Ozan Dolunay Haberleri

Dilek Taşı'nın Kenan'ı Ozan Dolunay kimdir, nereli ve kaç yaşında? Ozan Dolunay'ın hayatı ve biyografisi

Dilek Taşı'nın Kenan'ı Ozan Dolunay vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak Dilek Taşı 1987 yılında başlayan bir hikayeyi anlatıyor. Dizide Salih Bademci, Mustafa, Hazal Subaşı ise Figen karakterine hayat veriyor. Dilek taşı için geri sayım sürerken birçok kişi internette Ozan Dolunay hakkında araştırma yapıyor. Peki, Ozan Dolunay kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Dilek Taşı'nın Kenan'ı Ozan Dolunay hakkında merak edilenler...

Magazin 08-09-2023 00:19

İlk tanıtım yayınlandı! Dilek Taşı oyuncuları kimdir, konusu nedir, ne zaman başlayacak? Hazal Subaşı ve Salih Bademci başrolde!

Dilek Taşı dizinin konusu ve oyuncuları gibi detayları merak ediliyor. Yakında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak Dilek Taşı dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin başrollerinde Hazal Subaşı, Salih Bademci ve Ozan Dolunay gibi isimler yer alıyor. Peki, Dilek Taşı oyuncuları kimdir, konusu nedir? Yeni dizi Dilek Taşı ne zaman yayın hayatına başlayacak?

Magazin 13-08-2023 17:26

Fenomen Pelinay İğit banyodan sütyensiz pozunu paylaştı! Ozan Dolunay'ın büyük aşkıydı...

Bir dönem ünlü oyuncu Ozan Dolunay ile yaşadığı aşkla akıllara kazınan sosyal medya fenomeni Pelinay İğit, banyodan cesur pozunu paylaştı.

Magazin 10-01-2023 14:40

Ozan Dolunay

Ozan Dolunay Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ozan Dolunay Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.