Rıza Sarraf Haberleri

Ebru Gündeş evlendi, Rıza Sarraf bomba bir paylaşım paylaştı! Arto'dan olay sözler

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile iş insanı Murat Özdemir Dubai'de dünyaevine girdi. Ünlü ismin evliliği sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Gündeş hakkındaki 'yasak aşk' iddiaları ise çok konuşuldu. Gündeş'in evliliğinin ardından eski eşi Rıza Sarraf'tan bomba bir paylaşım geldi.

Magazin 29-02-2024 08:56

Petek Dinçöz ile anılan Ebru Gündeş'in eski kocası Reza Zarrab Miami'de fena yakalandı

Ebru Gündeş'in eski kocası Reza Zarrab son dönemde eşinden boşandıktan sonra Miami'ye yerleşen Petek Dinçöz ile anılıyordu. Petek Dinçöz'e ev aldığı da iddia edilen Ebru Gündeş'in eski kocası Reza Zarrab, Miami'de bir kadınla yemek yerken görüntülendi.

Magazin 27-06-2022 16:22

Petek Dinçöz Miami'deki denize sıfır süper lüks evini nasıl aldı? Reza Zarrab iddiasına nokta koydu

Serkan Kodaloğlu ile ayrılır ayrılmaz Miami'ye yerleşen Petek Dinçöz'ün orada Reza Zarrab'la aşk yaşadığı iddiası gündemdeydi. Zarrab'ın Dinçöz'e 700 bin dolara ev aldığı da konuşuluyordu. Petek Dinçöz Miami'deki denize sıfır süper lüks evini nasıl aldığını açıkladı.

Magazin 29-04-2022 13:32

Petek Dinçöz-Reza Zarrab iddiaları sürüyor! Aslı Güder detayı

Geçtiğimiz günlerde Miami’ye yerleştiğini duyuran Petek Dinçöz’ün Ebru Gündeş'in eski kocası Reza Zarrab’la aşk yaşadığı öne sürüldü. Reza Zarrab’ın avukatı iddiaları yalanlarken Söylemezsem Olmaz programında ilginç iddialar gündeme geldi. Aslı Güder detayı gündeme geldi.

Magazin 19-04-2022 15:04

Rıza Sarraf

Rıza Sarraf Hakkındaki Haberler Mynet'te. Rıza Sarraf Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Petek Dinçöz'le Reza Zarrab aşk mı yaşıyor? Flaş açıklama

Geçtiğimiz günlerde Miami’ye yerleştiğini duyuran Petek Dinçöz’ün Reza Zarrab’la aşk yaşadığı öne sürüldü. Reza Zarrab’ın avukatı, magazin gündemini sallayan iddiayla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 16-04-2022 14:06

Serdar Ortaç'tan Ebru Gündeş itirafı: Reza tutuklanınca...

Bir zamanlar çok sıkı dost olduğu Ebru Gündeş’le arası bozulan Serdar Ortaç katıldığı 40 programında samimi bir itirafta bulundu. Serdar Ortaç'tan Ebru Gündeş ile ilgili konuşurken "Reza yeni tutuklanmıştı. Neden tutuklandığını bilmediğim için korktum" dedi.

Magazin 29-03-2022 17:38

Ebru Gündeş aşk iddiasıyla gündemde! Adam evli, kafayı takmış

Reza Zarrab ile boşandıktan sonra zaman zaman adı aşk iddialarına karışan Ebru Gündeş'in son olarak Murat Ö. adında biriyle birlikte olduğu iddiası gündeme geldi. Evli olduğu iddia edilen Murat Ö. ile ilgili iddialar gündemdeyken Bircan Bali bakın ne açıklama yaptı.

Magazin 29-03-2022 15:54

Günel Zeynalova'ya Reza ile resimlerin telefonunda duruyor mu? sorusu!

Reza Zarrab Günel Zeynalova ile ilişkisi varken Ebru Gündeş ile aşk yaşamaya başladığı iddiasıyla zaman zaman gündeme geliyor. Azeri kızı Günel son olarak bu konuda "Gelinlik provasındayken Ebru Gündeş ile aldatıldığımı öğrendim" demişti. Günel kendisine eski nişanlısıyla ilgili sorulan soruya bakın ne dedi.

Magazin 28-02-2022 11:14

Seren Serengil Hadise için aklanma operasyonu dedi! Reza Bey'in avukatını aradım

Söylemezsem Olmaz masası gündeminden Hadise'yi düşürmedi. Seren Serengil yine Hadise-Reza Sarraf hakkındaki yasak aşk iddiasını yeniden gündeme getirdi. Serengil "Bu tamamen bir aklanma operasyonu" iddiasında bulundu.

Magazin 24-01-2022 14:25

Ebru Gündeş Mars'ı isterken Reza Zarrab'tan tek kuruş alamadı!

Söylemezsem Olmaz yorumcuları masaya yine Ebru Gündeş ve Hadise'yi yatırdı. Seren Serengil Ebru Gündeş'in Reza Zarrab'tan boşandıktan sonra ortak mal varlıklarından tek kuruş almadığını iddia etti. Bircan Bali ve Arto ise bu konuda "Mars'ı isterken mars oldu" yorumunda bulundu.

Magazin 14-01-2022 14:43

Ebru Gündeş kızını neden gizliyor? Reza Zarrab’ın düşmanları...

Ebru Gündeş gerek yaptığı işlerle gerekse özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Ebru Gündeş'in kızını basından saklama çabası yeniden konuşulmaya başlandı. Ebru Gündeş'in kızını Reza Zarrab’ın düşmanlarından korktuğu için sakladığı iddia edildi.

Magazin 06-01-2022 10:53

Seyhan Soylu'dan 'Demet Akalın ve Okan Kurt' iddiası! Reza Zarrab'ın 50 milyon dolarını indirdiler

Seyhan Soylu yeni iddialarıyla gündemde. Daha önce Nihat Doğan'ın Serpil Çakmaklı'yı hamile bıraktığı iddiasıyla çok konuşulan Sisi şimdi de Demet Akalın ve Okan Kurt hakkında iddialarda bulundu. Sisi "Reza Zarrab'ın 50 milyon dolarını indirdiler" dedi. Akalın ve Kurt çifti iddialar hakkında bir yorumda bulunmadı.

Magazin 04-01-2022 11:08

Seren Serengil'den olay Reza Zarrab açıklaması: Altını da beraber kaçırdılar

ABD’de tutuklanan ve itirafçı olduktan sonra tahliye edilen Reza Zarrab son haliyle gündemdeydi. Seren Serengil, Ebru Gündeş'in eski kocası Reza Zarrab hakkında olay sözler söyledi. Serengil'in sözlerini duyanlar "Ebru Gündeş bunu duymasın" dedi.

Magazin 09-12-2021 11:38

Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'ın inanılmaz değişimi! Son hali bambaşka

ABD’de tutuklanan ve itirafçı olduktan sonra tahliye edilen Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'ın Miami'de kurduğu yeni lüks hayatıyla dikkat çekiyor. Kilo verdiği gözlemlenen Reza Zarrab'ı görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin 08-12-2021 12:02

Hadise'nin elbisesinin faturası Reza Zarrab adına çıktı iddiası! Bunu öğrenen O Ses Türkiye jüri üyesi kim?

Adı Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile anılan Hadise, bu iddialar karşısında suskunluğunu korusa da O Ses Türkiye'deki jüri koltuğuna kendisi yerine, konuşmadığı Ebru Gündeş'in geçmesi kafaları karıştırmıştı. Söz konusu iddia hakkında bugün 'Söylemezsem Olmaz' sunucusu Bircan Bali'nin yeni açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 17-11-2021 15:15

Rıza Zarrab yıllar sonra ortaya çıktı! Adını değiştirmiş

ABD’de 2016 yılında tutuklanan ve itirafçı olduktan sonra tahliye edilen Rıza Zarrab’ın yeni hayatı yıllar sonra ortaya çıktı. Aaron Goldsmith adını alan Zarrab’ın bir binicilik merkezi kurduğu öğrenildi.

Haber 22-10-2021 20:37

Zarrab'ın eski holdingine hırsızlar dadandı! Girişlere duvar örüldü

Hırsızların ve evsizlerin hedefi olan Reza Zarrab'ın Beyoğlu'ndaki eski holding binasına girişlerin engellenmesi için duvar örüldü.

Haber 14-10-2021 20:47

Deniz Akkaya'nın Hadise iddiaları bitmiyor! Reza Zarrab’tan hamile kalınca para istedi

Deniz Akkaya'nın Hadise hakkındaki iddiaları son bulmuyor. Akkaya son olarak "Hadise, Reza Zarrab’tan hamile kalınca para istedi" iddiasında bulundu.

Magazin 06-09-2021 13:45

Deniz Akkaya'dan olay Hadise iddiası! Amerika'daki ilişki hamile kaldığı için bitti

Deniz Akkaya, Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab ile Hadise ilişkisi hakkında inanılmaz bir iddia ortaya attı. Geçtiğimiz aylarda Hadise ile Reza Zarrab'ın yasak aşk yaşadığı iddiası günlerce konuşulmuş, Ebru Gündeş'in konu hakkında sessiz kalması üzerine Kaan Yıldırım ile ünlü şarkıcının aşkında sona gelinmişti. Deniz Akkaya, Reza Zarrab ile yasak aşk yaşadığı ileri sürülen Hadise'nin hamile olduğunu iddia etti.

Magazin 02-09-2021 15:04

Hadise'den O Ses Türkiye Rap paylaşımı: Acun bana söyleyince...

Kaan Yıldırım ile ilişkisini bitiren ve Ebru Gündeş'in eski eşi Rıza Sarraf ile ilişkisi olduğu iddialarıyla gündeme gelen Hadise O Ses Türkiye Rap paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 27-06-2021 09:57

Ebru Gündeş'ten manidar paylaşım: Sonra çekildim bir kenara

Rıza Sarraf ile 11 yıllık evliliklerini bitiren Ebru Gündeş, Instagram'dan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Ünlü sanatçı Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafına, Özdemir Asaf'tan alıntı yaparak "Sonra çekildim bir kenara, seyrettim bütün olup biteni. Baktım kimde ben ne kadarım, kim bende ne kadar kalmış diye" yazdı.

Magazin 09-06-2021 23:31

İbo Show'da Mahmut Tuncer açıkladı: İbo Rıza Sarraf'ın hediyesi 30 bin dolarlık yüzüğü denize attı

İbo Show'un final bölümünde İbrahim Tatlıses ile ilgili bir anı herkesi şoke etti. İbrahim Tatlıses "evladım" dediği Rıza Sarraf'ın 30 bin dolarlık hediyesini denize atmış.

Magazin 06-06-2021 07:40

Rıza Sarraf Günel'i Ebru Gündeş'le aldatmıştı! Yıllar sonra gelen itiraf

Rıza Sarraf'ın eski nişanlısı Günel Zeynalova nasıl aldatıldığını yıllar sonra anlattı. Günel açıklamasında "Gelinlik provasında Ebru Gündeş'le aldatıldığımı öğrendim" dedi.

Magazin 03-06-2021 17:10

Yasak aşk iddialarıyla başı dertte olan Hadise, O Ses'teki jüri koltuğundan ayrıldı

Hadise'nin Ebru Gündeş'in eşi Reza Zarrab ile 2019 yılında yasak aşk yaşadığı iddia edilmişti. Henüz bu iddiaların yankısı sürüyorken yeni bir iddia daha herkesi çok şaşırttı. Gelen son iddiaya göre, Hadise O Ses Türkiye jürisinden ayrılırken yerine o koltuğa Aleyna Tilki oturacak.

Magazin 23-04-2021 19:52

Reza Zarrab'ın eski sevgilisi şarkıcı Günel'den olay yaratacak açıklama

Ebru Gündeş-Reza Zarrab’ın boşanma haberleri sonrası, gözler Zarrab’ın daha önce birliktelik yaşadığı Azeri Kızı Günel’e çevrilmişti. Günel, sosyal medya üzerinden çarpıcı bir açıklama yaptı.

Magazin 23-04-2021 10:03

Demet Akalın Hadise-Ebru Gündeş geriliminde tarafını belli etti

Şarkıcı Ebru Gündeş, Reza Zarrab'a boşanma davası açmış ve Zarrab'ın başka kadınlarla ilişkisi olduğunu öne sürmüştü. O kadınlardan birinin şarkıcı Hadise olduğu iddia ediliyor. Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Hadise-Ebru Gündeş geriliminde tarafını belli etti.

Magazin 22-04-2021 13:43

Derya Açıkgöz'den Hadise açıklaması! 'Ablamın ve ailemin...'

Ebru Gündeş, Reza Zarrab'a boşanma davası açmış ve Zarrab'ın başka kadınlarla ilişkisi olduğunu iddia etmişti. O kadınlardan birinin ünlü şarkıcı Hadise olduğu öne sürülmüştü. Hadise'nin kardeşi Derya Açıkgöz, çıkan haberlerin ardından yaptığı açıklama ile ablasına destek verdi.

Magazin 19-04-2021 13:58

Seda Bakan'dan yakın dostu Hadise'ye destek!

Ebru Gündeş ve Rıza Sarraf boşanmasında iddialar gündemden düşmüyor. Hadise'yle yakın dost olduğu bilinen başarılı oyuncu Seda Bakan, arkadaşına sahip çıkarak 'Bu da kadına şiddettir' dedi.

Magazin 19-04-2021 11:26

Ebru Polat falcı haberini görünce... Hadise'ye destek

Ebru Gündeş ve Rıza Sarraf boşanmasında iddialar gündemden düşmüyor. Hadise'yle ilgili çıkan falcı iddialarına Ebru Polat tepki gösterdi.

Magazin 19-04-2021 10:09

Adı Reza Zarrab ile anılan Hadise'ye en büyük destek Kaan Yıldırım'dan geldi

Ebru Gündeş'in boşanma davası açtığı eşi Reza Zarrab ile yasak aşk yaşadığı yönündeki iddiayı kesin bir dille yalanlayan Hadise'ye ilk destek sevgilisi Kaan Yıldırım'dan geldi.

Magazin 17-04-2021 15:56

Hadise'den flaş Reza Zarrab açıklaması! 'Kimse namusumu lekeleyemez'

Ebru Gündeş, "Başka kadınlarla ilişkisi var" diyerek 11 yıllık eşi Reza Zarrab'a boşanma davası açtı. Zarrab'ın yasak aşk yaşadığı kadınlardan birinin Ebru Gündeş'in yakın arkadaşı Hadise olduğu ileri sürülünce jet hızında açıklama geldi. Twitter hesabından açıklama yapan Hadise, "Ramazan gününde bana bunu yaşatanlardan hesabını soracağım" dedi.

Magazin 17-04-2021 14:14

Boşanma haberleri sonrası Ebru Gündeş'ten flaş hamle

Ebru Güneş ve Rıza Sarraf boşanma haberinin medyaya detaylı bir şekilde düşmesinin ardından Gündeş, boşanma davası ile ilgili yayın yasağı getirtti.

Magazin 17-04-2021 07:32

“Halkbank'ı yargılamak Türkiye'yi yargılamaktır’’

Halkbank’ın ABD’de yargılanamayacağı iddiasıyla yaptığı başvuru, İkinci Bölge İstinaf Mahkemesi’nde görüşüldü. Mahkeme heyeti taraflardan yeni belge istemeyeceklerini kaydederek, ‘‘Nihai kararı bekleyin” dedi.

Finans 13-04-2021 08:11

Halkbank davasında kritik gün!

New York İkinci Bölge İstinaf Mahkemesi’nde yeni haftanın ilk günü 12 Nisan’da yapılacak duruşmada Halkbank’ın avukatları ve savcılar üst mahkemenin üç hakimi Raymond J. Lohier, Jr., Susan L. Carney ve William J. Nardini’nin karşısına çıkacak. Hukukçular duruşmada mahkeme heyetinin nihai kararını vermesini beklemediklerini belirttiler.

Finans 12-04-2021 11:14