Pankart Haberleri

Ankara’da ‘sahte pankart’ krizi! Mansur Yavaş cephesinden çok sert tepki geldi

Yerel seçimlere 1 gün kala Ankara’da şehrin çeşitli yerlerine asılan ‘sahte’ pankartlar kriz yarattı. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden konu ile ilgili sert bir acıkama geldi. Açıklamada “Pankartları bastıranlar ve asanlar hakkında derhal Savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Haber 30-03-2024 14:07

Seçim pankartıyla gündem olmuştu: Farkındalık oluşturmak istedim dedi! O muhtar adayı, aldığı kararı böyle açıkladı

İstanbul İçerenköy Mahalle Muhtarlığı adayı Ömer Akın, seçim pankartına yazdığı ‘Dünya fani, ölüm ani. Bir oy versen, ne olur yani?’ yazısıyla gündem olmuştu. Muhtar adayı Akın, "Bütün afişler benzer. Biraz farkındalık oluşturmak istedim. Güzel bir yansıma oldu. İyi bir enerji ve sinerji oluştu. Mizahi yönden çok konuşuldu." dedi. Akın, seçimlere bir hafta kalmışken aldığı kararı da açıkladı.

Haber 24-03-2024 17:16

Legia Varşova-Molde maçında açılan pankart maçın bile önüne geçti! Herkes bu olayı konuşuyor

UEFA Konferans Ligi'nde oynana Legia Varşova-Molde mücadelesinde Legia tribünlerinden açılan pankart karşılaşmanın bile önüne geçti. İşte detaylar...

Spor 23-02-2024 10:16

Prag tribünlerinden Türkiye için çirkin pankart! Skandal olaya sosyal medyada tepki yağıyor...

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda karşılaştığı Sparta Prag tribünlerinde “Çek aslanı, Türk etine aç” pankartı açıldı. Bu çirkin pankart sonrası sosyal medyada Türk taraftarlar Çeklere tepki gösterdi.

Spor 22-02-2024 23:19

Muş'ta doktorla tartışan hasta ve yakını, astıkları pankartla özür diledi

Muş'un Hasköy ilçesinde bir hasta ile yakını, muayene sırasında tartıştıkları doktordan, toplum sağlığı merkezinin duvarına astıkları pankartla özür diledi.

Yurthaber 28-12-2023 13:51

Afişinde Fakirin değil, zenginin yanındayım demişti... Sosyal medyanın gündemindeki o muhtar adayına ceza! Nasıl ödeyeceğim diye düşünmeye başladım

Giresun’un Görele ilçesinde muhtar adayı Zafer Fison, "Maaş için muhtar adayıyım. Fakirin değil, zenginin yanındayım" yazılı pankartla sosyal medyada gündem olmuştu. Sosyal medyanın gündemindeki muhtar adayı Fison’a idari para cezası kesildi. Fison, "Zaten köyde çiftçilik yaparak geçiniyordum. Bakalım bu cezayı nasıl ödeyeceğim diye düşünmeye başladım ama en azından muhtar adaylarına iletmek istediğim mesaj ulaşmıştır” diye konuştu.

Haber 23-10-2023 15:40

Yer: Rize... Görenler önce şaşkına dönüyor sonra gülüyor: Allah rızası için bana yardımcı olur musunuz?

Rize’nin Kalkandere ilçesinde yaşayan 59 yaşındaki 9 evlat sahibi Salih Aycibin, trafik kazasında kaybettiği eşinin ardından eş bulabilmek için pankartlı, ilginç mi ilginç bir çözüm buldu. Aycibin'in bulduğu çözüm görenleri hem şaşırtıp hem de güldürüyor. Aycibin ise evlenmek için gelen adaylar arasında kriterlerine uygun biri olmadığını ve arayışının devam ettiğini ifade etti.

Haber 02-08-2023 12:40

Bodrum'da yöresel sanatçı orman yangınlarına karşı kurduğu stantta farkındalık oluşturmaya çalışıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşamını sürdüren 66 yaşındaki yöresel sanatçı ve işletmeci "Eylül Ali" lakaplı Ali Bülüç, ormanların yanmaması için kurduğu stantta farkındalık oluşturmaya çalışıyor.

Yurthaber 21-07-2023 11:22

Kentsel dönüşüm anlaşmazlığına dikkat çeken tepki: 35 yıllık binaya bu pankartı astılar! Gören bir daha bakıyor

Avcılar'da kentsel dönüşüme karşı çıkan daire sahiplerine tepki için diğer bina sakinleri ilginç bir yönteme başvurdu. 4 katlı binada, 3 daire sahibinin kentsel dönüşümü engellemesine tepki gösteren diğer bina sakinleri, "Bu binanın yıkılıp yenilenmesine engel olan içinde oturan ve 35 yıllık sağlam olduğunu iddia eden 3 daire sahibidir" yazılı pankart astı. Binanın kolon ve kirişlerinde çatlaklar olduğu görüldü. İşte detaylar...

Haber 13-06-2023 11:48

Galatasaray taraftarından Icardi için görülmemiş pankart! Yıldız futbolcu gitti ve fotoğrafını çekti

Süper Lig'in 37. haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen Galatasaray'da, Sarı-Kırmızılı taraftarlar mücadele öncesi sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Arjantinli yıldız Icardi için dikkat çeken bir pankart açtı. İşte detaylar...

Spor 04-06-2023 18:09

Siyasi propaganda serbestliği sona erdi! Dün saat 18.00 itibarıyla başladı: Hepsi teker teker toplandı

İstanbul'da cumhurbaşkanı ikinci tur seçimleri ile ilgili siyasi propaganda serbestliğinin sona ermesi üzerine siyasi partilerin bayrakları ve pankartları belediye ekiplerince toplanarak çöp arabalarına yüklendi.

Haber 27-05-2023 21:00

İstanbul'da tartışma yaratan pankart! Canan Kaftancıoğlu: 'Son kez uyarıyorum!'

İstanbul'da asılan bir pankartta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yüzünün yarısı Selahattin Demirtaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yüzünün yarısı ise Pervil Buldan olarak resmedildi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu yaptığı açıklamada "Gençleri zehirleyen sadece AKP değil, Ülkü Ocakları da öyleymiş meğerse… Yalana, iftiraya sığınacak kadar çaresiz kalmış olmanız üzücü. Son kez uyarıyorum!" dedi.

Haber 29-04-2023 13:59

Yol kenarında şaşırtan manzara! “Küçücük dünyamın kocaman hayali 'Ezel' detayı dikkat çekti...

Kocaeli’de kendisini eşine affettirmek isteyen bir vatandaş şaşırtan bir yönteme başvurarak bir yol kenarını pankartlarla doldurdu. Vatandaş, her bir pankarttaki yazıda eşini çok sevdiğini, hata yaptığını ve af beklediğini yazdı. Pankartların üzerinde “Küçücük dünyamın kocaman hayali, seni çok seviyorum”, “Özür dilerim beni affet sevgilim”, “Hadi her şeyi boş verelim, kızımız Elisa’nın da mı hiç hatrı yok?” gibi yazılar olduğu görüldü. Pankartlardan birindeki 'Ezel' detayı ise dikkat çekti.

Haber 30-03-2023 09:41

Gören şaşkına döndü! Evini satılığa çıkarıp bu pankartı astı: 'Delirecek noktaya geldim'

Tekirdağ'da bir kadın, komşusu ile yaşadığı soruna çözüm bulamayınca ilginç bir yolu tercih etti. Evini satılığa çıkaran kadın, evine 'Alt kattaki kötü insanlardan dolayı daha kötü insanlara satılıktır' yazısı astı. Yaşadıklarını anlatan kadın, "Artık ben bunaldım, delirecek noktaya geldim" dedi.

Haber 16-03-2023 06:38

Gören bir daha baktı! Kadıköy'de 'bu bina çürüktür' pankartı asıp evi boşalttı

Kadıköy'de şaşkına çeviren bir olay yaşandı. 5 katlı apartmanın en üst katında oturan kiracı, pankart asıp evi boşalttı. Pankartta 'Bu bina çürüktür' yazdığı görüldü. Sosyal medyadan da bir açıklama yapan kiracı, "Depreme dayanıklı olmadığı için evi boşalttım. Ev sahibi arayıp kiraya vereceğini söyledi. Kiralamaya niyetlenenler olursa Rasimpaşa Mahallesindeki yapı çürüktür" ifadelerini kullandı. Ev sahibi ise konuyla ilgili açıklama yapmak istemedi.

Haber 07-03-2023 12:22

CHP Genel Merkezi'ne asılan pankart gündem oldu! 'Başlıyoruz'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nı oluşturan 6 partinin cumhurbaşkanı adayı olarak açıklandı. Söz konusu kararı Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu duyurdu. Karar sonrası CHP Genel Merkezi'ne asılan Kılıçdaroğlu'nun 'Başlıyoruz' pankartı ise dikkat çekti.

Haber 06-03-2023 21:19

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan ittifak ortaklarıyla Elbistan'da! Konteyner ziyaretindeki o pankart dikkat çekti...

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, beraberinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki konteyner kente ziyarette bulundu. Liderlerin ziyareti sırasında vatandaşların konteyner üstüne çıkıp tuttukları pankartlar dikkat çekti.

Haber 28-02-2023 15:00

CHP’den AK Parti’nin afişi hakkında suç duyurusu! Çok sert tepki gösterdiler…

AK Parti’nin Aydın’ın Nazilli ilçesinde astığı bir afiş krize neden oldu. CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, AK Parti Nazilli Gençlik Kolları tarafından asılan pankart hakkında, Millet İttifakı partilerinin, "terörle ilişkilendirildiği" gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Haber 04-02-2023 10:56

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için açılan pankart gündem oldu! The Godfather müziği ile karşıladılar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli'de partililerle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, katıldığı programda "The Godfather" müziği ve "Demokratik Baba" pankartıyla karşılandı. Açılan pankart, sosyal medyada da gündem oldu.

Haber 13-01-2023 20:57

İşten çıkarılan işçiler İzmir Büyükşehir Belediyesi önünde yeniden eylemde

İzmir Büyükşehir Belediyesinin taşeron firmasında işten çıkarılan evde sağlık ve bakım işçileri, belediye yönetiminin kendilerine verdiği sözü tutmadığı gerekçesiyle yeniden eyleme başladı.

Yurthaber 07-12-2022 13:17

Eşine kendisini affettirmek istedi, çalıştığı marketin önüne pankart asıp çağrıda bulundu: Affet bu delini

Bursa’da bir kişi, eşinden özür dilemek için ilginç bir yönteme başvurarak, eşinin çalıştığı marketin önüne çeşitli aşk yazılarının yazdığı pankartlar astı. Adam, sokağı pankartlarla donatıp "Affet bu delini" ve "Güneşimi kaybettim gözlerini görmem gerek" gibi sözlerle eşine çağrıda bulundu. Aşk yazıları ile dolup taşan pankartları gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Haber 20-11-2022 19:23

Jorge Jesus'a Fenerbahçeli taraftarlardan ilginç pankart!

Fenerbahçe-Giresunspor maçı öncesi sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Jorge Jesus'a taraftarlardan sevgi gösterisi geldi. Taraftarların bu sevgisine alkışlarla karşılık veren Portekizli çalıştırıcı için ilginç bir pankart hazırlandı.

Spor 12-11-2022 17:11

ODTÜ'de tepki çeken kimyasal silah pankartı! Sosyal medyada olay oldu, yerine Türk bayrağı asıldı

Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın "TSK kimyasal silah kullandı" iddiaları gündem olmuş ve gözaltına alınan Fincancı tutuklanmıştı. İddialara resmi kaynaklardan yalanlama gelirken ODTÜ'ye asılan bir pankart büyük tepki çekti. "TSK'nın kimyasal silah kullandığını" öne süren pankart sosyal medyada olay olurken bugün ise yeni bir gelişme yaşandı...

Haber 11-11-2022 15:08

Aksaray'da apartmanın elektrik kablosunu çalan hırsıza pankartlı tepki

Aksaray'da bir kişi, apartmanın elektrik kablosunun çalınmasına açtığı pankartla tepki gösterdi.

Haber 02-11-2022 11:54

Sosyal medya bu romantiği konuşuyor: Kamyonetinin arkasına astığı pankartı gören bir daha baktı! 'Güzel gözlerine bakacak yüzüm yok...'

Adana'da bir kamyonetin arkasına asılan pankart, sosyal medyada gündem oldu. Kamyonet sürücüsü, sevdiği kişiyle barışmak için aracının arkasına pankart asarak, özür diledi. O anları çevredekiler, cep telefonuyla görüntüleyip, sosyal medyada paylaştı. Romantik kamyonet sürücüsü için sosyal medyada 'Ne suç işledi bakalım' yorumları da yapıldı.

Haber 27-10-2022 15:01

Diyarbakır'daki pankart Erdoğan'ın dikkatini çekti: Reis paradan altı sıfırı sen attın biz de...

Son dakika haberi: Diyarbakır'da vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının başında asılan bir pankarta dikkat çekti. Erdoğan, ""Diyarbakır bugün bir başka. Güzel de bir pankart asmışlar. Maşallah. Diyarbakır'ı özlemişiz." dedi.

Haber 23-10-2022 14:32

Pankartta yazanı görünce cevapsız bırakmadı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programına damga vuran sözler: 'Siz deli edeceksiniz'

Sakarya'da düzenlenen programa katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasında gençler ve 2023 seçimleriyle ilgili mesajlar verirken salondaki bir pankart dikkatini çekti. Pankartta okuduğu yazı karşısında kayıtsız kalamayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnanıyorum ki birilerini siz deli edeceksiniz" sözleriyle karşılık verdi.

Haber 25-09-2022 09:03

Hırsızlara kızdı, tarlasına pankart astı! 'Kızara kızara yazdım ama...'

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde çiftçilik yapan İhsan Yaşık, tarlasından sulama borularının çalınmasına astığı pankartla tepki gösterdi. Pankarta yazılanlar ise görenleri şaşkına çevirdi. Hırsızlara öfkesinin dışa vurmuş halini yansıtan pankartla ilgili konuşan Yaşık, "Ben kızara kızara bu yazıyı yazdım ama arkasındayım. Bu yazıyı dikkate alsınlar" dedi.

Haber 13-09-2022 11:11

Rus devlet televizyonunda savaş karşıtı pankart açmıştı! Cezası belli oldu

Editör Marina Ovsyannikova, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırılarının ardından Rus devlet televizyonu Kanal 1’deki canlı yayın sırasında "Burada size yalan söylüyorlar, savaşa hayır" yazan savaş karşıtı pankart açarak dünyanın gündemine oturmuştu. Ovsyannikova'nın cezası belli oldu.

Haber 11-08-2022 19:31