Amber Luke Haberleri

Dövme modeli Amber Luke dövmelerinin sayısını açıkladı! Tenini görmek bile mümkün değil

Dövme modeli Amber Luke, vücudundaki dövmeleriyle verdiği cesur pozlarla geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Gözbebekleri de olmak üzere vücudunun büyük bir bölümü dövmelerle kaplatan Luke ilk kez yüzündeki dövme sayısını açıkladı.

Trend 08-02-2024 11:51

Dövme modeli Amber Luke mürekkeplerini sergilemek için bikinisi giydi! Resmen vücudunda boş yer yok

Dövme modeli Amber Luke sosyal medyaya verdiği aranın ardından sessizliğini bozarak dönüş yaptı. Sosyal medyadan sıklıkla mürekkeplerini sergilediği bir paylaşım yapan fenomen isim geleneğini bozmadı ve mavi bikini takımıyla hayranlarının karşısına geçti. Luke'un paylaşımı kısa sürede sosyal medyada viral olmayı başardı.

Trend 11-11-2023 11:24

Dövme modeli Amber Luke’u kimse durduramıyor! Daha fazla mürekkep için kolları sıvadı... “Kör oldum ama pişman değilim”

Vücudunun büyük bir bölümü dövmelerle kaplı olan sosyal medya fenomeni Amber Luke, mürekkepleri sayesinde dikkatleri çekmeye devam ediyor. Fenomen isim geçtiğimiz aylarda göz bebeklerine yaptırdığı dövme nedeniyle 6 haftalık geçici körlük yaşadığını dile getirirken dövmelerinden bir an bile pişmanlık duymadığını ve devam edeceğini söyledi.

Trend 25-07-2023 09:55

Bedeninde artık boş yer kalmadı! Dövme modeli Amber Luke, mürekkeplerini göstermek için yarı çıplak kaldı

Sosyal medyada dövme modeli olarak anılan Ambet Luke yine limitleri alt üst eden bir paylaşıma imza attı. Vücudunun yaklaşık %98’i dövmelerle kaplı olan Luke, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda iç çamaşırına kadar soyunarak yüzlerce dövmesini sergiledi. Luke’un paylaşımı kısa sürede hayranlarından tam not aldı.

Trend 09-01-2023 12:01

Amber Luke

Amber Luke Hakkındaki Haberler Mynet'te. Amber Luke Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dövme fenomeni olarak adını duyurmuştu! Amber Luke’tan sevenlerini endişelendiren haber... Hastalığını açıkladı

Avustralya’nın Brisbane kentinde yaşayan vücut modifikasyonları ve dövmeleri sayesinde fenomen olmayı başaran Amber Luke bu kez sevenlerini endişelendiren bir haber paylaştı. 27 yaşındaki fenomen isim şizofreni hastası olduğunu açıkladı.

Trend 21-12-2022 17:03

Dövme modeli Amber Luke'un lolipoplu pozları olay oldu! G-string bikinisini giyip poz verdi

Dövme modeli Amber Luke'un yakın zamanlı Instagram gönderisi gündem oldu. Beyaz bir g-string bikini takımı içinde, açık havada scooter binip lolipopunun emerek poz veren Luke'un havalı pozları olay oldu. Hayranları onun güzelliğine övgüler yağdırırken birçoğu onu 'tanrıça' ilan etti.

Trend 19-12-2022 08:20

Bu kadarı da olmaz dedirtti! Gözlerine yaptırdığı dövme hüsranla sonuçlandı! Kör kalabilir

Dövme seven kişiler vücutlarının çok çeşitli yerlerine dövme yaptırıyorlar. Dövmenin sağlık için büyük problemler oluşturmadığı bilinse de yanlış alanlarda riskli durumlara yol açabiliyor. Gözlerine mavi ve mor renkte dövme yaptıran bir kadın kör kalma riskiyle karşı karşıya olduğunu paylaştı.

Kadin 07-12-2022 10:06

Bunu hep yapıyor! Dövme modeli Amber Luke çırılçıplak soyundu... Yere uzanıp göğüslerini elleriyle kapattı

Sosyal medyadan dövmelerini gösterdiği paylaşımları sayesinde popüler olan Amber Luke, vücudunun %98’ini kaplayan mürekkeplerini göstermek için sık sık Instagram hesabından paylaşım yapıyor. Dövmelerinin kendisine olan güveninin arttırdığını ifade eden Luke, mürekkeplerini göstermek için çırılçıplak soyunduğu bir pozunu sosyal medyadan paylaştı.

Trend 30-11-2022 09:03

Dövme modeli Amber Luke, mürekkeplerini sergilemek için jakuziye girdi! Bikinili paylaşımı sosyal medyayı salladı

Amber Luke, vücudunun neredeyse her santimini kaplayan mürekkeplerinin yanı sıra dövmeli göz bebekleri ve bölünmüş diliyle ekstrem vücut modifikasyonlarına sahip. Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi bulunan Luke, vücudunun neredeyse her santimini kaplayan inanılmaz mürekkebini sergilemek için jakuzinin içinden pembe bikini takımıyla paylaştı. O anlar sosyal medya gündem oldu.

Trend 21-11-2022 11:44

Çok merak ediliyordu! Vücudunda boş yer olmayan dövme modeli Amber Luke önceden nasıl göründüğünü paylaştı

Sık sık ismini manşetlere taşıyan bir dövme modeli olan Amber Luke, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Vücudunun %98'i dövmelerle kaplı olan model, herkesin merak ettiği dövmesiz bir görüntüsünü sosyal medya hesabında paylaşınca şok etkisi yarattı.

Trend 16-11-2022 10:51

Dövme modeli Amber Luke yarı çıplak pozuyla sosyal medyayı salladı! Görenler çıplak zannetti... Hep aynı şeyi yapıyor

Vücudunun %98'i gibi büyük bir bölümünü kaplayan dövmeleriyle kısa sürede dikkat çeken Amber Luke, sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dövmelerini göstermek için sık sık kamera karşısına geçen model şimdi de sadece vücudunun boş olan %2'sini kaplayan bir bikiniyle verdiği pozlarla gündem oldu.

Trend 15-11-2022 09:34

Vücudunda boş yer yok! Dövme modeli Amber Luke çırılçıplak paylaşımıyla sosyal medyayı salladı

Vücudunun büyük bir bölümü dövmelerle kaplı olan Amber Luke, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Vücudunun büyük bir bölümü kaplayan dövmeleri sayesinde kısa sürede popüler olmayı başaran Amber Luke, vücut modifikasyonlarını göstermek için çırılçıplak soyundu.

Trend 01-11-2022 08:32

Dövme modeli Amber Luke paylaşımıyla şaşkınlık yarattı! Dövmelerini göstermek için çırılçıplak soyundu

Sosyal medyada dövme modeli olarak kısa sürede ünlenen Amber Luke, vücudunun %98’ini dövmelerle kaplatan bambaşka bir kişiye dönüştü. Değişimi için servet harcadığını dile getiren Luke, Instagram hesabından tamamen çıplak bir fotoğrafını paylaştı. Dövmelerinin özgüvenini yükselttiğini dile getiren Luke, takipçilerine mürekkeplerini göstermek için cesur bir paylaşıma imza atmaktan çekinmedi.

Trend 12-10-2022 16:28

Dövme modeli Amber Luke pes ettiğini itiraf etti! “Haftalarca kör oldum, mavi gözyaşı döktüm”

Instagram fenomeni Amber Luke, vücudunun büyük bir bölümünü kaplayan dövmeleri sayesinde kısa sürede popüler oldu. Vücudunun %98’ini dövmelerle kaplatarak bambaşka bir insana dönüşen Luke, değişimi için bir servet harcadı. Bu dönüşümün kendisini daha güçlü bir insan olarak hissetmesini sağladığını ifade eden Luke, özellikle gözbebeklerine yaptırdığı dövmelerden sonra büyük bir zorluk yaşadığını ifade etti.

Trend 25-05-2022 10:19

Dövme modeli Amber Luke, son prosedürünü sosyal medyadan paylaştı! Hayranlarından “Artık yeter” yorumu yağdı

Görünüşünü değiştirmeyi sevdiğini dile getiren dövme modeli Amber Luke, vücut modifikasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Vücudunun %98’ini dövmelerle kaplatan Avustralyalı fenomen isim sosyal medya hesabından yeni estetik prosedürünü paylaştı.

Trend 27-12-2021 14:46

Göz bebeklerinde dahi dövme var! Dövme modeli Amber Luke, mürekkeplerinden önceki halini paylaştı

Dövme modeli olarak sosyal medyada kısa sürede ünlenen Amber Luke, dönüşümden önce çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Sosyal medyada kendisini sert bir dille eleştirerek ucube olarak isimlendirenlere Luke, dövmesiz halini paylaşarak cevap verdi.

Trend 17-12-2021 14:52

Dövme modeli Amber Luke, yeni mürekkebini gösterdi! Hayranları doğallık vurgusu yaptı

Dövme modeli Amber Luke, sosyal medya hesabındaki takipçilerine yeni dövmesini gösterdi. Vücudunun %98’i dövmelerle kaplı olan model, alnından göz kapağına ve elmacık kemiğinden dudağına kadar bir çizgi dövmesi yaptırmayı tercih etti.

Trend 01-12-2021 09:35

Dövme modeli Amber Luke, en yeni tasarımını sosyal medyadan görücüye çıkarttı! Takipçileri ikiye bölündü

Yaptırdığı dövmeler ve vücut modifikasyonları sayesinde popülerliğe kavuşan Amber Luker, 20 bin sterlin (yaklaşık 262 bin TL) değerindeki dövmelerine bir yenisi ekledi. Göz bebekleri de dahil olmak üzere vücudunun %98’ini dövmelerle kaplayan model, el parmaklarının üzerine death (ölüm) yazdırdı. Sosyal medya hesabından yeni dövmesini görücüye çıkartan Luke’un gönderisi yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 05-11-2021 16:26

Dövme bağımlısı fenomen Amber Luke ilk halini paylaştı! Hayranlarını eski halini övdü

Gözlerinin içine dahi dövme yaptırarak geçici körlük yaşayan sosyal medya fenomeni Amber Luke, dövmesiz halini sevenleri için paylaştı. Fiziksel ve zihinsel olarak ne kadar ilerlediğini açıklamak için dönüşüm serüvenini gösteren bir gönderi yayınlayan Luke, bazı takipçilerinden tepki topladı.

Trend 03-11-2021 15:30

Dövme modeli Amber Luke, eski halini paylaştı! Takipçileri tanıyamadı

Yaptırdığı dövmeler ve vücut modifikasyonları ile popüler hale gelen genç model Amber Luke, her zamankinden farklı bir halini takipçileriyle paylaştı. Dövmelerine 20 bin sterlin (234 bin TL) harcamadan ve vücudunu tamamen kaplatmadan önceki halini yayınladı. Amber Luke’un eski halini görenler tanımakta zorluk çekti.

Trend 13-09-2021 16:26

Dövme modeli olarak tanınan Amber Luke, lüks yaşamını eleştirenlere sert cevap verdi

Yaptırdığı dövme ve vücut modifikasyonları ile adını duyuran Avustralyalı 26 yaşındaki model, kendisini eleştirenlere sert cevap verdi. Vücudunun %98’i dövmelerle kaplı olan Luke, dil piercingi, gözlerine yaptırdığı mürekkep ve dişlerindeki elmas ızgaralarla dikkatleri çekiyor. Sosyal medya hesabından oldukça lüks bir hayat sunduğu eleştirenlere ise bunun şans olmadığını ve çok çalıştığını dile getirdi.

Trend 07-09-2021 09:18