Fehmi Koru Haberleri

Abdullah Gül'le ilgili Fehmi Koru'dan flaş iddia: Aday çıkarsa AK Parti'yi zora sokacak

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'yla yaptığı görüşmeler kulisleri hareketlendirdi. Abdullah Gül'ün olası adaylığı yine konuşulmaya başlanırken, gazeteci Fehmi Koru flaş bir iddia ortaya attı.

Haber 01-12-2021 14:37

Fehmi Koru'nun Abdullah Gül çıkışına Ahmet Hakan'dan yanıt!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün olası Millet İttifakı adaylığı için "Bence düşünülecek bir isim" diyen gazeteci Fehmi Koru'ya Ahmet Hakan'dan yanıt geldi. Hakan, böyle bir durumun mümkün olmadığını savundu.

Haber 10-09-2021 08:53

Çok konuşulacak sözler! 'Abdullah Gül aday olursa...'

Abdullah Gül'e yakınlığıyla bilinen Fehmi Koru, Cumhurbaşkanlığı seçiminde tavrını açıkladı. Kendi sitesinde yayınladığı yazısında AK Parti'nin geçmişinden bugüne muhasebesini yapan ve kendi durduğu yeri tanımlayan Koru, "Seçimler konusuna evet önem veriyorum ve ‘yanlış’ bulduğum yola değil, kendisini yenileme gayreti göstereceğini umduğum bildik yola insanların sahip çıkmasını istiyor ve bekliyorum" dedi.

Haber 08-04-2018 10:36

ABD Türkiye ile savaşır mı?

Suriye'de terör örgütü PYD/PKK'nın işgalindeki Afrin bölgesine TSK Zeytin Dalı Operasyonu başlattı. Herkes ABD ve Rusya'nın ne tepki vereceğini merak ediyordu. Rusya gelinen noktadan dolayı ABD'yi suçlarken gazeteci Fehmi Koru ise, "ABD Türkiye ile savaşır mı?" sorusuna yanıt verdi.

Haber 21-01-2018 10:26

Fehmi Koru

Fehmi Koru Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fehmi Koru Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fehmi Koru'dan Abdullah Gül'e çağrı: Derhal açıklasın

Gazeteci Fehmi Koru, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Abdullah Gül'e yönelik ifadelerinin 11. Cumhurbaşkanı'nın 2019'da başkanlık için adaylığını koymasına engel olmak amacıyla söylendiğini yazdı. Koru ayrıca Gül'e bir çağrı yaparak "Aday olmasın ve bunu daha sonraya bırakmadan, derhal, hemen, şimdi açıklasın" dedi.

Haber 10-01-2018 11:46

Bomba iddia! Erdoğan'ın üzülmesinin sebebi...

Abdullah GüL'ün, son KHK'daki tartışmalı maddeye yönelik yorumu büyük ses getirmiş, Erdoğan ve AK Partililerden peş peşe açıklamalar gelmişti. Fehmi Koru, Erdoğan'ın, Gül'ün yeni KHK için "muğlak" ifadesini kullanması "üzücü" olarak nitelemesi hakkında yazdı. Koru, " ‘Üzücü’ olanın açıklanan görüş mü, yoksa görüş açıklamak mı olduğunu tam anladığımı söyleyemem. Açıklanan görüşte ‘üzülecek’ bir yön bulunmuyor. Erdoğan’ın üzülme sebebinin bu olduğunu sanmıyorum" ifadelerini kullandı

Haber 30-12-2017 11:49

Fehmi Koru: Ramazan günü rahatsız olmak istemiyorsanız bu yazıyı okumayın

Fehmi Koru, 'Mübarek Ramazan günü rahatsız olmak istemiyorsanız bu yazıyı okumayın' başlıklı yazısında çarpıcı ifadeler kullandı. "Öğrenciler herhangi bir konuda İslâm ile ilgili övücü söz işitmek bile istemiyorlarmış" diyen Fehmi Koru, "Şaşırtıcı geldi mi? Bana gelmedi. Ben de toplumla her temasımda benzer bir tepkinin verildiğini fark ediyorum" ifadelerini kullandı. Koru, Türkiye'de kendini ateist olarak tanımlayanların sayının yüzde 6'ya ulaştığını da hatırlattı.

Haber 19-06-2017 08:56

Fehmi Koru'dan Ertuğrul Akbay'ın taciz iddiasına yanıt

Sözcü gazetesinin sahibi Burak Akbay'a ilişkin, ''Burak Akbay’ın babası Ertuğrul Akbay bana 'Burak İsviçre’de cemaate ait bir evde yetişti dedi" şeklinde ifade veren Fehmi Koru'ya Akbay'ın babası Ertuğrul Akbay'dan yanıt geldi. Akbay, eski arkadaşı Fehmi Koru'nun sarhoş olup bir kadını taciz ettiğini öne sürdü. Taciz iddiasına kişisel sitesinden yanıt veren Fehmi Koru, hayatı boyunca alkollü içki kullanmadığını ve kadınlar konusundaki mahcubiyetini üzerinden atamadığını söyledi.

Haber 25-05-2017 10:22

Ahmet Hakan: Fehmi Koru'nun şahitliği kabul edilir mi?

Gazeteci Fehmi Koru'nun ''Burak Akbay’ın babası Ertuğrul Akbay bana 'Burak İsviçre’de cemaate ait bir evde yetişti' dedi'' demesinin ardından başlayan tartışma sürüyor. Ahmet Hakan, bugünkü yazısında Fehmi Koru, FETÖ'yle olan yakınlığını hatırlatıp 'Fehmi Koru'nun şahitliği kabul edilir mi?' diye sordu. Sözcü gazetesi sahibi Burak Akbay'ın babası, gazeteci Ertuğrul Akbay ise Fehmi Koru'ya Halk TV'de yanıt verdi. Burak Akbay ise Der Spiegel'e konuştu.

Haber 25-05-2017 09:46

Sarhoş olan Fehmi Koru, taciz ettiği kadından tokat yemiş

Sözcü gazetesinin sahibi Burak Akbay'a ilişkin, ''Burak Akbay’ın babası Ertuğrul Akbay bana 'Burak İsviçre’de cemaate ait bir evde yetişti dedi" şeklinde ifade veren Fehmi Koru'ya Akbay'ın babası Ertuğrul Akbay'dan yanıt geldi. Ertuğrul Akbay, eski arkadaşı Fehmi Koru'nun sarhoş olup bir kadını taciz ettiğini öne süren bir yazı kaleme aldı. Öte yandan Ertuğrul Akbay, Fehmi Koru'nun ABD'de Fethullah Gülen'in evinde kaldığını da hatırlattı.

Haber 24-05-2017 08:56

Sözcü'nün sahibi Burak Akbay'dan Fehmi Koru'ya yanıt

Gazeteci Fehmi Koru'nun savcılığa verdiği ifadede Sözcü Gazetesi'nin sahibi Burak Akbay hakkındaki iddialarına, Akbay'dan yanıt geldi. Akbay, Koru'ya yönelik olarak "Sen tescilli bir kripto FETÖ'cüsün. Bunu herkes biliyor. Benim merak ettiğim şey, buna rağmen nasıl elini kolunu sallayarak rahatça dolaşabiliyor ve insanlara iftira atmaya devam edebiliyorsun" dedi. Öte yandan Fehmi Koru, Akbay'ın yurt dışında cemaate ait bir evde yetiştiğine dair iddiasını 2010'da yazdığını belirtti.

Haber 23-05-2017 14:23

Sözcü Gazetesi'ne soruşturmada Fehmi Koru ifade verdi

Gazeteci Fehmi Koru, Sözcü Gazetesi'ne yönelik FETÖ soruşturmasında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na tanık sıfatıyla ifade verdi. Koru'nun ''Burak Akbay’ın babası Ertuğrul Akbay bana 'Burak, İsviçre’de cemaate ait bir evde yetişti' dedi'' ifadelerini kullandığı iddia edildi. Öte yandan Sözcü Gazetesi'nin sahibi Burak Akbay'ın, Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini söylediği ileri sürüldü.

Haber 23-05-2017 09:02

Bu fotoğraf Hulusi Akar'ı yaktı: Emekli edilecek, tarihi ise...

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Fehmi Koru ile yıllar önce çekildiği fotoğraf gündem yaratmaya devam ediyor. Gazeteci Can Ataklı, fotoğrafın kamuoyu oluşturmak için Saray tarafından sızdırılmış olabileceğini ileri sürerken, Erdoğan'ın Ağustos ayında Hulusi Akar'ı emekli edeceğini iddia etti. İşte çarpıcı iddialarla dolu o yazı...

Haber 09-05-2017 09:27

Ak Partili vekil kimi eleştirdi? 'Malûm zevat hayır demiş' ifadesi olay yaratacak

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner'in Bülent Arınç ve Suat Kılıç'ı hedef alan sözlerinin ardından başlayan tartışma sürüyor. Hatırlanacağı üzere Metiner yaptığı açıklamada "Bülent Arınç ve Suat Kılıç'ın gönül dünyamızda zerrece bir yeri yoktur" ifadesini kullanmış ve ilk yanıt Fehmi Koru'dan gelmişti. Koru internet sitesinden kaleme aldığı yazıda önemli ifadeler kullanmış, Bülent Arınç da Koru'nun yazısını paylaşmıştı. Bu gelişmeler akabinde Metiner'den bugün yeni bir yazı daha geldi.

Haber 24-04-2017 13:46

Bülent Arınç'tan dikkat çeken çıkış

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kendisine yönelik AK Parti içinden gelen eleştiri ve açıklamaların ardından dikkat çeken bir çıkış yaptı. AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner'in, Bülent Arınç ve eski Spor Bakanı Suat Kılıç için 'Gönül dünyamızda zerrece yerleri yok' açıklaması sonrasında Fehmi Koru, internet sitesine koyduğu bir yazıyla Mehmet Metiner'e yanıt vermiş, Bülent Arınç'ın ne yanıt vereceği ise merak konusu olmuştu.

Haber 24-04-2017 08:12

Fehmi Koru: Abdullah Gül'ün referandum kararı ne?

Bir süredir gündemde olan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün referandumda ne oy vereceğine dair tartışmaya, Gül'ün yakın dostu gazeteci Fehmi Koru da katıldı. İngiltere'nin başkenti Londra'dan öğrencilik yıllarında çekilmiş bir kareyi paylaşan Koru, "Merak eden, Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanı iken yaptığı konuya ilişkin açıklamalarını arar, bulur ve görüşünü öğrenir…" diye yazdı. Gül, 'Türk tipi başkanlık' sistemini eleştiren birçok açıklama yapmıştı.

Haber 13-04-2017 10:37

Fehmi Koru: MİT Müsteşarı Pensilvanya'ya 2 kez gitti

Darbe girişiminden önce açılan ve aralarında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in de bulunduğu 73 sanığın yargılandığı FETÖ/PDY çatı davası duruşmasında gazeteci-yazar FehmiKoru tanık olarak dinlendi. Koru, bir soru üzerine, "MİT Müsteşarının da Pensilvanya'ya iki kez gittiğini biliyorum. Yanında dosya götürüp götürmediğini bilmiyorum" dedi. Koru, "cemaatle" ilgili kanaatinin, 15 Temmuz'un ardından değiştiğini söyledi.

Haber 29-03-2017 23:20

Fehmi Koru: İnsanların elleri 'evet'e kolay kolay gitmeyecek

Gazeteci Fehmi Koru, referandumla ilgili olarak, "Yakın çevremizle yaptığımız istişarelerde, insanların ellerinin 'evet'e kolay kolay gitmeyeceğini görüyorum" dedi.

Haber 19-02-2017 19:26

Abdullah Gül destek tweeti attı, Fehmi Koru'nun sitesi Ocak Medya çökertildi

Gül, Ocak Medya için "Sıradışı yorum ve haberleriyle ufuk açıyor" demişti

Haber 19-12-2016 11:43

Koru: Önce Gül ve Erdoğan'la görüştüm; devlet uçağı teklif edildi

Fehmi Koru, Hüseyin Gülerce'nin "Gülen, 25 Aralık kumpasını Fehmi Koru üzerinden kurdu" iddiasını yanıtladı

Haber 22-12-2015 08:59

Fehmi Koru: Erdoğan sarayı boşaltsın

Fehmi Koru, koalisyon pazarlıklarının bir parçası haline gelen tartışmalı Cumhurbaşkanlığı Sarayı’yla ilgili konuşulacak bir öneride bulundu.

Haber 22-06-2015 12:52

Fehmi Koru: Zaman gazetesi Gülen'i sansürledi

Star gazetesi yazarı Fehmi Koru, GYV'nin iftarına mesaj gönderen Gülen'in 'barış' ifade eden sözlerinin Zaman'da yer almamasına dikkat çekti

Haber 03-07-2014 15:06

Fehmi Koru'ya göre cemaat parti kuruyor

Star gazetesi yazarı Fehmi Koru, cemaatin en geç cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi parti kuracağını yazdı.

Haber 11-02-2014 09:34

Kaset savaşlarını bir de benden dinleyin

Star gazetesinden Fehmi Koru bugünkü köşesinde 'Kasetler savaşını bir de benden dinleyin' başlığıyla kaleme aldığı yazıda, ortaya çıkan kasetlere değindi, ilginç bir değerlendirme yaptı.

Haber 15-01-2014 09:06

İkisi de aday olmayacak!

CHP'deki İstanbul adayı kim olacak karmaşasına Fehmi Koru'dan çarpıcı bir yorum geldi.

Haber 14-10-2013 10:08

'Akil Adam' Fehmi Koru hastaneye kaldırıldı!

Akil Adamlar toplantısı sırasında rahatsızlanan gazeteci Fehmi Koru, hastaneye kaldırıldı

Haber 26-06-2013 20:25

Fehmi Koru, tanık olarak dinlendi

Gazeteci Fehmi Koru, Ergenekon davasının bugünkü duruşmasında tanık olarak dinlendi.

Haber 03-07-2012 13:22

Fehmi Koru o senaryoyu doğruladı!

Fehmi Koru, siyaset sahnesinde yaşananların perde arkası ile ilgili bomba iddialarda bulundu..

Haber 12-12-2011 15:17

Fehmi Koru'ya ağır küfür

Soner Yalçın ile Oray Eğin'in Oda TV iddinamesindeki Fehmi Koru'yla ilgili konuşması şok etti.

Haber 13-10-2011 12:03

Fehmi Koru kasetlerin asıl hedefini yazdı

Zaman Yazarı Fehmi Koru, kasetlerle ilgili yazısında 'Esas hedef 'Okyanus ötesi' olmasın...' diye sordu

Haber 12-05-2011 10:33