Kucukcekmece Belediye Baskani Temel Karadeniz Haberleri

Gördes Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin temeli atıldı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes’te Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nin temel atma törenine katıldı.

Yurthaber 2024-02-26 13:54:05

Akşener'den kararlı mesaj: 1 Nisan'dan sonra İYİ Parti iktidarının ayak sesleri konuşulacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin seçim beyannamesini ve belediye başkan adaylarını açıkladı. İttifak düzenine ve dayatma siyasetine karşı olduklarının altını çizen Akşener, Türkiye'de yaşanan dört temel soruna dikkat çekti. Akşener yoksulluk, sığınmacılar, deprem ve kentsel dönüşüm rantı olarak sıraladığı dört temel sorun hakkındaki çözüm önerilerini de ifade etti.

Haber 2024-02-24 15:36:34

İBB Başkan adayı Kurum, Bahçelievler'de cemevi temel atma törenine katıldı

Bahçelievler Belediyesince Cumhuriyet Mahallesi'ne inşa edilecek cemevinin temeli, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'un katıldığı törenle atıldı.

Yurthaber 2024-02-22 08:36:11

CHP'nin İstanbul'un Esenyurt ve Güngören ilçelerindeki belediye başkan adayları değişti!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul'un Esenyurt ve Güngören ilçelerindeki belediye başkan adayları değişti. CHP'den yapılan açıklamada, Ali Gökmen ve Temel Akkoçlar'ın sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiği belirtildi. Esenyurt'ta Prof. Dr. Ahmet Özer'in, Güngören de ise Yüksel Yalçın'ın Özgür Özel tarafından aday olarak atandığı bildirildi.

Haber 2024-02-19 20:38:05

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı'dan İmamoğlu'na eleştiri: Yapılmayan işin inceleme gezisi

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İmamoğlu’nun 5 yılda Tuzla’da hiçbir projeyi tamamlayamadığını iddia etti. Yazıcı, İmamoğlu’nun Tuzla’da yapması gereken işleri sıralayarak, “Türkiye’nin en çok kamu kaynağı kullanan belediyesi olan İBB'de yıllardır ‘Gelin başlamış, çoğu bitmiş olan işlerinizi bitirin’ demiştim. Sesimizi sağır sultanlar duydu, Sayın İmamoğlu duymadı. Temel atmama töreninin mucidi Başkan, Tuzla’da bugün 8 milyon 797 bin 302’nci inceleme gezisini yaptı” dedi.

Haber 22-01-24 18:18

Adige Kültür Merkezi için temel atıldı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’de yaşayan her kültürün gelecek nesillere aktarılmasında büyük önem taşıyan kültür merkezi projelerine birini daha ekledi. Düzce Adige Derneği’nin önerisi ve Düzce Belediyesi’nin teknik desteği ile yapılan hazırlıklar sonrasında Arapçiftliği mahallesinde belirlenen yerde Adige Kültür Merkezi için temel atıldı.

Haber 03-01-24 17:04

Büyükşehir’den Altınoluk’a muhteşem Sosyal Yaşam Merkezi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Altınoluk Sosyal Yaşam Merkezi’nin Temel Atma Töreni’ne katıldı.

Yurthaber 08-11-23 14:17

'Rezillik' tepkisi gündem olmuştu! Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken sözler: 'Bazen hata yapanları...'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, temel atma törenine katılımın azlığından şikayet ederek, CHP Sultangazi ilçe Başkanı Kemal Avseren'e gazetecilerin önünde, "Sen kendi üyene burada büyükşehir belediyesinin temelini duyurmuyorsan rezillik" diyerek tepki göstermişti. İmamoğlu bugün bu tepkisinin sorulması üzerine, "Bazen hata yapanları uyarmak gerekiyor. CHP her zaman yanımızda. Biz aileyiz, bir aradayız. Çok güçlüyüz" dedi.

Haber 28-09-23 12:59

Fındık rekoltesinden 6-7 kat fazla para bıraktılar! Çok sevindirici bir rakam diyerek açıkladı: Körfez turistlerinin gözde tatil adresi Trabzon

Yabancı turist sayısı yüzde 112 arttı, konaklamalar adeta uçuşa geçti... Doğu Karadeniz son yıllarda özellikle de Körfez ülkelerinden gelen turistlerin gözde adresi haline geldi. Öyle ki Trabzon'da yabancı turistlerin yaklaşık yüzde 90'ını Körfez'den gelen turistler oluşturuyor. Ortahisar Belediye Başkanı geçen yıl Körfez turistlerinin şehre bıraktığı parayı açıklarken "Bu, fındığın tamamından Trabzon’un ölçeğinde yüzde 7-8 rekolteye sahip ilimizdeki 126 milyon doların 6-7 katıdır" dedi.

Finans 11-08-23 10:18

İstanbul'da, bitişiğindeki temel kazısı sırasında hasar alan bina boşaltıldı!

İstanbul Bahçelievler'de bir binanın bitişiğinde yapılan temel kazısı sırasında, bina hasar aldı. Binadan duyulan sesler üzerine olay yerine gelen belediye ekipleri binayı boşalttı.

Haber 10-08-23 01:38

Kruvaziyer turizmi Ordu’yu sevdi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Karadeniz ülkelerine ve Türk Cumhuriyetlerine ihracat noktası haline gelmesi için çalıştığı Ünye Limanı’nda kruvaziyer seferleri devam ediyor. 2022 yılı aralık ayından bu yana aralıksız devam eden seferler Mayıs ayında da sürecek.

Yurthaber 01-05-23 13:53

Son dakika: Bakan Kurum, İstanbul için kritik tarihi açıkladı! İlk temel atılıyor...

Son dakika haberi... Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, canlı yayında açıklamalarda bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık konusu ile ilgili gelen soruya yanıt veren Kurum, "Ne belediye ne de başka bir görev için şu an beklentimiz yok. Bunları konuşmanın doğru olduğunu düşünmüyorum." dedi. Bakan Kurum, "İstanbul'da yapılması planlanan rezerv konutların ilk temelini 22 Nisan'da atacağız" ifadelerini kullandı.

Haber 10-04-23 20:37

Bir kentte artık zorunlu olacak! Depremden sonra binaların dayanıklılığı için en çok o konuşuluyordu... 14 şartla açıkladılar

Deprem felaketinin ardından binaların depreme dayanıklılığı konusunda en çok konuşulan detaylardan bir tanesi radye temel olmuştu. Batman'da betonarme yapılarda radye temele ilişkin yeni bir karar alındı. Batman'da radye temel artık zorunlu olacak. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, kentte yapılacak olan imar planı ve inşaatlarda uygulanacak 14 yeni şartı açıklayarak, tüm betonarme yapılarda radye temelin zorunlu olacağını ve kaçak yapıya asla müsaade etmeyeceklerini duyurdu.

Finans 07-04-23 16:23

Mansur Yavaş'tan açılış töreninde 'cumhurbaşkanı' açıklaması! O sözler sonrası bütün salon ayağa kalktı

14 Mayıs'ta yapılması öngörülen 2023 seçimlerine az bir zaman kala, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'tan dikkat çeken bir açıklama geldi. Ankara'da, 10 parkın temel atma ve açılış töreninde konuşan Yavaş, törende bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ima ederek "İnşallah bu parkın açılışına Cumhurbaşkanı olarak teşrif edersiniz" ifadelerini kullandı.

Haber 22-01-23 18:50

SON DAKİKA | 6'lı masadan Ekrem İmamoğlu'na destek mitingi! Akşener'in sözleri damga vurdu: 85 milyon seninle...

Son dakika haberi: İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 2 yıl 7 ay hapis cezası alması ve hakkında verilen 'siyasi yasak' kararı sonrası Saraçhane'de destek buluşması gerçekleşti. 6'lı masa liderleri tek tek açıklamalarda bulunurken Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu sağlık sorunları nedeniyle mitinge katılamadı. İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu için kullandığı sözler ise 'Millet İradesi' mitingine damga vurdu. İşte Saraçhane'de yaşananlar...

Haber 15-12-22 16:53

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Konut projesinde ilk temel, parçalı güneş tutulması, İmamoğlu ile Yazıcı arasında gerginlik...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni, tüm dünyada heyecanla takip edilen parçalı güneş tutulması, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı arasında gerginlik, 'dünyanın en kirli adamı'ndan üzen haber, Şenol Güneş'ten 'Beşiktaş' açıklaması...

Haber 25-10-22 17:32

Rize'nin su ihtiyacını 50 yıl karşılayacak gölet inşa ediliyor

Belediye Başkanı Rahmi Metin: - "Rize'nin suyunun 50 yıllık geleceğini güvence altına alacağı gibi iklim değişikliğiyle beraber olacak kuraklıklara da bir çözüm üretmiş olacak" - Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ertuğrul Ağırbaş: - "Karadeniz üzerinde baktığımız zaman yer yer su kesintileri oluyor. Bazı dere yataklarının kuruduğunu veya önceki yıllarda olan debisinin giderek azaldığını görüyoruz"

Yurthaber 29-09-22 12:27

Çatalhöyük Neolitik Kenti'nde Tanıtım ve Karşılama Merkezi inşaatı devam ediyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay: - "Temel amacımız Konya'nın turizmden aldığı payı artırmak"

Yurthaber 23-08-22 13:52

Rize'nin yöresel lezzetleri 2. GastroRize Festivali ile tanıtılacak

Belediye Başkanı Rahmi Metin: - "Doğu Karadeniz, coğrafi güzelliği, yeşili, doğası, köprüleri ve yaylalarıyla ne kadar çeşitlilik arz ediyorsa yemek kültürü ile de o kadar çeşitlilik arz ediyor"

Yurthaber 22-08-22 13:53

SON DAKİKA | Meteoroloji ve uzmanlar uyardı: Beklenen yağışlar geliyor! İstanbul'daki bu ilçeler risk altında, İmamoğlu: Bize ihbar edin

Son dakika haberi: Meteoroloji ve uzmanlardan yapılan uyarılara göre başta İstanbul olmak üzere Marmara, batı ve doğu Karadeniz, ile Akdeniz'in iç kesimlerinden yağışlar bekleniyor. Ayrıca yağışların bazı illerde kuvvetli ve yer yer de şiddetli olması beklenirken; İstanbul Anadolu Yakası'ndaki 5 ilçede de kuvvetli ve şiddetli yağış bekleniyor. Öte yandan İstanbul'da beklenen yağışla ilgili olarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bir açıklama yaptı.

Haber 11-08-22 09:38

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Güler, ekonomiye yönelik yatırımları anlattı:

"Stratejik olarak Ünye Limanı'nı Akdeniz ile birleştiriyoruz. Karadeniz-Akdeniz Yolu ile 8 saatte Mersin'e inme imkanı sunuyor. Rusya, Ukrayna, Gürcistan gibi birçok ülkeye kıyısı olan bir iç deniz üzerinden önemli bir limana sahibiz."

Yurthaber 06-08-22 17:43

AK Parti'li ilçe belediye başkanlarından Küçükçekmece'de esnaf ziyaretleri

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: - "Bu programda bizim temel yaklaşımımız programın adından da belli olduğu gibi yüz yüze, gönül gönüle... İstanbullu, Küçükçekmeceli kardeşlerimizin gündemi neyse bizim gündemimiz de o"

Yurthaber 30-07-22 12:39

Özel bireyler yıl sonunda doğanın içinde köy hayatını deneyimleyecek

Trabzon'da, özel bireylerin tarım ve hayvancılık atölyelerinde doğanın tedavi edici etkisinden yararlanmaları amacıyla 11 bin metrekarelik alanda uygulanan En Mutlu Köy Projesi'nin ilk etap çalışmalarının yıl sonu itibarıyla tamamlanması hedefleniyor - Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç: - "Temel amacımız engelli kardeşlerimizin doğa ile buluşmasını temin etmek ve üretmelerine, mutluluklarına katkı sağlamak"

Yurthaber 29-07-22 12:50

Genç araştırma görevlisi sıfır atığı yaşam biçimi haline getirdi

KTÜ'de araştırma görevlisi olarak çalışan İrem Karadeniz, çevre kirliliği ve israfın önüne geçmek için ihtiyacı dışında alışveriş yapmıyor, poşet ve plastik kullanmıyor, gıda ve temizlik gibi günlük temel ihtiyaçlarını açık ürün satan yerlerden, yanında götürdüğü bez torbalar ve cam kaplarda satın alıyor - İrem Karadeniz: - "İç huzurum çok daha iyi, çok ferah hissediyorum. Evden bir çöpün çıkmıyor olması çok rahat hissettiriyor"

Yurthaber 28-07-22 11:50

Sakarya'da koruma altındaki kum zambakları plajlara güzellik katıyor

Kocaali ilçesinde 3 yılda arsa ve inşaat alanlarından toplanan yaklaşık 3 bin 100 kök kum zambağı, Karadeniz sahilinde doğal ortamıyla buluşturuldu - Belediye Başkanı Ahmet Acar: - "Geçmiş yıllarda merkez plajda yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan kum zambaklarının koruma altına alınarak tekrar yeşermesi ziyaretçilerimizi oldukça memnun etti"

Yurthaber 25-07-22 11:10

Değeri 15 katına çıkacak! İlk temel atıldı

Ordu'da fındık kabuğunun değerini arttırmak için çalışmalar başladı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, hayata geçirecekleri ‘Aktif Karbon Üretim Tesisi’ ile ilk etapta 22 bin ton fındık kabuğundan 2 bin 200 kilogramlık aktif karbon üretileceğini belirterek, “Bu çalışma neticesinde de şuanda yaklaşık 2,5 TL olan fındıkkabuğu, 5 dolar cinsinde bir ürüne doğru çıkacak” dedi.

Finans 20-07-22 09:35

Ankara Büyükşehir Belediyesinin 110 projesinin temel atma, açılış ve tanıtım töreni yapıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: - "Bütün belediye başkanlarımızla onur duyuyoruz, gurur duyuyoruz. Şimdi sıra geldi Türkiye'ye. Türkiye'yi de büyüteceğiz" - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: - "Belediye başkanlarının imkanları oldukça kısıtlıdır, talepler ise ihtiyacın çok çok üstündedir. Bir de özel kısıtlamalar olursa başarı göstermek biraz daha zorlaşır, ama buna rağmen burada çok büyük başarılara imza atıldığını gördük"

Yurthaber 29-06-22 22:33

Bahçeşehir Üniversitesi Yerel Yönetimler Akademisi 22 başladı

Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Şirin Karadeniz: - "Yerel Yönetimler Akademisi'nde 224 kayıtlı öğrencimiz var. 3 gün içerisinde çok yoğun bir eğitim alacaklar. Onların yüksek hayaller ve hedefler belirlemelerini istiyoruz" - Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız: - "Beyoğlu Belediyesi ve Bahçeşehir Üniversitesi iş birliğiyle geçekleştirilen programın amacı, geleceğin yöneticilerini, liderlerini yetiştirmek ve gençlerin ilimde, sanatta, kültürde, çağı yakalamada, hatta her anlamda yetişmesini sağlamak"

Yurthaber 18-06-22 09:36

Son dakika: İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan iddialı sözler! Orayı işaret etti: 'Gidip teslim alacağız'

Son dakika haberi: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken çıkış! Büyükçekmece'deki altyapı temel atma törenine katılan İmamoğlu; 'Halkın spor yapmasını, çocukların yaz okula gitmesini engelliyorlar. Mahkeme kararı da var. İstanbul Valisine şikayet ediyorum' derken, Bakanlığa da eleştirilerini sıraladı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 15-06-22 16:59

Rize'de örnek çay bahçeleri turizme katkı sağlıyor

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi: - "Buradaki çay bahçelerinin simetrik ve düzenli görüntü oluşturması, içinde ahşap Karadeniz evinin bulunması önemli. Çay bahçeleri ile Karadeniz mimarisi bir araya gelince adeta bir turizm lokasyonu oluşturdu" - Nevşehir'den gelen Dilek İşler: - "İlk kez çay bahçesine geldik. Burada teyzelerle çay hasadı yapabilmek çok güzel bir duygu oldu"

Yurthaber 15-06-22 11:53

Niyazi Koyuncu kimdir? Pendik Belediyesi Kazım Koyuncu'nun kardeşi Niyazi Koyuncu'nun konserini iptal mi etti?

Niyazi Koyuncu, sahne almasının Pendik Belediye Başkanlığı tarafından engellendiğini iddia etti. Dün, Pendik Belediyesi'nden konuya ilişkin açıklama yapıldı. Karadeniz müziğinin sevilen ismi bu açıklamasının ardından gündem oldu. Vatandaşlar internette; Niyazi Koyuncu kimdir? Pendik Belediyesi Kazım Koyuncu'nun kardeşi Niyazi Koyuncu'nun konserini iptal mi etti? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte Kazım Koyuncu'nun da kardeşi olan ünlü şarkıcının hayatı ve biyografisi...

Magazin 24-05-22 08:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, İmamoğlu'na eleştiri: Bu tür şeyleri yapın biz de sizi alkışlayalım

İstanbul'da, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Temel Atma Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da eleştirdi. Belediye başkanlığı döneminde de darülaceze açılışı yaptığını hatırlatan Erdoğan, İmamoğlu'nu, "Suyu akmayan musluğu açmakla hizmet ettik diyemezsiniz. Gelin bu tür eserleri yapın, bu tür şeyleri yapın biz de sizi alkışlayalım." sözleriyle eleştirdi.

Haber 20-05-22 15:33

İmamoğlu'nun Karadeniz ziyareti İBB Meclisi'nde tartışıldı! CHP Grup Sözcüsü Uslu'dan, 'Erdoğan'lı savunma: İlk kez olmuyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz'e yaptığı ve çok konuşulan ziyaretin tartışmaları devam ediyor. Son olarak İBB Mayıs ayı meclis toplantısındaki tartışmada, AK Parti isimler "ziyarette İBB bütçesinden kaynak kullanıldı mı?" sorusunu yöneltti. CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı bu soruya 'kullanılmadı' yanıtını verirken ziyaretin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İBB Başkanlığı döneminde Siirt'e yaptığı ziyaretle aynı amacı taşıdığını savundu.

Haber 16-05-22 18:53

SON DAKİKA | Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'Karadeniz' gezisi yorumu! Ekrem İmamoğlu'nun Nagehan Alçı ve diğer gazetecilerle fotoğrafı olay olmuştu

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tartışma yaratan Karadeniz gezisiyle ilgili konuştu. Cumhurbaşkanlığı adaylığı için ismi geçen İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a üstü kapalı mesaj veren Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haber 13-05-22 10:34

Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz gezisi ile ilgili konuşmuştu! Özlem Gürses’ten açıklama: ‘Bu sabah kendimi...’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz Gezisi tartışılmaya devam ediyor. Geziyi kimin finanse ettiği ile ilgili son açıklama gazeteci Özlem Gürses’ten geldi. Gürses, İmamoğlu ve Murat Ongun'a 'bu geziyi kim finanse ediyor?' diye sorduğunu ve ikisinin de gezinin masraflarının İBB bütçesinden karşılandığını söylediklerini öne sürdü. İBB, "gezide kamu kaynakları kullanılmadı" açıklaması yapmıştı. Gürses sabah saatlerinde Twitter'dan olayla ilgili yeni açıklama yaptı.

Haber 12-05-22 09:04

İmamoğlu'nun Karadeniz turunun masrafları nasıl karşılandı? En çok tartışılan soruya İBB'den yanıt

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yapmış olduğu Karadeniz gezisinin etkileri devam ediyor. Söz konusu ziyaret sonrası İmamoğlu'nun bazı gazetecilerle aynı araçta verdiği poz olay yaratırken, muhalif kesimden peş peşe çok sert açıklamalar gelmişti. Karadeniz turuna katılan gazetecilerin masraflarının belediye bütçesinden karşılandığı iddiası ise ayrı bir polemik yaratırken, İBB yetkililerinden açıklama geldi.

Haber 11-05-22 12:55

İmamoğlu'nun Nagehan Alçı fotoğrafı çok konuşulmuştu! Cüneyt Özdemir'den itiraf geldi: Murat Ongun beni de aradı...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz gezisiyle ilgili başlayan tartışmalar devam ederken gazeteci Cüneyt Özdemir’den dikkat çeken açıklamalar geldi. Özdemir geziye kendisinin de davet edildiğini ama ailevi nedenlerden ötürü katılmadığını söyledi.

Haber 09-05-22 16:04

Fazıl Say, İmamoğlu'na Gereksiz ve şuursuz diyerek tepki gösterdi! Anca Rize milletvekili olursun

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz ziyareti sırasında otobüste Nagehan Alçı'nın da aralarında olduğu bazı gazetecilerle aynı fotoğrafta yer almasının yankıları sürüyor. Ekrem İmamoğlu'na bir tepki de piyanist ve besteci Fazıl Say'dan geldi. İşte haberin detayları...

Haber 07-05-22 20:05

İsmail Türüt'ten İmamoğlu'na suç duyurusu: Ekrem değil babamın çocuğu olsa tanımam

Karadenizli şarkıcı İsmail Türüt, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz ziyaretinde çalan müziğin kendisine ait olduğunu söyleyerek "Avukatımla görüştüm. Davamı açacağım. Telif hakkı denen bir şey vardır" diye konuştu. Türüt ayrıca İmamoğlu'nun kendisini aramadığını belirterek, "Ekrem değil babamın çocuğu olsa tanımam. Yok böyle bir şey." sözleriyle tepki gösterdi.

Magazin 07-05-22 19:12

İmamoğlu eleştirilere böyle meydan okudu: Vız gelir tırıs gider! Hiç umurumda değil…

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz gezisinde Nagehan Alçı ile aynı fotoğraf karesinde yer alması nedeniyle kendisine yönelik yapılan eleştirilere çok sert yanıt verdi. İmamoğlu eleştiride bulunanları ‘akıllı olmaya’ davet ettiğini belirterek yapılan eleştiriler hakkında da “Bu kardeşiniz için vız gelir tırıs gider. Hiç umurumda değil!’ dedi. İşte İmamoğlu’nun çok konuşulacak o sözlerinin detayları…

Haber 07-05-22 09:46

Fazıl Say'dan Ekrem İmamoğlu'na 'poz' tepkisi! Şimdi ne olacak?

Ünlü piyanist Fazıl Say, Twitter'dan yaptığı bir paylaşımla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. Say, İmamoğlu'nun gerçekleştirdiği Karadeniz turuna davet ettiği gazetecilerle alakalı yaptığı paylaşımında "10 yıl önce yaşadığım Hayyam Retweet davasında, ceza almam için Televizyonlarda yaygara koparan, algı yaratan, ve ceza almamı da başaran gazeteci kadın, gönlümün en uzağında bile yeri yoktur." ifadelerini kullanırken İmamoğlu'na da 'poz' tepkisinde bulundu.

Magazin 06-05-22 17:05

Ekrem İmamoğlu çok tartışılan gazeteciler fotoğrafı hakkında ilk kez konuştu! 'Talimatı ben verdim gerekirse yine çağırırım...'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çok tartışılan Karadeniz seyahatindeki o fotoğrafla ilgili ilk kez konuştu. Basın mensuplarının sorularını cevaplayan İmamoğlu, 'Evet içi yananlar olmuş olabilir benim de zamanında içim yandı. Bugün Nagehan Hanım gelir yarın Abülkadir Selvi gelir, çünkü iki senedir beni Genel Başkanım ile karşı karşıya getirmeye çalışıyor.' dedi

Haber 06-05-22 17:05

Belediye pazarda tezgah açtı! Ucuza satılan patates ve soğana yoğun ilgi

Son zamanlarda maliyetlerin artması fırsatçı ve stokçulardan doğan sebeplerle temel gıda maddelerinin fiyatları çok yükselmişti. Gaziantep'te bir belediye pazara tezgah açtı ve maliyetine satış yaptı.. Yüksek fiyatlardan bunalan vatandaşlar, düşük fiyata satılan soğana ve patatese yoğun ilgi gösterdi. Tezgahta soğanın kilosu 3 liraya, patatesin kilosu ise 5 TL'den satışa sunuldu.

Finans 13-04-22 16:58

Baharı bekleyen Karadeniz yaylaları beyaz örtüyle kaplandı

Hava sıcaklığında artış beklenen Karadeniz'de, yaylalar ve yüksek bölgelerdeki yerleşim birimleri 2 metreyi bulan kar örtüsü altında kaldı - Giresun Yavuzkemal Belediye Başkanı Adem Önal: - "Bu zamanlarda genellikle kar olmuyordu, kasım ve ocak ayları arasında kar yağışı oluyordu ama mevsim bu yıl değişik oldu, ilkbaharın başında bu denli kar var"

Yurthaber 26-03-22 11:05

'Öfke kontrolü eğitimi' imza protokolünde gerginlik! Kameralar önünde şov yapmayalım

Trabzon'da Karadeniz fıkralarını aratmayacak türden bir olay yaşandı. Toplu taşıma hizmeti veren sürücülere insan ilişkilerinde öfke ve stresle başa çıkma yöntemlerini öğretip, yolcu ve birbirleriyle doğru iletişim kurmaları için hazırlanan eğitim projesinin imza protokolünde gerginlik yaşandı. Kendilerinin sürece dâhil edilmediğini öne süren bazı şoförler odası temsilcileri ile belediye yetkilileri arasında sert tartışmalar yaşanınca protokol imzalanamadan toplantı sona erdi. İşte detaylar!

Haber 21-02-22 16:08

Yavaş veya İmamoğlu aday olacak mı? Kılıçdaroğlu'ndan açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı canlı yayında "Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş aday olacak mı?" sorusuna, "Bizim iki büyükşehir belediyesinde Ankara ve İstanbul'da meclis çoğunluğumuz yok. En temel sorunlarımızdan birisi o. Siz eğer belediye başkanı olarak seçilmişseniz, bazı sözler vermişseniz o sözleri yerine getireceksiniz" ifadelerini kullandı.

Haber 18-11-21 22:17

Sıfır Atıkı uygulayan 61 bin kurum binası belgelendi

Sıfır Atık Yönetim Sistemini kuran mahalli idareler ile bina ve yerleşkelere, 12 Ocak 2020 itibarıyla verilmeye başlanan "Sıfır Atık Belgesi"ne 61 bin kurum/kuruluşun binası sahip oldu - Belediye hizmet alanında sıfır atık yönetim sistemini kurarak, belge başvurusunda bulunan belediye sayısı ise 63 oldu. Bu belediyelerden 41'inin yerleşim alanı "Temel Seviye Sıfır Atık Belgesi" aldı - Haziran 2017'den Eylül 2021'e kadar 13,6 milyon kişiye Sıfır Atık Eğitimi verildi

Yurthaber 27-10-21 11:03

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediyesi temel atma ve açılış törenine katıldı:

"Vatandaşlarıma şunu rahatlıkla söylüyorum, belediye başkanlarımıza bakınız nasıl çalıştıklarını görünüz. Aynı çalışmayı, aynı azim ve kararlılıkla Türkiye için de bütün dostlarımızla beraber yapacağız. Huzuru, bereketi getireceğiz. Birlikte yaşamayı getireceğiz, hiç kimseyi inancından, kimliğinden, yaşam tarzından ötürü ayrıştırmayacağız" - "Türk lirası bizim onurumuzdur, şerefimizdir. Bir devletin parası onun onuru ve şerefidir. Nasıl olur da Türk lirası güneş görmüş kar gibi erir?"

Yurthaber 22-10-21 20:31

Kılıçdaroğlu ve Akşener Mamak'ta kentsel dönüşüm projesi temel atma törenine katıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: - "Bugün burada 2 bin 103 konutun temelini atıyoruz"

Yurthaber 29-08-21 20:21