyle kamera karşısına geçti.

Trend 2024-03-05 13:20:38

Yapay zeka fenomeni Milla Sofia'nın sahil pozuna beğeni yağdı! Bir gören bir daha baktı... 'Gerçek olmadığına inanamıyorum'

Yapay zeka aracılığıyla oluşturulan karakter Milla Sofia, her geçen gün takipçi sayısını arttırarak fenomene dönüşmeye devam ediyor. 140 bini aşkın takipçisi bulunan fenomen ismin Instagram biyografisinde 'yapay zeka' ibaresinin yer almasına rağmen bazı takipçileri onu hala gerçek zannetmeye devam ediyor. Sofia'nın sosyal medyadan yaptığı son paylaşımı da hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 2024-02-15 11:31:25

Ebru Polat derin dekolteli paylaşımıyla 'Dilber Senin Evin Yok Mu' şarkısına eşlik etti! Paylaştığı videoya düştüğü not ise dikkat çekti: 'İzleyince bağ bahçe satılıyor'

Sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla adından söz ettiren Ebru Polat son paylaşımıyla da adından yine söz ettirdi. Ünlü şarkıcı Instagram hesabının hikayeler bölümünden bir video paylaştı. 'Dilber Senin Evin Yok Mu' şarkısını dinleyen Polat'ın derin dekolteli elbisesi dikkat çekti. Ünlü şarkıcı ayrıca şarkıya eşlikte etti.

Magazin 13-01-24 17:04

Yazdığı not dikkat çekti: Devrim Özkan'ın Lucas Torreira paylaşımı gündem oldu: Paylaşıma ise...

Galatasaray'da forma giyen Lucas Torreira, ünlü oyuncu Devrim Özkan'la dolu dizgin bir aşk yaşıyor. Ünlü çift aşklarını sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımlarla sık sık dile getiriyor. Devrim Özkan yaptığı son paylaşımında Lucas Torreira ile olan karesini sosyal medya hesabından paylaşarak 'Sensin benim hediyem' notunu düştü. Özkan'ın paylaşımını ünlü futbolcu alıntılayarak kendi Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaştı.

Magazin 01-01-24 10:05

Instagram not sözleri: En iyi, en güzel, kısa ve komik Instagram not sözleri için öneriler

Instagram milyonlarca kullanıcının fotoğraf ve video paylaştığı, sosyal bağlantıların güçlendiği bir platform olarak öne çıkar. Bu popüler sosyal medya uygulaması, kişilerin hayatlarını, ilgi alanlarını ve yaratıcılıklarını paylaşmalarını sağlayarak birbirinden farklı dünyalara kapı aralamaktadır. Instagram'ın not kısmı da story ve postlar dışında kişilerin DM kısmı üzerinden etkileşim kurabileceği bir başka alandır.

Haber 25-12-23 15:47

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot Noel tarzıyla yine büyüledi! Hayranlarının beğenisini topladı

Sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Pauline Tantot Noel tarzıyla hayranlarının beğenisini kazandı. Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda ayna karşısında çekilen bir selfiesini paylaşan Tantot'un tarzı tam not aldı.

Trend 25-12-23 14:35

Sosyal medya fenomeni Francia James süper mini şortuyla spor yaptığı anları paylaştı! Fenomen ismin paylaşımı gündem yarattı

Sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan Francia James yine hayranlarının beğenisini toplayan bir paylaşımla karşılarına çıktı. Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımında James süper mini şortu ve spor sütyeniyle spor yaptığı anları paylaştı. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 07-12-23 11:10

Sosyal medya fenomeni Gracie Bon sabahlığıyla kamera karşısına geçti! Kıvrımlarını sergilemekten çekinmedi

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Gracie Bon yine hayranlarının beğenisini toplayan bir paylaşıma imza attı. Fenomen isim Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımında pembe sabahlığıyla kamera karşısına geçince hayranlarından tam not aldı.

Trend 30-11-23 10:08

Dünyaca ünlü isim Lana Rhodes yeni imajını görücüye çıkarttı! Saç rengindeki değişiklik hayranlarından tam not aldı

Sosyal medyada 16 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Lana Rhoades Instagram orucunu son günlerde bozdu. Paylaşımlarının sayısını arttıran ünlü isim yeni imajını da Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla hayranlarına gösterdi. Rhoades sarı saçlarına veda ederek hayranlarının karşısına kahve rengi saçlarla çıktı.

Trend 14-10-23 11:22

Sosyal medya fenomeni Ariella Nyssa Ham ben notuyla ev halini paylaştı! Instagram'da gündem yaratmayı başardı

Sosyal medyada beden pozitifliği ve vücut olumlamalarına yönelik paylaşımlar yapan Ariella Nyssa aktif bir şekilde kullandığı Instagram hesabından ev halini paylaştı. Paylaşımında hiçbir filtre ve photoshop kullanmayan Nyssa'nın doğal hali hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 04-10-23 14:17

Sosyal medya fenomeni Pauline Tanto doğal halini paylaştı! Makyajsız halleri sosyal medyadan tam not aldı

Sosyal medyada 5 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Pauline Tantot cesur paylaşımlarıyla tanınıyor. Kendisi gibi model olan kardeşi Mathilde Tantot ile milyonlarca takipçisi bulunan fenomen isim hayranlarıyla doğal halini paylaştı. Pauline'in Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımı hayranlarından tam not aldı.

Trend 13-09-23 15:48

Fenomen isim Francia James, kıyafet seçimiyle sosyal medyayı alev alev yaktı! Dekoltesini gören bir daha baktı

Sosyal medya fenomeni Francia James, yine cesur kıyafet seçimi sayesinde hayranlarından tam not almayı başardı. Aktif bir şekilde kullandığı Instagram hesabından sonra TikTok’ta paylaşım yapmaya başlayan fenomen isim deri tayt ve dekolteli bluzuyla sokakta havalı bir şekilde yürüdüğü anları paylaştı. James’in paylaşımı kısa sürede sosyal medyada ilgi çekti.

Trend 20-04-23 09:38

Ünlü fenomen Pelinay İğit derin sırt dekoltesiyle mest etti! Beğeni yağdı

Bir dönem ünlü oyuncu Ozan Dolunay ile yaşadığı aşkla hafızalara kazınan sosyal medya fenomeni Pelinay İğit cesur ve iddialı pozları ile sık sık gündeme geliyor. Instagram ve YouTube'da ürettiği içeriklerle tanınan ünlü fenomen bu defa derin sırt dekoltesiyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 18-04-23 09:19

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades, moda kalıplarını yeniden yorumladı! Dekolteli bluzunu mini eteğiyle tamamlayınca...

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades, kariyerini kendi isteğiyle sona erdirdikten sonra sosyal medyada aktif olmaya başladı. Instagram hesabından yaklaşık 16.3 milyon takipçisi bulunan fenomen isim son olarak dekolteli bir bluz ve mini eteğiyle yaptığı kombini takipçilerine göstermek istedi. Rhoades’in seçimleri takipçilerinden tam not almayı başardı.

Trend 28-03-23 12:01

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades süper mini şortuyla nefesleri kesti! Bir gören bir daha baktı

Bir dönemin popüler yetişkin film yıldızlarından biri olan Lana Rhoades, sektördeki birkaç aylık kariyerine rağmen büyük bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Kendi isteğiyle emekliye ayrıldığını açıkladıktan sonra bir süre inzivaya çekilen Rhoades Instagram hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla sevenleriyle yeniden bir araya geldi. Rhoades, sosyal medyadan yaptığı süper mini şortlu paylaşımıyla takipçilerinden tam not aldı.

Trend 09-03-23 08:39

Derya Uluğ'dan yürek burkan görüntü! İçlerinde büyüyen kocaman acıyı...

Derya Uluğ, Hatay Antakya'da çektiği bir fotoğrafı Instagram hesabından hikaye olarak yayınladı. Yıkılmış bir binanın görüldüğü fotoğrafa düştüğü not takipçilerini bir hayli duygulandırdı.

Magazin 18-02-23 23:42

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn derin göğüs dekoltesiyle hayranlarından tam not aldı! Elbisesi küçük gelince...

Sosyal medyada ‘Barbi’ lakabıyla tanınan ve yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan Apollonia Llewellyn Instagram hesabından yine limitleri zorlayan bir paylaşıma imza attı. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan ve sıklıkla cesur paylaşımlara imza atan Llewellyn yine geleneği bozmadı. Fenomen isim pembe dekolteli elbisesiyle hayranlarının karşısına çıktı.

Trend 01-02-23 15:09

Love Island (Aşk Adası) programının eski yarışmacı Megan Barton Hanson, vücut hatlarını belli eden elbisesiyle sosyal medyayı salladı

2015 yılında İngiltere’nin en çok izlenen realite şovlarından birine katıldıktan sonra dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Megan Barton Hanson sosyal medyadan yaptığı son paylaşımla nabızları yükseltti. Sosyal medyada 1.5 milyon takipçisi bulunan fenomen isim transparan elbisesiyle Instagram takipçilerinden tam not aldı.

Trend 28-01-23 11:32

Bedeninde artık boş yer kalmadı! Dövme modeli Amber Luke, mürekkeplerini göstermek için yarı çıplak kaldı

Sosyal medyada dövme modeli olarak anılan Ambet Luke yine limitleri alt üst eden bir paylaşıma imza attı. Vücudunun yaklaşık %98’i dövmelerle kaplı olan Luke, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda iç çamaşırına kadar soyunarak yüzlerce dövmesini sergiledi. Luke’un paylaşımı kısa sürede hayranlarından tam not aldı.

Trend 09-01-23 12:01

Dünya Kupası’nı kasıp kavuran eski Hırvatistan güzeli Ivana Knöll'ü sosyal medyada kimse tutamıyor! Tanga mayosuyla jet ski yaptı

Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’ndaki cesur kıyafet seçimleri sayesinde tüm dünyanın dikkatini üzerine çeken eski Hırvatistan güzeli Ivana Knöll, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarından tam not altı. Siyah tanga mayosuyla jet skiye bindiği anlara paylaşan Knöll’ün paylaşımı kısa sürede beğeni rekoru kırdı.

Trend 31-12-22 15:14

Yetişkin film yıldızı Mia Malkova bikini üstüyle poz verince hayranlarından tam not aldı! Bikini üstü küçük geldi

Dünyaca ünlü yetişkin film yıldızı Mia Malkova sosyal medyadaki cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek hayranlarını heyecanlandırmayı başardı. Instagram hesabında 11.2 milyon takipçisi bulunan Malkova, siyah bikini üstüyle selfie çekti. Bikini üstü küçük gelen Malkova’nın hayranları gönderiyi beğeni yağmuruna tuttu.

Trend 07-12-22 11:17

Hep aynı şeyi yapıyor! Yetişkin film yıldızı Mia Malkova’nın tangalı pozu sosyal medya kullanıcılarının nefesini kesti

Dünyaca ünlü yetişkin film yıldızı Mia Malkova sosyal medyada hesaplarından hayranlarının beğenisini kazanacak paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek nefesleri kesti. Instagram hesabından yaklaşık 11.2 milyon takipçisi bulunan Malkova son paylaşımıyla hayranlarından tam not aldı. Siyah deri ceketini tanga iç çamaşırıyla tamamlayan Malkova’nın paylaşımı kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 19-11-22 09:58

Instagram'ın yeni özelliği 'pes' dedirtti! Twitter kullanıcılarından peş peşe Instagram tepkisi: Ne gerek vardı?

Instagram'ın yeni özelliği kullanıcılarını şaşırttı. Bugün mesaj kısmına giren birçok vatandaş, "Arkadaşlarına not bırak" yönlendirmesiyle karşı karşıya kalınca popüler uygulamayı ti'ye aldı. Instagram uygulaması, ABD'li bilgisayar programcısı, girişimci ve Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg'in platformu satın alması sonrası özellikle son dönemde verdiği hatalarla eleştiri oklarının hedefinde yer alıyor. Instagram'ın arkadaşlarına bir not bırak uyarısını görenler Twitter'da tepki gösterdi.

Haber 09-11-22 12:14

Yetişkin film yıldızı Mia Malkova melek kanatlarını taktı! Cesur pozuyla sosyal medyayı salladı

Dünyaca ünlü yetişkin film yıldızı Mia Malkova 11.1 milyon Instagram takipçisiyle iç çamaşırlı cesur bir pozunu paylaşarak hayranlarından tam not aldı. Hayranlarıyla etkileşimi seven ve Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanan Malkova, melek kanatları taktığı iç çamaşırlı pozuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Trend 24-10-22 11:08

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn, dantel detaylı transparan iç çamaşırıyla sosyal medyayı salladı

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn, Instagram hesaplarını aktif bir şekilde kullanmaya devam ediyor. Sosyal medyada ‘Barbi’ lakabıyla tanınan fenomen isim yarım milyonu aşkın takipçisiyle seksi pozlarını paylaşmayı sürdürüyor. Son olarak siyah dantel detaylı iç çamaşırıyla kamera karşısına geçen Llewellyn paylaşımıyla takipçilerinden tam not aldı.

Trend 19-10-22 16:21

Sosyal medya fenomeni Daisy Keech bikinili pozuyla mest etti! Bikinisinin altı küçük gelince...

Sosyal medyada fitness fenomeni olarak kısa sürede 6 milyon takipçiye ulaşmayı başaran Daisy Keech Instagram hesabından yine cesur bir paylaşım yaptı. Mavi bikini takımıyla kameralara poz veren fenomen isim hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 15-10-22 15:27

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn cesur paylaşımıyla gündem yarattı! Pantolonunu kalçasından indirip poz verdi

Sosyal medyada takipçileri tarafından ‘Barbi’ lakabıyla tanınan Apollonia Llewellyn Instagram hesabından cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek popüler olmayı başardı. Sosyal medyada yarım milyonu aşkın bir takipçi kitlesi bulunan Apollonia Llewellyn Instagram’ın sınırlarını zorlayan bir paylaşım yaparak takipçilerinden tam not aldı.

Trend 15-10-22 11:26

Ünlü golfçü Paige Spiranac’ın bikinili paylaşımı nefesleri kesti! Cesur paylaşımları devam ediyor

Amerikalı ünlü golfçü Paige Spiranac sosyal medya paylaşımları sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Golf sporundaki başarısının yanında Spiranac güzelliğiyle de adından söz ettiriyor. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Spiranac’ın Instagram hesabında yaklaşık 3.6 milyon takipçisi bulunuyor. Seksi pozlarıyla takipçilerinden tam not alan güzel isim bu kez siyah bikini takımıyla dikkatleri çekti

Trend 11-10-22 12:00

Instagram'dan MSN Messenger'in efsane özelliğini hatırlatan yenilik! Test etmeye başladı

Instagram, yeni özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor. Şimdi ise popüler sosyal medya platformunun takipçileriniz için not bırakmanızı sağlayacak yeni bir özelliği test etmeye başladığı ortaya çıktı. Paylaşılan ekran görüntülerine bakılırsa yeni özellik kullanıma sunulduğunda, DM kutusundaki arama çubuğunun altındaki yeni bir bölümde karşımıza çıkacak. Yeni özellik akıllara ise MSN Messenger'in durum özelliğini akıllara getirdi.

Haber 28-09-22 15:48

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn cesur paylaşımıyla gündem oldu! Üzerini çıkarttı, göğüslerini saçlarıyla örttü

Sosyal medyada ‘Barbi’ lakabıyla tanınan fenomen isim Apollonia Llewellyn Instagram hesabını aktif bir şekilde kullanıyor. Sosyal medyadan cesur paylaşımlara imza atan Apollonia Llewellyn bu kez ise üzeri tamamen çıplak bir şekilde poz verdi. Göğüslerini saçlarıyla kapatan Llewellyn cesur paylaşımıyla hayranlarından tam not aldı.

Trend 26-09-22 13:20

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn göğüs altı dekoltesiyle sosyal medyayı salladı

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn 496 bin Instagram takipçisiyle cesur pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Sosyal medyada ‘Barbi’ lakabıyla bilinen fenomen isim son paylaşımında dekoltenin sınırlarını zorladı. Fenomen isim göğüs altı dekoltesiyle hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 21-09-22 11:58

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn cesur pozuyla olay oldu! Bluzunun dekoltesi yetmedi, şortunun düğmesini açtı

Sosyal medyada ‘Barbie’ lakabıyla tanınan sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn, 460 binden fazla takipçisi bulunan Instagram hesabından bir cesur pozunu daha yayınladı. Sosyal medyadan sıklıkla seksi paylaşımlar yapmayı tercih eden Llewellyn, son paylaşımıyla da takipçilerinden tam not almayı başardı.

Trend 07-09-22 17:32

Sosyal medya fenomeni Klaudia Kalia cesur paylaşımıyla sosyal medyada olay yarattı! Kalçasına kadar açıp poz verdi

Sosyal medyada 397 bin takipçisi bulunan Klaudia Kalia, 2018 yılında Miss Grand Albania seçildikten sonra popüler olmayı başardı. Instagram hesabından cesur pozlarını yayınlayan model kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Son olarak siyah dekolteli bir elbisesiyle çekilen pozlarını paylaşan Kalia, takipçilerinden tam not aldı.

Trend 23-08-22 11:44

Özcan Deniz'den 'gamzesine yandığım' dediği sevgilisi Samar Dadgar'a sürpriz

Oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan ile 2018'de nikah masasına oturan ve 2019'da olaylı bir şekilde boşanan Özcan Deniz, aradığı aşkı Samar Dadgar'da buldu. Deniz, Instagram'da yayınladığı son pozla yine aşkını dostu düşmana duyurdu. Ünlü şarkıcı, Instagram hesabında sevgilisinin doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu. Sevgilisi için görkemli bir pasta yaptıran Deniz'in paylaşımına eklediği not dikkat çekti.

Magazin 22-08-22 07:48

Olay yaratan paylaşım! Sosyal medya fenomeni Tokyo Stylez, süper mini elbisesiyle poz verdi

Sosyal medyada Tokyo Stylez ismiyle bilinen Mia Jackson, popülerliğini bir kuaför ve peruk sanatçısı olarak kazandı. Kylie Jenner'ın kişisel kuaförü olarak sosyal medya ünlenen isim kısa sürede 1.5 milyon takipçiye ulaştı. Instagram hesabından sıklıkla moda üzerine paylaşımlar yapan Stylez, süper mini siyah elbisesiyle verdiği pozla takipçilerinden tam not aldı.

Trend 30-07-22 11:03

Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu'ndan 'cinsiyetçi' paylaşım! İtiraf edip bombayı patlattı: 'Yazarken bile midem bulandı!'

Mahkum dizisinde canlandırdığı Sasha karakteriyle adından söz ettiren Hayal Köseoğlu, son zamanlarda Instagram hesabında verdiği cesur pozlar ve Twitter hesabında yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Sasha karakteriyle televizyon izleyicisinden tam not alan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu güzel ve başarılı kadınların aldatılma ihtimalinin daha fazla olduğunu belirtip geçmişte yaşadığı ilişkiler üzerine dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Magazin 03-06-22 15:19

Dilan Çiçek Deniz'in çok beğenilen kombinini benimsemek isteyenlere uygun fiyatlı öneriler

Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, son zamanlarda yaptığı Instagram paylaşımlarından biri ile tüm takipçilerinden tam not aldı. Pek çok sosyal medya kullanıcısının etkileşim verdiği paylaşım, beğeni rekoru kırarak herkesin dikkatini çekti. Eğer siz de ünlü yıldızın stiline hayran kalan takipçilerinden biriyseniz doğru yerdesiniz! Dilan Çiçek Deniz'in giydiği kombine alternatif olarak gösterilebilecek uygun fiyatlı ürünleri hemen keşfedebilirsiniz.

Kadin 17-05-22 10:03

Tuğba Özerk cesur pozuyla resmen meydan okudu! Ne filtre ne bacak uzatması...

Güzel şarkıcı Tuğba Özerk sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Son olarak Instagram hesabından derin göğüs dekolteli bacak pozunu paylaşan Tuğba Özerk adeta meydan okudu. "Ne filtre ne bacak uzatması olmayan gerçek bir fotoğraf" diyerek pembe mayokinili pozunu paylaştı. Güzel sanatçının cesur pozu takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 16-05-22 16:33

Sosyal medyayı yıktı geçti! Zehra Güneş yine büyüledi! Fenerbahçe maçında...

Vakıfbank'ın yıldız oyuncusu Zehra Güneş, sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Türkiye Milli Takımı'nda gösterdiği performansla ününe ün katan güzel oyuncu, Fenerbahçe karşısında gösterdiği performansla dudak ısırttı. Taraftarlar tarafından tam not alan Güneş'in Instagram hesabına dün geceden beri binlerce yorum yağdı. Maçtan sonra açıklama yapan milli oyuncu, "Guidetti maçtan önce 'kazanmak için değil, ölmemek için sahaya çıkıyoruz' dedi. Böyle dönebildik." ifadelerini kullandı.

Spor 10-05-22 16:24

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli fena aşka geldi! Gece vakti plajda...

do Tatlıses ile 2021 yılının Ekim ayında nikah masasına oturan Yasemin Şefkatli, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. Sosyal medyayı aktif kullanan Şefkatli, Instagram hesabında eşi İdo Tatlıses ile birlikteliklerinin 6'ncı yıldönümüne özel bir paylaşımda bulundu. Koşarak eşinin kucağına atladığı anları yayınlayan Şefkatli'nin paylaşımına düştüğü not da dikkat çekti.

Magazin 07-05-22 07:31

Mahkum'un Sasha'sı Hayal Köseoğlu derin göğüs dekolteli pozunu paylaştı! Ah Hayal çok güzelsin

Mahkum dizisinde canlandırdığı Sasha karakteriyle televizyon izleyicisinden tam not alan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu derin göğüs dekolteli fotoğrafını paylaştı. Söz konusu paylaşıma çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Instagram kullanıcıları, yaptıkları yorumların yanı sıra alev, bomba gibi emojiler ile beğenilerini ifade etti.

Magazin 16-04-22 18:08

Ünlü oyuncu Aslıhan Güner'in pozu takipçilerinden tam not aldı! Papatya gibisin

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin ardından Hanımağa'nın Gelinleri sonrasında da Uzak Şehrin Masalı dizisiyle ekranlara gelen Aslıhan Güner'in yüzü dizi yönünden gülmedi. Ünlü oyuncu Aslıhan Güner şimdilerde Instagram pozlarıyla gündeme geliyor.

Magazin 07-04-22 00:43

Bikinili pozları olay olmuştu! Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel'den dekolteli paylaşım

Instagram hesabını aktif olarak kullanan Zeynep Sever Demirel'in geçtiğimiz dönemlerde paylaştığı bikinili pozları olay olmuştu. Kusursuz fiziğiyle takipçilerinden tam not alan Demirel, cesur pozlarına bir yenisini daha ekledi.

Magazin 01-04-22 22:35

Fenomen Sibil Çetinkaya'nın sırt ve göğüs dekolteli pozu Instagram'ı yaktı: Dua Lipa gibisin

YouTube, Instagram gibi platformlarda içerik üreten Sibil Çetinkaya dekolteli pozları ve tarzıyla takipçilerinden tam not alıyor. Sırt ve göğüs dekolteli pozunu beyazlar içinde paylaşan Çetinkaya Instagram'ı yaktı geçti.

Magazin 26-03-22 02:01

Sosyal medya fenomeni Julz Goddard’da cesur hamilelik pozu! Dekoltesinin yeri şaşırttı

Instagram fenomeni Julz Goddard, son pozuyla herkesi büyüledi. Fenomen isim hamilelik pozuyla takipçilerinden tam not aldı. Hamilelik sırasında kadınların bol kıyafetler giymesi gerekmediğini savunan fenomen isim göbek kısmını açıkta bırakan dar elbisesiyle ayna karşısında çekilen bir pozunu yayınladı.

Trend 23-03-22 11:26

Anne acısıyla sarsılan şarkıcı Linet'ten duygulandıran paylaşım

Annesinin vefatıyla yıkılan Linet, bugün Instagram hesabından annesiyle yer alan karesini paylaşarak duygusal bir not düştü.

Magazin 23-03-22 03:13

Göğüs dekolteli sütyensiz poz verdi! Hande Sarıoğlu bakın kime benzetildi

Sunucu Hande Sarıoğlu açıklamaları ve Instagram pozlarıyla sık sık gündem olurken bu sefer kırmızı üstüyle verdiği dekolteli pozuna beğeni yağdı. Ünlü sunucu Hande Sarıoğlu, takipçilerinden tam not alırken bakın kime benzetildi.

Magazin 23-02-22 09:11