Spor Saati Haberleri

Paris Olimpiyatlarında oynayabilmek için parmağını kestirdi! Spor camiasını şoke eden olay

Avustralyalı çim hokeyi oyuncusu Matt Dawson, Paris2024'te takımdaki yerini alabilmek için iki hafta önce antrenmanda kırılan parmağının iyileşme süresini beklemeden bir kısmının kesilmesini tercih etti. Dawson'ın yaptığı bu fedakarlık dünya gündemine oturdu.

Spor 2024-07-26 13:03:12

Mehmet Büyükekşi için olay yaratan itiraflar! ''Bizi dozerle sürüp, çukura attılar...''

Fatih Karagümrük Spor Kulübü Başkanı Süleyman Hurma, "Maalesef Futbol Federasyonu eski başkanı Sayın Büyükekşi ve ekibindeki insanlarla düştüğümüz anlaşmazlık sonucu ki hiçbirisi Karagümrük‘ün çıkarları adına değil, futbol adınaydı. Onun sonucunda Türkiye’de tartışmasız herkesin kabul edeceği şekilde bizi bir dozerle sürüp bir çukura attılar. Biz hancıyız, yolcular düşünsün. Biz o girdiğimiz çukurdan çıkar, tekrar futbol sahnesinde almamız gereken yeri alırız" dedi.

Spor 2024-07-26 10:41:19

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum'da görüldü! Aldığı kilolar dikkat çekti

Son olarak Serenay Sarıkaya ile başrolünü paylaştığı Aile dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ şimdilerde ailesiyle birlikte Bodrum'da denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Sezonun yorgunluğunu atan Kıvanç Tatlıtuğ Yalıkavak'taki bir spor salonundan çıkarken görüntülendi. Ünlü ismin aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 2024-07-25 11:38:07

Fenerbahçe, Emir Ortakaya'yı Westerlo'ya kiraladı

Fenerbahçe Spor Kulübü, genç futbolcu Emir Ortakaya'yı, Belçika 1. Lig ekiplerinden Westerlo'ya kiraladı.

Spor 2024-07-24 21:37:08

Diğer Haber Etiketleri

ust olimpiyat Paris Fatih Karagümrük ind Süleyman Hurma Mehmet Büyükekşi tff Başak Dizer Kıvanç Tatlıtuğ da, fenerbahçe Dilan Polat spor Decathlon son dakika dzeko şampiyonlar ligi Adidas adidas ayakkabı adidas ayakkabı kadın adidas beyaz ayakkabı adidas beyaz spor ayakkabı adidas kadın ayakkabı adidas kadın spor ayakkabı adidas spor ayakkabı aday devam edecek erden uz Ali Koç Borsa İstanbul Endeks Oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu aşk adası Arda Güler skechers puma ayakkabı under armour ayakkabı calvin klein ayakkabı tommy hilfiger ayakkabı yatırım adidas ayakkabı erkek dolandırıcılık DenizBank İntihar AZ yaşında Ciro Immobile beşiktaş Dalgıç saat galatasaray galatasaray başkan Dursun Özbek birce sosyal medya Birce Akalay Hakan Kurtaş borsa powell milli güreşçi şampiyonluklar Güreş Rıza Kayaalp men doping Bornova montella Türkiye Hollanda barış alper Hatay ele engin polat Servet Yardımcı spor yazarı UEFA euro 2024 TFF Türkiye Futbol Federasyonu skechers ayakkabı skechers ayakkabı erkek Bakan Merih Demiral Ceza Osman Aşkın Bak yurt Öğrenci yurdu Puma puma ayakkabı erkek puma erkek ayakkabı puma erkek spor ayakkabı puma kadın ayakkabı puma kadın spor ayakkabı puma sneaker puma spor ayakkabı puma spor ayakkabı erkek Hayko Cepkin Yunanistan mesai saati a milli takım Avusturya milli takım takım Trabzonspor dolandırıcı İzmir TRT Spor çalışma saati düzenleme meslek resmi gazete Petrol Nesrin Cavadzade a milli futbol takımı Avrupa verildi Volkan Demirel kas ağrısı Ağrı casio erkek kol saati kol saati kol saati erkek erkek kol saati erkek kol saatleri Endonezya spor salonu futbol, hedefi quaresma futbol columbia columbia ayakkabı columbia ayakkabı erkek columbia gömlek columbia polar columbia yelek new balance new balance ayakkabı new balance erkek ayakkabı new balance kadın new balance kadın spor ayakkabı adidas çanta puma beyaz ayakkabı puma bayan ayakkabı puma ceket puma çanta skechers d lites skechers kadın skechers kadın ayakkabı skechers kadın spor ayakkabı levis levis 501 levis mont merrell merrell ayakkabı merrell bot camper camper ayakkabı camper bot camper erkek ayakkabı crocs crocs terlik crocs terlik erkek crocs terlik kadın under armour under armour erkek ayakkabı

Dilan Polat davasında yeni gelişme! Tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi

''Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme", "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlarından hakkında açılan dava kapsamında Dilan Polat'ın tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi.

Haber 24-07-24 19:21

Decathlon, spor tutkunlarıyla Uludağ Premium Ultra Trail’de bir araya geldi!

Global spor markası Decathlon, sporun harikalarını, doğanın büyüleyici atmosferinde keşfetmek isteyen spor tutkunlarıyla, Bursa Uludağ’da gerçekleşen Uludağ Premium Ultra Trail’de bir araya geldi.

Haber 24-07-24 14:03

Lugano galibiyeti sonrası öve öve bitiremediler! Hamleleri göz alıcıydı, Mourinho şov başladı!

Fenerbahçe'nin Lugano karşısında aldığı 4-3'lük galibiyetin yankıları sürerken spor yazarları mücadelenin ardından değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Spor 24-07-24 09:36

Fiyatı 1709 TL'ye düştü! Övgüler toplayan Adidas Courtblok Ayakkabı'da fırsat

Spor ayakkabı tutkunları buraya! Prime Day bugün sona eriyor. Büyük indirimlerin bitmesine az bir zaman kalsa da tarzınıza uygun en havalı ayakkabıyı satın almak için hala vaktiniz var. Adidas COURTBLOCK Spor Ayakkabı da bugüne özel indirimiyle dikkat çeken modellerden biri. Sizin için incelediğimiz ayakkabıyı görmek ve fırsatları kaçırmamak için acele edin.

Haber 22-07-24 10:47

Ali Koç'tan olay yaratan açıklamalar! ''Cumhurbaşkanımızın adını kullanıyorlar! Biz yanak sıktırmayız... Onlara son 48 saat verdim...

Bodrum Fenerbahçeliler Derneği, ’19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’ dolasıyla Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un katılımıyla görkemli bir kutlama gecesine imza attı. Gecede konuşan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, “Siyasetin ismini, gücünü kullanıp yeri geldiği zaman Cumhurbaşkanımızın hiç haberi olmadan onun yetkisini gücünü kullanıp lobi yapıp istediği şekilde futbolu dizayn edenlere söylüyorum, sonunuza az kaldı." dedi.

Spor 20-07-24 08:14

Borsa günün ilk yarısında geriledİ

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,20 değer kaybederek 11.117,63 puana indi. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 2,06 ile spor, en çok gerileyen yüzde 2,43 ile gıda içecek oldu.

Finans 19-07-24 13:51

Love Island'ın şampiyonu Ekin Su Arda Güler'le bir araya geldi! O kare gündem oldu

İngiltere'nin müstehcen yarışması Love Island/Aşk Adası'na katılarak birinci olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, yıldız futbolcu Arda Güler'le bir araya geldi. Ünlü ismin spor salonundan paylaştığı kare kısa sürede gündem oldu.

Magazin 18-07-24 08:39

Prime Day'den alınabilecek en iyi şey! Marka spor ayakkabılar da indirime girdi

Alışverişin en keyifli zamanı geldi! Prime Day kapsamında onlarca kategoride binlerce ürün indirime girdi. Sizin için Prime Day'in moda kategorisindeki yıldızlarından indirimdeki spor ayakkabıları seçtik. Kaliteli spor ayakkabı arayışındaysanız bu içeriğimize bakmadan geçmeyin.

Haber 17-07-24 17:01

Yükselişle açılmıştı: Borsa günün ilk yarısında geriledi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,48 değer kaybederek 11.085,37 puana indi. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 1,50 ile menkul kıymet yatırım ortaklığı, en çok gerileyen yüzde 2,44 ile spor oldu.

Finans 17-07-24 14:14

Fiyatı 1462 TL'ye düştü! Adidas'ın GameCourt 2 modeli Prime Day'e özel indirimde

Spor ayakkabı kategorisinde çok satanlar listesinde zirvede yer alan Adidas'ın GameCourt 2 modeli, Prime Day kapsamında indirimli fiyatıyla sizleri bekliyor. 750 TL'lik indirimiyle öne çıkan ayakkabı yaz aylarında hem rahatlık hem de tarz arayanların ilk tercihi. Siz de beyaz bir spor ayakkabı arayışındaysanız bu fırsatı kaçırmamalısınız. İşte detaylar!

Haber 16-07-24 10:27

Yeni bir 'Seçil Erzan' vakası daha! 3 yöneticiyi ve iş insanlarını dolandırdı!

İzmir’de yeni bir Seçil Erzan vakası daha yaşandı. Yüksek kar vaadiyle iş ve spor dünyasından 10 kişiyi toplam 300 milyon lira dolandırdığı iddia edilen Şube Müdürü Hatice Ö., gerçekler ortaya çıkınca da intihar girişiminde bulundu. Psikiyatri servisine yatırılan Şube Müdürü Hatice Ö. taburcu edilip gözaltına alındıktan sonra bugün adliyeye sevk edildi.

Haber 12-07-24 14:02

Beşiktaş transfere son noktayı koydu: Immobile İstanbul'a geliyor! Saati belli oldu

Paulista ve Rafa Silva ile anlaşma sağlayan Beşiktaş yönetimi son olarak Ciro Immobile için adım atmıştı. Immobile bu akşam Türkiye'ye geliyor! 34 yaşındaki İtalyan golcünün İstanbul'a geliş saati belli oldu.

Spor 11-07-24 16:56

2 milyon TL'lik lüks saatini bulması için dalgıç tuttu! Dokuz saat süren arama çalışması nefesleri kesti... Şansıma inanamadım

38 yaşındaki amatör dalgıç Giorgio, 2023 yılında Mallorca açıklarında kaybolan milyonluk bir saatin peşine düştü. Saatin sahibinin oğlunun değerli parçayı bulması için onu tutması üzerine Giorgio, su altında geçen 9 saatin sonunda Patek Phillipe marka saati buldu. Saatinin bulunmasına sevindiğini dile getiren sahibi ise, "Şansıma inanamadım. Çocuklarıma miras bırakmak istediğim ender bir parçaydı" dedi.

Trend 11-07-24 10:27

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe'nin şikayeti üzerine adliyede ifade verdi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yaptığı açıklamalar sonrası, Fenerbahçe'nin şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa ifade verdi. Dursun Özbek savcılıktaki ifadesinin ardından açıklama yapmadan adliyeden ayrıldı.

Spor 10-07-24 17:22

Birce Akalay'ın sevgilisi Hakan Kurtaş spor sonrası paylaştı! Üstsüz karesine yorum yağdı

Son dönemde Birce Akalay ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü oyuncu Hakan Kurtaş sosyal medya üzerinden peş peşe paylaştığı karelerle dikkat çekti. Kurtaş'ın spor sonrası üstsüz karesi ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 10-07-24 15:59

Borsa günün ilk yarısında yükseldi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,13 değer kazanarak 10.877,86 puana yükseldi. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 3,05 ile sigorta, en çok kaybettiren yüzde 2,81 ile spor oldu.

Finans 09-07-24 13:16

Hekim kontrolünde yasaklı madde tespit edilen Rıza Kayaalp Paris Olimpiyatları'ndan men edilmişti... İlk açıklama geldi

Milli güreşçi Rıza Kayaalp, spor hekimi kontrolünde kullandığı ilaçta yasaklı madde tespit edilmesi üzerine geçici olarak müsabakalardan men edilmişti. Paris Olimpiyatları'nda mücadele edemeyecek sporcumuzdan konuyla alakalı açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 09-07-24 09:27

İzmirli Seçil Erzan vakasında akılalmaz itiraflar! Yüksek mevduat sahiplerini hedef almış: Çırpındıkça bataklığa saplandım

Seçil Erzan vakası ikinci kez İzmir'de patlak vermişti. Bornova'da Karşıyaka Spor Kulübü'nün 3 yöneticisi ile 4 iş insanını 250 milyon lira dolandırdığı öne sürülen, intihar girişiminde de bulunan banka şube müdürü Hatice Ö. (48) şimdi de yemek yemeyi reddediyor. Psikiyatri servisinden çıktıktan sonra bir bir akılalmaz itiraflarda bulunan müdürü "Çırpındıkça daha da bataklığa saplandım" dedi.

Haber 08-07-24 11:36

Ay yıldızlı milliler turnuvaya veda etti! Spor yazarlarından Montella'ya sert eleştiriler: Uyuyor adeta...

Ay yıldızlı millilerimiz, dün akşam 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final mücadelesinde Hollanda'yla karşılaştı. Sahadan 2-1 mağlup ayrılarak turnuvaya veda eden millilerin Avrupa macerası sona erdi. Öne geçtiğimiz maçta skoru koruyamamamızın faturası Montella'nın yapmakta geciktiği değişiklikler oldu. Spor yorumcularının maç hakkındaki görüşleri de bu düşünceyi onaylar nitelikte. İşte yazarların maç değerlendirmeleri!

Spor 07-07-24 09:48

Hatay'ın eski Gençlik ve Spor il Müdürü Murat Gevrek’in 'Barış Alper' paylaşımı gündem oldu!

Hatay eski Gençlik ve Spor il Müdürü Murat Gevrek’in 'Barış Alper' paylaşımı sosyal medyada gündem yarattı. Gevrek, önce paylaştı sonra tweetini sildi.

Haber 07-07-24 00:57

27 yıl hapis cezası istendiği söylenmişti... Dilan Polat ve Engin Polat için istenen ceza ortaya çıktı! 14 günlük yasal süre detayı

Dilan Polat ve eşi Engin Polat kara para aklama suçlamasıyla Kasım ayından bu yana cezaevinde. Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüpheliye ilişkin iddianame 75 sayfalık iddianame tamamlandı. Polat çiftinin 'örgüt kurma', 'suçtan kaynaklı malvarlığı değerlerini aklama' suçunun yanı sıra Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefetten 40'ar yıla kadar hapisleri istendi.

Magazin 06-07-24 10:19

Önce servis edilip, sonra silindi! TFF Başkanı Büyükekşi için olay yaratacak iddia... Çok sert çıktı: Şenes abinin yüzüne nasıl bakacaksınız?

UEFA'nın bozkurt işareti nedeniyle Merih Demiral'a verdiği skandal ceza sonrası TFF Onursal Başkanı, FIFA ve UEFA'nın eski yöneticisi Şenes Erzik'in TFF başkan aday adayı Servet Yardımcı'ya tepki gösterdiği iddia edilmişti. Servis edilen haberler bir süre sonra kaldırılırken, çok konuşulacak bir iddia ortaya atan spor yazarı Tahir Kum, TFF başkanı Mehmet Büyükekşi'ye seslendi: Yüzüne nasıl bakacaksınız?

Spor 06-07-24 08:19

Fiyatı 2 bin 812 TL'ye düştü! Skechers'ın çok satan ayakkabı modeli indirime girdi

Spor ayakkabı rahatlığında ama klasik görünüme sahip bir ayakkabı arayışındaysanız Skechers'ın çok satan ayakkabıları çinde yer alan Harper- Forde modelindeki bugüne özel fırsatı kaçırmamalısınız. Günün Fırsatları kapsamında avantajlı fiyatıyla öne çıkan ayakkabı, şık tasarımı, hafifliği ve konforuyla vazgeçilmeziniz olmaya aday. İster günlük hayatta isterseniz özel günlerde giyebileceğiniz bu modelle ilgili detayları görmeye ne dersiniz?

Haber 05-07-24 17:51

UEFA'nın Merih Demiral kararına tepkiler peş peşe geliyor! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den paylaşım

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, UEFA tarafından EURO 2024'teki Avusturya maçında bozkurt işareti yapan Merih Demiral'a verilen 2 maçlık cezaya tepki gösterdi. Bakan Osman Aşkın Bak, konuya ilişkin paylaşımında, "Bütünüyle siyasi olduğuna inandığımız haksız ve yanlı kararını kınıyoruz" derken, RTÜK Başkanı Şahin "Hadsiz UEFA kendine gel" ifadelerini kullandı. UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı da karara tepki gösterdi.

Spor 05-07-24 15:27

Son dakika | Başvurular başladı! Gençlere ücretsiz konaklama imkanı: Bakan Bak'tan 'Seyahatsever' açıklaması

Son dakika haberi: Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) yurtlarında ücretsiz konaklama imkanı sunan Seyahatsever projesi için başvurular başladı. Proje 8 Temmuz'dan 25 Ağustos tarihine dek sürecek.

Haber 05-07-24 10:49

Fiyatı sepette 1687 TL'ye düşüyor! Puma'nın Anzarun modelinde kaçırılmayacak fırsat

Rahat, hafif ve yaz kombinlerinize en iyi şekilde eşlik edecek tarz bir spor ayakkabı arıyorsanız, Puma Anzarun 2.0 sizin için biçilmiş kaftan! Üstelik bugüne özel indirimine ek, sepette %15 daha düşüyor. Kaliteli bir ayakkabı ile konforun keyfini yaşamak isterseniz acele etmelisiniz. İşte detaylar!

Haber 04-07-24 14:17

Hayko Cepkin'den hayranını kırmadı, konser saati öne çekti!

Ünlü şarkıcı Hayko Cepkin cumartesi günü olan konserinin saatini değiştirdi. Cepkin, 6 Temmuz Cumartesi günü Türkiye-Hollanda maçıyla çakışan konserinin saatini, hayranının talebi üzerine erkene çekti.

Magazin 03-07-24 18:18

4 gün çalışma derken onlar 6 güne çıkardı: Komşuda mesai saati isyanı

Yunanistan hükümeti, mesaiyi altı gün olarak değiştirme kararı aldı. Yeni uygulama, Pazartesi gününden itibaren yürürlüğe girecek. Çalışanlara altıncı gün için yüzde 40 ek ücret önerilecek. Başbakan Miçotakis, kararın azalan nüfus ve iş gücü eksikliği riskleri nedeniyle gerekli olduğunu savunuyor. Yunanistan'da ekonomik kriz nedeniyle son on yılda yaklaşık 500 bin genç eğitimli vatandaşın göç ettiği tahmin ediliyor.

Finans 03-07-24 14:43

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan Merih Demiral'a destek paylaşımı!

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, UEFA'nın Merih Demiral hakkında soruşturma açması hakkında bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...

Spor 03-07-24 12:53

Avusturya zaferi sonrası o ismi öve öve bitiremediler! Bir turnuvada yaşanmış en büyük futbolcu performansıydı

EURO 2024'te yoluna devam eden A Milli Takımımız, Avusturya engelini de 2-1 ile aşarken adını çeyrek finale yazdırmayı başardı. Karşılaşmanın ardından spor yazarları mücadeleye dair dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Spor 03-07-24 09:46

Borsa günün ilk yarısında yükseldi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,32 değer kazanarak 10.376,63 puana yükseldi. Bankacılık endeksi yüzde 0,38 değer kazanırken, holding endeksi yüzde 0,11 değer kaybetti. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 2,67 ile spor, en çok kaybettiren yüzde 0,81 ile turizm oldu.

Finans 02-07-24 14:14

Yeşil sahaların yanında borsada da yarış kızıştı: İşte yatırımcısını mutlu eden takım!

Borsa İstanbul'da işlem gören spor kulüpleri arasında hisseleri yılın ilk yarısının bilançosu da belli oldu. Spor endeksi yılın ilk yarısında yüzde 38,9 artış kaydetti. Dört büyükler arasında yatırımcısını mutlu eden spor şirketi Fenerbahçe oldu.

Finans 02-07-24 12:16

İzmir’deki 'Seçil Erzan' vakasında yeni detaylar! O kişileri hedef almış

İzmir'de yüksek kar vaadiyle, Karşıyaka Spor Kulübü'nün 3 yöneticisi ile 4 iş insanını 250 milyon lira dolandırdığı ileri sürülen ve intihar girişiminde bulunan, ardından psikiyatri servisine yatırılan banka şube müdürü Hatice Ö.'nün tedavisi sürüyor. Hatice Ö.'nün, özellikle bankada yüklü miktarda mevduatı olanlarla temas kurup, dolandırıcılık ağının içine düşürdüğü iddia edildi.

Haber 01-07-24 16:35

TRT Spor'da tuhaf canlı yayın kazası: 'Gece 2' ve 'otel' konulu sohbet ekranlara yansıdı

TRT Spor canlı yayınında duyulan ilginç diyalog sosyal medyanın gündemine yerleşti. Almanya'dan canlı yayına bağlanan muhabirlerin konuştuğu sırada arka plandan gelen 'gece saat 2' ve 'otel' konulu sohbet şaşkınlık yarattı. TRT Spor'dan konuyla ilgili açıklama geldi.

Spor 30-06-24 15:50

O meslek grubunda çalışanlar dikkat! Çalışma saatleri yeniden düzenlendi! Karar Resmi Gazete'de...

Petrol araştırma, arama ve sondaj faaliyetlerindeki işçiler için çalışma saati düzenlemesine gidildi. Söz konusu faaliyetler kapsamında yürütülen işler ve bu işlerin yürütüldüğü iş yerlerinde çalışma saati düzenlemesi, 24 saatte 2 işçi postası olacak şekilde yapılabilecek. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finans 30-06-24 07:48

Hem saati hem de beyaz bikinisi olay... Nesrin Cavadzade'ye bir bakan bir da daha baktı

Son günlerde sezonun yorgunluğunu tatilde atan Nesrin Cavadzade Göcek’te konakladığı otelin iskelesinde görüntülendi. Güzel oyuncunun iddialı beyaz bikinisine bir bakan bir daha baktı.

Magazin 30-06-24 07:01

Gri liste kararı sonrası ivme yukarı yönlü! Borsa günün ilk yarısında yükseldi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,55 değer kazanarak 10.739,78 puana yükseldi. Bankacılık endeksi yüzde 0,02, holding endeksi yüzde 1,40 değer kazandı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 2,87 ile spor, en çok kaybettiren yüzde 0,61 ile sigorta oldu.

Finans 28-06-24 14:38

Yer: İzmir! Bir Seçil Erzan vakası daha: Dolandırılanlar arasında Karşıyaka Spor Kulübü yöneticileri de var

İzmir'de bir bankanın şube müdürü olan H.Ö. aralarında Karşıyaka Spor Kulübü'nün 3 yöneticisi ile 2 iş insanın bulunduğu yüzlerce kişiyi yüksek kar vaadiyle dolandırdı. 200 milyon TL'lik vurgun yapan ve gözaltı kararı verilen H.Ö.'nün intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Haber 27-06-24 16:39

Çekya'yı eledik sırada Avusturya var! Galibiyete rağmen Montella'ya eleştiri: Acilen düzeltmesi lazım

A Milli Futbol Takımımız Çekya engelini aşarak yoluna son 16 turunda devam etmeye hak kazandı. Karşılaşmanın ardından spor yazarları mücadeleye dair dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Spor 27-06-24 08:37

Volkan Demirel'in babası Ali Naci Demirel son yolculuğuna uğurlandı

Eski milli kaleci ve teknik direktör Volkan Demirel'in 71 yaşındaki babası Naci Demirel'in cenazesi, Beykoz'da kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Cenazeye, Volkan Demirel ailesi başta olmak üzere spor ve iş dünyasından çok sayıda isim katılım sağladı. Cenaze namazının kılındığı esnada Volkan Demirel gözyaşlarına boğuldu.

Spor 26-06-24 18:33

Spor sonrası kas ağrısı neden olur, nasıl geçer? Spor sonrası kas ağrısına ne iyi gelir?

Spor yapmak hem fiziksel hem de zihinsel sağlık açısından birçok fayda sağlayan bir aktivitedir. Düzenli egzersiz vücudu güçlendirir, enerji seviyelerini artırır ve genel yaşam kalitesini iyileştirir. Farklı spor dalları ve egzersiz rutinleri, bireylerin ilgi alanlarına ve fiziksel kapasitelerine göre çeşitlilik gösterir, bu da spor yapmayı herkes için erişilebilir kılar. Ancak bazen spor sonrası kas ağrısı yaşanabilir.

Haber 26-06-24 12:12

Borsa güne yatay başladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yatay bir seyirle 10.680,50 puandan başladı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 0,75 ile spor olurken, en çok kaybettiren yüzde 0,34 ile tekstil ve deri oldu.

Finans 26-06-24 10:03

Fiyatı 2 bin 884 TL'ye düştü! Casio MDV-106 Serisi Klasik Erkek Saati günün fırsat ürünü

Saat tutkunları için fırsat zamanı! Su geçirmez ve dayanıklı kaliteli bir saat arayışındaysanız Casio MDV-106 Serisi Klasik Erkek Saat'ini kaçırmak istemezsiniz. Su altı sporlarıyla uğraşanların ve klasik kombinlerinin tarzını yükseltmek isteyen saat tutkunlarının favorisi olan Casio'nun en sevilen saat modeli kısa süreliğine 670 TL indirimle sizleri bekliyor.

Haber 25-06-24 16:14

Kimsenin aklına gelmeyecek kaza! Koşu bandında dengesini kaybedip üçüncü katın penceresinden aşağıya düştü... Saniye saniye kamerada

Endonezya'da bir spor salonunda egzersiz yapan genç bir kadın korkunç bir kazanın sonucunda hayatını kaybetti. Koşu bandında antrenman yaptığı sırada genç kadın dengesini kaybetti ve üçüncü kattaki pencereden aşağıya düşerek vefat etti. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Trend 25-06-24 13:30

Trivela nedir, nasıl atılır? Trivela ismi nereden gelir?

Futbol, dünyanın en sevilen spor dallarından biri olup hem oyuncular hem de taraftarlar için büyük bir tutku kaynağıdır. Futbolun büyüleyici yanlarından biri de oyuncuların saha içinde sergilediği teknik ve becerilerdir. Bu tekniklerden biri de trivela vuruşudur. Trivela topa dış ayakla vurma tekniği olup rakip savunmayı şaşırtan ve seyir zevkini artıran bir vuruş şeklidir. Bu tekniğin en bilinen ustası ise Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma’dır.

Spor 24-06-24 11:37