Seyyar Satıcı Haberleri

Para alıp döneceğini söyledi, ansızın saldırdı! İstanbul'da akılalmaz anlar: Kıyafetlerimden dolayı bana laf attı

İstanbul'un Avcılar ilçesinde dün akşam saatlerinde ilginç bir hareketlilik yaşandı. İddiaya göre bir kadın, devamlı müşterisi olduğu seyyar satıcı Yusuf Şahin'den alışveriş yaptı, parası olmadığını söyleyip eve gitti. Döndüğünde ise ansızın sert bir cisimle Şahin'in başına vurdu, tekme tokat saldırdı. Ortaya çıkan görüntülerde kadının "Senin namusuna konuşsalardı sen de aynısını yaparsın" dediği duyuldu. Şahin ise "Alkol etkisindeydi. Normal bir alkol olduğuna inanmıyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 25-10-2023 10:09

'Başkanım biz burayı 17 bin 500 TL'ye satın aldık' İlk duyduğunda dalga geçildiğini sandı! Kaldırımı birbirlerine devrediyorlar

Antalya’nın 5 ilçesinde kurulan semt pazarlarının çevresindeki kaldırımları seyyar satıcıların birbirlerine 2 bin ile 17.500 liraya varan fiyatlara devretmeleri tepkiye neden oldu. Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkanı Metin Bucak, olayı duyduğunda şok olduğunu belirterek "Bir seyyar satıcı gelip ’Başkanım biz burayı 17500 TL’ye satın aldık’ deyince dalga geçildiğini sandım. Kaldırımı birbirlerine devrediyorlar. 2 bin, 3 bin, 5 bine devredenler var, kendi yerleri gibi orayı benimsemişler" dedi.

Haber 30-09-2023 17:33

Seyyar satıcı dehşeti! Tüfekle zabıtalara ateş açtı: 7 yaralı

Malatya'da, seyyar satıcı Ali K., kendisine müdahale eden zabıtalara tüfekle ateş açtı. Seyyar satıcının tüfeğinden çıkan saçmaların isabet ettiği 4 zabıta personeli ile 3 kişi yaralandı. Olay yerinden kaçmaya çalışan seyyar satıcı Ali K. ise polis ekiplerince suç aleti tüfekle yakalanarak gözaltına alındı. Çevredekilerin cep telefonu ile çektiği görüntülerde Ali K.'nın tüfekle ateş ettiği ve bölgedekilerin kaçıştığı görüldü. İşte detaylar...

Haber 03-02-2023 17:40

Adana'da seyyar satıcının para ve cep telefonunu çalan zanlı salıverildi

Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde seyyar satıcının parası ve cep telefonunu koyduğu kovayı çalan şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber 04-11-2022 10:05

Seyyar Satıcı

Seyyar Satıcı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Seyyar Satıcı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Seyyar satıcı kadının başına gelenleri duyan sıraya girdi! İşte yürekleri ısıtan o anlar…

Adana’dan gelen bir görüntü adeta yürekleri ısıttı. Parası ve telefonu çalınan seyyar satıcı kadından alışveriş yapmak için kuyruğa girdiler. Gözyaşlarına boğulan kadına destek olmak için sıraya giren vatandaşların görüntüleri herkes tarafından takdirle karşılandı. İşte belki de Türkiye’den başka hiçbir yerde göremeyeceğiniz o güzel anlara ilişkin detaylar ve görüntüler…

Haber 02-11-2022 16:08

Bursa'da tırın çarptığı seyyar satıcı hayatını kaybetti

Bursa'da tırın çarptığı seyyar satıcı hayatını kaybetti

Yurthaber 19-09-2022 16:50

Bolu'da yaşlı kadının meyvelerine izinsiz satış yaptığı gerekçesiyle el konuldu

Bolu'da yaşlı kadının meyvelerine izinsiz satış yaptığı gerekçesiyle el konuldu

Yurthaber 18-09-2022 16:09

İstanbul'da zabıta ekiplerince 9 ayda 14 bin 215 şişe sahte parfüm ele geçirildi

İstanbul'da zabıta ekiplerince 9 ayda 14 bin 215 şişe sahte parfüm ele geçirildi

Yurthaber 12-09-2022 14:59

İstanbul'da seyyar satıcılardan rüşvet aldıkları belirlenen 2 zabıta yakalandı

İstanbul'da seyyar satıcılardan rüşvet aldıkları belirlenen 2 zabıta yakalandı

Yurthaber 06-08-2022 12:22

Konya'da seyyar satıcıyı darbeden yabancı uyruklu 3 kişi tutuklandı

Konya'da seyyar satıcıyı darbeden yabancı uyruklu 3 kişi tutuklandı

Yurthaber 23-07-2022 22:35

Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde şaşırtan taktik! Seyyar satıcıların yaptığı 'pes' dedirtti

Antalya'da bulunan dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde iş yapan seyyar satıcıların oyunu 'pes' dedirtti. Plajda güneşlenenler arasında dolaşarak midye dolma, simit, mısır veya içecek satan seyyar satıcılar, zabıtalara yakalanmamak için ilginç bir taktik geliştirdi. Ekipleri görünce adeta saklambaç oynayan seyyar satıcılar, güneşlenenlerin arasına oturup tepsileri gizliyor ya da ellerindekileri bırakarak başka yere geçerek saklanıyor.

Haber 30-06-2022 10:49

Tezgahına el konulan yaşlı adamın gözyaşları sosyal medyaya damga vurdu! Belediye Başkanı Kara'dan açıklama geldi

Osmaniye'de seyyar satıcılık yapan yaşlı adamın tezgahına ve tartısına zabıta ekipleri tarafından el konuldu. Gözyaşlarını tutamayan adamın ağlayarak tezgahına baktığı fotoğraf ise sosyal medyaya damga vurdu. Çok sayıda kullanıcının tepki gösterdiği olay sonrasında Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'dan açıklama geldi.

Haber 01-04-2022 20:55

Osmaniye Belediye Başkanı Kara, tartısına el konulan seyyar satıcıdan özür diledi

Osmaniye Belediye Başkanı Kara, tartısına el konulan seyyar satıcıdan özür diledi

Yurthaber 01-04-2022 20:50

İstanbul Kağıthane'de zabıta ile seyyar satıcılar arasında arbede! O anlar saniye saniye görüntülendi

İstanbul Kağıthane’de ruhsatsız satış yaptıkları tespit edilen ve tezgahlarının kaldırılmasına karar verilen iki seyyar satıcı kardeş ile zabıta görevlileri arasında arbede çıktı. Üç zabıta görevlisine sebze kasası fırlatıp yumrukla darp eden seyyar satıcılar kısa süren kovalamacanın ardından yakalandı. Zabıta görevlileriyle seyyar satıcılar arasındaki arbede kameralara saniye saniye yansıdı.

Haber 15-02-2022 17:48

Muğla'da seyyar satıcı ziynet eşyaları ile unutulan çantayı jandarmaya teslim etti

Muğla'da seyyar satıcı ziynet eşyaları ile unutulan çantayı jandarmaya teslim etti

Yurthaber 12-02-2022 19:01

Son dakika: Hastanede akılalmaz olay! Seyyar satıcı, iki doktoru rehin aldı

Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde akılalmaz bir olay yaşandı. Çalışanlara parfüm satmak isteyen satıcı başkasının kartıyla hastaneye giriş yaptı. Durumdan şikayetçi olan 2 doktor satıcının dışarı çıkmasını istedi. Bunun üzerine seyyar satıcı 2 doktoru bir odaya kilitleyerek rehin aldı. Doktorlardan biri kolundan yaralandı. Daha sonra gözaltına alınan şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Rehin alınan doktor şüphelinin serbest bırakılmasına itiraz edeceğini açıkladı. İşte detaylar...

Haber 16-01-2022 19:35

Çocuk yaşta başladıkları kestane satıcılığını 30 yıldır aynı yerde sürdürüyorlar

Trabzon'un Ortahisar ilçesinde yaşayan Ali Yeşilyurt ile Mustafa İhtiyar, yıllardır aynı noktada kurdukları seyyar tezgahta pişirdikleri kestaneleri satarak ailelerinin geçimini sağlıyor - Ali Yeşilyurt: - "Burası benim evim gibi artık. Herkes beni tanır" - Mustafa İhtiyar: - "Çok soğuk olunca sobayla ısınıyoruz. Fırtına falan olunca tezgahı hiç açmıyoruz zaten"

Yurthaber 10-12-2021 12:12

Esenyurt'ta zabıta ve seyyar satıcılar arasında kavga

Esenyurt'ta, ilçe belediyesine bağlı zabıta ekipleri ile kaldırımı işgal eden seyyar satıcılar arasında kavga çıktı. Yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 10-11-2021 12:21

Metrobüs üst geçidinde seyyar satıcılar yumruk yumruğa kavga etti!

İstanbul Avcılar'da metrobüs üst geçidinde seyyar satıcılar kavga etti. Cep telefonu ile kayda alınan kavga anlarında çevredeki vatandaşların bir süre yaşananları izleyip sonra engellemeye çalışması ise dikkatlerden kaçmadı.

Haber 19-09-2021 09:42

Şanlıurfa'da bıçakla zabıta aracının lastiğini patlatan seyyar satıcı tutuklandı

Şanlıurfa'da bıçakla zabıta aracının lastiğini patlatan seyyar satıcı tutuklandı

Yurthaber 13-08-2021 22:12

Seyyar satıcılar, tesisatçılar ve hırdavatçılara 3 bin TL hibe desteği başvuru şartları neler? İşte seyyar satıcılar için 3 bin TL hibe desteği başvurusu...

Vatandaşların merakla beklediği Kabine Toplantısı dün düzenlendi. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan esnafa beklenen müjdeyi verdi ve 5 bin TL ile 3 bin TL hibe desteği verileceğini açıkladı. Peki seyyar satıcılar, tesisatçılar ve hırdavatçılara 3 bin TL hibe desteği başvuru şartları neler? Tesisatçılar, hırdavatçılar ve seyyar satıcılar için 3 bin TL hibe desteği başvurusu nasıl ve nereden yapılır? İşte yanıtı...

Finans 18-05-2021 13:03

Seyyar olarak börek satmaya başladı, 183 şube açtı!

Adana’da seyyar olarak başladığı börekçiliği Türkiye genelinde 183 şubeyle sürdüren Levent Tamtürk (48), böreğinin inceliklerini anlatıp, Adana böreğini tüm dünyaya tattıracağını ifade ederek, "Benim amacım para kazanmak değildi, müşteriyi memnun etmekti’’ dedi.

Finans 22-04-2021 13:54

Taksim'de seyyar satıcıya tokat! Zabıtaya soruşturma başlatıldı

Taksim Meydanı'nda belediye zabıta sivil ekiplerinden bir görevli, seyyar satıcıya tokat attı. Belediye, görevli yardımcı zabıta personeli hakkında soruşturma başlattı.

Haber 21-04-2021 16:48

Çorap satan seyyar satıcının cipi olduğu ortaya çıktı

Esenyurt'ta dilenci ve seyyar satıcılara yönelik yapılan denetimlerde, bir kadından cip anahtarı çıktı. Kadının, aracını uzak bir noktaya park ettikten sonra çorap sattığı öğrenildi.

Haber 20-04-2021 12:35