Deniz Gezmiş Haberleri

O detaylar ilk kez ortaya çıktı! Bakan Hakan Fidan'ın bilinmeyenlerini anlattı: Bülent Ecevit ve Deniz Gezmiş'in...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belirlediği yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde Dışişleri Bakanı olarak göreve başlayan Hakan Fidan, 8 yıl boyunca yürüttüğü MİT Başkanlığı görevi nedeniyle kamuoyunun ilgisini çeken isimlerden biri oldu. Fidan'ın pek bilinmeyen yaşamından bazı detaylar ilk kez ortaya çıktı. Deniz Gezmiş'in idam edildiği, Bülent Ecevit'in hapis yattığı cezaevine oldukça yakın bir evde doğan Fidan'ın sabah namazlarından önceki alışkanlığı da dikkat çekti.

Haber 09-06-2023 12:58

İsmail Saymaz ile Önder Aksakal’dan canlı yayında çok sert tartışma! ‘Ben pis bir siyasetçi değilim’

Seçimlere son 10 gün kala DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile gazeteci İsmail Saymaz'ın canlı yayında yaşadığı sert tartışma gündem yarattı. Saymaz, AK Parti listelerinden aday olan Aksakal’a Deniz Gezmiş ve Bülent Ecevit ile ilgili sözlerini hatırlatarak 'Bu cüretkar bir çıkış değil mi?' diye sorunca tansiyon yükseldi. Aksakal’ın ‘Ben temize çıkarma ihtiyacı hissetmem kendimi, ben kirli bir insan değilim’ diye konuştu.

Haber 04-05-2023 10:26

Ecevit'ten sonra bu kez Deniz Gezmiş iddiası! DSP lideri Önder Aksakal son açıklamasıyla çok konuşulacak: Kime oy vereceğini biliyoruz

Seçim öncesi Cumhur İttifakı'na ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini duyurduktan sonraki açıklamalarıyla sık sık gündem yaratan DSP lideri Önder Aksakal yine çok konuşulacak bir çıkışa imza attı. Geçtiğimiz günlerde muhalefeti "küffar" olarak niteleyen, ayrıca "Bülent Ecevit yaşasaydı Cumhur İttifakı'nda olurdu" iddiasında bulunan Aksakal bu kez Deniz Gezmiş hakkında çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Haber 19-04-2023 08:49

Deniz Gezmiş kimdir, neden idam edildi? Deniz Gezmiş'in idamı ne kadar sürdü? 6 Mayıs 1972 iktidarda kim vardı?

Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan'la birlikte 6 Mayıs 1972 tarihinde idam edildi. Cansız bedeni Ankara'daki Karşıyaka Mezarlığına defnedildi. Vatandaşlar konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki Deniz Gezmiş kimdir, neden idam edildi? Deniz Gezmiş'in idamı ne kadar sürdü? 6 Mayıs 1972 iktidarda kim vardı? İşte detaylar...

Haber 06-05-2022 08:27

Deniz Gezmiş

Deniz Gezmiş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Deniz Gezmiş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ı andı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ın idam edilişlerinin 49. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj paylaştı.

Haber 06-05-2021 08:39

Ekrem İmamoğlu'ndan Deniz Gezmiş paylaşımı: Delikanlım iyi bak yıldızlara

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 49 yıl önce bugün idam edilen Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan ile ilgili paylaşımda bulundu.

Haber 06-05-2021 08:34

Deniz Gezmiş'in 50 yıl sonra ortaya çıkan yeni fotoğrafları! Renklendirilmiş olarak paylaştı

68 kuşağının öğrenci liderlerinden Deniz Gezmiş’in 1971 yılında yakalandıktan sonra çekilmiş yeni fotoğrafları 50 yıl sonra ortaya çıktı.

Haber 11-02-2021 08:20