Yumusacik Kek Haberleri

Sünger gibi yumuşacık anne keki tarifi! 5 dakikada bir tepsi dolusu kek nasıl yapılır?

Anne keki tarifi hem sünger gibi yumuşacık dokusu hem de nefis tadıyla birçok kişinin favori lezzeti. Bir evde kek pişirildiyse mutlaka tüm evi mis gibi bir kek kokusu kaplar. İşte bu yumuşacık anne keki tarifi de iştah kabartan kek kokusunu adeta tüm eve yayıyor. En hızı ve pratik hazırlanan tatlılardan biri olan kek tarifini nerdeyse 5 dakikada hazırlayıp bir tepsi dolusu kek elde edebilirsiniz. Peki, nefis anne keki nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 2024-04-29 09:15:32

Limonlu kek tarifi: Limonlu kek nasıl yapılır?

Çat kapı gelen misafirlere ikram etmelik, aniden gelen tatlı krizlerini gidermelik, çayın ya da kahvenin yanında eşlik edebilecek, hem lezzetli hem de yapımı kolay bir tarif arıyorsanız limonlu kek tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 2024-04-26 17:02:22

Yer: Mecidiyeköy! Trafikte bekleyenler bir anda neye uğradığını şaşırdı

Şişli'de bir grup genç, trafik ışıklarında bekleyen sürücüler ve yayalar için horon gösterisi yaptı. Gruptakiler, yolda bazı sürücülere iftar için su ve kek de dağıtırken bazılarına da çiçek verdi. Gruptakilerden Emrullah Kavak, amaçlarının trafikte sıkılan insanların keyiflerini biraz olsun yerine getirmek olduğunu söyledi.

Haber 2024-03-15 14:46:38

Tuzlu kek tarifi: Tuzlu kek nasıl yapılır?

Bildiğiniz tüm tatlı kek tariflerini unutun. Tuzlu kek tarifi, kek kıvamını seven ama canı tatlı istemeyenlerin favori tarifi olacak. Hem çok kısa sürede hazırlayabileceğiniz hem de kahvaltılarda tüketip çayın kahvenin yanında sunabileceğiniz bu tuzlu kek tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 2024-03-11 20:54:22

Diğer Haber Etiketleri

en kolay kek evde kek kek tarif kek tarifi keki tarifi kolay kek kolay kek nasıl yapılır tarifi kek yapımı kek malzemeleri kek nasıl yapılır kek nasıl kabarır düz kek nasıl yapılır tarif limonlu kek Horon Şişli Mecidiyeköy kek ta kek tarifleri tuzlu kek Adıyaman öğrenci zehirlenme aşlama tavuk farklı tarifler kahve sohbetleri elmalı kek saç ekmek poğaça börek vişneli mekik kalibi kek fransız mutfağı yemekleri vişne tatlı çay saati beş çayı tarifleri kek yapmak meyveler ve sebzeler yiyecekler ağlayan kek ağlayan kek tarifi kek nasıl pamuk kek püf noktaları küf Mersin Silifke Şikâyet Gelinim Mutfakta kekin kakaolu ıslak kek kek çeşitleri muffin kek kalıbı kek kalıbında kek kelepçeli kek kalıbı üzümlü kek üzümlü kek tarifi nasıl yapılır ardanın mutfağı brownie tarifi portakallı kek portakallı kek tarifi kuru üzüm faydaları dut yaprağı dut yaprağı faydaları dut yaprağının faydaları karadut karadut faydaları karadut özü zebra kek mozaik kek çorba deprem Adana ıslak kek ıslak kek ıslak kek kek tarifi domates dolma tarifi damla çikolata Öğretmen Amerika çırpma doğrama yağsız fritöz philips airfryer xxl philips airfryer karaca bıçak seti bıçak seti blender blender seti mikser mikser seti ızgara çay makinesi kahve makinesi kettle mutfak terazisi tüm tatlılar cupcake tarifi sosyal medya Sosyal medya fenomeni kek tarfi elmalı kek tarifi kakaolu ıslak kek nasıl yapılır ıslak kek tarifi nasıl yapılır kakaolu ıslak kek tarifi Kayseri gıda zehirlenmesi tarım kredi kooperatifi fiyat listesi tarım kredi kooperatifi market tarım kredi kooperatifi market ürünleri Masterchef havuçlu kek havuçlu kek tarifi Melis Birkan Cemal Hünal yarışma havuçlu tarçınlı kek starbucks kaçta açılıyor çalışma saatleri starbucks kaçta kapanıyor antalya yemek menü elma akşam yemeği balık keçiboynuzu keçiboynuzu pekmezi keçiboynuzu zararları sağlıklı tarifler kek hamuru kek hamuru kıvamı sade kek

Adıyaman'da 8 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Adıyaman'da kek yedikten sonra rahatsızlanan 8 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 23-02-24 15:43

Kek kalıbında bütün tavuk tarifi: Kek kalıbında bütün tavuk nasıl yapılır?

Tavuk sevdalıları iyi bilir ki tavuğun her hâli ayrı bir güzeldir. Farklı bir tavuk tarifi arıyorsanız kek kalıbında bütün tavuk tarifimiz tam da size göre. Hem yapımı çok kolay olduğu için son derece pratik hem de kullanacağınız malzemelerle yemek davetlerinizin baş tacı olacak lezzette olan bu tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 21-02-24 16:10

Elmalı kek tarifi: Elmalı kek nasıl yapılır?

Çay davetlerinizde, kahve sohbetlerinizde size eşlik edecek olan ya da çat kapı gelen misafirlerinize servis edebileceğiniz lezzetler arıyorsanız aşağıdaki elmalı kek tarifimiz tam size göre. Hem çok kısa süre içinde hazırlayabileceğiniz hem de kolay malzemeleri olan bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 14-02-24 23:44

Dikkat! Her gün saç yiyor olabilirsiniz! Ekmek, poğaça, börek ve kek gibi yiyeceklerde bulunuyor

Her gün sıklıkla tüketilen ekmek, poğaça, çörek, tost, açma ve börek gibi ürünlerin içeriğinde yer alan bir madde ortaya çıktı. İnsan saçından, ördek veya tavuk tüyünden yapılan bir katkı maddesi olan L-sistein, bu tür hamur işi gıdaların içeriğinde yer alıyor.

Haber 14-02-24 07:58

Farklı ve nefis: Vişneli mekik tarifi! Pastane usulü vişneli mekik nasıl yapılır? İşte malzemeler...

Farklı tatlı tarifi arayanların bayılacağı vişneli mekik tarifi ile geldik. Küçük kalıplarda ve tek lokmalık olarak yapılan bir kek türü olan vişneli mekik Fransız mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biri. Vişneli mekiğin içerisine vişne ve badem koyuluyor. Pastanelerin klasik lezzeti haline gelen vişne mekik yediden yetmişe herkesin sevdiği tatlardan. Özellikle beş çaylarına yakışan bu tarifi mutlaka tarif defterinize kaydetmelisiniz.

Yemek 12-02-24 15:25

Castella (sünger kek) tarifi: Castella nasıl yapılır?

Dünyanın farklı ülkelerinden gelen ve Türk mutfaklarında da yer edinen birçok lezzet vardır. Bunlardan biri de halk arasında sünger kek olarak da isimlendirilen Castella’dır. Yapımı son derece kolay olan ve kolay bulunan malzemelerden yapılan bu kek, genelde Japon cheescake ile karıştırılsa da yapımı çok daha kolaydır.

Yemek 08-02-24 02:26

Mandalinalı kek tarifi: Mandalinalı kek nasıl yapılır?

Çay saatlerinin, ev partilerinin ve davetlerin en çok tercih edilen lezzetlerinden biri de kektir. Meyvelerden ya da çeşitli malzemeler ile yapılabilen kek türleri, çayın ya da kahve sohbetlerinin yanında vazgeçilmez bir eşlikçi olarak kabul edilir. Siz de kokusu tüm evi saracak lezzetli bir kek yapmak istiyorsanız taze mandalinalardan yapacağınız kek ile dikkatleri üzerinize çekerek övgüler alabilirsiniz.

Yemek 24-01-24 20:00

Ağlayan kek tarifi: Ağlayan kek nasıl yapılır?

Dışarıdan hazır olarak da satın alınabilen, pastanelerde veya kafelerde servis edilen birçok lezzet evde kolaylıkla ve çok kısa süreler içinde hazırlanabilir. Siz de kendi yiyeceklerinizi kendi mutfağınızda hazırlamaktan yana olanlardan iseniz ağlayan kek tarifini deneyebilir ve adı ile de dikkatleri üzerine çeken bu lezzeti sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Yemek 19-01-24 14:58

Hiç bu kadar yumuşağını görmemiştiniz! Puf puf kabaran bulut kek tarifi! Deneyenler bağımlısı oldu

Tüm evi saran muhteşem kokusuyla adeta iştah açan bu kek tarifini deneyenler bağımlısı oluyor. Kek yapmak her ne kadar kolay gibi görünse de yumuşacık ve puf puf kabarmış bir kek için bazı püf noktalarına dikkat etmek gerekiyor. Eğer siz de kekim kabarmıyor ve sert oluyor diye üzülüyorsanız tam kıvamında bulut kek tarifi tam size göre! Peki, puf puf kabaran yumuşacık kek nasıl yapılır? İşte nefis kek tarifi ve malzeme listesi...

Yemek 13-01-24 16:25

Suyla yapılıyor: Yumuşacık Pamuk Kek tarifi! Deneyenlerin bayıldığı Pamuk Kek nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Pamuk Kek, basit malzemelerle hazırlanan ve lezzetiyle herkesi cezbeden harika bir tatlı alternatifidir. Yumuşacık dokusu ve hafif tadıyla özellikle çay saati veya özel günler için mükemmel bir tercihtir. Bu tarifi deneyerek, misafirlerinizi ve ailenizi şaşırtabilir ve damaklarını şımartabilirsiniz. Unutmayın ki, en iyi sonucu elde etmek için malzemelerinizi özenle seçip, tarife sadık kalmak önemlidir. Pamuk Kek tarifi ile herkesin bayıldığı bu lezzeti kolayca hazırlayabilirsiniz.

Yemek 03-11-23 09:25

MasterChef Pilaska tarifi! Pilaska (Pırasalı kek) nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Pilaska tarifi, MasterChef'te yapılmasının ardından gündemde yer aldı. MasterChef yeni bölüm çekimlerini Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde gerçekleştirdi. Trakya yöresinden tariflerin yapıldığı programda pilaska tarifi dikkat çekti. Pırasalı kek olarak bilinen pilaska tarifi görüntüsüyle iştah açıyor. Peki, Pilaska (Pırasalı kek) nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 20-10-23 11:25

Sosyal medyadaki şikayet üzerine denetlenen zincir markette bozulmuş 11 kek bulundu

Mersin'in Silifke ilçesinde, sosyal medyadaki şikayet üzerine denetlenen zincir marketin şubesinde 11 paket küflenmiş kek ele geçirildi.

Yurthaber 25-09-23 15:51

Gelinim Mutfakta muhallebili incirli kek tarifi! Nefis muhallebili incirli kek nasıl yapılır, malzemeleri ne?

Muhallebili incirli kek tarifi, Gelinim Mutfakta programı ile gündeme geldi. Muhallebili incirli kek hem nefis keki hem de üzerindeki enfes muhallebi ile ağızlarda muhteşem bir tat bırakıyor. Evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz muhallebili incirli kek tarifini misafir sofralarında da tercih edebilirsiniz. Peki, muhallebili incirli kek nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 22-09-23 14:26

Yedikçe yediriyor: Kakaolu ıslak kek tarifi! Tam kıvamında kakaolu ıslak kek nasıl yapılır? İşte malzemeleri

Kakaolu ıslak kek tarifi sıklıkla yapılan lezzetlerden biri. Üzerindeki sosu ve yumuşacık kekiyle ağızlarda muhteşem bir tat bırakan bu tarifi yapmak oldukça pratik ve kolay. Misafir sofralarının baş tacı kakaolu ıslak kekin bazı püf noktaları da bulunuyor. Peki, Tam kıvamında kakaolu ıslak kek nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 15-07-23 17:33

Misafirlerinizin bayılacağı muffinler yapmak için en iyi muffin kek kalıpları

Özel günlerde, davetlerde ve çay saatlerinde misafirleriniz için birbirinden harika muffinler yapmak ister misiniz? Dilediğiniz gibi süslediğiniz minik muffinler, misafir ikramlarında vazgeçilmez bir seçenek oluyor. Damak zevkinize hitap eden birçok farklı tarifi muffin kalıbı sayesinde aynı anda hazırlamak ve kekleri farklı şekilde süslemek, işinizi oldukça kolaylaştırır. Lezzetli ve şık görünümlü muffinler elde etmenize yardım edecek en iyi muffin kek kalıplarını listeledik. İşte detaylar!

Haber 22-06-23 18:00

Çay saatlerinin favorisi üzümlü kek tarifi! Üzümlü kek nasıl yapılır?

Çay saatlerinde herkesin seveceği bir lezzet yapmak istiyorsanız üzümlü kek tarifi tam size göre! Puf puf kabaran ve içi yumuşacık olan üzümlü kek tarifi pratik bir şekilde hazırlanıyor. Üzümlü kek nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 07-06-23 17:26

Tam kıvamında vişneli brownie tarifi! Evde vişneli brownie nasıl yapılır?

Brownie en sevilen kek tariflerinden. Klasik brownie lezzetini artırmak isteyenler brownieye katılacak farklı malzemeler arıyor. Vişne brownieye en çok yakışan malzemeler arasında yer alıyor. Vişneli brownie nasıl yapılır merak ediyorsanız bu vişneli brownie tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 29-05-23 17:19

Puf puf kabaran portakallı kek tarifi! Enfes aromalı portakallı kek nasıl yapılır?

Kek tarifleri çay saatlerinin vazgeçilmez yiyeceklerinden. Anne keki gibi puf puf kabaran kek yapmak için tarife sadık kalmak gerekiyor. Bu portakallı kek tarifi enfes lezzetiyle yiyen herkesi mutlu ediyor. Portakallı kek nasıl yapılır merak edenler bu puf puf kabaran portakallı kek tarifine göz atabilir.

Yemek 16-05-23 11:59

Kuru üzüm faydaları nelerdir, kilo yapar mı? Kuru üzüm nasıl yapılır, kaç kalori?

Bol miktarda vitamin ve mineral içeren besinlerin en başında yer alan kuru üzümün sağlığa pek çok faydası bulunur. Adeta bir enerji deposu olan kuru üzüm, üzümün kurutulmuş hali olarak bilinir. Kek, kurabiye, komposto ve hamur işi gibi tariflerde de kullanılan kuru üzüm sade bir şekilde de tüketilebilir. Sade bir şekilde tüketilmesi de tatlı ihtiyacını karşılayabilir.

Haber 07-04-23 15:57

Dut yaprağının faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Dut yaprağı ne işe yarar, nasıl saklanır?

Dut, Moraceae familyasından Morus cinsine ait bir ağaç ve bu ağacın meyvesidir. Dut ağacı, ılıman bölgelerde yetişir ve dünya genelinde çeşitli türleri bulunur. Meyveleri genellikle mor veya siyah renklidir, ancak bazı türlerinde beyaz, pembe veya kırmızı renkler de görülebilir. Meyveler genellikle tatlıdır ve taze olarak tüketilebildiği gibi, reçel, marmelat, şurup, pasta ve kek gibi çeşitli tatlılarda da kullanılır. Ayrıca sağlık açısından da birçok faydası bulunur.

Haber 07-04-23 15:36

Karadut faydaları nelerdir, karadut özü ne zaman içilmeli? Karadut neye iyi gelir, hangi vitaminler var?

Karadut, bir ağaç türü olan Morus nigra'nın meyvesidir. Genellikle kırmızımsı siyah renkte olur ve tatlı bir lezzeti vardır. Karadutlar çiğ olarak veya reçel, marmelat, şurup, kurabiye, kek ve diğer tatlı tariflerinde kullanılmak üzere pişirilerek tüketilebilir. Ayrıca, karadut yaprakları da çay yapımında kullanılabilir ve sağlık yararlarına sahip olduğu düşünülmektedir. Karadut hem yaş hem kuru meyve olarak tüketilebilmesinin yanı sıra öz şeklinde de tüketilebilir.

Haber 07-04-23 15:29

Görüntüsüyle iştah kabartan zebra kek tarifi! İki renkli zebra kek nasıl yapılır?

Kek tarifleri çay saatlerinin olmazsa olmaz tariflerinden. Genellikle herkes tarafından sevilen kekler risksiz bir seçim oluyor. Zebra keki diğer tariflerden ayıran en büyük özellik ise çok daha uğraşılmış bir görüntüsü olması. Ancak zebra kek sanılanın aksine oldukça pratik bir şekilde hazırlanıyor. Pofuduk zebra kek tarifini kesinlikle denemenize gerekiyor.

Yemek 03-03-23 17:26

Mozaik kakaolu kek nasıl yapılır, malzemeleri neler? Mükemmel kek dokusunun sırrı!

Mozaik kek, çay saatlerinin vazgeçilmez lezzetlerinden biri. Yemekten sonra ya da misafirliklerde sıklıkla servis edilen bu tarif küçük büyük demeden neredeyse herkes tarafından sevilerek tüketiliyor. Tam kıvamında nefis bir kek yapmak ise aslında çık kolay! İşte mükemmel dokusuyla mozaik kek tarifi...

Yemek 24-02-23 15:11

Depremzedelere 70 TL'den çorba sattı! Belediye kapısında ücretsiz dağıtınca 5 TL'ye düşürdü

Türkiye günlerdir depremlerde yaşamını yitirenlerin yasını yaşarken, bölgedeki bazı fırsatçı işletmeler ise fahiş fiyatlarla yemek satmaya devam ediyor. Adana- Gaziantep otoyolundaki bir dinlenme tesisinin de depremzedelere ve bölgeye desteğe gidenlere bir bardak çorbayı 70 TL'den satması büyük tepki topladı. Ceyhan Belediyesi ise işletmenin kapısında 24 saat boyunca ücretsiz olarak sıcak çorba, ekmek, su, sandviç, meyve suyu ve kek ikram etmeye başladı.

Haber 16-02-23 20:59

Puf puf kabaran anne keki! Anne keki nasıl yapılır?

Kek hem çayın hem de kahvenin yanına yakışan lezzetler arasında bulunuyor. Ne yaparsam yapayım anne kekinin lezzetini bulamıyorum diyorsanız bu oldukça kabaran anne keki tarifini denemeniz gerekiyor.

Yemek 15-02-23 14:03

Airfryer ıslak kek tarifi: Airfryer'da ıslak kek nasıl yapılır?

Tüm tariflerinizi Airfryer’de pişirerek zamandan kazanabilirsiniz. Tatlılardan atıştırmalıklara, ana yemeklerden kızartmalara bütün yemekleriniz Airfryer ile birkaç dakika içinde hazır olacaktır. Zamandan kazandıran Airfryer ile hazırladığınız yiyecekleri yemek davetlerinizde sunabilir ya da öğünlerinizde servis edebilirsiniz.

Yemek 27-01-23 23:21

Gelinim Mutfakta Kadayıflı kek tarifi! Tüm kek tariflerini unutun

Gelinim Mutfakta yarışmasında 27 Ocak günü haftanın finalinde kadayıflı kek tarifi yapılıyor. Kadayıfın tatlıların lezzetine lezzet kattığı biliniyor. Diğer kek tariflerinden farklı olan kadayıflı kek tarifi oldukça merak ediliyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri kadayıflı kek nasıl yapılır sorusunu aratıyor.

Yemek 27-01-23 13:16

Airfryer peynirli domates dolması tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da peynirli domates dolması nasıl yapılır?

Tüm kızartmalarınızı, haşlamalarınızı, börek, kek gibi atıştırmalıklarınızı ya da ana yemeklerinizi Airfryer ile çok kısa süreler içinde pişirebilirsiniz. Airfryer’da pişirdiğiniz her yemek daha lezzetli ve daha hafif olacaktır. Airfryer’da peynirli domates dolması da hazırlayabilir ve davetlerinizde servis edebilirsiniz. Farklı çeşitteki ve tercih edeceğiniz peynirlerle hazırlayacağınız içleri domateslerin içine yerleştirerek airfryer ile kısa süre içinde pişirebilirsiniz.

Yemek 06-01-23 11:00

Airfryer damla çikolatalı top kek tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da damla çikolatalı top kek nasıl yapılır?

Çay saatlerinde ya da kahve sohbetlerinde ikram edebileceğiniz birçok lezzeti Airfryer ile birkaç dakika içinde pişirebilirsiniz. Tatlı ya da tuzlu olarak hazırlayabileceğiniz top kekleri peynir, meyve ya da damla çikolata ile hazırlayarak servis edebilirsiniz. Airfryer’da lezzetli damla çikolatalı top kek pişirip sunabilirsiniz. Davetlerinizin ve akşamlarınızın vazgeçilmezleri arasında yer alacak damla çikolatalı pop kek tarifini mutlaka deneyin.

Yemek 06-01-23 10:55

Kocasının sperminden öğrencilerine kek yaptı! Durumu fark etmeyen öğrenciler afiyetle yedi... Hareketi cezasız kalmadı

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan Cynthia Perkins isimli bir kadın öğretmen yaptığı iğrenç hareketle ülke gündemine yerleşmeyi başardı. Öğrencilerine kocası Dennis Perkins’in spermlerinden yaptığı kekik yediren öğretmen eşiyle birlikte tutuklandı. Mahkemede öğretmene 41 yıl kocasına ise 100 yıl hapis cezası verildi.

Trend 06-01-23 07:44

Yemek yapmayı sevenlerin mutlaka sahip olması gereken mutfak ürünleri

Yemek yapmak kimi için sadece ihtiyaç kimi için de hobi hâline gelebiliyor. Her ne sebeple olursa olsun, yemek yapmayı kolaylaştıran ve hızlandıran ürünler herkes tarafından tercih ediliyor. Karıştırıcılar, bıçak setleri, kek kalıpları ve pişirme gereçleri gibi daha pek çok yardımcı ürün bulunuyor. Gelin, mutfağınızda sizlere yardımcı olabilecek en kullanışlı 10 ürünü birlikte inceleyelim.

Yemek 30-12-22 16:28

Airfryer cupcake tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da cupcake nasıl yapılır?

Cupcake ya da kapkek lokmalık kek çeşitlerinden birisidir. Muffine benzeyen cupcake, muffinden farklı olarak daha tatlı ve şekerlidir. Ancak görüntü olarak birbirine oldukça benzeyen bu iki tatlının da malzemeleri ve yapılışı da birbirine benzerdir. Çeşitli etkinliklerde ikram edilen cupcake’i tercihe göre seçilen renk renk pasta süsleri, meyveler ya da kremşanti, kremayla süsleyerek servis edebilirsiniz. Airfryer ile kısa sürede pişirebileceğiniz cupcakeler oldukça lezzetli bir tatlıdır.

Yemek 26-12-22 16:57

Erotik fotoğraflarıyla servet kazanıyor! ''İstedikleri çamaşırları giymekten, müstehcen elbiselerle kek pişirmeye...''

38 yaşındaki yetişkin içerik yıldızı Monica Huldt, sektörden elde ettiği etkileyici geliri hakkında yaptığı açıklamalarıyla gündem oldu. Kazancıyla dudak uçuklatan Huldt, bunun kolay olmadığını anlattı ancak şimdi başkalarının da sosyal medyada başarılı olmasını istiyor.

Trend 26-12-22 16:30

Airfryer elmalı havuçlu kek tarifi ve malzemeleri nedir? Airfryer'da elmalı havuçlu kek nasıl yapılır?

Hem dünya mutfağında hem de Türk mutfağında yer alan birçok tarif Airfryer’da kısa süre içinde hazırlayabilirsiniz. Özel günlerde, davetlerde, kutlamalarda ya da ara öğün olarak sıkça tercih edilen elmalı havuçlu kek de pratik hazırlanışı ve kolayca bulunan malzemeleri ile Airfryer’da birkaç dakika içinde pişirebilirsiniz. Sizinle paylaştığımız tarifin malzemelerini damak tadınıza göre artırıp azaltabilirsiniz.

Yemek 19-12-22 17:25

Tüm kek tariflerini unutun: Tam kıvamında kakaolu ıslak kek tarifi! Kakaolu ıslak kek nasıl yapılır?

Kek hem çayın hem de kahvenin yanına eşsiz bir uyum sağlıyor. Sevilen tatlılar arasında bulunan kekin çeşitli tarifleri bulunsa da ıslak kek en sevilen çeşidi olabilir. Kakaolu ıslak kek bol sosuyla herkesin favori lezzetlerinden. Tam kıvamında kakaolu ıslak kek nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarifi uygulamalısınız.

Yemek 14-12-22 11:48

Bakkaldan aldıkları kek hastanelik etti! 10 öğrenci zehirlendi

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde bakkaldan aldığı kekten yiyen öğrenci ve ikram ettiği 10 arkadaşı zehirlendi. Öğrencilerden 6’sı ayakta yapılan tedavilerinin ardından evlerine gönderilirken, 5'i ise ambulanslarla Kayseri Şehir Hastanesi ve Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 07-12-22 17:34

Tarım Kredi Kooperatif Market aktüel ürünler kataloğu ÇIKTI! Tarım Kredi Kooperatif Market'te cazip fırsatlar!

Tarım Kredi Kooperatif Market indirimli ürünler kataloğu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Katalogda tereyağı, peynir, yoğurt gibi süt ve süt ürünlerinin yanı sıra, çay, gofret ve kek gibi ürünler öne çıkıyor. Peki Tarım Kredi Kooperatif Market'te hangi ürünler indirimde? 1-15 Aralık 2022 Tarım Kredi Kooperatif Market indirimli ürünler kataloğu...

Finans 02-12-22 08:36

MasterChef havuçlu kek hangi filme ait? Issız adam havuçlu kek tarifi

MasterChef Türkiye yarışması hayranları tarafından sevilerek izleniyor. 15 Kasım Salı günü yarışmacı adaylardan filmlerde yer alan tatlıları yapmaları istendi. Hangi tatlının hangi filmde kullanıldığını bilenlere ek puan verileceği söylendi. Fragmanda görülen havuçlu kek hangi filmde yer alıyor sorusu merak edildi. Havuçlu kek en sevilen Türk romantik filmlerinden olan Issız Adam'a ait. Peki Issız Adam havuçlu kek nasıl yapılır?

Yemek 15-11-22 17:19

Starbucks çalışma saatleri nedir, kaça kadar açık? Starbucks saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Starbucks dünyaca ünlü kahve dükkânlarından biridir. Kahve severlerin tercih ettiği noktalardan biri olan Starbucks’ın birçok farklı yerde şubesi vardır. Bünyesinde cafe latteden filtre kahvelere, soğuk kahvelerden buzlu çaylara kadar pek çok lezzetli ürünü barındırır. Lezzetli sıcak veya soğuk içecekleri dışında kahvaltılık, kurabiye, kek, pasta, sandviç, salata, atıştırmalık gibi birçok ürünü olan, müşteri ve hizmet yelpazesinin genişliğiyle bilinen Starbucks kaça kadar hizmet veriyor?

Haber 11-11-22 16:25

Gelinim Mutfakta Antalya usulü babata keki tarifi! Babata keki nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta haftanın finalinde Antalya usulü babata keki yapıyor. Susamla yapılan bu kek iştah kabartıyor. İzleyiciler Antalya usulü babata keki nasıl yapılır? - Antalya usulü babata keki tarifini aratıyor. En lezzetli keklerden olan Antalya usulü babata keki tarifi...

Yemek 11-11-22 13:30

'Bugün ne pişirsem?' diye soranlar için 10 Kasım yemek menüsü!

Mutfağa giren herkesin yanıt aradığı 'Bugün ne pişirsem?' sorusuna biz de sizler için alternatifler sunduk. Başlangıcı sıcacık çorba ile kapanışı da leziz kek tarifi ile yapabilirsiniz. İşte 10 Kasım yemek menüsü...

Yemek 10-11-22 10:13

Diğer tarifleri unutturur: Elmalı kek tarifi! Elmalı kek nasıl yapılır?

Elma her mevsim sevilerek yenilen meyvelerden olsa da özellikle kış aylarında daha fazla tüketilmeye başlanıyor. Tatlılara oldukça yakışan elma tatlının çok daha fresh bir lezzete kavuşmasını sağlıyor. Elmalı kek tarifi yiyen herkesi kendine hayran bırakıyor. Elmalı kek nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarifi denemelisiniz.

Yemek 09-11-22 10:34

'Bugün ne pişirsem?' diye soranlar için sağlıklı tarifler! 7 Kasım yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?' sorusu mutfağa giren herkesin aklında olan ortak sorulardan biri... Yemek menüsü serimiz ile bu sorularınıza cevap bulmaya, size fikir vermeye çalıştık. Bu defa haberimizde, ana yemekten sonra tatlı yerine kek tarifine yer verdik. İşte 7 Kasım yemek menüsü...

Yemek 07-11-22 09:55

Keçiboynuzu tozu günde ne kadar tüketilmeli, keçiboynuzu kilo aldırır mı? Keçiboynuzu tozu nasıl kullanılır, nerelerde kullanılır?

Keçiboynuzu Anadolu’nun en eski tatlarından birisidir. Harnup adıyla da bilinen bu meyve şeker gibi tadıyla birçok tarifte de yer alır. Antik Yunan kazılarında bulunan en eski kek tariflerden birinde de ismi geçer. Keçiboynuzu toz hâlinde birçok tarifte yerini alır. Keçiboynuzunun kurutulup öğütülmesiyle elde edilen keçiboynuzu tozu günde ne kadar tüketilmeli?

Haber 04-11-22 16:45

Kek tarifi: Ev yapımı kek nasıl yapılır? Videolu kek tarifi

Kek tarifi aradığınız zaman karşınızı binlerce farklı tarif çıkabilir. Canınız çektiğinde saat kaç olursa olsun en basit haliyle yapabileceğiniz mükemmel kek tarifi ile karşınızdayız. Ev yapımı kek ile usta aşçılara taş çıkarın. Kek tarifi için malzemeler ise düşündüğünüzden daha az. Videolu kek tarifi ile adım adım ev yapımı kek yapmayı kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun...

Yemek 03-11-22 19:24