Arabam Kac Para Haberleri

En çok talep o ile! 1 milyondan fazla tatilci bekleniyor... Yer için valiyi bile arayan var 'Para, nakit trafiği artacağı için...'

Kurban Bayramı tatili için en çok talebin olduğu Antalya'ya, 1 milyonun üzerinde yerli ve yabancı turist bekleniyor. Otellerde yer bulamayanların yardım için kendisini aradığını söyleyen Vali Vekili Hulusi Arat, 2,7 milyon olan kent nüfusunun, bayramda 4 milyona ulaşacağını belirtti. Öte yandan Vali Vekili Arat "Para, nakit trafiği artacağı için her türlü dolandırıcılık, yankesicilik, sahtekarlık olayları da artabilir" uyarısında bulundu.

Haber 2024-06-15 10:55:25

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? ABD polisini harekete geçiren ihbar: Gözaltına alınmasalar o ülkeye kaçacaklardı

1 Mart'ta Kemerburgaz'da Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan kaza sonrası kaçan Yazar Eylem Tok ile 17 yaşındaki oğlu T.C.’nin ABD'de yakalanmasına ilişkin yeni detaylara ulaşıldı. Firarilerin üzerinden yüksek miktarda para çıktı ve operasyonun hızlandıran sürecin Küba'ya kaçma ihtimali olduğu belirtildi.

Haber 2024-06-15 10:21:08

Survivor yarışmacıları finale çakarlı ve sirenli lüks araçla gitmişti! Tepki çeken görüntülerle ilgili Bakan Yerlikaya'dan açıklama: 'Gereği yapıldı'

Survivor All Star finaline giderken 3 yarışmacının siren ve çakar takılı lüks aracı kullanmaları tepki çekmişti. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Araç sürücüsüne idari para cezası uygulanmış ve çakar/siren tertibatı söktürülmüştür" ifadelerini kullandı.

Manşet 2024-06-14 21:56:48

İstanbul'da 635 bin TL'ye satışa çıkartılan gündem yarattı! Bırak almayı üzerine para verseler durmam

Sosyal medyada 'cemlikvlg' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kişi İstanbul'da 635 bin TL'ye satılık olarak ilan konulan evi gezdiği paylaşımıyla sosyal medyada çok konuşuldu. İnternette gördüğü ilana giden kullanıcının karşılaştığı manzara ise tepkilere neden oldu.

Trend 2024-06-14 15:10:55

Mağazalardan elleri kolları dolu çıktılar... 5 kuruş ödemediler! Akılalmaz yöntem

Arnavutköy’de ayakkabı mağazası sahibi İlhan Atmaca, iddiaya göre, sahte IBAN ödeme yöntemiyle dolandırıldı. Mağazaya gelen bir kadın ve bir erkek, toplu alışveriş yaparak ödeme esnasında nakit paraları olmadığını ve ödemeyi IBAN aracılığıyla gerçekleştireceklerini belirtti. Şahıslar, ödeme yaptıklarını söyleyip telefon ekranından bir onay kodu gösterdiler ancak işletmecinin hesabına herhangi bir para transferi gerçekleşmedi. Atmaca, şahıslardan şikayetçi oldu.

Haber 14-06-24 13:36

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Maliye politikası ve yapısal reformlar ile sonuç alacağız

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi'ndeki enflasyon beklentisinin bu ay da düşmesini değerlendirdi. Yılmaz, "Para politikasının yanı sıra maliye politikası ve verimliliği artıran yapısal reformlar ile sonuç alacağız" düşüncesini dile getirdi.

Finans 14-06-24 13:05

Polat çifti davasında yeni gelişme! Sıla Doğu ve Can Doğu için tahliye kararı

Örgüt kurma ve kara para aklama gibi suçlardan tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da yargılandığı davada tahliye kararı geldi. Mahkemede Dilan Polat'ın kardeşleri Sıla Doğu ve Can Doğu'nun tutuksuz yargılanmasına karar verildi.

Magazin 14-06-24 10:55

Hesaplarından servet çıktı! Siber suçlulara operasyon: Yasa dışı bahisten çevrimiçi çocuk müstehcenliğine...

19 ilde SİBERGÖZ-45 operasyonları düzenlendi. Operasyonlarda 38 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin hesaplarında tespit edilen para miktarı dikkat çekti.

Haber 14-06-24 08:13

Bahar Candan ile tartışmıştı... Cezaevi yönetimi Seçil Erzan'ın talebini kabul etti! Koğuşuna tek bir şey istedi

Ünlü futbolcuların da dahil olduğu birçok kişiden 'Fatih Terim fonu' adı altında para toplamakla suçlanan Seçil Erzan ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bahar Candan ile aynı koğuşu paylaşan ve son olarak tartışma yaşayan Erzan cezaevi yönetimine koğuşunun Bahar Candan’dan ayrılması için bir dilekçe sundu. Erzan'ın talebi kabul edildi.

Magazin 13-06-24 15:51

Bahar Candan-Nihal Candan soruşturmasında yeni gelişme! Tarih belli oldu

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından haklarında soruşturma başlatılan Candan kardeşlerin hakim karşısına çıkacağı tarih belli oldu. Alisya Bahar Candan'ın 14 yıldan 44 yıla kadar, Gülnihal Çiçek'in ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapsi istenen iddianame mahkeme tarafından kabul edildi...

Magazin 13-06-24 15:21

Banka kartlarının şifresinin para akışını etkilediğini söyledi! Sosyal medyada gündem yarattı... Her hırsız önce bunu dener

Sosyal medyadan yapılan bir paylaşım kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Gönderide bir kadın kart şifrelerinin para akışı enerji üzerinde etkili olduğunu dile getirerek herkese finansal şifre hesaplamak için çağrıda bulundu. Sosyal medyadan yapılan paylaşım kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. O gönderiye kullanıcılardan yorum yağdı.

Trend 13-06-24 11:38

Havalimanındaki tuvalet ücretlerini duyunca öfkeden deliye döndü! Sinirden bir anda üstünü başını çıkarttı... Havalimanın içinde kıyafetsiz dolaştı

34 yaşındaki Vietnamlı turist Nguyen Thuytrang, Filipinler'deki havalimanında tuvaleti kullanmak için ücret ödemesinin istenmesi üzerine öfkeden deliye döndü. Kendisine para talep edilmesine sinirlenen kadın bir anda kıyafetlerini çıkartarak havalimanında koşmaya başladı.

Trend 13-06-24 10:11

Son dakika: Piyasalar merakla bekliyordu! Fed faiz kararını açıkladı! Powell: 'Para politikasında kısıtlayıcı duruşumuzu sürdürüyoruz'

Son dakika haberi... Küresel piyasaların gözü kulağı, ABD Merkez Bankası Fed'in vereceği faiz kararına çevrilmişti. ABD Merkez Bankası Fed, merakla beklenen faiz kararını 21.00'de açıkladı. Fed, politika faizini beklentiler dahilinde değiştirmeyerek 23 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Fed Başkanı Jerome Powell ise "Enflasyonist baskıları azaltmak amacıyla para politikasındaki kısıtlayıcı duruşumuzu sürdürüyoruz" açıklamasını yaptı.

Finans 12-06-24 21:00

Euro'nun küresel rezerv para konumu dolar ve yen karşısında geriledi

Euro'nun küresel rezerv para konumu dolar ve yen karşısında geriledi. ECB, 2022 sonunda yüzde 21 olan Euro'nun uluslararası rezervlerdeki payının geçen yılın sonunda yüzde 20'ye gerilediğini duyurdu.

Finans 12-06-24 16:42

Konsere gideceklerdi! 'Damsız girilmez, loca zorunlu' dediler: 120 bin liralık ceza kesildi

İstanbul'daki bir eğlence mekanında düzenlenen konsere rezervasyon yapmak isteyen 4 kişilik erkek grubuna, sadece locada yer veren işletmeye 120 bin lira idari para cezası kesildi.

Finans 12-06-24 14:34

Adana'da evinde uyuşturucu satarken yakalanan sanığa 16,5 yıl hapis

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, evinde uyuşturucu satarken yakalanan sanık 16 yıl 6 ay hapis ile 75 bin lira adli para cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 12-06-24 13:08

Ezgi Mola'nın Musa Orhan davasında bir ceza daha aldı! 6 bin TL'nin üstüne bir de 10 bin TL ödeyecek

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, Batman'da intihar eden İpek Er'in mektubunda kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı Musa Orhan'a karşı 'hakaret' davasında 6 bin 960 TL ceza almasının ardından manevi tazminat davasında da 10 bin TL para cezasına çarptırıldı.

Magazin 12-06-24 12:11

Küresel piyasaların gözü Fed'in faiz kararında

Küresel piyasalar bugün açıklanacak ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararına odaklandı. Fed'in bugün faizi sabit bırakması beklenirken Fed Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasındaki sinyaller de önümüzdeki döneme işaret verecek. Veriler ve faiz kararı öncesinde para piyasalarındaki fiyatlamalarda, Fed'in eylülde ilk faiz indirimine gitme ihtimali yüzde 57, kasımda ise yüzde 88'te bulunuyor.

Finans 12-06-24 09:16

Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan karar: Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği değişti

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre; finansman ve tasarruf finansman şirketleri ile ödeme ve elektronik para kuruluşları; Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi’ne (BSMV) tâbi işlemleri için dekont, BSMV’ye tabi olan işlemleri dışında kalan KDV'ye tâbi teslim ve hizmetleri için fatura düzenleyecek.

Finans 12-06-24 07:05

Şanlıurfa'daki kuduz köpek vakası gündem olmuştu! Valilik soruşturma başlattı, yeni gelişme

Şanlıurfa'da kuduz köpek vakası Türkiye'nin gündemindeydi. Risk bölgesindeki hayvanların toplatılmasına karşı çıkarak muhtarlık ofisini basıp kapı ve duvarlara "Katil" yazan 4 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı. Öte yandan, Ankara'da tutuklanan Yaşama Tutunan Patililer Derneği Başkanı Buket Özgünlü Boyacı'ya 28 köpeği mevzuata aykırı şekilde verdikleri gerekçesiyle Büyükşehir Belediyesine de para cezası kesildi.

Haber 11-06-24 18:28

TÜİK açıkladı! Hanehalkının en çok para harcadığı alan belli oldu! Bakan Şimşek'in açıklamalarıyla yeniden gündemdeydi!

Türkiye İstatistik Kurumu, hanehalkı bütçesinden yapılan harcama alanlarını açıkladı. En fazla pay konut ve kira harcamalarına ayrıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yüzde 25 kira zammı sınırı açıklamalarıyla kira ve konut fiyatları yeniden gündem olmuştu.

Finans 11-06-24 11:34

7000 dolarlık ek vergiye 700 bin TL zam! 8 Temmuz trafiği: Kapora verseniz bile fazla para ödeyebilirsiniz

Çin’den ithal araçlara getirilen yüzde 40’lık ek verginin otomobil piyasasına etkisini sektör temsilcileri açıkladı. En düşük model sıfır otomobile 300, en yüksek modele ise 700 bin TL zam geleceği konuşuluyor. 8 Temmuz’da uygulamaya girecek karar öncesi zamlara yakalanmak istemeyenler bayilere akın etti ama bu kez da araç bulamadı. Kapora verenlerin teslim süreci 8 Temmuz sonrasına sarkarsa, onları daha büyük bir sürpriz bekliyor.

Finans 11-06-24 07:46

Kredi kartında tarihsel ortalama aşıldı: Bankalar borcu olanları yakın takibe aldı!

Sıkı para politikasının etkisiyle kredi kartı harcamalarındaki büyüme hızı düştü. Mart sonunda kredi kartı harcamalarındaki 13 haftalık yıllıklandırılmış büyüme hızı yüzde 50'ler seviyesine geriledi. Mayıs sonunda kredi kartı harcamaları, bireysel ve ticari kartlarda artış gösterdi ancak büyüme hızları düştü. Merkez Bankası’nın raporuna göre kredilere olan borç tutarı artarken, faize bırakılan borçların oranı tarihsel ortalamayı aştı. Bankalar ise bu durumu yakın takibe aldı.

Finans 10-06-24 11:00

Rekabet Kurumu'ndan Google'a ağır fatura! Cezası belli oldu: 482 milyon TL ödeyecek...

Rekabet Kurumu, yerel arama hizmetleri soruşturmasında Google'ın süreli para cezası durdu. Google'a otel sorguları bakımından tedbir önerilerini yerine getirmediği süre için toplam 482 milyon TL para cezası verildi.

Finans 10-06-24 10:49

Arabam nereye çekildi, arabam nerede nasıl öğrenirim? E-Devlet aracım nereye çekildi

Araç sahibi kişilerin araçları çeşitli nedenlere bağlı olarak çekilebilir ya da bağlanabilir. Hatalı park eden araçlar, çeşitli trafik kurallarına uymayan araç sahiplerinin araçları farklı cezalara tabi tutulan kural ihlallerine göre çeşitli işlemlere maruz kalabilir. Bu tür durumların takibini çeşitli yollardan yapabilmek mümkün olur.

Haber 09-06-24 22:41

ATM'lerde yeni dönem! 81 il için karar, değişiyor! Para çekmenin yanında artık...

7 kamu bankasının ATM'leri "TAM” platformunda birleşti. Haziran ayı itibariyle ATM'lerde yeni dönem başladı. Müşteriler, hangi bankanın müşterisi olduklarına bakılmaksızın, herhangi bir TAM ATM'sinden işlem yapabilecek.

Finans 09-06-24 11:32

Emekli olduktan sonra yapmaya başladı! Para teklif edenleri geri çeviriyor: Dünyaya geldik, azıcık da olsa faydalı olalım

Konya'da emekli olduktan sonra yazları limonata ve su, kışları ise çorba ikram etmeye başlayan Lokman Yıldız, insanlardan para değil hayır duası istiyor. "Herkesten sadece Allah razı olsun demelerini istiyorum. Başka da bir amacım yok. Tek amacım Allah'ın rızasını kazanmak" diyen Yıldız, "Vatanımıza, milletimize faydalı olmaya çalışıyoruz. Dünyaya geldik, azıcık da olsa faydalı olalım. Yatmak ile bir yere varamayız" şeklinde konuştu.

Haber 09-06-24 10:06

Arabam çalındı ne yapmam lazım? Nereye başvurmalıyım, nasıl bulabilirim?

Araç sahibi kişiler araçlarını olası kazalardan, hasarlardan ya da çalınma durumlarından korumak için sigorta yaptırırlar. Hem zorunlu hem de kişiye özel tercihle özel sigorta firmaları ile yapılan anlaşmalarla yaptırılabilen sigorta türleri vardır. Olası kötü durumlara karşı teminat sağlamak dışında çalıntı, kaza gibi olumsuz durum gerçekleştiğinde de yapılabilecek bazı işlemler vardır.

Haber 08-06-24 20:33

Tüm hepsinde hareketlilik var! 'Piyasaya 150-200 milyar lira para girmesi bekleniyor' diyerek anlattı

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın Kurban Bayramı alışverişlerinden 150-200 milyar liralık ciro beklediğini bildirdi.

Finans 08-06-24 10:58

Görüntüler sosyal medyada gündem yarattı! Ölen yakınını ATM'den para çekmeye götürdü... O anlar saniye saniye böyle kaydedildi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde bir kadının vefat eden yakınını para çekmek için ATM'ye getirdiği anlar saniye saniye kaydedildi. Brezilya'da çekildiği iddia edilen görüntülerde kadın vefat eden adamın parmak izini kullanarak para çektikten sonra hiçbir şey olmamış gibi paraları göğsüne sıkıştırdı.

Trend 08-06-24 08:27

Galatasaray, Torreira davasını kaybetti! 1.2 milyon euro para ödenecek

Lucas Torreira'nın temsilcisi, Galatasaray'a karşı açtığı davayı kazandı ve CAS kararı onayladı. Galatasaray, Torreira'nın temsilcisine 1.2 milyon euro menajerlik ücreti ödeyecek. Sarı-kırmızılılar yeni sezon öncesi gelen bu haberle şoka uğradı.

Spor 08-06-24 07:26

100 milyon lira! Tedavüle çıkarıldı: Resmi Gazete'den 5 TL madeni para kararı

Resmi Gazete'de'nin bugünkü sayısında Cumhuriyet'in 100. yılı için basılan 5 lira değerindeki madeni paralar için yeni bir karara imza atıldı. 100 milyon lira değerindeki 5 liralık madeni paralar yayımlanan tebliğ ile tedavüle çıkarıldı.

Finans 08-06-24 07:09

Son dakika: Merkez Bankası Başkanı'ndan 'tek haneli enflasyon' açıklaması! Tarih verdi

Son dakika haberi... Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'dan enflasyon rakamlarına ilişkin olarak değerlendirme geldi. Karahan, "Dezenflasyon patikamıza göre haziran ayında başlayarak manşet enflasyon yılın geri kalanında her ay gerileyecektir. Enflasyon görünümünde belirgin ve kalıcı bir bozulma olması halinde, para politikası duruşumuzu sıkılaştıracağız" değerlendirmesini yaptı.

Finans 07-06-24 14:45

Dev fuhuş operasyonu! Birçok ile sıçradı: 145 kadın hakkında işlem yapıldı, ele geçirilen para dudak uçuklattı

Eskişehir Emniyet Müdürlüğünden dev fuhuş operasyonu! Operasyon İstanbul, Adana ve Antalya'ya da sıçradı. 11 şüpheli gözaltına alınırken 145 kadın hakkında da işlem yapılarak ceza kesildi. Operasyonda el koyulan para miktarı ise 22 milyon liradan fazla...

Haber 07-06-24 12:29

Merkez Bankası'ndan yabancı para serbest hesaplara ödenecek faiz oranı için yeni karar!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), kendisinde tutulan yabancı para serbest hesaplara ödenecek faiz oranını 25 baz puan indirdi.

Finans 07-06-24 12:17

SON DAKİKA: 5 yıl sonra ilk: Avrupa Merkez Bankası faizleri 25 baz puan düşürdü

Son dakika haberine göre, Avrupa Merkez Bankası (AMB), beklentilere paralel olarak faiz oranlarında 25 baz puanlık indirime giderek mevduat faizini yüzde 3,75 seviyesine düşürdü. ECB Başkanı Lagarde, "Yurt içi fiyat baskıları güçlü olmaya devam ediyor, enflasyon gelecek yıl da hedefin üzerinde kalacak gibi görünüyor. 9 ay faizleri sabit tuttuktan sonra, para politikasının kısıtlayıcı duruşunu ılımlı şekilde gevşetmek için şartların uygun olduğuna karar verdik."dedi.

Finans 06-06-24 15:19

Pandemi sırasında hobi olarak başlamışlardı! Nehrin dibine mıknatıs attılar: Öyle bir şey buldular ki... Resmen hayatımızı değiştirdi

ABD'deki bir çift mıknatıs imza attıkları keşifleri sayesinde sosyal medyanın gündemine yerleşmeye devam ediyor. James Kane ve Barbie Agostini pandemi sırasında hobi olarak başladıkları mıknatıs avı sayesinde birçok keşif yaptılar. YouTube'dan deneyimlerini paylaşan ikili son olarak gizemli bir kutu buldu. Kutuyu açtıklarında ise karşılarına 78 bin sterlin (yaklaşık 3 milyon 215 bin TL) nakit para çıktı.

Trend 06-06-24 12:18

Bircan Bali'nin 'Dilan Polat cezaevinden çıktı' sözlerine başsavcılıktan açıklama geldi!

Fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklandı. Son olarak psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen Dilan Polatla ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Televizyon sunucu Bircan Bali'nin "Dilan Polat 2 aydır cezaevinde değil" sözleri üzerine soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili açıklama yaptı.

Kulis 05-06-24 22:47

Rekabet Kurulu'ndan kozmetik firmasına ceza: 100 bin TL'ye dayandı

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, CHI Kozmetik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında, alıcılarının yeniden satış fiyatını belirleyerek Rekabetin Korunması Hakkında Kanun'un ilgili maddesini ihlal ettiği iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Firmaya 100 bin TL'ye yakın para cezası verildi.

Finans 05-06-24 15:45

Bazı ülkeler yüzde 42 alıyor bazısı yüzde 18! Sıra Türkiye'de mi? Kripto para ve borsa için 'çalışmalar nihai noktaya geldi' dediler: 'İşlem vergisi'nin adı bile yetti

Kripto para yasa teklifi Meclis Komisyonu tarafından kabul edilmişti. Bu gelişmenin üzerine son günlerin en çok ses getiren iddiası kripto paralarda işlem vergisi getirileceği oldu. Reuters’a konuşan yetkili bir isim çalışmaların nihai noktaya geldiğini belirtti. Ayrıca Borsa İstanbul için de aynı iddia gündeme gelirken, iki gündür BIST 100 endeksinde satışların yoğunlaştığı görüldü.

Finans 05-06-24 13:55

Gözlükten kurtulmak isterken hayatının şokunu yaşadı! '350 bin lira harcadım...'

Ankara'da hipermetrop rahatsızlığı nedeniyle kullandığı gözlükten kurtulmak için özel hastanede ameliyat olan avukat Mustafa Alpar Ceylan'ın (63) sağ gözü, operasyon sonrası görme yetisini kaybetti. Ceylan, avukatıyla operasyonu yapan doktor ve hastane hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Ceylan, "350 bin lira harcadım. İntihar etmeyi düşünme noktasına geldim. Daha ne kadar para harcayacağım da belli değil. Gözümün görüp görmeyeceği de belli değil" dedi. İşte detaylar...

Haber 05-06-24 12:50

Bitcoin'de rüzgar terse döndü! 71 bin doların üzerine çıktı

Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin 71 bin doların üzerine çıktı. Bitcoin bu rakamla rekor seviyesi 73 bin dolara da göz kırptı. Bitcoin spot ETF'lerine 4 Haziran'da en yüksek ikinci tek günlük net giriş yaşandı. 4 Haziran'da toplam 887 milyon dolar net giriş oldu.

Finans 05-06-24 10:49

Sosyal medya fenomeni yüzme bilmeyen kadına göle atlatması için para ödedi! Kadın boğulurken arkasına bile bakmadan uzaklaştı

Sosyal medya fenomeni Natalie Reynolds, canlı yayın sırasında yüzme bilmeyen bir kadınla gölün kıyısına kadar geldi. Kadına göle atlaması 20 dolar teklif etti ve kadının göle atlamasından bir anda panikleyerek ekibiyle birlikte kaçtı. Kadın gölde yüzmek için çırpınırken Reynolds'ın paylaşımı tepki çekti.

Trend 05-06-24 09:59

‘Peşin vergi’ formülü bile korku saldı! İvedilikle incelemeye alındılar: ‘Enayi gözüyle bakılıyordu, Mehmet Şimşek üzerlerine gidiyor…’

Sabit gelirli düzenli ödeme yaparken, para basan işletmeler vergi kaçırmada çığır açtı. Bu kapsamda Hazine ve Maliye Bakanlığı vergi kaçakçılığı ile ilgili çalışmalarına hız verdi. Bu doğrultuda milyonlarca kişi ve kurum denetimden geçecek. Doktorlar, avukatlar, güzellik merkezi sahipleri için vergide ‘peşin ödeme’ formülü gündemde…

Finans 05-06-24 08:07

Kripto para operasyonunda gözaltına alınan Aşkım Kapışmak serbest bırakıldı!

Ankara merkezli birçok ilde sözde kripto varlık alım-satım platformuna yönelik gerçekleştirilen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 118 şüpheliden yazar Aşkım Kapışmak'ın da aralarında bulunduğu 71 kişi, savcılık sorgusunun ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 47 şüpheli ise tutuklandı.

Haber 04-06-24 00:06

Kan donduran vahşet: Boğularak öldürülmüş halde bulundu! Dikkat çeken kasa ve para detayı

Mersin'de motosikletinden parçalanmış çelik kasa ile yüklü miktarda para çıkınca polisin şüphelenip sorguladığı A.Y.'nin (20) verdiği adreste ceset bulundu. Şule Özlem Ural'ın (32) boğularak öldürüldüğü belirlenirken, A.Y., cinayet şüphesi ile gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 03-06-24 17:59

Camiye bıraktığı not müftüyü duygulandırdı 'Zaten kullanılması için koyduk! Gerçekten çok iyi niyetli'

Amasya'daki bir camide yaşanan olay Amasya İl Müftüsü Durmuş Ayvaz'ı duygulandırdı. Bir camide serinlemek için vantilatörü kullanan kişi, camiye bir not ve bir miktar para bıraktı. Ayvaz, "Biz zaten o vantilatörü camimizde kullanılması için koyduk. Kendisinin, hakka gireceğini düşünerek bıraktığını düşünüyoruz. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber 03-06-24 15:20

Yer: Iğdır! Valizden deste deste para fışkırdı

Iğdır'da güvenlik güçleri, aldıkları istihbarat sonucu sahte para operasyonu düzenledi. Operasyon kapsamında belirlenen adrese baskın yapıldı. Adresteki bir valiz içerisinde piyasaya sürülmek için hazırlanan ve piyasa değeri 669 bin 200 TL olan 2 bin 642 adet sahte 200 TL ile 1408 adet sahte 100 TL ele geçirildi. İşte detaylar...

Haber 03-06-24 14:59

Ebru Gündeş, Hadise, Gülşen, Zeynep Bastık... Onları bayramda dinlemek için servet harcamak gerekiyor

Kurban Bayramı'na sayılı günler kalırken gözler ünlülerin sahne alacağı yerlere ve sahne ücretlerine çevrildi. Ebru Gündeş, Hadise, Gülşen derken ünlü isimler yaptıkları konser anlaşmalarıyla ve aldıkları ücretlerle bu bayramda da para basacak.

Magazin 03-06-24 12:21