Siyah Sarimsak Haberleri

''Ortalıkta adam kalmadı'' demişti... Hafsanur Sancaktutan şimdi de kurşun döktürdü! O anlara yorum yağdı

Şimdilerde yeni projesi Siyah Kalp için hazırlıklarını sürdüren ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde özel hayatı sorulan Sancaktutan ''Ortalıkta adam kalmadı'' demiş ve açıklamasıyla uzun süre konuşulmuştu. Ünlü oyuncu şimdi de kurşun döktürdü. O anlarına yorum yağdı...

Magazin 2024-07-27 08:45:51

Yağlarını aldırınca kendini paylaşmaya doyamadı! Demet Akalın siyah bikinisiyle poz verdi

Her açıklaması ve her paylaşımı sosyal medyada büyük ses getiren ünlü şarkıcı Demet Akalın son dönemde verdiği kilolar ile gündemdeydi. 6 kilo yağ aldırıp 11 kilo veren Akalın kendini paylaşmalara doyamadı. Ünlü isim son olarak siyah bikinisiyle pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 2024-07-19 12:07:37

Cenk Tosun'un Beşiktaş'a veda paylaşımına tepki yağıyor!

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra ezeli rakip Fenerbahçe ile anlaşan Cenk Tosun'un siyah-beyazlılara gönderdiği veda mesajı sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Spor 2024-07-18 08:22:02

Trump'a suikast girişiminde 'siyah şapkalı kadın' detayı! Görüntüler ortaya çıktı, akıllara Kennedy suikastındaki 'siyah şemsiyeli adam' geldi

Donald Trump'a yönelik suikast girişimi tüm dünyayı sarsarken, saldırının yapıldığı ana ait görüntülerde Trump'ın tam arkasında bulunan siyah şapkalı kadın dikkat çekti. Kurşunların gelmeye başladığı ve silah seslerinin duyulduğu andaki tavırları gündem olan kadının yüzündeki tebessüm soru işareti yarattı. Siyah şapkalı kadının görüntüsü, 22 Kasım 1963'te dönemin ABD Başkanı John F. Kennedy'nin uğradığı suikast sırasındaki 'siyah şemsiyeli adam'ı akıllara getirdi.

Manşet 2024-07-15 10:39:21

Yılın transferi her an açıklanabilir! Beşiktaş'ın teklifini beğenmeyen Cenk Tosun, Fenerbahçe'ye imza atıyor...

Fenerbahçe, Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Cenk Tosun ile prensip anlaşmasına vardı. Siyah-beyazlılarla maaş konusunda anlaşamayan milli oyuncu, Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti.

Spor 13-07-24 08:19

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye uzun yıllar unutulmayacak bir transfer daha! Cenk Tosun ile 2 yıllık anlaşma sağlandı...

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Cenk Tosun, siyah-beyazlıların yaptığı son teklifi beğenmemiş ve masadan kalkmıştı. Parasal konuda anlaşma sağlanamamasının ardından Fenerbahçe araya girdi ve Cenk Tosun'u kısa süre içinde ikna etti. Milli futbolcu, Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 12-07-24 15:58

Beşiktaş transferde mutlu sona ulaştı! Immobile İstanbul'a geliyor...

Beşiktaş'ın çok istediği isimlerin başında gelen Ciro Immobile transferinde mutlu sona ulaşıldı. Siyah-beyazlılar İtalyan futbolcuyla anlaşmasının ardından Lazio'yu da ikna etti ve transferi bitirdi.

Spor 12-07-24 13:40

Beşiktaş transferde büyük oynuyor! Siyah-Beyazlılar Immobile ile büyük oranda anlaştı... İşte alacağı maaş

Transferlerine devam eden Beşiktaş, Paulista ve Rafa Silva'nın ardından bir ismi daha kadrosuna katmak üzere. Siyah beyazlılar bir süredir görüşme halinde olduğu Immobile ile büyük oranda anlaşırken imzayı beklemeye koyuldu.

Spor 09-07-24 15:33

Telefonun şarj cihazı yanında prize takılıyken uyuyakaldı! Bacağında kocaman bir siyah delik oluştu... Sıradan alışkanlığın bu kadar tehlikeli olduğunu bilmiyordum

İsviçreli ismi açıklanmayan bir kadın sosyal medyadan yaptığı paylaşımında uyurken telefonunu şarja takılı bir şekilde yanında bırakmasının korkunç bir şekilde yaralanmasına neden olduğunu söyleyerek viral oldu. Telefon şarj cihazı tarafından ciddi şekilde yakılan bacağını gösteren kadının bacağında oluşan siyah delik görenleri şaşırttı.

Trend 06-07-24 14:21

Uzman isim tavsiye etti: Keskin gözler için siyah çikolata tüketin

Kararında tüketilen çikolatanın göz sağlığı açısından faydalı olabileceğini belirten Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Sevil Karaman, "Son zamanlarda yapılan çalışmada katılımcılara siyah çikolata ve sütlü çikolata verilmiş ve sonrasında görme testleri uygulanmıştır. Siyah çikolata tüketenlerin görme keskinliğinde ve kontrast hassasiyetinde kısa süreli iyileşmeler gözlemlenmiştir. Benzer şekilde, katarakt oluşumuna yol açan protein agregasyonunu da engelleyebilirler" dedi.

Kadin 06-07-24 12:18

Beşiktaş'tan ayrılan milli oyuncuyu Arda Turan'ın ekibi Eyüpspor kaptı!

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren Umut Meraş, kulüpten ayrıldığını açıkladı. Siyah-beyazlılara veda eden Umut Meraş, Arda Turan'ın ekibi Eyüpspor ile anlaşma sağladı.

Spor 01-07-24 17:05

Beşiktaş'tan tüm Avrupa basınını ayağa kaldıracak iki transfer hamlesi daha! Anlaşmalar an meselesi...

Rafa Silva transferiyle ortalığı ayağa kaldıran Beşiktaş'ta gündem durulmuyor. Önümüzdeki sezon kesin olarak şampiyon olacak bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlılardan inanılmaz iki hamle daha gelmek üzere...

Spor 29-06-24 17:35

Görenler gözlerine inanamadı! 3 metre uzunluğunda: Hareket edince...

Elazığ'ın Gezin bölgesindeki bir inşaat alanında kaydedilen görüntüler büyük paniğe yol açtı. İşçilerin farkettiği 3 metrelik siyah bir yılan görenleri şaşkına çevirdi. İşte o görüntüler!

Haber 29-06-24 14:42

Salih Uçan sözleşme teklifini kabul etti! Yıldız oyuncu tatilini bırakıp İstanbul'a geldi...

Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Salih Uçan, siyah-beyazlıların kendisine yaptığı uzatma teklifini kabul etti. Yıldız oyuncu evrak işlemlerini tamamlamak için tatilini yarıda kesip İstanbul'a geldi.

Spor 28-06-24 15:05

Beşiktaş, Onuachu transferini bitirmek üzere! 15 milyon euro + 3 oyuncu

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe, kardeş kulübü İngiltere Premier Ligi'ndeki Southampton aracılığıyla Beşiktaş'tan 3 oyuncu almaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlıların da Onuachu'yu almak için girişimlere başladığı ifade edilirken kısa süre içinde resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.

Spor 28-06-24 14:22

Dünyayı ayağa kaldıran görüntüler! Siyah toz bulutu gibi görünüyor: Gökyüzünde süzülen gizemli cisim sosyal medyada gündem oldu

Venezuela'nın kuzeyindeki Carabobo eyaletine bağlı Valensiya şehrinin üzerinde bulutların arasında asılı duran koyu renkli bir siyah toz bulutunu anımsatan cisim sosyal medyadan paylaşılınca dünyanın gündemine yerleşti. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü bu gizemli cismi tanımlamak için adeta birbirleriyle yarıştı.

Trend 28-06-24 09:48

Beşiktaş gözünü kararttı! Rafa Silva transferinin ardından bir dünya yıldızı daha geliyor

Rafa Silva transferiyle kendinden söz ettiren Beşiktaş, önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmayı hedefliyor. Bu bağlamda çalışmalarına devam eden siyah-beyazlılar, dünyaca ünlü yıldız Di Maria'yı bitirmek üzere...

Spor 28-06-24 08:07

Ibiza tatilinden peş peşe paylaştı! Şeyma Subaşı o yoruma kayıtsız kalamadı

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı şu sıralar sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa Ibiza tatilinden peş peşe paylaşımlar yaptı. Siyah bikinisi ile boy gösteren Subaşı'nın kolyesi dikkat çekti. Şeyma Subaşı takipçisinin o yorumuna ise kayıtsız kalamadı.

Magazin 27-06-24 08:49

Akılalmaz olay: Boğazında durmadan çıkan saçlar doktorları bile şaşkına çevirdi! 14 yıl boyunca devam etti... Yalnızca iki kişide görüldü

Uzun yıllardır sigara içen bir adam boğazının arka kısmında siyah, tel gibi kılların çıkmasıyla hayatının şokunu yaşadı. Bu durumun ortaya çıkmasına sebep olan şey ise alışılmadık bir yan etki geliştirmesiydi.

Kadin 26-06-24 10:27

Tunceli’de yılanların çiftleşme dansı kameraya yansıdı

Tunceli’de, iki metre uzunluğundaki iki siyah yılanın çiftleşme dansı bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kayıt altına alındı.

Yurthaber 24-06-24 12:41

Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen kendini serin sulara bıraktı! Gerçek hayattaki haline yorum yağdı

Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan Selin Türkmen, yoğun geçen sezonun ardından yorgunluk atmak için Bodrum'a tatile gitti. Siyah mayosuyla objektiflere yansıyan Türkmen'in fiziği dikkat çekti.

Magazin 24-06-24 10:44

Büyük beden model Ashley Graham ilginç elbisesi ile pozu sosyal medyayı salladı! Elbiseye anlam veremedim

Büyük beden modelliği yapan Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Ünlü model bu kez son paylaşımı ile gündeme geldi. Siyah renkli ilginç elbisesi ile poz veren modele sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 22-06-24 11:30

Fenerbahçe'den ayrılan Serdar Dursun ezeli rakibe önerildi!

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren Serdar Dursun'un menajeri oyuncusunu Beşiktaş'a önerdi. Siyah-beyazlılarla görüşme gerçekleştiren Serdar Dursun cephesinin niyeti İstanbul'da kalmak...

Spor 21-06-24 17:50

Cildiye profesörü uyardı! Tırnak dibinde görülen siyah lekeye dikkat: O hastalığın öncüsü olabilir

Dermatoloji (Cildiye) Uzmanı Prof. Dr. Müge Güler Özden, tırnak dibinde görülen siyah lekenin bir cilt kanseri öncüsü olabileceğini ve geç kalındığında çok hızlıca ölümcül olabilecek bir tümöre dönüşebileceğini söyledi.

Kadin 21-06-24 15:29

Tatilden dönen Mine Tugay bikinili poz verdi! 'Kilolar alındı'

Son olarak Yalı Çapkını dizisinde izleyicisinin karşısına çıkan Mine Tugay başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle gündemden düşmüyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken ünlü isim son olarak tatilden döndü ve evinin bahçesinde siyah bikinisi ile poz verdi. Tugay'ın notu ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 20-06-24 09:56

Yunanistan tatilinden pozları sosyal medyayı salladı! Dilan Çiçek Deniz kayalıklara sere serpe uzandı

Başarılı oyunculuğu ve özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde yer alan Dilan Çiçek Deniz, son olarak ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin’le yaşadığı aşkla gündeme gelmişti. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile tatilde olan Deniz bu defa soluğu Yunanistan'da aldı. Siyah bikinisiyle poz veren ünlü ismin tatil karesine beğeni yağdı.

Magazin 19-06-24 09:29

Melis Sezen denizden çıkarken poz verdi! Hem doğal hem güzel

"Son of a Rich" filminde Kerem Bürsin'in partneri olan Melis Sezen çekimler öncesi dinleniyor. Dansları ile adından söz ettiren Sezen son olarak siyah mayosuyla denizden çıkarken poz verdi.

Magazin 18-06-24 07:24

Kim Kardashian'ın kız kardeşi olan Kendall Jenner, Mayorka tatilinden paylaştı! Başındaki ne alaka

Kim Kardashian'ın kız kardeşi olan Kendall Jenner sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Ünlü model bu kez Instagram'da paylaştığı son pozlarıyla gündeme geldi. Mayorka'ya tatile giden ünlü ismin siyah bikinisiyle verdiği pozlara yorum yağdı.

Magazin 16-06-24 14:38

Gazeteci Fatih Portakal'ın canlı yayın kombini dikkat çekti! O kare sosyal medyada çok konuşuldu

Gazeteci Fatih Portakal, canlı yayın sonrası paylaşılan fotoğrafıyla sosyal medyada gündem oldu. Siyah ceket ve kırmızı kravatla ekrana çıkan Portakal, yayın sonrası verdiği pozda altında kot şort ve spor ayakkabı ile görüntülendi. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 16-06-24 10:07

Almanlar duyurdu, Beşiktaş'a gün doğdu! Dünyaca ünlü stoper Hummels adım adım geliyor...

Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund, 35 yaşındaki savunma oyuncusu Mats Hummels ile yollarını ayırdıklarını açıkladı. Beşiktaş'ın ikna etme sürecinde olduğu Alman oyuncunun ayrılığının ardından sosyal medyadaki siyah-beyazlı taraftarlar heyecanlandı.

Spor 14-06-24 14:58

Beşiktaş'ta ilk imza atılıyor! Gabriel Paulista transferinde anlaşma sağlandı... İşte sözleşme süresi

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta yeni hoca Giovanni van Bronckhorst olurken, Holldandalı hocanın talimatları doğrultusunda temaslar devam ediyor. Siyah-Beyazlılar ilk temaslarına devam ederken, ilk imza oldukça yakın. İşte detaylar...

Spor 11-06-24 15:48

Seyirciye Oldu mu? diye sordu! Simge Sağın'ın ilginç dansı çok konuşuldu: Yaşamış resmen

'Aşkın Olayım' şarkısı ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Simge Sağın sosyal medya paylaşımları ve sahne tarzlarıyla da adından söz ettiriyor. Ünlü şarkıcının bu kez dansı çok konuşuldu. Siyah uzun elbisesi ile sahnede coşan şarkıcı sonrasında seyirciye "Oldu mu?" diye sordu.

Magazin 10-06-24 09:09

Mini elbisesiyle toplu taşımaya binemeyeceğini söyledi! Bulduğu çözüm sosyal medyada gündem yarattı... Bunu yapmaya mecburum

Sosyal medyadan paylaşım yapan bir kadın mini siyah elbisesiyle kamera karşısına geçtiğinde dışarı çıkarken bulduğu çözümü anlattı. Sosyal medya kullanıcısı toplu taşıma araçlarına elbisesiyle binemeyeceğini söyleyerek üzerine gri bir eşofman altı giydi. Genç kızın bulduğu çözüm sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 08-06-24 08:01

SON DAKİKA: Beşiktaş resmen açıkladı! Siyah-Beyazlılar'da yönetim kurulu danışmanı eski Galatasaraylı Bradley Howard Friedel oldu

Son dakika... Beşiktaş'tan resmi açıklamada Bradley Howard Friedel'ın sportif direktörlük görevine getirildiği açıklandı. Bradley Howard Friedel futbolculuk döneminde Galatasaray'da da forma giymişti. İşte detaylar...

Spor 07-06-24 20:16

Alternatif tıbbın kralı: Siyah mücevher olarak biliniyor! Her derde deva Peygamber reçetesi

Alternatif tıbbın kralı olarak anılan Kara Halile yüzyıllardır hastalara şifa dağıtmaya devam ediyor. Peygamber Efendimiz'in hadislerinde de bahsedilen bu bitkinin iyi gelmediği bir hastalık neredeyse yok denilecek kadar az. Birçok faydası olması nedeniyle siyah mücevher olarak da adlandırılan Kara Halile, kronik yorgunluk, kabızlık, basur, kolesterol, astım ve hazımsızlık gibi hastalıklara iyi geliyor. Geceden suya koyup sabah tüketilebilen Kara Halile bitkisinin faydaları haberimizde.

Manşet 07-06-24 12:27

Beşiktaş, teknik direktörlük görevine Giovanni van Bronckhorst'u getirdi!

Beşiktaş, 2+1 yıllık anlaşmaya vardığı Giovanni van Bronckhorst'un yardımcılıklarını Jean Paul van Gastel ve Serdar Topraktepe'nin yapacağını açıkladı. Teknik direktörlük konusunda takımın kimin başına geçeceği büyük merak konusu olmuşken, siyah-beyazlı yönetim yaptığı bu hamleyle dedikodulara son noktayı koydu.

Spor 05-06-24 19:04

Beşiktaş'ın istediği Antonio Conte, Napoli’nin yeni teknik direktörü oldu

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli, İtalyan teknik adam Antonio Conte ile 2027 yılına kadar sözleşme imzalandığını duyurdu. Beşitakş'ın yakından ilgilendiği Conte'nin gidişi siyah-beyazlıları farklı adaylara yönlendirdi.

Spor 05-06-24 16:32

Fatih Terim, Jose Mourinho'ya rakip olabilir! Beşiktaş başkanıyla görüşme gerçekleştirdi...

Panathinaikos ile yollarını ayıran Fatih Terim'in adı ciddi ciddi Beşiktaş ile anılmaya devam ediyor. Siyah-beyazlıların teknik direktör arayışı içinde olduğu bilinirken, Hasan Arat'ın Fatih Terim ile görüştüğü iddia edildi.

Spor 03-06-24 22:50

Burcu Özberk mini etekli kombiniyle poz verdi, yorum yağdı: Ateş ediyorsun

Bir süredir ekrandan uzak kalan Burcu Özberk şu sıralar yurt dışında keyif yapıyor. Güzel oyuncu Barcelona'da siyah etek- sarı gömlek kombiniyle dikkat çekti ve hayranlarını mest etti.

Magazin 03-06-24 14:41

Beşiktaş'ta ayrılık! Rachid Ghezzal takıme böyle veda etti

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sona eren Rachid Ghezzal, Siyah-Beyazlı kulübe resmen veda etti. İşte detaylar...

Spor 02-06-24 22:26

Demet Özdemir siyah elbisesi ile sosyal medyayı salladı! Tarzının bedeli ise dudak uçuklattı

Sosyal medya paylaşımları ile gündemden düşmeyen Demet Özdemir yeni bir paylaşım yaptı. Özdemir Instagram hesabından siyah elbisesi ile çekilmiş pozlarını paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan ünlü ismin kombininin fiyatı da ortaya çıktı.

Magazin 01-06-24 09:35

Aubameyang'dan Beşiktaşlıları heyecanlandıracak hamle! O videoya beğeni attı

Son günlerde ismi Beşiktaş ile anılan dünyaca ünlü isim Pierre Emerick Aubameyang'dan Siyah-Beyazlılar'ın gönderisine beğeni geldi. Bu hamle taraftarı oldukça heyecanlandırdı. İşte detaylar...

Spor 29-05-24 13:02

Yönetim 'görüşmeler sürüyor' demişti! Di Maria hayalleri suya düştü... Sözleşmesini bile açıkladılar

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan ve taraftarları da oldukça heyecanlandıran isimlerden olan Angel Di Maria için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın çok istediği yıldız isim için Portekiz'den camiayı üzecek bir haber geldi. İşte detaylar...

Spor 28-05-24 12:42

CZN Burak da Cannes'da yürüdü! 'Sizce yakışıklı olmuş muyum?' diye sorunca sosyal medya yıkıldı

Son dönemde zayıflığıyla dikkat çeken fenomen CZN Burak şimdi de Cannes'a gitti. İddialı yapımların Altın Palmiye için yarıştığı Cannes Film Festivali'ne katılan CZN Burak siyah takım elbisesini giyip 'Sizce yakışıklı olmuş muyum?' diye sordu. Ünlü fenomenin o halleri kısa sürede gündem oldu...

Kulis 25-05-24 11:15

O tedaviden sonra... Beyaz olan saçı ve sakalı siyaha döndü! Şaşkınlık yaşadı 'Görenler 55 yaşında olduğuma inanmıyor'

Antalya'da kanser tedavisi gören 55 yaşındaki Cemil Şimşek tedavi sonrasında beyazların yoğunlukta olduğu saç ve sakalının siyah çıktığını görünce şaşkınlık yaşadı. Doç. Dr. Mustafa Karaca bunun akıllı ilacın yan etkisi olduğunu belirtip “20-25 yaşlarında hastalarımız geliyor, saçı, sakalı, kaşı beyazlaşmış oluyor. Hastamızın saçı düzken çok kıvırcık çıkabiliyor. Hastalarımızın beyaz olan saç ve sakalı da siyah uzayabiliyor" dedi. Şimşek ise "Beni görenler 55 yaşında olduğuma inanmıyor" dedi.

Haber 25-05-24 10:23

Demet Özdemir'in yatağa uzanarak verdiği pozlar çok konuşuldu! Yok artık aşırı iyi

Son olarak başrolünü Engin Akyürek ile paylaştığı Adım Farah dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Demet Özdemir sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Oyuncu bu kez son pozlarıyla gündeme geldi. Siyah mini elbisesiyle yatak üzerinde uzanarak poz veren oyuncuya yorum yağdı.

Magazin 25-05-24 09:20

Astrolog Meral Güven, Beşiktaş'ın şampiyonluğunu bildi! Şimdi gözler Fenerbahçe ve Galatasaray tahminine çevrildi...

Ziraat Türkiye Kupası Finali’nde Trabzonspor’u 3-2 mağlup eden Beşiktaş, 11. kez bu organizasyonda mutlu sona ulaşmış oldu. Siyah-beyazlıların bu zaferi sonrası sosyal medyada bir süredir gündem olan Astrolog Meral Güven'in tahmini akıllara geldi. Haftalar önce Beşiktaş'ın şampiyon olacağını ifade eden Astrolog Meral Güven, ligin son maçında Galatasaray'ın yenilip, Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını söylemişti.

Spor 23-05-24 23:04

SON DAKİKA: Beşiktaş 11'nci kez Türkiye Kupası'nın sahibi oldu! Siyah-Beyazlılar Trabzonspor'u geriden gelip mağlup etti

Son dakika... Ziraat Türkiye Kupası sahibini buldu. Beşiktaş ile Trabzonspor'un karşılaştığı final mücadelesinde Bordo-mavililer öne geçtiği mücadelede üstünlüğünü koruyamayarak rakibi karşısında 2-1 geriye düştü. Sonrasında gelen peş peşe goller sonucu Beşiktaş son dakikada attığı golle sahadan 3-2 galip ayrıldı. Bu sonuçla Beşiktaş 11'nci kez Türkiye Kupası'nı müzesine götürmeyi başardı. İşte detaylar...

Spor 23-05-24 22:44

Fiyatı 3 bin 609 TL'ye düştü! Tarzınızı adımlarınızla birleştirecek Camper Pix Ayakkabı indirimde

Tarzınızı adımlarınızla birleştireceğiniz, hem klasik hem de spor kombinlerinize uyum sağlayacak bir ayakkabı mı arıyorsunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz. Modern ve şık tasarımıyla öne çıkan Camper'ın Pix modelinin siyah renginde kısa süreliğine 2500 TL'ye yakın indirim var. Detaylar içeriğimizde...

Haber 23-05-24 14:37