Merve Kaya Haberleri

Oyuncu Merve Kayaalp yaşamına son vermişti! Babasının ifadesi ortaya çıktı Birçok projeye başvurdu...

Muğla'nın Dalaman ilçesinde, babasına ait ruhsatlı tabancayla başına ateş ederek yaşamına son veren dizi ve sinema oyuncusu Merve Kayaalp (36), gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazede Kayaalp'in gözyaşlarına boğulan annesi Esin Tüzün güçlükle ayakta durabildi. Kayaalp'in neden yaşamına son verdiği merak edilirken babasının ifadesi de ortaya çıktı. Babasının, kızının birçok projeye başvurduğu, olumlu bir dönüş alamadığı için bir süredir moralinin bozuk olduğunu söylediği öğrenildi.

Magazin 20-09-2023 10:46

Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşındaydı? Merve Kayaalp hangi dizilerde oynadı? Savaşçı dizisinin yıldızı intihar etti

Merve Kayaalp babasının silahıyla hayatına son verdi. Ünlü oyuncu 'Sakarya Fırat', 'Düşler ve Umutlar', 'Elif', 'Şeref Meselesi' ve 'Savaşçı' gibi dizilerde rol almıştı. Acı haber ünlü oyuncunun sevenleri ile yakınlarını yasa boğdu. Peki, Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşındaydı? Merve Kayaalp hangi dizilerde oynadı?

Magazin 19-09-2023 08:23

Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşındaydı, hangi dizilerde oynadı? Oyuncu Merve Kayaalp yaşamını sonlandırdı!

Oyuncu Merve Kayaalp'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Muğla'nın Dalaman ilçesinde yaşayan genç sinema oyuncusu Merve Kayaalp'ten gelen acı haber duyanları yasa boğdu. Peki, Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşındaydı? Merve Kayaalp hangi dizilerde rol aldı?

Magazin 19-09-2023 07:55

Sibel Can ve Hakan Ural'ın gelini Merve Kaya kimdir? Engincan Ural ile Merve Kaya'nın düğün tarihi ne zaman?

Sibel Can ve Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural, Merve Kaya'yla birlikte. Çiftin kısa süre içerisinde evleneceği, Sibel Can'ın kayınvalide, Hakan Ural'ın ise kayınpeder olacağı iddia edildi. Basında yer alan haberler sonrası birçok vatandaş internette konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki, Merve Kaya kimdir? Engincan Ural ile Merve Kaya'nın düğün tarihi ne zaman? İşte Sibel Can ve Hakan Ural'ın gelini...

Magazin 16-09-2022 13:11

Merve Kaya

Merve Kaya Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Merve Kaya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.