Sinan Oğan Haberleri

İran'ın saldırısı sonrasında Sinan Oğan'dan hükümete çağrı! 'Hemen OHAL ilan edilsin'

İran'ın İsrail'e başlattığı saldırı sonrasında Sinan Oğan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Oğan açıklamasında "Hükümetimizden beklentim doğu ve güneydoğu bölgelerimizde hemen OHAL ilan etmesi ve özellikle de muhtemel göç hareketliliğine karşı sınır bölgelerimizde hazırlıklı ve tedbirli olmasıdır" dedi.

Haber 14-04-2024 00:48

Hasan Can Kaya Pınar Sabancı'ya konuk oldu! Sinan Oğan ve Özgür Demirtaş göndermeleri sosyal medyayı salladı! 'Belli ki çok arsız...'

Pınar Sabancı'nın YouTube'da yayınlanan 'Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı?' programının son konuğu Konuşanlar ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü komedyen Hasan Can Kaya oldu. Programdaki açıklamalarıyla sosyal medyayı sallayan Hasan Can Sinan Oğan ve Özgür Demirtaş göndermeleriyle herkesi şaşırttı. Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 05-04-2024 14:37

Sinan Oğan’ın lüks evi ilk kez görüntülendi! ‘Burası 1 milyon dolardan daha fazla eder’

Sinan Oğan hakkında çıkan Ankara’da aldığı mülkler ve 30 milyon TL değerinde olduğu öne sürülen mâlikanesi ile ilgili iddialarının ardından ilk kez evinin kapılarını bir gazeteciye açtı. Oğan, Azeri bir medya mensubuna konuştu. İşte o görüntüler...

Haber 02-04-2024 08:17

Seçim sonrası ses verdi! Sinan Oğan o mesajıyla şaşırtmadı, '2027' detayı ayrıca dikkat çekti

Seçim sonrası ilginç bir mesaj da Sinan Oğan'dan geldi. 2023'te önce cumhurbaşkanı adayı olup sonradan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıklayan Oğan "Plana sadık kal" mesajıyla hafızalara kazınmıştı. Oğan 1 Nisan sabahı aynı mesajı yinelerken paylaşımındaki '2027' detayı dikkat çekti.

Haber 01-04-2024 10:42

Diğer Haber Etiketleri

Sinan Oğan

Sinan Oğan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sinan Oğan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sinan Oğan İYİ Parti adayına destek için sahaya indi: Buna inandığım için yapıyorum

2023 Cumhurbaşkanı seçimlerinin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği destekle çok konuşulan Sinan Oğan bu kez yerel seçimler için vatandaşlarla bir araya geldi. İYİ Parti Yerköy ilçesi belediye başkan adayı Ferhat Yılmaz'a desteğini açıkça ifade eden Oğan, "Lütfen bunu hiç kimse başka bir şeye yormasın." dedi.

Haber 09-03-2024 16:07

'Sinan Oğan' sorusu sonrası tansiyon yükseldi! Ümit Özdağ 'Muhasebecisi değilim' diyerek yanıtladı: Ne yaptığı beni ilgilendirmiyor!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı canlı yayında 'Sinan Oğan' sorusuna yanıt verdi. Soruyu yönelten Rifat Serdaroğlu'na sert tepki gösteren Özdağ, "14 Mayıs'tan sonra Sinan Oğan'ın ne yapıp ne yapmadığı beni ilgilendirmiyor" dedi. "Sinan Oğan'a 120 bin TL kaynak aktarıldı" iddialarına da yanıt veren Özdağ, "Ben onun muhasebecisi değilim" diye konuştu.

Haber 06-03-2024 07:46

Sinan Oğan ile Zafer Partisi birbirine girdi! Karamahmutoğlu'na sosyalist yanıtı sert oldu, tek kelimelik cevap gündem oldu

Zafer Partisi'nin İBB adayı Azmi Karamahmutoğlu'nun Sinan Oğan hakkındaki sözleri yepyeni ve hararetli bir tartışmanın fitilini ateşledi. Oğan için "Onu tanıdığımda sosyalistti" diyen Karamahmutoğlu'na Oğan sert ve uzun bir yanıt verdi, "HDP ile kol kola girmek mi milliyetçilik, ülkücülük?" dedi ve Karamahmutoğlu'nun Zafer Partisi'ne oy vermediğini öne sürdü. Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevdagül Tunçer ise Oğan'a tek kelimelik yanıtıyla sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Haber 17-02-2024 08:41

Ümit Özdağ ilk kez konuştu! Sinan Oğan sorusuna verdiği yanıt gündem oldu

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ATA İttifakı'ndan aday olarak gösterilen Sinan Oğan, ikinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemişti. Oğan'ın tutumuyla ilgili Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. "Sinan Oğan, karşılığında ne aldı da Erdoğan'ı destekledi?" sorusuna Özdağ'ın verdiği yanıt gündem oldu.

Haber 11-02-2024 20:14

Komedyan Özgür Turhan'ın Sinan Oğan ile ilgili espirisi gündem oldu! Biz içeride kaldık

Sosyal medyada Sinan Oğan ile ilgili yapılan bir espiri gündem oldu. Komedyan Özgür Turhan’ın ‘Sinan Oğan’ ile ilgili olarak "Adam 'Cehennem kapılarını kapatacağız' dedi. Dışarıdan kilitledi, defoldu gitti" dedi.

Trend 07-02-2024 17:21

Sinan Oğan ekonomik sorunlara dikkat çekti: 'Kemer sıkmamız gerekiyor'

Balıkesir'de katıldığı kongrede konuşan Dr. Sinan Oğan ekonomik sorunlara dikkat çekerek, ekonomik anlamda atılan adımların bu yılın sonlarına doğru iyileşme olarak yansıyacağını belirtti. Oğan açıklamasının devamında "Şu an ekonomide uygulanan doğru politikalara bizlerin de destek vermemiz gerekiyor. Eskilerin tabiriyle kemer sıkmak gerekiyor" dedi.

Haber 07-01-2024 19:14

Sinan Oğan’dan ‘Londra seyahati’ ve ‘atkı’ açıklaması! Eski fotoğraflarını yayınladı! O atkı gerçekten 27 bin lira mı?

Sinan Oğan Londra seyahati ve taktığı atkı ile sosyal medyada gündem olmuştu. Taktığı atkının fiyatının 27 bin lira olduğu iddiaları üzerine tepki çeken Sinan Oğan’dan bugün bir açıklama geldi. Oğan “3 gün kalıp döndüm zaten. Bunun dışındaki her yazılan iftiradır” diyerek atkısını kaç paraya ve ne zaman aldığını da açıkladı.

Haber 27-12-2023 10:02

Seçim sonrası sessizliğini bozdu: Sinan Oğan'dan CHP lideri Özgür Özel'e tavsiye! Atatürk olsa onlara tokat çakardı

Cumhur İttifakı'nı destekleyerek girdiği 2023 seçimlerinin ardından siyaset sahnesindeki gelişmeler hakkında fazla yorum yapmayan Sinan Oğan, CHP'deki değişim sonrası sessizliğini bozdu. Oğan'ın gündeminde CHP kurultayında Özgür Özel'in Selahattin Demirtaş'a göndermesi vardı. Mustafa Kemal Atatürk'ü anan Oğan, gösterdiği tepkiyle dikkat çekti.

Haber 08-11-2023 16:14

12 milyon TL'lik araç iddiası olay oldu! Önce özür mesajı geldi, sonra Sinan Oğan sessizliğini bozdu: açıklama: O fiyatlardaysa hemen satabilirim

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek veren Sinan Oğan'ın seçimlerin ardından arabasını değiştirdiği iddiası gündem yarattı. Söz konusu iddialara göre Oğan, değeri 12 milyon TL'yi bulan yeni bir araç satın aldı. Sosyal medyada gündem yaratan iddialar sonrası hem özür mesajı geldi hem de Sinan Oğan açıklama yaptı. İddiaları net bir dille yalanlayan Oğan, "Eğer bu araç denilen fiyatlardaysa hemen satabilirim" ifadelerini kullandı.

Haber 20-09-2023 14:54

Son dakika: Sinan Oğan, Mansur Yavaş ve Kılıçdaroğlu ile yemek yedik diyerek açıkladı: Beni ikna edemedi

Son dakika haberi: TÜRKSAM Başkanı Sinan Oğan, katıldığı bir canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek veren Oğan, ilk tur sonrası Erdoğan ile görüşmeden önce CHP lideri Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş ile birlikte yemek yediğini açıkladı. Oğan, o yemeğe ilişkin olarak, "'Parlamento çoğunluğu sizde değil, bu ülke krize girer, nasıl aşacaksınız?' diye sorunca Kılıçdaroğlu beni ikna edecek cevap veremedi." dedi.

Haber 04-07-2023 23:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan'da! Dikkat çeken Sinan Oğan detayı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçilmesinin ardından ilk yurt dışı gezilerini KKTC ve Azerbaycan'a yaptı. Dünkü KKTC ziyareti sonrasında Azerbaycan'a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile bir araya geldi. Erdoğan'ın heyetinde Sinan Oğan'ın da yer alması dikkat çekti.

Haber 13-06-2023 14:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Azerbaycan ziyaretine Sinan Oğan da eşlik edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 13 Haziran’daki Azerbaycan ziyaretine Sinan Oğan'ın da katılacağı belirtildi. Oğan’ın, Bakü’de yapılacak Türkiye ve Azerbaycan heyetler arası görüşmede yer alması bekleniyor.

Haber 12-06-2023 13:10

Kılıçdaroğlu, Erdoğan için 'travma oldu' dedi, Sinan Oğan'dan yanıt geldi: 'Biraz tuhaf olmuş'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün katıldığı canlı yayında seçimlerin birinci turu ile ilgili sözleri dikkat çekti. Kılıçdaroğlu'nun açıklamasına Sinan Oğan'dan yanıt geldi. Oğan yaptığı açıklamada "Sayın İnce gibi çekilmiş olsaydım seçimler ikinci tura kalamıyordu. Şimdi kalkıp seçimlerin ikinci tura bırakılmasını kendi başarınız olarak göstermeniz biraz tuhaf olmuş" dedi.

Haber 10-06-2023 13:57

Sinan Oğan'dan ses getirecek '2028' mesajı! Şimdiden ilan ediyorum

28 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu öncesi, Recep Tayyip Erdoğan'a destek açıklamasında bulunan Sinan Oğan, katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu. Oğan, "Şimdiden ilan ediyorum: 2028'de cumhurbaşkanı adayıyım." ifadelerini kullandı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a ilişkin olarak da konuşan Oğan, "Özdağ da AK Parti ile görüşmek istedi, görüşmede kendisinin İçişleri Bakanlığı talebi oldu, karşılanmadığı için Sayın Özdağ destek vermedi." dedi.

Haber 06-06-2023 20:26

Sinan Oğan'dan 'Mehmet Şimşek' paylaşımı! En kısa zamanda normalleşme adımlarını göreceğiz

28 Mayıs'ta yapılan cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesi Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini açıklayan Sinan Oğan, Hazine ve Maliye Bakanlığına Mehmet Şimşek'in getirilmesine ilişkin paylaşımda bulundu. Oğan, yaptığı paylaşımda, "Yeni kabinede Sayın Mehmet Şimşek'in göreve başlamasıyla artık ekonomide inşallah en kısa zamanda normalleşme adımlarını göreceğiz..." ifadelerini kullandı.

Haber 04-06-2023 20:06

'Devlet Bahçeli etkisi' iddiası... Kabine belli oldu, Sinan Oğan'dan ilk açıklama geldi

Yeni kabinede yer alacak bakanlar belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabinede, ikinci tur seçimlerinden Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan yer almadı. Yeni bakanların belli olmasının ardından Oğan'dan ilk açıklama gelirken; kulislerde konuşulan 'Devlet Bahçeli' iddiası gündem oldu.

Haber 04-06-2023 07:49

Sosyal medyada gündem olan fotoğraf! Sinan Oğan, İlham Aliyev, Stoltenberg ve Neçirvan Barzani...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Göreve Başlama Töreni'nde liderler kendi aralarında da görüşmeler yaptı. Sinan Oğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ve IKBY Başkanı Neçirvan Barzani'nin bir arada olduğu fotoğraf ise sosyal medyada gündem oldu.

Haber 03-06-2023 20:57

Sinan Oğan’dan MHP’li eski vekilin ‘planın adamı’ çıkışına yanıt! 'Önümüze düştünüz de peşinizden gelmedik mi?'

Sinan Oğan sosyal medya hesabından Franklin D. Roosevelt'in "Politikada hiçbir şey kazayla olmaz. Olmuşsa, öyle planlanmıştır" sözünü "Plana sadık kal…" notuyla paylaştı. MHP'li eski milletvekili Ali Uzunırmak ise Oğan'ın bu paylaşımına "Keşke bir planın adamı olduğunuzu bize dürüstçe söyleyebilseydiniz?" yanıtını verdi. Oğan, bu sözler üzerine "Sizler yıllardır bu davada bizlerin büyükleri olarak bir insiyatif aldınız da, önümüze düştünüz de peşinizden gelmedik mi?" ifadelerini kullandı.

Haber 01-06-2023 15:30

Sinan Oğan için iki senaryo! Yeni kabine merak edilirken Ankara'yı hareketlendiren iddia: Erdoğan, Oğan'a bırakmayabilir! Sebebi...

28 Mayıs'taki seçimlerin tamamlanmasının ardından gözler yeni kabineye çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni isimlerle yola devam edeceğine kesin gözüyle bakılırken; ikinci turda Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan'a bir görev verilip verilmeyeceği merak konusu oldu. Ankara kulislerinde yeni bakanlar için isimler konuşulurken, Oğan için iki bakanlığın masada olduğu belirtiliyor.

Haber 01-06-2023 11:33

'İsim vermeyeyim ama siz anlayın...' Yeni bakanları tek tek saydı: Sinan Oğan, Hakan Fidan, Yaşar Güler...

Yeni kabine için gözler hafta sonuna çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni kabineyi cumartesi günü açıklaması beklenirken, bakanların tamamen değişmesi bekleniyor. Kulislerde pek çok isim konuşulurken, Güvenlik Uzmanı Mete Yarar; Sinan Oğan ve Hakan Fidan'la ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Aldığı son bilgileri paylaşan Yarar, tek tek bakanlıklar için profil çizdi ve "isim vermeyeyim ama siz anlayın" diye konuştu.

Haber 31-05-2023 07:16

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki görüntü dikkat çekti! Erdoğan'ın Oğan'a ne dediği ortaya çıktı

İkinci tur sonuçları sonrasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki buluşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, liderlere teşekkür ederken ATA İttifakı adayı Sinan Oğan ile bir şeyler konuşmuş, bu da kameralara yansımıştı. Merak edilen görüntüyle ilgili sır aralandı. Öte yandan Oğan, sosyal medyada dolaşıma sokulan montajlı bir görsele de tepki gösterdi. Oğan yaptığı açıklamada "Alçakça FETÖ taktikleriyle yapılmış bir montaj görüyoruz. Bu kadar mı düştünüz, bu kadar mı alçaldınız?" dedi.

Haber 30-05-2023 09:28

'Siyasi hayatı biterdi...' Canlı yayında gündem yaratacak Sinan Oğan açıklaması! İYİ Parti detayına dikkat çekti

Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarını değerlendiren BETİMAR Araştırma Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Duman, ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan'la ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Oğan için "Tarafsız kalsaydı ya da Millet İttifakı tarafını destekleseydi siyasi hayatı biterdi." ifadelerini kullanan Duman, İYİ Parti detayına dikkat çekti.

Haber 29-05-2023 17:30

Erdoğan'ın zaferi sonrası Sinan Oğan paylaştı! Yeni dönem başlıyor! Plana sadık kalanlar...

İkinci tur seçimlerinde Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini açıklayan Sinan Oğan'dan, sonuçların açıklanmasının ardından ilk açıklama geldi. Oğan yaptığı açıklamada "Buradan plana sadık kalan tüm vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

Haber 28-05-2023 21:12

SON DAKİKA | Sinan Oğan'dan dikkat çeken 'linç' çıkışı! 'Meral Akşener'e, Muharrem İnce'ye ve bana yapılanlar...'

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için oyunu kullanan Sinan Oğan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 'Linç kültürü' çıkışı yapan Oğan, Meral Akşener'e, Muharrem İnce'ye ve kendisine yapılan linç girişimlerini kınadığını dile getirdi. İşte Oğan'ın o açıklamaları...

Haber 28-05-2023 11:58

Sinan Oğan'dan dikkat çeken sözler! 'MHP'nin, sayın Bahçeli'nin de olduğu ittifakı seçmeyecektik de...'

İkinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklayan Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Sığınmacılar konusunda Kılıçdaroğlu'nun bir hafta içerisinde fikir değiştirdiğini ifade eden Oğan, "Benim de siyaset yaptığım MHP'nin de olduğu sayın Bahçeli'nin de olduğu ittifakı seçmeyecektik de gidip HDP'nin destek verdiği ittifakı mı seçecektik?" dedi.

Haber 27-05-2023 14:12

SON DAKİKA: Sinan Oğan'dan çok konuşulacak 'Kılıçdaroğlu' sözleri! Hepsine hazırdı! Bakanlık, cumhurbaşkanı yardımcılığı...

Son dakika haberi: Son günlerde siyaset sahnesinde en çok konuşulan isimlerden olan Sinan Oğan, 2. tur kararıyla ilgili açıklama yaparak "Her şeyi masaya yatırıp Cumhur İttifakı'nı destekleme kararı aldık. Sanki Ermenistan'ı destekleme kararı almışız gibi acayip bir linç kültürü... Muharrem İnce'ye aynısı yapıldı" dedi. Oğan ayrıca "Benim taleplerim olsaydı sayın Kılıçdaroğlu hepsini karşılamaya hazırdı. Cumhurbaşkanı yardımcılığı, birkaç tane bakanlık, şu, bu..." diye konuştu.

Haber 26-05-2023 12:38

'Şimdi tabanınızı nasıl ikna edeceksiniz' Sinan Oğan'ın 'Talebim olmadı' açıklamasına böyle yanıt verdi! Mansur Yavaş: Kılıçdaroğlu'ndan 'makam' talep ettiniz

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci tur için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek kararını açıklamasıyla beraber 'bakanlık' iddiaları gündem olmuştu. Sinan Oğan dün akşam yaptığı açıklamada Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu ile görüşmesinde "hiçbir talebi olmadığını" dile getirmişti. Oğan'ın bu açıklamasına Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, "Hayır Sinan Oğan bey" diyerek başladığı bir yanıt verdi.

Haber 26-05-2023 11:07

Son dakika: Sinan Oğan'dan canlı yayında Ali Babacan'a gönderme: Neydi o AK Parti'de bakanlık da yapmıştı

Son dakika haberi: Sinan Oğan canlı yayında seçimle ilgili açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde bir pazarlığın söz konusu bile olmadığının altını çizen Oğan, DEVA Partisi lideri Ali Babacan'a yönelik de eleştiriler yaptı. Oğan, "Neydi eskiden AK Parti'de bakanlık da yapmıştı. Çeyrek katkısı olmadan bir sürü milletvekili alan genel başkan neydi? Ali Bey'in partisinden Millet İttifakı'na 66. maddeye yönelik baskı vardı. Bu Millet İttifakı'na açıkça bir mesajımızdı." dedi.

Haber 25-05-2023 22:41

Sinan Oğan'dan sitem dolu paylaşım! 'Çoğu şeyi içime atıyorum...'

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, seçimin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıklaması sonrası gelen eleştirilere, İnstagram hesabından paylaştığı bir şiirle karşılık verdi. Hüzünlü bir fon müziği eşliğinde okunan şiirin sitemli sözleri dikkat çekti. İşte Oğan'ın o paylaşımı...

Haber 25-05-2023 12:51

Sinan Oğan'a Bakanlık verilecek mi? BBP lideri Mustafa Destici canlı yayında açıkladı

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, ikinci turda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyecek. Oğan'ın ikinci tur için aldığı karar sonrası Bakanlık verileceği iddiası gündem oldu. Cumhur İttifakı ortağı BBP lideri Mustafa Destici, katıldığı canlı yayında bu iddiaya yanıt verdi.

Haber 25-05-2023 11:50

Babacan'ın Sinan Oğan için kullandığı sözler gündem olmuştu! İsmail Küçükkaya'nın 'İyi gönderme yaptınız' ifadesine bu yanıtı verdi

Millet İttifakı ortağı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, dün katıldığı bir programda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a ikinci turda desteğini açıklayan ATA İttifakı adayı Sinan Oğan ile ilgili olarak "Bu bir seçimlik adayların hep adını unutuyoruz ya. Neydi? Ha, Sinan Oğan" ifadesini kullanmıştı. Bu sabah katıldığı programda İsmail Küçükkaya'nın "İyi gönderme yaptınız" açıklamasına yanıt veren Babacan, herhangi bir kastının olmadığını ifade etti.

Haber 25-05-2023 09:31

'Danışıklı dövüş' yorumuna Oğan'dan yanıt gecikmedi! Gazeteci Nagehan Alçı'nın paylaşımına böyle yanıt verdi: 'Fazla komplo teorisine kaptırmışsınız kendinizi'

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turunun tamamlanmasının ardından bu pazar gerçekleşecek ikinci tura dek geçen süreçte hem Sinan Oğan'ın hem de Ümit Özdağ'ın aldığı kararlar gündeme damgasını vurdu. İki isim seçmenlerini farklı liderleri desteklemeye çağırdı. Gazeteci Nagehan Alçı'nın bununla ilgili yorumuna yanıt veren Sinan Oğan, "Plana sadık kal" söylemini vurguladığı açıklamasıyla dikkat çekti.

Haber 24-05-2023 17:17

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ kime destek veriyor? Ümit Özdağ kararını açıkladı

Ümit Özdağ son dakika açıklamasında bulundu ve 2. turda desteklediği adayı duyurdu. Seçimlerin ikinci tura kalmasının ardından ATA İttifakı adayı Sinan Oğan 28 Mayıs için Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğini açıklamıştı. Zafer Partisi'nin destek verdiği aday ise bugün belli oldu. Ümit Özdağ ve Kemal Kılıçdaroğlu bugün kameralar karşısına geçerek beklenen açıklamayı yaptı. İşte Ümit Özdağ'ın Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tur kararı....

Haber 24-05-2023 11:32

Vecdet Öz aldığı 'teklifi' bu sözlerle duyurdu: ‘Sinan Oğan bizzat bana dedi ki…’

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur oylamasında Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğini duyuran Adalet Partisi lideri Vecdet Öz’den dikkat çeken açıklamalar geldi. Seçim sonuçlarının ardından Sinan Oğan ile aralarında geçen konuşmayı aktaran Vecdet Öz "Sinan Oğan, Erdoğan'la görüşmeden önce bana 'Hocam AKP 49 buçuk aldı, Kemal bey geride, gelin AKP'yi destekleyelim, yönetimin içinde olalım.' dedi." ifadelerini kullandı.

Haber 24-05-2023 08:43

SON DAKİKA: Erdoğan'a destek kararını açıklamıştı! AK Parti'den 'Sinan Oğan' sözleri: 'Akşener'e İnce'ye neler yaptılar! Şimdi de...'

28 Mayıs seçimlerine kısa süre kala siyaset arenasında son dakika haberleri gelmeye devam ediyor! Yüzde 5,17 oranında oy alan Sinan Oğan, ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı sonrası günün en çok konuşulan ismi olmuştu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan muhalefete sert tepki geldi!

Haber 23-05-2023 17:26

Muhammed Nur Nahya'nın Sinan Oğan videosu gündem oldu! 'Alo Sinan, kurt bakışlım'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı taklit ettiği videolarla gündem olan fenomen Muhammed Nur Nahya'nın yaptığı yeni bir video gündem oldu. Nahya, ATA İttifakı Sinan Oğan'ın Cumhur İttifakı'na destek vermesiyle ilgili yeni bir video çekti.

Haber 23-05-2023 10:44

'Jeliboncu deli! Seni manyağa çevireceğim' diyen Cemal Enginyurt'tan çok konuşulacak sözler: 'Sinan Oğan'ın orada fotoğrafı var...'

Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın ikinci turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleme kararı sonrası Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'tan dikkat çeken açıklamalar geldi. Oğan'ın fotoğrafının MHP Genel Merkezi'ndeki xray cihazına konulmuş olabileceğini belirten Enginyurt, "Sinan o partide kapıdan içeri giremez" dedi. İsim vermeden Melih Gökçek'e de çok sert tepki gösteren Enginyurt "Bana bak jeliboncu deli, seni manyağa çevireceğim atıp tutuyorsun!" diye konuştu

Haber 23-05-2023 10:44

Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek kararı bekleniyor muydu? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum açıkladı! Onun adayı da...

Seçimlerin ilk turunun ardından dağılan ATA İttifakı'nın 14 Mayıs için cumhurbaşkanı adayı gösterdiği Sinan Oğan, merakla beklenen ikinci tur kararını dün kamuoyuna duyurdu. Oğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıklaması gündeme damgasını vurdu. Bu kararın 5 günden az süre kalan ikinci tur seçiminin sonucunu nasıl şekillendireceği merak konusu olurken Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'dan Sinan Oğan'ın kararıyla ilgili ses getirecek bir açıklama geldi.

Haber 23-05-2023 08:51

'Erdoğan bu desteği karşılıksız bırakmaz!' Sinan Oğan'ın kararı sonrası Ankara kulisleri hareketlendi! 28 Mayıs'tan sonra...

İlk turda yüzde 5,17 oy alan Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, seçimlerin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı aldı. Oğan'ın bu kararı 'pazarlık' iddialarını gündeme getirirken, iki taraf da söz konusu iddiaları kesin bir dille yalanladı. Kulislerde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söz konusu desteği karşılıksız bırakmayacağı konuşulurken, bakanlık, büyükelçilik ve başkanlık iddiaları dikkat çekti.

Haber 23-05-2023 08:43

Sinan Oğan 2. tur seçimde kime destek veriyor? Kılıçdaroğlu'na mı Erdoğan'a mı? Sinan Oğan 28 Mayıs kararını açıkladı!

Sinan Oğan 28 Mayıs'ta yapılacak olan 2. tur seçimlerinde kime destek vereceklerini geçtiğimiz gün duyurdu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 28 Mayıs'taki ikinci turu için Sinan Oğan ve dağılan ATA İttifakı liderlerinden gelen açıklamalar son günlerin en çok konuşulan başlıkları yer alıyodu. Sinan Oğan ikinci tura ilişkin merakla beklenen destek kararını açıklamasının arından gündem oldu. Peki, Sinan Oğan kime destek veriyor? Kılıçdaroğlu'nu mu Erdoğan'ı mı? İşte detaylar...

Haber 23-05-2023 08:29

Yüzde 5,17'nin kaçı Erdoğan'a kaçı Kılıçdaroğlu'na gider? 14 Mayıs'ı doğru tahmin etmişti, ikinci tur için oran verdi: Oğan ve Özdağ'a verilen oylar....

Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın ikinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklamasının ardından gözler Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'a çevrildi. Kararını bugün duyuracak olan Özdağ'ın farklı bir tutum sergilemesi halinde yüzde 5,17'lik oy oranının nasıl dağılacağı merak konusu olurken; 14 Mayıs'taki seçimleri en doğru tahmin eden anket şirketlerinden olan SONAR'ın sahibi Hakan Bayrakçı, katıldığı canlı yayında oy dağılımını açıkladı.

Haber 23-05-2023 07:40

Mustafa Sarıgül'den 'Sinan Oğan' açıklaması: Hayretler içerisindeyim

ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın, 28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanı ikinci tur seçiminde Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceğini açıklamasına ilişkin Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı ve CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'den ilk açıklama geldi. Sarıgül, Mardin'in Derik ilçesinde yaptığı temaslar sırasındaki açıklamasında "Sayın Sinan Oğan, beni bu akşam şaşırttı. Hayretler içindeyim. Gerekçeleri inandırıcı değil." ifadelerini kullandı.

Haber 22-05-2023 22:37

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yönter'den 'Oğan' sorusuna dikkat çeken tek cümlelik yanıt

14 Mayıs'tan sonra merakla beklenen karar açıklandı. Sinan Oğan, ikinci turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini tüm Türkiye'ye ilan etti. AK Parti'nin ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından bir açıklama da Oğan'ın eski partisi MHP'den geldi.

Haber 22-05-2023 20:39

Oğan'ın 'Erdoğan' sözlerine AK Parti'den ilk açıklama: İlkeli bir tavırla alınan bu kararın...

14 Mayıs seçimlerinin ardından gözlerin çevrildiği karar akşam saatlerinde tüm Türkiye'ye duyuruldu. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ikinci tura kalamayan Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleme kararı aldı. Ses getiren kararın ardından AK Parti'den açıklama geldi. İşte detaylar...

Haber 22-05-2023 19:11

Sinan Oğan'ın kararının ardından Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz'den tek cümlelik paylaşım

Sinan Oğan'ın cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek kararını açıklamasının ardından siyaset gündeminde hareketlilik sürüyor. Dağılan ATA İttifakı'nın ortaklarından Adalet Partisi'nin Genel Başkanı Vecdet Öz, seçimin 2. turunda CHP lideri ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararını aldıklarını açıklamıştı. Oğan'ın da kararını duyurmasının ardından Öz'den tek cümlelik bir paylaşım geldi.

Haber 22-05-2023 17:53