Helallik Haberleri

Kobra Murat sevenlerinden helallik isteyerek ikinci kez ameliyat olacağını duyurdu!

Roman müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Kobra Murat, geçtiğimiz günlerde bağırsağında çatlak oluşması nedeniyle ameliyata alınmıştı. Sağlığına kavuşan ünlü isim göbek atarak taburcu olmuştu. İkinci kez ameliyat olacağını sosyal medya hesabından duyuran Kobra Murat sevenlerinden dua istedi.

Magazin 2024-03-11 13:02:21

Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan, önce görevine son verdi sonra zabıta müdürünü geri aldı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, dün akşam yapılan belediye meclis toplantısında Zafer Partisi Bolu Belediye başkan adayı ve meclis üyesi İlkay Bayrak ile tartıştı. Tartışmanın ardından Başkan Özcan, Bayrak'ı çıkarması talimatını verdiği zabıta müdürünü görevden aldı. Ancak daha sonra olayı tekrar değerlendiren Başkan Özcan, zabıta müdüründen helallik isteyerek görevine iade etti.

Haber 2024-02-02 18:18:27

Kazada ölen gencin sosyal medya paylaşımı dikkat çekti: “Helallik almadan ölmeyin

Giresun’un Eynesil ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 34 yaşındaki Ercan Gül’ün, bir süre önce sosyal medya hesabından yaptığı, “Helallik almadan ölmeyin, öteler güllük, güneşlik olmayacak” paylaşımı dikkat çekti.

Yurthaber 2024-01-11 08:57:39

Hayranlarından helallik istemişti! Kobra Murat galada ortaya çıktı! İşte son hali...

Roman müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Kobra Murat, bağırsağında çatlak olduğunu açıklaması ile hayranlarını korkutmuştu. Apar topar ameliyata alınan Kobra Murat sağlığına kavuştu ve göbek atarak taburcu olmuştu. Ünlü isim şimdi de dün akşam gerçekleştirilen Kolpaçino 4 filminin galasında ortaya çıktı.

Magazin 2024-01-10 11:12:40

Sefer Ayyıldız için Valilik önünde tören düzenlendi

Zonguldak Valiliği’nde Vergi Denetim Uygulama bürosunda çalışan ve hayatını kaybeden Sefer Ayyıldız için Valilik binası önünde helallik alındı.

Yurthaber 04-01-24 12:13

Faruk Koca'dan tahliye sonrası ilk açıklama: Özür diliyor, helallik istiyorum

MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının bitiş düdüğünün ardından hakem Halil Umut Meler'e yönelik saldırıda bulunan MKE Ankaragücü'nün eski başkanı Faruk Koca tutuklanmıştı. Koca, avukatlarının yaptığı itirazların kabul edilmesiyle tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. Yaptıklarından pişman olduğunu belirten Faruk Koca tahliye sonrası, 'Sizlere böyle bir olay yaşattığım için mahcubum' açıklamasını yaptı.

Spor 27-12-23 22:46

Kobra Murat'tan veda gibi paylaşım! Ölüm tehlikesiyle ameliyata alındı, sevenlerinden helallik istedi

Ünlü şarkıcı Kobra Murat'tan üzen haber geldi. Belçika'dan dönerken uçakta aniden karnında bir patlama hissettiğini dile getiren Murat Divandiler soluğu hastanede aldı. Bağırsak çatlaması yaşayan Kobra Murat ölüm tehlikesi olan bir ameliyata gireceğini ve iyileşme sürecinin de bir ayı bulacağını söyledi. Hastaneden paylaşım yapan ünlü şarkıcı sevenlerinden dua ve helallik istedi.

Magazin 27-12-23 08:27

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 6 Şubat depremleri için helallik istedi: Her ihtiyaca yetişemedim, her sorumluluğa yetemedim

Türkiye'nin hafızasına derinden kazınan Kahramanmaraş merkezli depremler hakkında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan ses getirecek bir açıklama geldi. 6 Şubat'ta art arda gerçekleşip en az 50 bin insanın can vermesiyle sonuçlanan depremler sonrası enkazların kaldırılmasında geç kalındığı şeklinde tartışmalar gündeme gelmişti. Mecliste milletvekillerine seslenen Bakan Koca "Felaketlerin eli ayağı bağlayıcı tarafları vardır" deyip vatandaşlardan helallik istedi.

Haber 17-12-23 15:36

Adaylığı ile ilgili sorun olduğu konuşuluyordu! Muhittin Böcek'ten iddialara yanıt geldi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bazı ulusal yayın organlarında adaylığında sorun olduğu yönünde çıkan iddialara yönelik konuştu. İddialara ilişkin "Suskunluğumuz asaletimizdendir" diyen Böcek, "Ben açıklamamı önümüzdeki günlerde net yaparım. Antalyalı hemşehrilerimden her 5 yılda bir helallik alırım. Ben hep hesabımı 5 yıllık yaparım" ifadelerini kullandı.

Haber 21-11-23 14:59

Cumhuriyet Bayramı'ndaki paylaşımı sonrası açığa alındı! Bugün son gün diye yazdı, Osman Gazi ve Orhan Gazi'den helallik istedi

Tüm Türkiye, Cumhuriyet'in ilanının 100. yıl dönümünü coşkuyla kutlarken Konya'da görevli Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü'nün yaptığı paylaşım dikkat çekti. Valilik kararı ile açığa alınan müdür Cumali Özince hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Haber 30-10-23 08:21

Cansız bedeni bulunmuştu... Lise öğrencisi Fevzettin Ay'ın ölmeden önceki ses kaydı herkesi ağlattı: Babam beni hiç öpmedi! Hakkını helal etsin

Şanlıurfa'da sulama kanalında cansız bedeni bulunan 15 yaşındaki lise öğrencisi Fevzettin Ay’ın intihar ettiği ortaya çıktı. 9. sınıf öğrencisi Ay'ın bulunan telefonunu inceleyen ekipler ses kaydına ulaştı. Ay’ın kanal kenarında yaptığı kayıtta helallik istediği ve "Sevdiklerimin üzülmemesini istiyorum. Babam hakkını helal etsin ve onu sevdiğimi bilsin. Hiçbir zaman babam beni öpmedi. Ben onu öpmedim. Böyle bir fırsatım olmadığı için çok şansızım" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Haber 21-09-23 15:11

CHP genel başkanlığına adaylığını açıklamıştı: Özgür Özel'in konuşmasında 'Kılıçdaroğlu' sloganı: 'Beni Süleyman Soylu susturamadı...'

Cumhuriyet Halk Partisi'nde genel başkanlığa aday olan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, partisinin İzmir il kongresinde dikkat çeken bir konuşmaya imza attı. "CHP'yi ayağa kaldırmak için babaevinden helallik almaya geldim" diyen Özel'in konuşması zaman zaman "Bay Kemal'in yanındayız" sloganları ile bölündü. Özel ise, "Hepimiz Bay Kemal'in yanındayız. Hep yanında olduk, bundan sonra da olacağız. Gençler size bunu kim dediyse yapmayın. Beni Süleyman Soylu susturamadı, yapmayın bunu" dedi.

Haber 16-09-23 14:11
CHP

Damadın en mutlu gününe tabutla geldiler! Davetliler de çift de neye uğradığını şaşırdı... Kendi düğünümde benden helallik istediler

Antalya'da dünya evine giren çifte düğününde arkadaşları öyle bir şaka yaptı ki, davetliler ve çift neye uğradığını şaşırdı. Arkadaşları damadı yaşarken öldürüp, düğün salonuna imam kılığına girerek tabutla geldi. Cenaze namazı kılınan damattan da kendisi için helallik isteyen arkadaşlarından biri, tabutun içinden çıkıp takı niyetine temizlik malzemeleri taktı. Olayın halen şokunda olan damat, “Kendi düğünümde benden helallik istediler. Kendime hakkımı helal ettim” dedi.

Haber 17-05-23 12:53

Kemal Kılıçdaroğlu Bizim helalleşmemiz böyle olacak diyerek açıkladı: Anahtarlarınızı teslim ederken...

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş depremlerinin büyük yıkıma yol açtığı Adıyaman’da Saadet Partisi’nin iftar programına katıldı. Kılıçdaroğlu, "Size diyorlar ki 'Helalleşelim'. Biz öyle değil, biz sizden helallik isteyeceğiz ama nasıl? Biz evinizi, dükkanınızı, ahırınızı yapacağız. Sizden 5 kuruş dahi almayacağız. Anahtarlarınızı teslim ederken diyeceğiz ki, 'Şimdi helalleşelim’. Bizim helalleşmemiz böyle olacak." ifadelerini kullandı.

Haber 12-04-23 20:04

Coşkun Sabah'tan maçlardaki sloganlara tepki! TOKİ binalarına övdü... Apartmanda yaşayacak olsam...

Şarkıcı Coşkun Sabah, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tribünlerdeki sloganlara tepki gösterdi. Sabah ayrıca TOKİ evlerine dair yorumlarıyla da gündem oldu. Coşkun Sabah konuşmasında "Cumhurbaşkanımız yaşanan eksikliklerden dolayı 'helallik' isteyecek kadar samimi bir lider" dedi.

Magazin 06-03-23 15:07

Son dakika | Akşener'den toplantıya saatler kala çok çarpıcı sözler! Seçim göndermesi dikkat çekti: Bunu herkes üzerine alınsın!

Son dakika haberi: İYİ Parti lideri Akşener, partisinin grup toplantısına Sinan Ateş cinayeti hakkında konuşarak başladı ve "Gerçekler ortaya çıkana kadar bu olayın peşini bırakmayacağız" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adıyaman'da helallik istemesine ve Kızılay'ın çadır satışına tepkisini dile getiren Akşener'in seçimlere değinirken "Bunu herkes üzerine alınsın. Bazen küçük hesapları bırakıp büyük resmi, gerçek tehlikeyi görmek gerekir. Bizim seçimimiz dün de belliydi" sözleri de dikkat çekti.

Haber 01-03-23 10:34

SON DAKİKA | Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kızılay'a 'çadır' çağrısı, Erdoğan'a 'helallik' tepkisi

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Kızılay'ın çadır satışına tepki gösteren Kılıçdaroğlu, Kızılay'a bir de çağrı yaptı. Kılıçdaroğlu, "Ne kadar çadırınız varsa getirin kardeşim. Biz satın alacağız, biz deprem bölgesine göndereceğiz hepsini" dedi. Kılıçdaroğlu ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın helallik açıklamasına da tepki gösterdi.

Haber 28-02-23 13:53

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan helallik istedi! Adıyaman'daki ilk birkaç güne dikkat çekti: 'Maalesef istediğimiz etkinlikte çalışma yürütemedik'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli deprem bölgesi Adıyaman'dan açıklamalarda bulundu. "Türkiye 21 günde ayağa kalkmak üzere" diyen Bahçeli, "Cumhurbaşkanımızın her şart altında yanındayız" mesajını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise "Maalesef ilk birkaç gün Adıyaman'da arzu ettiğimiz etkinlikte çalışma yürütemedik" diyerek helallik istedi.

Haber 27-02-23 15:13

Molozların altında vasiyetini kaydetmişti: Enkazdan kurtulan acılı anne söyledikleri ile Türkiye'yi ağlattı: ‘Oğlum evi değil, ev oğlumu aldı…’

Ev değil mezar almışlardı. Para yardımı tekliflerini reddetti. Canını kurtardı, oğlu Bilal'i kaybetti. Enkaz altında video çekip helallik isteyen, ‘akrabalarıma borçlarımı ödeyin’ diye seslenen Fatma Kurt, ölümün eşiğindeyken söyledikleriyle yürekleri dağlamıştı. Depremde 12 yaşındaki oğlunu kaybeden acılı anne konuştu.

Haber 12-02-23 08:10

Beşiktaş'a transfer olan Onur Bulut helallik istedi!

Kayserispor, Onur Bulut'un sözleşmesini geçtiğimiz günlerde 3 yıllığına uzatmıştı. Beşiktaş yaptığı açıklamada Onur Bulut ile sözleşme imzalandığını duyurdu. Kayserispor ile sözleşmesini feshederek Beşiktaş’a transfer olan Onur Bulut, sarı-kırmızılı camiadan helallik istedi.

Spor 09-02-23 10:47

İstanbul’da korkunç olay: Kız arkadaşından helallik isteyip kendini vurdu

Seyrantepe’de 25 yaşındaki bir genç, kız arkadaşını cep telefonuyla arayarak helallik istedikten sonra arkadaşlarıyla buluşma yeri olan sokağa gitti.

Yurthaber 02-12-22 08:43

İstanbul'da feci olay! Sevgilisi arayıp helallik istedi, otomobilinin içinde intihar etti

İstanbul Seyrantepe'de akşam saatlerinde feci bir olay yaşandı. Kız arkadaşını cep telefonuyla arayarak helallik isteyen Deniz B., aracının içerisinde silahla kendini başından vurdu. Elektrikçilik yapan 25 yaşındaki genç, olay yerinde hayatını kaybetti.

Haber 02-12-22 02:13

Polisler, öğrencilerden helallik isteyip para bıraktı! 'Malzemelerden biraz kullandık'

Zonguldak'tan gelerek Düzce'de meydana gelen depremde görev alan polisler, kullandıkları eşyalar için öğrencilerden helallik istedi. Polisler, kaldıkları yurttan ayrılmadan önce 'Burada kaldığımız süre boyunca tuvalet kağıdı ve bunun gibi malzemelerden biraz kullandık. Hakkınızı helal edin' yazılı not ile bir miktar para bıraktı. Yurt yetkilileri ise notu paylaşarak polislere teşekkür etti.

Haber 30-11-22 15:50

Eniştesini öldürüp ablasından helallik istedi: Çocuklarını yetim bıraktım

Ankara'da dün akşam meydana gelen cinayet olayında ablasının kocasını öldüren O.K.'nin ablasından helallik aldığı, "Hakkını helal et, senin çocuklarını yetim bıraktım ama buna mecburdum" dedikten sonra polise teslim olduğu öğrenildi. Resul K. ve Hüseyin Yaymaz'ın, evli ve 2'şer çocuk babası olduğu öğrenildi.

Haber 16-11-22 17:10

Yürekleri yakan kaza! Helalleşmeye gidiyorlardı, acı haberleri geldi

Denizli'nin Buldan ilçesinde yürekleri yakan bir trafik kazası meydana geldi. Kalp ameliyatı olmadan önce akrabalarının yanına helallik almaya giden yaşlı adam ve kardeşi trafik kazası geçirdi. Tedavi altına alınan kardeşlerden ilk önce aracı süren, ardından da kalp ameliyatı olacak kardeş hayatını kaybetti.

Haber 25-10-22 18:17

Ankara'da kan donduran aile cinayeti... Detaylar ortaya çıktı! Arkadaşlarından 'helallik' istemiş

Ankara'nın Altındağ ilçesinde güvenlik görevlisi Mehmet Uğur (47), boşanma aşamasındaki eşi hemşire Zuhal (42) ile çocukları Tuğçe (12) ve Yusuf'u (9) bıçaklayarak öldürdükten sonra kendini asarak intihar etti. Kan donduran aile cinayetinin detayları ortaya çıktı. Mehmet Uğur'un (47), olaydan önce arkadaşlarına 'Hakkınızı helal edin' mesajı attığı ortaya çıktı. İşte olayın ayrıntıları...

Haber 09-10-22 15:33

İtfaiye eri halıları kirlenen kişiden helallik istedi, ev sahibi verdiği cevapla şaşkına çevirdi

Bolu'da bir apartmanda çıkan yangına müdahale eden itfaiye ekipleri kedileri dışarı çıkarmak için girdiği dairede halıları kirlettikleri gerekçesiyle ev sahibinden helallik istedi. İtfaiye eri, kedilerini bekleyen vatandaşa, "Kedileriniz çok sağlıklı, ben onları tutamadım; çok ürkmüş hayvanlar. Evinizde bir tane dahi duman yok ama sadece halılarınız biraz battı'' dedi. Kadın ise, "Keşke kedilerimi getirseydiniz, o zaman hakkımı helal edecektim" diyerek verdiği cevapla şoke etti.

Haber 01-10-22 09:19

Kemal Kılıçdaroğlu ile böyle helalleşti: 'Size çok hakaret ettim…’

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eski bir AK Parti seçmeni olduğunu iddia eden yurttaşın helalleşmesi ile ilgili paylaşılan video dikkat çekti. Kılıçdaroğlu, Malatya’da, eskiden fanatik bir AK Parti’li olduğunu ve kendisine sosyal medyada çok hakaret ettiğini söyleyip helallik isteyen vatandaşla kucaklaştı. O anlar kameralara böyle yansıdı…

Haber 20-09-22 13:29

Kahreden detay! Uzman Çavuş Ümit Kesti, şehit olmadan 1 saat önce babasından helallik istemiş

Irak’ın kuzeyinde Skorsky tipi helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ümit Kesti'nin (32) kazadan 1 saat önce telefonla aradığı babası Yılmaz Kesti'den helallik aldığı ortaya çıktı. Baba Yılmaz kesti, "Çocuğum beni o akşam 21.30 gibi aradı. Bana ‘babalık haklarını helal edeceksin’ dedi. Ben de sana olan haklarım gani gani helal olsun dedim" ifadelerini kullandı.

Haber 15-09-22 11:46

İzinsiz aldıkları sebzeler için para ve not bırakıp helallik istediler

İzinsiz aldıkları sebzeler için para ve not bırakıp helallik istediler

Yurthaber 11-09-22 11:20

Suriyeliler ülkelerine dönüyor! 'Türk halkı hakkını helal etsin'

Suriyeli sığınmacıların yoğun yaşadığı noktalardan olan İstanbul'un Esenyurt ilçesinde, 'Gönüllü Geri Dönüş' projesi kapsamında ülkelerine dönmek isteyen Suriyeliler uğurlandı. Suriyelilerin uğurlanmasına katılan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, "Biz göreve geldikten sonra toplam 3 binin üstünde misafirimizi evlerine geri gönderdik" açıklamasında bulundu. Ülkesine dönen Suriyeliler ise helallik isteyerek teşekkürlerini sundu.

Haber 09-08-22 15:53

Sabah iş yerine geldiğinde büyük şaşkınlık yaşadı! Bırakılan notta yazanlar...

Yalova'da yaşanan olayda bir iş yeri sahibi büyük şaşkınlık yaşadı. Kapalı olan dükkanın çeşmesine bağlı hortumla ellerini yüzünü yıkayan bir kişi, iş yerine "Ağabey, suyunuzu kullanmak zorunda kaldım, helal edin" notuyla birlikte 10 TL bıraktı. Sabah iş yerine geldiğinde not ve parayla karşılaşan iş yeri sahibi, notta helallik isteyen vatandaş gibi güzel yürekli insanların olmasının kendilerini duygulandırdığını dile getirdi. İş yeri sahibi, bu vatandaşı dükkanına çay içmeye de davet etti.

Haber 31-07-22 19:59

Şehit Serhat Bal'ın son videosu yürek dağladı: Son dakika haberiyle belli oldu, hakkınızı helal edin

Pençe-Kilit Operasyonunda teröristler tarafından yapılan taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Serhat Bal'ın operasyon öncesi kaydettiği video yürek burktu. Ailesine gönderdiği video ile helallik istediği ortaya çıkan Bal, ''Son dakika haberi ile gideceğimiz belli oldu. Ben gidiyorum. Allah'a emanetsiniz hepiniz. Hakkınızı helal edin. Benden yana varsa helali hoş olsun. Hepinizi seviyorum. Büyüklerimin ellerinden öpüyorum. Bayrak inmez, vatan bölünmez. Her şey bayrak için'' dedi.

Haber 06-07-22 17:23

2 buçuk milyar maaş benim arabamın mazotuna yetmez demişti! Ümit Erdim ödediği parayı paylaşıp helallik istedi

Evleneceksen Gel adlı evlilik programında kendisine talip olan damat adayının maaşına, ’2.5 milyar maaş benim aracımın mazotuna yetmez’ fenomen gelin adayı artan benzin fiyatlarından sonra tekrar gündem oldu. Başarılı oyuncu Ümit Erdim, gelin adayı Çiğdem'i paylaşarak helallik istedi.

Magazin 29-06-22 13:37

Camideki lokum ve çikolataları yedi, bir miktar para ile helallik notu bıraktı

Camideki lokum ve çikolataları yedi, bir miktar para ile helallik notu bıraktı

Yurthaber 13-06-22 14:15

Helallik ne demek? Helallik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, tarih boyunca diğer pek çok dille etkileşime girmiş zengin bir dildir. Kendine has dilbilgisi kurallarının yanı sıra eşsiz bir kelime çeşitliliğine sahiptir. Özellikle kültürel yakınlıktan dolayı Arapça ve Farsça kelimelerden de kendi hazinesine pek çok kelimeyi katmıştır. Türkçe kelimelerden birçoğu merak uyandırmaktadır. Bu kelimelerden biri olan Helallik ne demek? Helallik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 23:07

Helallik vermek ne demek? Helallik vermek TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri ve deyimler, bazı olayları ve durumların özünü ifade etmek için kullanılırlar. Ortaya ne zaman çıktığı bilinmeyen bu kalıplaşmış sözcükler, anlatımı çarpıcı hale getirmek için genel olarak mecaz anlam ile kullanırlar. Birleşik fiiller de diğer sözcüklerle birlikte kullanılan kalıplaşmış sözlerdir. Atasözleri, deyimler ve birleşik fiiller anlatımı kolaylaştırır. Helallik vermek de bu anlatıma uyan ve Türkçenin zengin bir dil olmasına katkı sağlayan sözlerden biridir. Helallik vermek ne demektir?

Egitim 17-05-22 18:11

Helallik dilemek ne demek? Helallik dilemek TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri ve deyimler, belirli durumları çarpıcı bir şekilde ifade eden kalıplaşmış sözlerdir. Birleşik fiiller de yeni bir anlam kazanarak kalıplaşmış bir ifade sunarlar. Ancak bu sözler geçmiş zamanlarda ortaya çıktığı için günümüzde bazılarını anlamak zordur. Bazıları ise ilk duyulduğu andan itibaren anlamını ortaya serer. Kalıplaşmış ifadelerden biri olan Helallik dilemek ne demektir? Helallik dilemek, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 18:11

Kars'ta Pınar'ın yasa boğan ölümü! 22 yıldır hasretle bekliyordu... Karaciğer nakli sonu, gelinliği kefeni oldu

Kars'ta 22 yıldır beklediği karaciğer nakli sırasında hayatını kaybeden Pınar Kadirhan ölümüyle yasa boğdu. Pınar, nakledilen organın vücuduna uyum sağlayamaması nedeniyle yeniden ameliyata alındı ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Kızının ameliyata giderken herkesten helallik aldığını belirten anne, ''Ameliyata giderken beni kucakladı, öptü. Herkesten helallik aldı. Gidiş o gidiş'' dedi. 45 yaşındaki kadının giyemediği gelinliği de mezarının üstüne serildi.

Haber 29-04-22 14:33

Rüyada öldüğünü görmek ne anlama gelir? Rüyada öldüğünü görüp uçmak, mezarını görmek ne demek?

Rüyada öldüğünü görmek, maddi kayba uğranacağını alametidir. Yatırım yapanların hayal kırıklığına uğraması muhtemeldir. Ayrıca dini yönün zayıfladığının da simgesi olarak değerlendirilir. Rüyada öldüğünü görmek ve dirilmek ise borçların biteceğini ve rahat bir nefes alınacağını simgeler. Rüyada öldüğünü görmek ve helallik isteyen kişinin ise yaptığı yatırımların değerlenmesi ve maddi kazancının artması beklenir.

Trend 13-04-22 15:32

Cinayete kurban giden 16 yaşındaki Sıla Şentürk'e son veda! ''Başımız öne eğildi''

Türkiye'yi kahreden ve yasa boğan Sıla Şentürk cinayetinde gözü yaşlı aile bugün kızlarının cenazesini toprağa verdi. Cenaze namazı için önce Yalı mahallesindeki eve helallik alınmak üzere getirilen tabuta sarılan anne Asiye Şentürk'ün sinir krizi geçirdiği, ayakta güçlükle durduğu gözlendi. Cenaze namazını kıldıran İl Müftüsü Ramazan Topcan, ''Televizyon ekranlarında kadınlara yönelik şiddet, çocuk istismarı, çocuk gelinler artık başımızı eğmiştir. Silkelenmemizin zamanı artık gelmiştir'' dedi

Haber 17-02-22 12:13

Antalya'da şoke eden hırsızlık! İş yeri sahibine not bıraktı: Hakkını helal et abilerin gülü

Antalya'da meydana gelen hırsızlık olayında hırsızın bıraktığı not iş yeri sahibi Hakan Düzgünkaya'yı şaşkına çevirdi. Hırsızın, ''Ofisine gizli girdim. Hakkını helal et abilerin gülü'' şeklinde not bırakması üzerine konuşan Düzgünkaya, ''Önce şaka yapılıyor sandım. Gerçeği öğrenince şok oldum. Not bırakıp, helallik istemiş. Şaka gibi" dedi.

Haber 08-02-22 10:36

Kartal'da silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren hemşire Ömür Erez son yolculuğuna uğurlandı

Kartal'da çalıştığı aile sağlığı merkezinde Konya'dan gelen Rahmi Uygun (39) tarafından başından silahla vurularak öldürülen bir çocuk annesi hemşire Ömür Erez (33), son yolculuğuna uğurlandı. Erez'in cenazesi ailesinin evinden helallik alındıktan sonra kılınan namazın ardından, toprağa verilmek üzere Kocaeli'nin Dilovası ilçesine gönderildi. Erez'in yakınları ve sevenleri, genç hemşireyi son yolculuğuna uğurlarken gözyaşlarına boğuldu.

Haber 21-01-22 17:03

Afyonkarahisar'da eşini öldüren Bayram Emiş damadını arayıp helallik istemiş

Afyonkarahisar’da eşini bıçaklayarak öldüren Bayram Emiş, aynı bıçakla kendini bıçaklayıp kafasını duvara vurarak intihar girişiminde bulunmuştu. Katil zanlısı koca ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Öte yandan Bayram Emiş'in damadını arayıp helallik istediği ortaya çıktı. Olayla ilgili aile üyelerinden alınan bilgilerde cinayeti işleyip intihar eden Emiş’in bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öne sürüldü.

Haber 14-01-22 16:28

Kuyruk kilometrelerce uzadı! Akın ettiler

Bursa'nın ünlü turizm noktası Uludağ'da bu kez su kuyruğu oluştu. Ucuz ve doğal suyu bidon bidon evlerine götürmek isteyen onlarca kişi, dakikalarca sıranın kendilerine gelmesini bekledi. Kilometrelerce uzayan kuyrukta beklemeden sıraya dahil olanlarsa sıra bekleyen vatandaşlardan helallik istedi.

Haber 07-12-21 14:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT canlı yayınında soruları yanıtladı: (6)

"Her darbenin, antidemokratik eylemin arkasında duran, alkışlayan CHP zihniyeti helallik almak için çok ama çok geç kaldı" - "Varsayalım ülkemizdeki vatandaşlarımızla mağdur ettiği kesimlerle helalleştiler ya mazlum Suriyelilerle, Filistinlilerle, Libyalılarla, Afrika halklarıyla nasıl helalleşecekler" - "DEAŞ ile mücadele bahanesiyle bazı ülkeler tarafından terör örgütü PKK/YPG'ye verilen destek kabul edilemez. PKK/YPG'nin terörist kimliği başka isimler atfedilerek değiştirilemez ve meşru da gösterilemez"

Yurthaber 01-12-21 01:50
CHP

Bülent Arınç: Bana karşı söylenmiş sözlerden dolayı Erdoğan'dan bir helallik beklerim

AK Parti'nin kurucularından, eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, BBC Türkçe'den Ece Göksedef'in sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde sorunlar olduğunu belirten Arınç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için "Kardeş diyebildiğim insan bana sahip çıkmazsa gücenirim. Bunun helallik olarak bana dönmesini isterim" dedi. Arınç, "Ona karşı hiçbir zaman rakip olmayacağım diye bir içtihatta bulundum. Beni fazla zorlamasınlar." ifadelerini kullandı.

Haber 29-11-21 04:25

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, Gümüşhane'de partililere hitap etti:

"(Kılıçdaroğlu'nun helallik açıklaması) Tamam, verdik ama bizim helallik vermemiz yetmez, 2023'te helallik sandıkta verilecek. Sandık helal edecek" - "Tabii ki başka alanlarda da hayat pahalılığı, özellikle gıda kaynaklı, ev kiralarına yönelik, diğer temel ihtiyaçlara yönelik fiyat artışlarının da vatandaşlarımızı en az etkileyecek şekilde tedbirlerimizi de devreye alıyoruz" - "Bu milletin sağduyusuyla, dayanışmasıyla ve Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayeti ve feraseti, alacağımız kararlarla bu sıkıntıları geride bırakacağız. Bundan endişeniz olmasın, rahat olun"

Yurthaber 20-11-21 19:40

AK Partili Bülent Turan'dan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözler: Böyle helallik olmaz

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'helallik' çıkışıyla ilgili açıklamada bulundu. Turan, "Böyle helallik olmaz. İnsanlar kat sayıdan, başörtüsünden, 28 Şubat yıllardaki bir sürü sıkıntıdan dolayı çok büyük bedeller ödediler. Onları görmeyeceksiniz, şimdi 'helallik istiyorum' diyeceksiniz. Önce özür dileyecekler, af dileyecekler, hatta bu işi yapan darbecilerde olduğu gibi, 28 Şubat’ta darbe yapanlar gibi yargılanacaklar" dedi.

Haber 20-11-21 15:16