Plastik Saklama Kabi Haberleri

Rekabet Kurulu'ndan Koroplast firması hakkında rekabet soruşturması

Rekabet Kurulu, pişirme, saklama ve temizlik ürünleri alanında faaliyet gösteren Koroplast Temizlik ve Ambalaj Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı.

Finans 2024-07-12 12:48:41

Samsun'da iki fabrikada etkili olan yangın söndürülmeye çalışılıyor

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bebek bezi ve çeşitli plastik ürünler üretilen fabrikada çıkan ve yan taraftaki fabrikaya da sıçrayan yangına müdahale ediliyor.

Yurthaber 2024-06-14 10:09:23

Bayramda en taze et saklama yöntemi: Kurbanlık eti nasıl saklanır? Bu yöntem yeşerme ve kötü kokuyu engelliyor

'Kurban eti nasıl saklanır?' sorusu bayrama az bir zaman kala araştırılmaya başladı. 2024 yılında Kurban Bayramı, 16 Haziran Pazar günü başlayacak. 4 gün sürecek olan bayram 16-17-18-19 Haziran tarihlerinde idrak edilecek. Bayramda kesilen etlerin özellikle doğru muhafaza edilmesi etin bozulmasını önlemek için çok önemli. Ayrıca kesim sonrası etin yeşermemesi ve kokmamasını da sağlamak gerekiyor. Bunun için pratik et saklama yöntemini deneyebilirsiniz. İşte taptaze et saklama yöntemi...

Kadin 2024-06-12 08:24:22

Otobüs durağında plastik poşet içinde bebek cesedi bulundu! 'Kasıtlı kürtaj' iddiası dikkat çekti.. '6 ila 7 aylık erkek bebek'

Tayland'ın Phitsanulok bölgesinde otobüs durağının yakındaki bir alanda plastik poşet içinde bir bebek cesedi bulundu. Olaya ilişkin olarak soruşturma başlatan yetkililer olası bir erken doğum veya kasıtlı kürtaj şüphesini araştırdıklarını ifade etti.

Trend 2024-06-08 09:37:46

Danla Biliç'in açıklamaları korkuya neden oldu! Uzmanı konuştu: Popo büyütme işlemi sonrası ileri derecede doku enfeksiyonları, ağır şekilsel bozukluklar…

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Kerem Yılmaz, ünlü sosyal medya fenomeni Danla Biliç'in yaptırdığı popo büyütme işlemi sonrası yaşadığı sağlık sorunları sonrasında yaptığı açıklamaların korkuya neden olduğunu ifade ederek, güvenilir malzemelerin kullanımında bir sakınca olmadığını söyledi.

Kadin 07-06-24 09:42

Bayrampaşa'da plastik hammadde üreten işyerinde çıkan yangın söndürüldü

Bayrampaşa'da plastik hammadde imal eden üç katlı işyerinde çıkan yangın söndürüldü.

Yurthaber 05-06-24 08:19

'Onlarla kapıları profesyonel bir şekilde açıyorlarmış' Evinde dinlenirken hırsızlarla karşılaştı!

Osmaniye’de apartmanda bir eve giren kadın hırsızlar, salonda yatan ev sahibi ile göz göze geldi. Girdikleri dairede ev sahibini gören hırsızlar hızla apartmandan kaçarken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Yaşadığı o anları anlatan ev sahibi, "Polisler kısa sürede hırsızları yakaladı. Yakalandıklarında üzerlerinde plastik bir alet varmış onlarla kapıları profesyonel bir şekilde açıyorlarmış" dedi. Kadınların hırsızlık suçundan çok sayıda kaydının olduğu öğrenildi.

Haber 31-05-24 15:31

Dolu ile birlikte yağıyordu! Erimeyen cismin gizemi çözüldü

Muş'ta yoğun dolu yağışı sırasında yere düşen ve erimeyen cisimler birçok vatandaşın dikkatini çekmişti. Bu cisimler toplanıp incelemeye gönderildi. İlk incelemede, cismin hava akımıyla birlikte atmosfere karşışan plastik olduğu belirlendi.

Haber 28-05-24 18:45

Araçların camlarını kırdı! Ceviz büyüklüğünde yağdı... Görenleri hayrete düşürdü

Eskişehir’de meydana gelen dolu yağışı görenleri hayrete düşürürken, çok sayıda aracın camında ve kaportasında hasar oluştu. Araçların camlarındaki delikler dikkat çekerken Çifteler ilçe merkezindeki bir evin plastik kapısının da dolu yağışı nedeniyle delik deşik olduğu görüldü.

Haber 24-05-24 11:38

30 gün bozulmayan çilek saklama tüyosu! Sırrı çok basitmiş

Çilek, yediden yetmişe herkesin severek tükettiği meyvelerden. Hem görüntüsü hem de tadıyla iştah açan çileğin hızla bozulma problemine karşı etkili saklama yöntemleri araştırılıyor. Çilekleri kimi sirkeli suda kimi ise karbonatlı suda bekletip yıkıyor. Ancak bu çilek saklama yöntemi ezber bozan türden. Çilekleri yıkamadan saklanılan bu yöntem hem çok basit hem de etkili. İşte detaylar...

Yemek 10-05-24 09:40

Kocaeli'de pres makinesine sıkışan fabrika sahibi yaralandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde plastik ürün üreten fabrikada pres makinesine sıkışan iş yeri sahibi yaralandı.

Yurthaber 06-05-24 07:34

Uzmanı açıkladı: Göğüs büyüklüğü bazı sağlık problemlerine yol açabilir!

Göğüslerin büyük olmasının bireye etkilerinden bahseden Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Kağan Bekircan, “Göğüs büyüklüğü genellikle hastalarımızda boyun ağrısı, boyunda düzleşme, göğüs altlarında pişik, sütyen bağlarının omuzlarda çukurluk yapması gibi şikâyetlere neden olmaktadır. Özellikle bu grup hastalarımıza göğüs küçültme ameliyatını önermekteyiz” dedi.

Kadin 26-04-24 15:55

Deponun bahçesindeki plastik kasalar yandı, siyah dumanlar gökyüzünü kapladı

Antalya’da bir deponun bahçesinde bulunan plastik kasalar nedeniyle çıkan yangında, gökyüzünü siyah dumanlar kapladı. Dumanlar şehrin farklı noktalarından da görüldü.

Yurthaber 26-04-24 11:15

Daha önce hiç duymadınız! Dahiyane saklama tüyosuyla muzlar 26 gün boyunca taze ve sarı kalıyor

Büyük küçük herkesin en sevdiği meyvelerden biri de muz. Muzların çok çabuk kararması ve bozulması sorunu bazen can sıkıcı olabiliyor. Birçok kişi muzları en uzun süre saklamak için çeşitli saklama yöntemleri deniyor. Bir gıda saklama uzmanı, 26 gün sonra bile muzların kararmasını önleyecek dahiyane bir tüyo paylaştı. Bu tüyo ile muzları uzun süre sarı renkte ve taptaze şekilde saklayabilirsiniz.

Kadin 20-04-24 11:14

Taksici Yaşar Yanıkyürek'in katil zanlısı cinayeti itiraf etti! Üzerinden plastik kelepçeler ve koli bandı da çıktı

Sarıyer'de bindiği taksinin şoförü Yaşar Yanıkyürek'i bıçaklayarak öldüren İran uyruklu Y.B.G.'nin savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. Cinayeti itiraf eden Y.B.G'nin yakalandığı sırada üzerinden 10 adet plastik kelepçe, 1 koli bandı ve 1 makas çıktığı, öldürmeyi planlayıp planlamadığı sorulan şüphelinin bunları eşyalarını paketlemek için kullandığını söylediği öğrenildi. Şüpheli savcılık ifadesinde paraya ihtiyacı olduğu için taksiciden para çalmak için araca bindiğini söyledi.

Haber 18-04-24 19:58

İzmir'de Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde çıkan yangın kontrol altına alındı

İzmir'in Çiğli ilçesindeki Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan metal kaplama ve plastik fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı.

Yurthaber 18-04-24 08:20

SON DAKİKA | İzmir'de fabrika yangın! Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nden dumanlar yükseliyor

Son dakika haberi: İzmir'in Çiğli ilçesindeki Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan kauçuk ve plastik fabrikasında çıkan yangına müdahale ediliyor.

Haber 18-04-24 06:37

Bursa'da başıboş köpek dehşeti: Oğlu için kendini feda etti! 1,5 ay pipetle beslenecek... Korku dolu anlar kamerada

Bursa’da Mesut Karagözoğlu, iftar vakti 10 yaşındaki oğluyla birlikte pide almaya gitti. Karagözoğlu, çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı. 10 yaşındaki çocuk son anda kaçıp kurtulurken, onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak 46 yaşındaki adamı ölümden kurtardı. Dehşet anları ise kameraya yansıdı! Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 2 çocuk babası Karagözoğlu plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek.

Haber 07-04-24 13:47

Borsa güne düşüşle başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,84 düşüşle 8.964,97 puandan başladı. Sektör endeksleri arasında en fazla kazandıran yüzde 1,35 ile spor olurken, tek kaybettiren ise yüzde 3,04 ile kimya petrol plastik oldu.

Finans 03-04-24 10:54

Kocaeli'de plastik su tankı üreten fabrikada çıkan yangın söndürüldü

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde plastik su tankı imalatı yapılan fabrikada çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 01-04-24 14:03

Diyarbakır'da geri dönüşüm tesisinde sıfır atık temalı defile

Diyarbakır'da geri dönüşüm tesisinde "sıfır atık" temasıyla düzenlenen defilede mankenler plastik poşet, sıva filesi, ip, kağıt ve takvim yaprakları gibi atık ürünlerle hazırlanan gelinlik ve kıyafetleri tanıttı.

Yurthaber 28-03-24 11:18

Bakan Bolat, Ekrem İmamoğlu'nun o sözlerine tepki gösterdi! 'Plastik yüz'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sözlerine Ticaret Bakanı Ömer Bolat sert tepki gösterdi. Katıldığı canlı yayında konuşan Bakan Bolat, "Daha bir kaç ay önce belediye başkanı olarak görev yerini terk edip Cumhurbaşkanı yardımcılığı için şehir şehir gezen birinin bütün bir ülkeden sorumlu olan Bakanların çalışmalarına yönelik böyle konuşması bir plastik yüz sahibine yakışır" dedi.

Haber 28-03-24 00:06

Bayrampaşa'da plastik ham madde deposunda çıkan yangın söndürüldü

Bayrampaşa'da plastik ham madde deposunda çıkan yangın söndürüldü.

Yurthaber 18-03-24 10:50

Araç konforunuzu ikiye katlayacak en iyi araç kol dayamalıkları

Yolculuk esnasında araç konforunuzu artırmak mı istiyorsunuz? Öyleyse bu içeriğimiz tam size göre! Ön iki koltuk arasına yerleştirilerek rahat araç kullanımına olanak sağlayan araç içi kol dayama ürünleri, saklama hazneleriyle de işlevselliği artırarak beklentilerinizi tam anlamıyla karşılar. Kolaylıkla monte edilerek aracın bir parçası hâline gelmeyi başaran en iyi araç kol dayama modellerini bir araya getirdik. İşte o ürünler!

Haber 14-03-24 17:08

Her evin olmazsa olmazı uzun ömürlü ve sağlıklı saklama kapları

Hem mutfağınızın düzenli görünmesini hem yiyeceklerin sağlıklı şekilde muhafaza edilebilmesini istiyorsanız size bu konuda kolaylık sağlayacak en iyi ürünler saklama kapları olabilir. Farklı boyutlarda ve çeşitli şekillerde tasarlanan saklama kapları sayesinde tüm gıda ürünlerini daha uzun süre bozulmadan muhafaza edebilirsiniz. Mutfakların gizli kahramanı olan en iyi saklama kabı modellerinden bir seçki hazırladık. İşte farklı bütçelere hitap edebilecek o ürünler...

Yemek 07-03-24 14:57

Yiyeceklerinizi daha uzun süre bozulmadan saklamanızı sağlayacak en iyi Zwilling vakumlu saklama kapları

Günümüzde yiyeceklerin bozulmasını engellemek, sürdürülebilir bir yaşam tarzı benimsemenin ve bütçenizi korumanın önemli bir parçası haline geldi. İsrafın azaltılması ve yiyeceklerin daha uzun süre taze kalması, hem çevresel etkileri azaltmak hem de daha sağlıklı bir yaşam sürmek için kritik bir adımı ifade ediyor. Biz de yiyeceklerinizi daha uzun süre bozulmadan saklamanızı sağlayan Zwilling'in vakumlu saklama kaplarından oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Haber 06-03-24 17:24

Yıllardır yanlış biliniyormuş: Yumurtayı sakın buzdolabı kapağına koymayın! Yumurtayı daha uzun ömürlü saklama sırrı ortaya çıktı

Yumurta, mutfaklarımızın vazgeçilmez bir parçası. Yumurtayı saklarken buzdolabı kapağına koymanın yıllarca yanlış bilinen bir uygulama olduğu ortaya çıktı. Yumurtanın daha uzun ömürlü bir şekilde saklama sırrını merak ediyorsanız haberimize göz atabilirsiniz.

Kadin 02-03-24 07:46

Atık plastik şişe kapakları öğrenciler tarafından kutu oyununa dönüştürülüyor

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Sıfır Atık Kulübü tarafından okulda toplanan su şişelerinin kapakları, zeka ve strateji oyunu "beştemse" tablası ve boncuklarına dönüştürülüyor.

Yurthaber 28-02-24 11:34

Katar LNG üretim kapasitesini 142 milyon tona çıkaracak

Katar Enerji Bakanı ve QatarEnergy Üst Yöneticisi Saad bin Şeride el-Kabi, Katar'ın LNG üretim kapasitesini 2030'a kadar 142 milyon tona çıkaracağını açıkladı.

Finans 25-02-24 15:46

Osmaniye’de 250 ton atık geri dönüşüme kazandırıldı

Osmaniye Belediyesi tarafından hayata geçirilen sıfır atık projesi çerçevesinden kurulan geri dönüşüm bankalarında toplanan yaklaşık 250 ton kağıt, metal, plastik ve cam atığı malzeme geri dönüşüme kazandırıldı.

Yurthaber 21-02-24 08:08

Devrim gibi ameliyat: İlk defa yapıldı! 6 saat süren zorlu ameliyatla tamamen kopan parmağına kavuştu

Hakkâri’nin Yüksekova Devlet Hastanesinde görev yapan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Emrah Köksal tarafından bir ilke imza atılarak, ilk defa parmak rekonstrüksiyon ameliyatı yapıldı.

Haber 20-02-24 07:41

DHKP-C'li teröristlerin Çağlayan Adliyesi planı! Çantasından çıkanlar şoke etti: Onlarca kelepçe, örgüt flamaları ve bereler... Şehit savcı Mehmet Selim Kiraz detayı!

İstanbul Çağlayan'daki Adalet Sarayı'na düzenledikleri hain saldırı sırasında öldürülen DHKP-C'li teröristlerin çantasından çıkanlar, saldırı planının boyutunu gözler önüne serdi. Kadın teröristin taşıdığı çantada yapılan kontrollerde onlarca plastik kelepçe, örgüt flamaları ve bereleri çıktı. Polis ekipleri teröristlerin adliyeye girmeyi başarmaları durumunda onlarca kişiyi rehin almayı planladığı üzerinde dururken, şehit savcı Mehmet Selim Kiraz detayı dikkat çekti.

Haber 09-02-24 14:53

İşe, okula yemeğinizi evden götürenler için kullanışlı ve pratik yemek taşıma kapları

Günümüzün hızlı tempolu yaşamında dengeli beslenmek her zamankinden daha önemli hale geldi. İşe veya okula giderken sağlıklı atıştırmalıklarınızı yanınızda taşımak genellikle zor olsa da saklama kapları dengeli beslenmeyi sürdürmek için mükemmel bir çözüm sunuyor. Biz de sizler için farklı tasarım ve özelliklere sahip birbirinden pratik ve kullanışlı beslenme kaplarını derledik. Hadi, sağlıklı beslenmeyi kolaylaştırmanın yanında çevre dostu bir seçenek sunan 10 beslenme kabına birlikte bakalım.

Yemek 08-02-24 18:54

Restoranda çektiği video gündem olmuştu... Demet Akalın'ın eleştirilerine ateş püskürdü! Aynı ülkede olmaktan utanıyorum

Geçtiğimiz günlerde gittiği restoranda artan yemekleri saklama kabına koyduğu video ile bir sosyal medya kullanıcısı dikkatleri üzerine çekmişti. Sosyal medya kullanıcısının videosu Demet Akalın ve Jess Molho'nun sunuculuğunu yaptığı 'Gel Konuşalım' programına konu oldu. Sosyal medya kullanıcısı Akalın‘ın kendisi hakkında yaptığı yoruma “Seninle aynı ülkede olmaktan utanıyorum” diyerek ateş püskürdü.

Magazin 02-02-24 13:18

Plastik dubalar engel olamayınca demir duba koydular

Eskişehir’de üç sokağı birbirine bağlayan alanda bulunan plastik dubaların duyarsız sürücüler tarafından kırılmasının ardından bölgeye demir dubalar yerleştirildi.

Yurthaber 01-02-24 14:59

Hakkari'de çocuklar kızak ve plastik bidonlarla kayarak eğlendi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde çocuklar, kar yağışının ardından kızak ve plastik bidonlarla kayarak eğlenceli anlar yaşadı.

Yurthaber 29-01-24 15:01

Görenler hayrete düştü! Bagaj kapağı kırılan otomobile plastik kapılı sıra dışı çözüm

Bursa’da hafif ticari otomobilinin bagaj kapağını plastik kapı yapan şoför şaşkınlık yarattı. Aracının bagaj kapağı kırılınca çareyi plastik kapı takmakta şoförün bu çözümü, görenleri hayrete düşürdü.

Haber 21-01-24 11:31

Arnavutköy'de plastik üretilen atölyede çıkan yangın hasara yol açtı

Arnavutköy'de plastik üretimi yapılan atölyede çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yurthaber 19-01-24 15:45

Arnavutköy’de plastik imalatı yapılan iş yerinde çıkan yangın paniğe neden oldu

Arnavutköy’de bulunan bir iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken yabancı uyruklu olduğu öğrenilen bazı çalışanlar polisi görünce kaçmaya başladı.

Yurthaber 19-01-24 15:30

Uçakta yılan paniği! Bir anda belirdi

Bangkok'tan Tayland'a giden Air Asia'ya ait bir yolcu uçağında yılan paniği yaşandı. Sosyal medyada viral olan görüntülerde uçakta küçük bir yılan olduğu fark edildi. Kabin görevlileri sakin tavırlarla yılanı boş bir plastik şişe yardımıyla çöp poşetine koydu. Gündem olan o anlar böyle kaydedildi!

Trend 17-01-24 16:52

Eyüpsultan'da plastik malzemeleri deposunda çıkan yangın söndürüldü

Eyüpsultan'da plastik malzemeleri deposunda çıkan yangın söndürüldü

Yurthaber 11-01-24 07:57

Bu hatadan kaçının: Asla buzdolabına koymamanız gereken 12 yiyecek!

Gıda saklama konusunda buzdolabının sağladığı pratiklik, bazı besinler için doğru bir seçenek değil. Bozdolabı pek çok gıdayı taze tutmak için kullanılır ancak her besin için buzdolabı uygun değildir. Bazı yiyecekler, soğuk ortamlarda hızla bozulabilir veya tadını kaybedebilir. Bu besinler, doğru koşullarda saklandığında daha uzun süre dayanabilir ve tazeliğini koruyabilir. İşte asla buzdolabına koymamanız gereken 12 yiyecek...

Kadin 10-01-24 10:31

Galatasaray'da Icardi'nin dönüş tarihi taraftarları kahretti! Kaçıracağı maçlar ortaya çıktı... O maçta sahada!

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinde yaşadığı sakatlık sonrası geçtiğimiz günlerde kulüpten yapılan açıklamada göz hastalıkları, kulak burun boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları sonucu bir süre oynamamasına karar verildiğini açıklamıştı. Sarı-Kırmızılı ekipte Arjantinli yıldızın dönüş tarihi belli oldu. İşte detaylar...

Spor 08-01-24 16:45

Salata kurutucudan saklama kabına çok sevilen Tupperware ürünleri

Bu zamana kadar Tupperware markasının kalitesini duymayan ya da görmeyen çok az kişi kaldı. Gerek kalitesiyle gerek de uzun ömürlü oluşuyla mutfakların vazgeçilmezlerinden biri olan Tupperware, her ihtiyaca uygun ürünleriyle mutfakta geçirdiğimiz zamanı kolaylaştıran ve hızlandıran bir marka. Biz de sizler için mutfakta yaptığınız işlerde pratiklik sağlayacak birbirinden harika Tupperware ürünlerini derledik. Gelin mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya aday 10 Tupperware ürününe birlikte göz atalım.

Yemek 08-01-24 06:13

Mauro Icardi hakkında olay yaratan iddialar! Sosyal medya hesabından fotoğrafı paylaştı...

Galatasaray'da Mauro Icardi krizi yaşanıyor. Sarı-kırmızılılar, Arjantinli golcünün; göz hastalıkları, kulak burun boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları sonucu bir süre oynamamasına karar verildiğini açıklamıştı. Sakatlığının ciddi olduğu öğrenilen Icardi için Galatasaraylı taraftarlar üzülürken Icardi'nin paylaşımı kafa karıştırdı.

Spor 06-01-24 18:20

Fenerbahçe maçında darbe almıştı! Galatasaray'dan Mauro Icardi'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama

Galatasaray, Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin göz hastalıkları, kulak burun boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları sonucu bir süre oynamamasına karar verildiğini açıkladı.

Spor 05-01-24 14:40

Sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan minik Tunahan, seri ameliyatlara girecek

Ankara'da sahipsiz köpeklerin saldırdığı ilkokul 4. sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz'ın seri ameliyatları, tedavisinin sürdüğü Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalında yapılacak.

Yurthaber 26-12-23 10:32

'Görünmeyen' tehlike: Neredeyse herkes kullanıyor ama vücuda verdiği zarar inanılmaz!

Günlük hayatımızda sık sık kullandığımız plastik ve karton bardaklarda 'görünmeyen' tehlikenin olduğu ortaya çıktı. Daha pratik ve kullan at olması sebebiyle tercih edilen plastik ve karton bardak benzeri ürünlerin vücuda verdiği zararları duyanlar çok şaşırıyor.

Haber 08-12-23 17:39

Fabrikasının çatısına GES kurdu, elektrik giderini yarı yarıya azalttı

Muş'ta plastik bidon ve ambalaj ürünleri üretimi yapan Masum Özdemir, yıllık elektrik tüketiminin yarısını fabrikasının çatısına kurduğu güneş enerjisi santralinden (GES) karşılıyor.

Yurthaber 30-11-23 11:12