Kocaeli Sahur Vakti Haberleri

Maaş bordrosunu gören öğretmenler isyan etti! Hesaplarına 3 kat eksik yattığı iddiası ortalığı karıştırdı: Türkiye'nin her yerinden geliyor

Kocaeli'de bir ortaokuldaki öğretmenler ek ders ücreti nedeniyle isyan etti. Öğretmenlerin hesaplarına yatan ek ders ücretiyle bordrodakinin farklı olduğu iddiaları ortalığı karıştırdı. Hürriyetçi Eğitim-Sen Kocaeli Şube Başkanı Adem Ellialtıoğlu, olayın duyulmasının ardından sosyal medya hesaplarına Türkiye'nin her yerinden bordrolar gelmeye başladığını söyledi. Ellialtıoğlu, "Bu belki de 2011 KPSS skandalından sonra Türkiye'deki en büyük skandaldır" dedi.

Haber 2024-05-22 15:26:59

TV yayın akışı 17 Mayıs 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV, TRT 1 yayın akışı...

17 Mayıs 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 17 Mayıs 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti, Kara Ağaç Destanı, Gaddar, Yalı Çapkını ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 2024-05-17 08:06:59

Yer: Kocaeli! Yakayı ele verdi, elbise dolabından böyle çıktı

Kocaeli'de düzensiz göçmenlere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 21 şüpheli ve 23 düzensiz göçmen yakalandı. Polis ekiplerince ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda şahıslardan bazılarının elbise dolabına, bazılarının otomobilin bagajına saklandığı görüldü.

Haber 2024-05-13 20:46:45

Uzman isim açıkladı: Türkiye nüfusunun yüzde 2,1'i taşıyıcı! En çok bu bölgede görülüyor

Ülkemizde en çok Antalya, Antakya, Mersin gibi bölgelerde görülen Talasemi'yi Türkiye nüfusunun yüzde 2,1'i taşıyor. Kocaeli Şehir Hastanesi Hematoloji Hekimi Uzm. Dr. Beytullah Altınkaynak, Talasemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Haber 2024-05-08 20:39:06

Kocaeli'de üniversite öğrencileri İsrail'in saldırılarına yürüyüşle tepki gösterdi

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti.

Yurthaber 07-05-24 15:45

Kocaeli'de ilginç olay! Kimseye aldırmadan çırılçıplak dolaştı, gözaltına alındı

Kocaeli D130 Karayolu'nda ilginç bir olay yaşandı. Gündüz saatlerinde bir şahıs, üstünü çıkararak çırılçıplak dolaştı. O anlar vatandaşların cep telefonuna yansıdı.

Haber 04-05-24 22:23

Sokak köpekleri için belediyelere yazı! Kocaeli Valiliği gönderdi, En az acı veren ve en hızlı şekilde ölüm ibaresi gündem oldu

Sokaklardaki başıboş köpeklerle ilgili Kocaeli Valiliği dikkat çeken bir yazı yayımladı. Söz konusu köpeklerin diğer canlılara verdiği zararların önlenmesi için alınacak tedbirlere değinilen yazıda Valilik; iyileşme veya çevreye zararını önleme umudu olmayan köpeklerin en az acı veren ve en hızlı şekilde ölümünü sağlayan yöntemlerle öldürülmesi ile ilgili çalışma başlatılmasını istedi. Söz konusu karar, sosyal medyada gündem yarattı.

Haber 02-05-24 06:37

Sakarya'da aniden rahatsızlanan 27 yaşındaki karateci hayatını kaybetti

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Karate Takımı sporcusu Metehan Kabasakal'ın cenazesi, Adapazarı ilçesi Mesudiye Camisi'nde ikindi vakti kılınacak namazın ardından Çelebiler Yeni Mezarlığı'na defnedilecek.

Yurthaber 30-04-24 15:09

Kocaeli'deki görüntüler gündem olmuştu! İbrahim Efe, AK Parti'den istifa etti

İzmit Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanları arasında çevre düzenlemesi sebebiyle çıkan arbedede AK Parti İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Efe kendini yere atıp yuvarlanmış ve görüntüler gündem olmuştu. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, disiplin süreci başlatırken Efe, görevinden ve partiden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 27-04-24 17:14

Su böreği tarifi: Su böreği nasıl yapılır?

Uzun uzun kahvaltı etmeye vakti olmayanlar için önceden hazırlayıp hızlıca tüketebileceğiniz bir su böreği tarifimiz var. Hem kahvaltılarda hem öğünlerde hem de çay ve kahve saatlerinde size eşlik edebilecek olan bu lezzeti çok seveceksiniz.

Yemek 26-04-24 17:51

Açma tarifi: Açma nasıl yapılır?

Uzun uzun kahvaltı etmek için vakti olmayanların favori yiyeceği açmayı dışarıdan almak yerine kendi mutfağınızda kendiniz yapabilirsiniz. Çay ya da kahvenin yanında, aniden gelen açlığı bastırmak için tüketebileceğiniz bu tarifi hep yapmak isteyeceksiniz. İşte yapımı da çok kolay olan açma tarifimiz...

Yemek 26-04-24 00:47

AK Partili isim kendi yerden yere atıp yuvarlandı, CHP'li başkan şaştı kaldı... Kocaeli'de iki belediye karşı karşıya geldi, görüntüler olay oldu

AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile CHP'li İzmit Belediyesi karşı karşıya geldi. İki belediyenin ekipleri arasında arbede yaşanırken; İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet "Bu kadarı da fazla" diyerek arbede anına ait görüntüleri paylaştı. Fen İşleri Müdürü'nün darp edildiğini savunan Hürriyet, bu işin peşini bırakmayacaklarını söyledi. Öte yandan sosyal medyada AK Partili bir meclis üyesinin "Saldırıyorlar! Polis!" diyerek kendisini yere atarak yuvarlandığı anlar ise olay oldu.

Haber 25-04-24 11:39

Erdoğan'ın önündeki iki şarkı! Bahçeli 'Söyleten sensin' dedi, kulisler hareketlendi... Uçaktaki o fotoğrafa dikkat çekti: Mesaj çok net!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur'un "Söyleten sensin" şarkısıyla parkta yaptığı yürüyüş "AK Parti'ye gönderme" olarak yorumlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan son yaptığı Irak ziyareti dönüşü uçaktaki fotoğraf karesine dikkat çeken gazeteci Barış Yarkadaş "Bahçeli'nin de bu şarkıyla mesaj vermesi kadar doğal bir şey yok. Mesaj net" dedi. Yarkadaş, Erdoğan'ın ise yanıt verebileceğini belirtirken "'Bu şarkı burada bitmez' de diyebilir, 'Ayrılığın vakti geldi' de diyebilir" ifadelerini kullandı.

Haber 25-04-24 07:35

Yaz gelirken cildimizi nasıl koruyacağız? Güneş kremi kullanmak neden önemli?

Yaz kapıda, havalar ısınmaya başladı ve cildimize daha çok dikkat etmenin vakti geldi! Peki yaz geldiğinde cildimize nasıl bakmalıyız ve güneş kremi kullanmak neden bu kadar önemli?

Kadin 25-04-24 02:59

Kocaeli'de oto yıkamacıdaki cinayete ilişkin 3 sanık hakim karşısında

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki oto yıkamacıda bir kişinin bıçaklanarak öldürülmesine ilişkin 3 sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 24-04-24 15:46

Cilt bakımı için zamanınız yok mu? O zaman bu ürünler tam da size göre!

Cilt bakımı için vakti kısıtlı olanlar için harika bir seçki hazırladık. Cilt bakım rutininizi kısa ama etkili tutmanızı sağlayacak ürünleri görmek isterseniz gelin, içeriğimize göz atalım!

Kadin 23-04-24 15:53

Fenerbahçe'de ayrılık vakti! 3 ismin bileti kesildi

Kupa ve Avrupa'dan elenen Fenerbahçe'de tek hedef Süper Lig. Sarı-lacivertli ekip ligde hala şampiyonluk umudunu korumaya devam ediyor. Fenerbahçe'de önümüzdeki sezonun kadro planlaması da yavaş yavaş yapılmaya başlandı. Fenerbahçe yönetimi önümüzdeki sezon takımda istemediği futbolcuların isimlerini kesti. İşte o isimler!

Spor 21-04-24 12:31

Meteoroloji peş peşe illeri uyardı 'Çok' kuvvetli olacak! İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa... 45 il için sarı kodlu uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, Marmara ve Ege'de bu gece, Batı Akdeniz'de yarın için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. Yurdun iç ve batı kesimleri için de fırtına uyarısı geldi. Meteoroloji, peş peşe açıklamalarla pek çok ili uyardı. Buna göre çok kuvvetli yağış ve fırtına bekleniyor. Diğer yandan 45 il için yarına yönelik sarı kodlu uyarı yapıldı. O iller arasında İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Kocaeli, Antalya ve Tekirdağ da var...

Haber 19-04-24 15:44

15 yıl kesinleşmiş hapis cezası vardı: Deldiği duvardan kaçmaya çalıştı

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı İnfaz Büro Amirliği koordinesinde şafak vakti 130 ayrı adrese Özel Harekat polislerinin de destek verdiği operasyon düzenlendi.

Yurthaber 19-04-24 11:57

Kocaeli Valiliğinden polisin kavgaya müdahalesine ilişkin açıklama:

Kocaeli Valiliği, İzmit ilçesinde kavgaya müdahale ederken zor kullanma sınırlarını aşmış olabilecekleri değerlendirilen 3 polis memurunun görevden uzaklaştırıldığını bildirdi.

Yurthaber 16-04-24 15:37

Görüntüler gündem olmuştu! Akıbetleri belli oldu: 3 polis görevden uzaklaştırıldı

İzmit'te çorbacıda çıkan iş yeri çalışanları ve müşteri kavgası büyüdü. Ekipler olay yerine gelerek müdahale etti. Polislerin zor kullanarak gözaltına alma görüntüleri sonrası Kocaeli Valiliği'nden açıklama geldi. Sınırı aştıkları belirtilen 3 polis görevden uzaklaştırıldı.

Haber 16-04-24 15:20

Devlet Bahçeli davet etti! Saffet Sancaklı geçtiğimiz aylarda istifa ettiği MHP'ye geri döndü

Geçtiğimiz Aralık ayında MHP'den istifa eden Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin davetiyle partisine geri döndü. Bununla birlikte MHP'nin TBMM'deki vekil sayısı yeniden 50 oldu.

Haber 15-04-24 18:00

Bayram tatili Batı Karadeniz ve Doğu Marmara'nın turizm merkezlerini hareketlendirdi

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerine ev sahipliği yapan Karabük, Bartın, Kocaeli, Sakarya ve Düzce illeri, 9 gün süren Ramazan Bayramı ve eğitim öğretim ara tatilinde yüz binlerce tatilciye doğa ve tarihle iç içe vakit geçirme imkanı sundu.

Yurthaber 15-04-24 11:33

Bayram dönüşü baba ve kızını hayattan koparan kaza! Kahreden detay... Kuzey Marmara Otoyolu’nda araç kuyrukları oluştu

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde otomobile arkadan çarpan kamyonun devrilmesi sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi ise yaralandı. Hayatını kaybedenlerin baba - kız olduğu öğrenildi. Kaza sebebiyle otoyolun İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

Haber 14-04-24 07:12

Tek seferde yakalanan 3. en büyük kokain miktarı! Çuval çuval taşırken fotoğraflandılar: Ardından kıskıvrak yakalandı

Kocaeli merkezli 3 ilde elebaşılığını yabancıların yaptığı “Uluslararası Uyuşturucu Madde” organize suç örgütüne yönelik düzenlenen “NARKOÇELİK-11” operasyonlarında toplamda; 608 kilogram kokain ve 827 kilo 500 gram uyuşturucu madde çoğaltımında kullanılan ara kimyasal madde ele geçirildi. Bu operasyonda yakalanan kokain miktarı, EGM tarafından Türkiye’de bir defada yakalanan “3. en büyük kokain miktarı” oldu. Öte yandan şüphelilerin maddeleri taşıdıkları anlara dair görüntüler yayınlandı.

Haber 11-04-24 08:05

Nihat Hatipoğlu erkeğin görevlerini tek tek saydı, sosyal medya yıkıldı! 'Elbisesini gerekirse...'

Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programları ile izleyicisinin karşısına çıkan Nihat Hatipoğlu programında sorulan sorular ve verdiği cevaplarla sık sık sosyal medyada gündem oluyor. Nihat Hatipoğlu bu defa erkeğin görevlerini saydı. O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 09-04-24 15:36

Zahide Yetiş'in sahur programında konu yine cinsel ilişkiye geldi! Mustafa Karataş çok sinirlendi

Zahide Yetiş ve Mustafa Karataş'la sahur programında yine ilginç anlar yaşandı. Zahide Yetiş "Cima sırasında..." diyerek soruya başlayınca ilahiyatçı 'cinsel ilişki' diyerek düzeltti. Sunucunun sorusu da inanılmazdı. Zahide Yetiş "Kocanızla cinsel ilişki sırasında onları düşünün kimleri düşünelim?" dedi.

Magazin 08-04-24 15:28

İlahiyatçı Mustafa Karataş Adamın biri hanımıyla yatarken... diyerek anlattı! Zahide Yetiş kendini tutamadı

Sunucu Zahide Yetiş ve Mustafa Karataş sahur programında bir araya geldi. Zahide Yetiş'in 'cinsel münasebet' sorusuna Mustafa Karataş öyle bir örnek verdi ki ünlü sunucu da kendini tutamadı. İşte yayındaki ilginç sohbet...

Magazin 07-04-24 15:40

Bursa'da başıboş köpek dehşeti: Oğlu için kendini feda etti! 1,5 ay pipetle beslenecek... Korku dolu anlar kamerada

Bursa’da Mesut Karagözoğlu, iftar vakti 10 yaşındaki oğluyla birlikte pide almaya gitti. Karagözoğlu, çok sayıda başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğradı. 10 yaşındaki çocuk son anda kaçıp kurtulurken, onu gören bir arkadaşı ise otomobille sürekli klakson çalarak 46 yaşındaki adamı ölümden kurtardı. Dehşet anları ise kameraya yansıdı! Çenesi kırılan, kulağına 30 dikiş atılan, elleri parçalanan 2 çocuk babası Karagözoğlu plastik cerrahide ameliyata alınacak, 1,5 ay pipet ile beslenecek.

Haber 07-04-24 13:47

Gidiyorlar... Bayram trafiği! 9 günlük tatil için yollara düştüler, yoğunluk artıyor: İstanbul, Kocaeli, Bolu, Düzce...

9 gün sürecek bayram tatili dün mesai çıkışıyla birlikte başladı. İstanbul dışında tatillerini geçirecek vatandaşlar yollara çıktı. İstanbul'da sabah saatlerinde TEM Otoyolu Ankara istikametinde trafik yoğunluğu gözlemlendi. Öte yandan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yola çıkan vatandaşları uyardı ve hava durumu hakkında bilgilendirme yaptı.

Haber 06-04-24 07:28

Kocaeli’nin 3 aylık raporu açıklandı: 14 suç örgütü çökertildi

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, son 3 ayda 7 mafya, 5 kaçakçılık ve 2 mali olmak üzere 14 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı.

Yurthaber 03-04-24 13:55

İlahiyatçı Mustafa Karataş'ın doktorlar hakkındaki ifadesine tepki yağdı! Onlar para için...

Ramazan ayı boyunca Kanal 7 ekranlarında iftar ve sahur programıyla izleyicisinin karşısına çıkan Prof. Dr. Mustafa Karataş canlı yayındaki sözleriyle sosyal medyayı salladı. 5 aylık hamile bir izleyicisinin sorusunu yanıtlayan Karataş'ın 'doktorlar' hakkındaki ifadelerine tepki yağdı.

Magazin 03-04-24 10:19

Miting alanı değil, sahur halayı: Yüzlerce kişi geleneksel sahur halayında buluştu

Elazığ’da Ramazan ayının 23’üncü gününde Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen yüzlerce kişi aynı anda halay çekip, çiftetelli oynadı.

Yurthaber 03-04-24 07:47

Kocaeli Valiliğinden polis merkezinde darp haberlerine ilişkin açıklama

Kocaeli Valiliği, bazı basın yayın organlarında "ihbarda bulunduğu kişi polis çıkınca karakolda darbedildi" başlığıyla çıkan haberlerle ilgili kamuoyunu doğru bilgilendirme ihtiyacının duyulduğunu bildirdi.

Yurthaber 02-04-24 15:43

Kulaklarınıza bayram yaşatması garanti olan Samsung'un en iyi kulaklıkları

Kulaklıklar gün içinde eğlenceli zaman geçirmeyi sağlayan, vazgeçilmez yardımcı aksesuarlardandır. Teknolojinin de etkisiyle gelişmiş özelliklere sahip pek çok kulaklık modeli bulunur. Her zevke hitap eden ve farklı kullanım alışkanlıklarına uyum sağlayan Samsung'un en çok tercih edilen kulaklık modellerini sizin için derledik. Size kaliteli bir dinleme deneyimi yaşatacak ve kulağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz kulaklıklarla tanışma vakti!

Haber 01-04-24 18:13

CANLI KOCAELİ SEÇİM SONUÇLARI! Kocaeli yerel seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Kocaeli yerel seçim sonuçları ve oy oranları belli oldu. Türkiye 2024 yerel seçimleri için bugün sandık başına giderek oylarını kullandı. Pazar günü yapılacak seçim öncesi Kocaeli seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. 31 Mart yerel seçimlerinin sona ermesiyle beraber tüm il ve ilçe adaylarının oy oranları da oy sayımının başlaması ile birlikte belli olacak. İşte 2024 Kocaeli seçim sonuçları ve oy oranları ekranı...

Finans 31-03-24 20:48

Uzman isim uyardı: İftarda sakın tüketmeyin! Diş kaybına neden oluyor

Ramazan ayında gerçekleştirilen iftar ve sahur sofralarındaki yiyecek ve içeceklerin seçimi sağlık açısından oldukça önemli. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Batu Can Yaman, özellikle günün ilk öğünü olan iftarda asitli içecek tüketiminin diş kaybına neden olabileceğini söyledi.

Haber 30-03-24 07:26

CANLI | Sinop seçim sonuçları: Sinop'ta seçim sonuçlarında kim önde, AK Partili Yakup Üçüncüoğlu mu CHP'li Metin Gürbüz mü?

Yerel seçim sürecinde sona gelindi, artık sandığa gidip oy kullanma vakti! 81 ilde olduğu gibi Sinop'ta da seçim sandıkları kuruldu. Sinop Büyükşehir Belediyesi yarışında iki aday öne çıkıyor. Peki AK Partili Yakup Üçüncüoğlu mu önde CHP'li Metin Gürbüz mü?

Haber 29-03-24 16:31

Canlı Kocaeli seçim sonuçları! Kocaeli seçim sonuçlarında AK Parti adayı Tahir Büyükakın mı, CHP adayı Atasoy Bilgin mi, İYİ Parti adayı Gençay Yıldıztekin mi kazanacak?

Kocaeli seçim sonuçları yoğun bir şekilde araştırılıyor. 31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmen sandık başına gidecek. Oy kullanmak isteyen vatandaşlar önceden belirlenen okul ve ilgili numaralı sandığa giderek oylarını kullanabilecekler. Sonucu merakla beklenenler arasında Kocaeli seçim sonuçları da yer alıyor. Peki, Kocaeli seçim sonuçlarında AK Parti adayı Tahir Büyükakın mı, CHP adayı Atasoy Bilgin mi, İYİ Parti adayı Gençay Yıldıztekin mi kazanacak? İşte detaylar...

Haber 29-03-24 16:01

Müsabakalardan madalyaları ile döndüler

Bilecikli sporcular madalyalarla döndü.Kocaeli’nde düzenlenen Kocaeli Uluslararası Judo Turnuvasında Süper Minikler kategorisinde müsabakaya çıkan Bilecikli sporcular madalyaların sahibi oldu.

Yurthaber 29-03-24 11:57

Sorulan büyü sorusu Nihat Hatipoğlu ve stüdyodakileri şaşırttı! Cinler ölülerini çıkaracak evden

Nihat Hatipoğlu yaptığı açıklamalar ve sorulara verdiği yanıtlarla adından söz ettiriyor. Hatipoğlu, sunduğu Sahur programında adını vermek istemeyen bir izleyici tarafından sorulan büyü sorusu gündem oldu. Soru Nihat Hatipoğlu ve stüdyodakileri şaşırttı.

Magazin 29-03-24 09:59

Ramazanda sindirimi kolaylaştıran karışıma yoğun ilgi! İftar ve sahur arasında içildiğinde susuzluğu engelliyor

Eskişehir’de aktarlık yapan esnaf, demir hindi şerbeti, kızamık şekeri, tarçın, karanfil, zencefil ve zerdeçal ile hazırlanan karışımın Ramazan Ayı’nda oruç tutan vatandaşların hem sindirimlerini kolaylaştırdığını hem de susuzluk hislerinin önüne geçtiğini söyledi.

Haber 29-03-24 08:49

Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı! 'Haydi size güzel haber vereyim'

Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı ve sunucu Seren Serengil bu defa 31 Mart seçimlerinde kime oy vereceğini açıkladı. Serengil "İstanbul un güzelliğini gölgeleyen her şeyden güzel şehrimizi arındırma vakti gelmedi mi?" diye konuştu.

Magazin 29-03-24 08:09

Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde iftar vakti gökyüzünde dikey şeklinde duran ve sarı bir ışık yayan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yurthaber 29-03-24 08:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Sandık hepimizin namusuna emanettir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Bursa mitinginden sonra Kocaeli mitinginde halka seslendi. 85 bin kişinin katıldığı mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli iradenin tecelli aracı olarak nitelediği sandıklar hakkında, "Gönül verdiğimiz partiler farklı olabilir ama Türkiye bizlerin ortak yurdu, ortak çatısı, ortak yuvasıdır. Sandıklar 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.

Haber 28-03-24 16:23

Ölü yunuslar kıyıya vuruyor, sebebi şok etti

Kocaeli’nin farklı bölgelerinde ölü olarak kıyaya vuran yunuslarla ilgili Kocaeli Veterinerler Hekimler Odası Başkanı Mehmet Bostancı, “Üzülerek yunuslara kurşun sıkıldığını görüyorum" dedi.

Yurthaber 28-03-24 14:31

Ramazanda yaşanabilecek o sağlık sorununa dikkat çekti! 'İftar ve sahur arasında şekersiz sakız çiğneyin'

Ramazanda su tüketiminin azalmasının diş sorunlarını artırabileceğini belirten Dt. Eylül Mercan Arslan "Tükürüğümüz ağız içerisinde yıkama yaparak antibakteriyel bir savunma sağlar. Ramazan ayında su tüketiminin azalmasına bağlı olarak tükürüğümüzün bu görevini yerine getirmesinde düşüş görünür. Bu durum diş çürükleri, diş eti problemleri ve ağız kokusu gibi istenmeyen sorunlar ortaya çıkarabilir. Ayrıca Ramazanda tatlı, kahve ve çay tüketimimizdeki artış da bu problemleri tetikleyebilir” dedi.

Haber 27-03-24 10:25

Afrikalı öğrenci iddialarından sonra Karabük şimdi de intiharla sarsıldı: Üniversite öğrencisi KYK yurdunda canına kıydı

Geçtiğimiz günlerde Afrikalı öğrencileriyle çok konuşulan Karabük Üniversitesi şimdi de intiharla gündeme geldi. 24 yaşındaki sanat tarihi öğrencisi Berkay Yıldırım'dan kahreden haber sahur saatlerinde geldi. Yurt binasından atlayarak yaşamına son veren Yıldırım'ın sosyal medya hesabında yaptığı son değişiklik ise intiharını önceden haber verdiğini ortaya koydu.

Haber 26-03-24 11:02

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Osmaniye'de sahur programına katıldı:

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Türkiye için Türkiye'nin demokrasisinin konsolide olması için Türkiye'deki ve dünyadaki mazlumların mücadelesini yürütebilmesi için Türkiye'nin güçlü bir siyasi iktidara ihtiyacı var. İnşallah 31 Mart'ta bunu gerçekleştirmiş olacağız." dedi.

Yurthaber 26-03-24 08:16