Seramik Hamuru Haberleri

İnternetten izlediği videolardan etkilenip yapmaya karar verdi! Şimdi siparişleri yetiştirmeye çalışıyor: En büyük hayali ise...

Van'ın Edremit ilçesinde 2 çocuk annesi 29 yaşındaki Ülkü Akgün, internetten izlediği videolardan etkilenerek seramik ürünler yapmaya karar verdi. Akgün, evinin bir odasını atölyeye dönüştürdü. Çamura şekil vererek seramik kupa, fincan ve süs eşyaları yapmaya başlayan Ülkü Akgün, ürünlerini sipariş üzerine Türkiye'nin dört bir yanına gönderiyor. Akgün, en büyük hayalinin bir seramik karo fabrikası kurmak olduğunu söyledi.

Kadin 2024-05-05 14:15:09

Keskin seramik üzerine düştü, Nefise yaralandı! Survivor'da korku dolu anlar

Her gün Tv8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne Nefise'nin yaralanması damga vurdu. Oyun sonunda doktor alana geldi ve Nefise'nin sırtındaki kesiklere müdahale etti.

Magazin 2024-04-26 09:43:31

İçinizdeki sanatçıyı açığa çıkarın! Evde seramik yapmanızı sağlayacak en iyi seramik hamurları

Evde seramik yapımı, boş zamanlarınızı keyifli ve üretken bir şekilde geçirmenin yollarından biri. Tek başınıza veya sevdiklerinizle birlikte yapabileceğiniz seramikle, hem stres atabilir hem de el becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Çünkü evde seramik yapmak için özel bir atölyeye veya pahalı ekipmanlara ihtiyacınız yok! Basit araçlar ve doğru malzemelerle evinizde rahatlıkla seramik yapabilirsiniz. Biz de sizler için çeşitli seramik hamurlarından oluşan bir liste hazırladık.

Haber 2024-04-24 18:26:59

Çanakkale Savaşı'nda mezun veremeyen lisenin öğrencilerinden Vefa sergisi

Anadolu'nun ilk devlet lisesi olan ve Çanakkale ile Kurtuluş savaşlarına katılan öğrencilerinden çoğunun şehit düşmesiyle bilinen Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi'nde "Çanakkale'nin onbeşlilerine Cumhuriyetimizin 100. yılının onbeşlilerinden vefa" seramik sergisi açıldı.

Yurthaber 2024-03-18 14:59:25

Diğer Haber Etiketleri

eo Seramik Van sosyal medya Nefise Karatay survivor all star seramik hamuru seramik hamuru nasıl kurutulur seramik saksı doğal kil seramik hamuru nasıl kullanılır çanakkale savaşı Kastamonu sergi dorse Mersin Tarsus Tır yangın hobi Seramik Sanatları satış pizza hamuru püf noktası tarif tarifi profiterol Milföy farklı meyveler hamur tatlısı hamuru tarifi waffle bastı çay yanına çırpma leziz milföy hamurlu tarifler milföy hamurundan tarifler milföy hamuruyla yapılan tarifler kruvasan kruvasan tarifi pratik pizza hamuru pizza pizza sosu pizza sosu tarifi güzel sanatlar fakültesi koü kahve sohbetleri kurabiye tarifi Kalp‎ Sivas pizza hamur tarifi pizza tarifi karışık pizza tarifi lazanya lazanya makarna çeşitleri lazanya makarna tarifi lazanya nedir lazanya tarifi makarna lazanya profiterol hamuru tarifi pataşu hamuru Masterchef Gordion Antik Kenti Hacettepe Üniversitesi Polatlı UNESCO en iyi lahmacun lahmacu lahmacun tarifi Lahmacun lahmacun tarifi içi lahmacun hamuru tarifi evde lahmacun içi hazırlamak karakteri Oyuncu ünlü oyuncu Miray Akay kuruluş osman püf noktaları lahmacun tarifi malzemeleri evde lahmacun harcı Bilecik Bozüyük fabrika borsa ekler tarifi ekler kurabiye tarifleri damla çikolatalı kurabiye kolay tarifler göster 5 çayına kolay tarifler emsan emsan çaydanlık emsan çelik tencere seti emsan düdüklü tencere emsan hamur yoğurma makinesi emsan granit tencere seti emsan tencere seti emsan tencere emsan kahvaltı takımı faydaları nelerdir tarhana tarhana çorbası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çankırı engelli rehabilitasyon merkezi antalya Nevşehir alara Sebze oyun hamuru play doh oyun hamuru faydaları florit mikser mikser fiyatları mikser seti neolitik çağ ilk çağ hamur işi kruvasan tarifi Gelinim Mutfakta nasıl yapılır Kütahya simit tarifi simit tarifi - evde evde simit tarifi ara sıcak zuhal topal la yemekteyiz trafik kazası Kocaeli düzleştirici düzleştirici tarak en iyi saç düzleştirici saç düzleştirici taraklı düzleştirici saç düzleştirici tarak Ceyda Düvenci günseli kato ısıtıcı elektrikli ısıtıcı ufo ısıtıcı konvektör ısıtıcı fanlı ısıtıcı koçtaş çalışma saatleri Avustralya Karaman Beyşehir Gölü

Mersin'de mermer ve seramik yüklü tırın dorsesi yandı

Mersin'in Tarsus ilçesinde, mermer ve seramik yüklü tırın dorsesinde çıkan yangın söndürüldü.

Yurthaber 22-02-24 07:51

Hobi olarak başladı... Yurt dışına satıyor! Evini atölyeye çevirmek zorunda kaldı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde evini seramik atölyesine çeviren Aslı Nalbantoğlu’nun seramik çamurundan tasarladığı objeleri görenler hayran kalıyor. E-ticaret ile yaptığı ürünleri yurt içine ve yurt dışına sattığını belirten Nalbantoğlu, bu yolla gelir elde ederken seramik yaparken kullandığı çamurun rahatlatıcı etkisine de vurgu yapıyor.

Kadin 15-02-24 10:10

Pizza hamuru tarifi: Evde pizza hamuru nasıl yapılır?

Aslında İtalya kökenli olan ama artık neredeyse tüm dünya mutfaklarında yer alan pizzayı herkes ayrı malzemelerle, kendi damak tadına göre yapar hâle gelmiştir. Geleneksel hâlinde taş fırınlarda pişirilen pizzanın hamuru aslında son derece kolay bir şekilde yapılır. Az bir sürede yapılabilen ve püf noktası mayalanmasında saklı olan pizza hamuru tarifimizi yapmak için ise aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

Yemek 14-02-24 21:52

Milföyden profiterol yapımı: Milföy hamurundan profiterol nasıl yapılır?

Özel krema dolgusu, üzerinde eritilmiş çikolatası ve top şeklindeki hamuru ile profiterol hem hafif hem de son derece lezzetli bir tatlıdır. Kökeni tam olarak bilinmese de Fransız mutfağından bir tatlı olduğu kabul edilmiştir. Birkaç aşaması olan bu tatlı, milföy hamuru kullanılarak çok daha kısa bir süre içinde ve aynı lezzete yakın olarak yapılabilir. Milföyden profiterol yapımı için aşağıdaki tarifi deneyebilirsiniz.

Yemek 10-02-24 15:43

Waffle hamuru tarifi: Waffle hamuru nasıl yapılır?

Bir hamur tatlısı olan waffle, Belçika asıllı bir lezzettir. Farklı meyvelerle, dondurmalarla ve tatlı soslarla servis edilen bu lezzet, Türk mutfaklarında ve sofralarında da yerini almıştır ve birçok kafenin ve lokantanın menülerinde de görülmektedir. Ancak hem waffle hem de waffle hamuru evde de kolaylıkla yapılabilir.

Yemek 09-02-24 17:09

Milföy hamuru kullanarak yapabileceğin 5 tatlı

Tatlı yapmak bazılarına zahmetli gelse de çok lezzetli bazı tarifleri pratik yöntemlerle yapmak da mümkün. Özellikle kruvasan, izmir bombası, elmalı turta ya da pasta, uzun uğraşlar ve ekstra meziyet gerektiren tarifler gibi görünse de aslında hepsi milföy hamuru kullanarak yapılabilir. Böylece çat kapı gelen misafirleriniz için çay yanına tadına doyulmaz tatlılar hazırlayabilirsiniz.

Yemek 07-02-24 14:41

En kolay pizza hamuru tarifi! Evde pratik pizza hamuru ve sosu nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Hafif kabarmış bir hamuru ve bol bol malzemesiyle evde yapılan pizzalar yedikçe yediren türden. Eğer siz de "Evde pizza nasıl yapılır?" sorusunun yanıtını merak ediyorsanız bu pratik pizza hamuru ve pizza sosunu tarifleriniz arasına mutlaka kaydetmelisiniz. Pizza yapmanın en önemli noktalarından biri de elbette hamuru oluyor. Tüm detayları ve incelikleriyle pizza hamuru ve pizza sosu tarifini sizler için derledik.

Yemek 17-01-24 17:50

İzmit Körfezi'nin dip çamuru akademisyenlerin çalışmasıyla seramik objelere dönüşüyor

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü akademisyen ve öğrencileri, İzmit Körfezi'nden çıkarılan dip çamuruyla seramik objeler üretmeye başladı.

Yurthaber 03-01-24 11:48

Kalpli kurabiye tarifi: Kalpli kurabiye nasıl yapılır?

Özellikle sevgililer gününde çok sık yapılan ve tüketilen kalp şeklindeki kurabiyeler, herhangi bir günde de yapılarak sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz, çayın ya da kahvenin yanında sunabileceğiniz lezzetler arasında yer alır. Evde birkaç dakika içinde yapabileceğiniz kalpli kurabiyeleri şeker hamuru ya da pudra şekeri ile süsleyerek de servis edebilirsiniz.

Yemek 22-12-23 18:14

Türkiye’de üniversitelerde bir ilk

Üniversiteler arasında sadece Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesinde bulunan 3 boyutlu seramik yazıcı ile bilimsel çalışmalarda ihtiyaç duyulan karmaşık şekilli seramik parçalar kolaylıkla üretilebilecek.

Yurthaber 09-11-23 10:52

MasterChef karışık PİZZA tarifi! Evde kolay pizza hamuru ve sosu nasıl yapılır?

Pizza tarifi, ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef All Star'da yapılmasının ardından gündeme geldi. Heyecan dolu mücadelelerin devam ettiği programda şefler yarışmacılardan İtalyan lezzeti pizza yapmalarını istedi. Çeşit çeşit pizza tariflerinin yapıldığı gecede ekranı başındaki izleyiciler kolay pizza tarifini sorgulamaya başladı. Peki, pizza hamuru ve sosu nasıl yapılır? İşte nefis karışık pizza tarifi...

Yemek 30-10-23 18:50

MASTERCHEF LAZANYA TARİFİ nasıl yapılır, malzemeleri ne? Lazanya hamuru, sosu ve iç harcı tarifi

Lazanya hamuru, beşamel sosu ve iç harcının tarifi merak ediliyor. MasterChef All Star'da yapılmasının gündeme gelen lazanya tarifini denemek isteyenler orijinal tarifi araştırmaya koyuldu. Lazanya, İtalyan mutfağından gelen oldukça popüler bir yemektir. Lazanya, katmanlı bir makarna yemeği olarak bilinir ve genellikle farklı malzemelerin bir arada kullanılmasıyla yapılır. Peki, lazanya tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 25-10-23 18:46

MasterChef profiterol tarifi! Profiterol hamuru nasıl yapılır? Pate a Choux (PATAŞU) tarifi ve malzemeleri

Profiterol tarifi tatlının MasterChef'te yapılmasıyla merak edildi. Çikolata tutkunlarını mutlu edecek nefis bir tatlı olan profiterolü bu tarifle yapmak çok kolay. Pataşu ya da şu hamuru olarak da bilinen, hamurları fırında puf gibi kabartıp içlerini kremayla doldurmanız yeterli oluyor. Biz de bu tadına doyulmaz profiterol tarifini sizler için hazırladık. Peki, Profiterol hamuru nasıl yapılır? "Pate a Choux" (PATAŞU) tarifi ve malzemeleri

Yemek 09-10-23 19:44

Farklı ülkelerden gelen seramik sanatçıları Gordion Antik Kenti'ni gezdi

Ankara'da düzenlenen 13. Uluslararası Macsabal İpek Yolu Sempozyumu'na katılan öğretim üyesi ve sanatçılar, Polatlı ilçesindeki "Gordion Antik Kenti" ile "Midas Tümülüsü" ve "Duatepe Anıtı"nı gezdi.

Yurthaber 05-10-23 07:51

MasterChef lahmacun tarifi! Evde kolay lahmacun hamuru ve harcı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Lahmacun tarifi, 25 Eylül Pazartesi günü MasterChef izleyicilerinin gündeminde yer aldı. MasterChef All Star'da birbirinden lezzetli yemekler yapılıyor. Yapılması istenen tariflerden biri de lahmacun oldu. Peki, lahmacun nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte nefis lahmacun tarifi...

Yemek 25-09-23 18:50

Kuruluş Osman'ın yıldızı Miray Akay'ın sevgilisi aşka geldi! İlham kaynağım!

Kuruluş Osman'da canlandırdığı Alçiçek Hatun karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran ünlü oyuncu Miray Akay aradığı aşkı buldu. Sevgilisi Ahmet Aydın Demiral ile seramik yapan ünlü oyuncu güzelliğiyle görenleri büyüledi. Demiral sevgilisinin fotoğrafını "İlham kaynağım karşımda" notunu düşerek paylaştı.

Magazin 20-09-23 11:27

Ev yapımı kolay lahmacun tarifi! Pratik lahmacun hamuru ve harcı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Lahmacun, Türk mutfağının en sevilen tarifleri arasında yer alıyor. Genellikle Gaziantep ve Şanlıurfa gibi yörelerde sıklıkla yapılan lahmacunu yediden yetmişe herkes seviyor. Dışarıda yedikleriniz kadar lezzetli bir lahmacun tarifini denemek isteyenler için ev yapımı pratik lahmacun tarifine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yemek 17-08-23 11:49

Bilecik'te 65 işçi, zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu

Bozüyük ilçesinde seramik fabrikasında çalışan 65 işçi, mide bulantısı ve ishal şikayetiyle hastaneye başvurdu.

Yurthaber 25-07-23 07:53

SPK 4 halka arzı onayladı! İşte ATAKP, KALES, ASCE, FZGLY halka arzlarının detayları...

Borsa İstanbul'a katılan şirket sayısı her geçen gün artıyor. Geçen hafta Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) yayımlamdığı bültende Atakey Patates Gıda (ATAKP), Kale Seramik (KALES) ve Fuzul GYO'nun (FZGLY) halka arzına onay vermişti. Dün yayımlanan bültende ise Asce GYO (Asce Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) halka arz edilecek. ATAKP, KALES, FZGLY'nin ise talep toplama tarihleri bugün sona eriyor. İşte ATAKP, KALES, ASCE, FZGLY halka arzlarıyla ilgili detaylar...

Finans 21-07-23 11:22

Evde kolayca ekler nasıl yapılır? Tadına doyulmaz MasterChef ekler hamuru tarifi!

TV8'de yayınlanan Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve konuk olarak bulunan Ömür Akkor'un jüriliği yaptığı MasterChef All Star'da Fransız mutfağından ekler yapıldı. Sevilerek tüketilen bu tatlının tarifi kullanıcılar tarafından merak edildi. Yapımı oldukça kolay olan ekler hamuru tarifi araştırılıyor. Peki, Evde kolayca ekler nasıl yapılır?

Yemek 24-06-23 22:03

Yapımı çok basit: Damla çikolatalı kurabiye tarifi! Pratik damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır? İşte malzemeleri...

Pratik kurabiye tarifleri denince akla ilk gelenlerden biri de hiç şüphesiz damla çikolatalı kurabiye oluyor. Çat kapı misafire en hızlı şekilde hazırlayabileceğiniz damla çikolatalı kurabiye, büyük küçük herkesin sevdiği bir lezzet. Ağızda dağılan hamuru ve lezzetine lezzet katan damla çikolatalarıyla deneyenlerden tam puan alan bu kurabiye tarifinin yapımı da oldukça basit. Peki, Pratik damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır? İşte malzemeleri...

Yemek 15-05-23 23:46

Mutfağınıza ve sofralarınıza bahar dokunuşu! Emsan'da Anneler Günü'ne özel indirimler

Anneler Günü için hediye fikri arayanlar buraya! Emsan, sağlıklı yaşam için özel olarak tasarlanmış seramik tencereleri, lezzetli bir demleme çay için çaydanlık setleri ve daha bir ürününde Anneler Günü'ne özel indirimlerle karşımızda! Emsan ürünlerindeki bu özel Anneler Günü indirimlerinden yararlanmak için acele edin.

Haber 12-05-23 13:56

Tarhana çorbasının faydaları nelerdir, hangi vitaminler var? Tarhana çorbası hangi hastalıklara iyi gelir, öksürüğe iyi gelir mi?

Tarhana çorbası, Türk mutfağının geleneksel bir çorbasıdır ve özellikle kış aylarında sıcak bir yemeğin en sevilen alternatiflerinden biridir. Tarhana çorbası, tarhana adı verilen bir hamurun su ile karıştırılması ile hazırlanır. Tarhana hamuru, yaz aylarında hazırlanır ve kurutulur, daha sonra kış aylarında çorba yapmak için kullanılır. Peki, tarhana nelere iyi gelir, öksürüğe iyi gelir mi?

Haber 08-05-23 12:00

Çankırı'da rehabilitasyon merkezindeki engelliler hem üretiyor hem rehabilite oluyor

Çankırı Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde oluşturulan kafeterya ile kağıt bardak ve seramik üretim atölyelerinde 30 engelli birey görev alıyor - Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım: - "Çocuklarımızın istihdam edilebilecekleri şekilde kafeterya hizmeti vermeyi planladık"

Yurthaber 08-05-23 11:53

Otluk alan yangını seramiklere zarar verdi

Antalya’da çıkan otluk alan yangınında seramik satışı yapılan işyeri zarar gördü.

Yurthaber 22-04-23 14:14

Depremzede kadınlar Nevşehir'de seramik boyama kursuyla meslek ediniyor

Depremlerde evleri yıkıldığı veya ağır hasar aldığı için geldikleri Nevşehir'de yurtlara yerleşen depremzede kadınlar, seramik boyama kursuyla hem rehabilite oluyor hem de meslek öğreniyor.

Yurthaber 22-04-23 11:23

Ben evde yaparım, dışarıdan almam diyenler buraya! Evde çocuğunuz için oyun hamuru nasıl yapabilirsiniz?

Çocukların severek oynadığı oyun hamurları, keyifli vakit geçirmenin yanında birçok faydayı da beraberinde getiriyor. Ancak bazı ebeveynler, zararlı kimyasalları içerdiği için hazır hamurları almak istemiyor. Siz de bu şekilde düşünüyorsanız çok kurtarıcı bir öneri ile geldik! Tamamen doğal ürünleri kullanarak evinizde oyun hamuru yapabilirsiniz. İşte, detaylar...

Kadin 20-04-23 17:58

Florit taşı faydaları nelerdir, gerçek florit taşı nasıl anlaşılır? Florit taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Florit taşı, renkli bir mineral türüdür ve genellikle kristal yapıda bulunur. Çeşitli renklerde bulunabilen florit taşı, dünyanın birçok yerinde bulunur ve birçok farklı kullanım alanına sahiptir. Florit taşı, tarihsel olarak cam, seramik ve emaye üretiminde kullanılmıştır. Ayrıca çeşitli endüstriyel uygulamalarda da kullanılmaktadır. Bunun yanı sıra, taşın birçok faydalı özelliği bulunmaktadır. Peki, florit taşı ne işe yarar?

Haber 10-04-23 10:53

Labradorit taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir? Labradorit taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Feldispat mineral grubuna ait olan labradorit taşı gri, mor, mavi, sarı, yeşil ve kaherengi gibi birçok renk skalasına sahip bir taştır. Labradorit taşı adını, Kanada’nın eyaleti Labradorit'te bulunması üzerine almıştır. Eski dönemlerde “ateş taşı” olarak da adlandırılmış olup pek çok alanda kullanılmıştır ve halen de kullanılmaya devam edilmektedir. Kullanım alanı olarak oldukça geniş olan labradorit taşı cam, kristal, süs eşyası, seramik ve şifalı taş gibi birçok alanda kullanılmaktadır.

Haber 10-04-23 10:51

Stand mikser isteyenler için Kitchenaid marka en iyi stand mikserleri

Kekleriniz kabarmıyor, hamuru bir türlü istediğiniz kıvama getiremiyor musunuz? Artık siz başka işlerle uğraşırken sizin için bu görevi mükemmel bir şekilde yerine getirecek mutfak stand mikserler mevcut. Kitchenaid stand mikser modelleri hamur hazırlama konusundaki üstün performansı kadar uzun yıllar kullanıma uygun yapısıyla da ilgi görüyor. Haydi gelin mutfağın yeni gözdesi bu ürünlere yakından bir göz atalım.

Haber 30-03-23 10:30

Cilalı taş devri özellikleri nelerdir? Cilalı taş devri hakkında bilgiler nedir, Yontma Taş Devri’nden ayıran özellikler nelerdir?

Tarih öncesindeki çağlardan biri olan Cilalı Taş Devri, Neolitik Çağ olarak da bilinir. Ayrıca Yeni Taş Devri olarak da tanınır ve isminden anlaşılacağı gibi bu dönemde çok fazla taş alet yapılmıştır. Sert ve düzgün taşlar ile alet yapan insanlar, bilgi ve teknik konusunda önceki dönemlere göre fark atmışlardır. Toprak ve kil kullanılarak yapılan kaplar ateşte pişirilerek seramik sanatı oluşturulmuştur. Peki, Cilalı Taş Devri özellikleri nelerdir?

Egitim 10-03-23 17:04

Airfryer milföyden çikolatalı kruvasan tarifi: Airfryer'da milföyden çikolatalı kruvasan nasıl yapılır?

Dünya mutfağına Fransa’dan yayılan kruvasanlar günümüzde Türk mutfaklarında da tercih edilen bir kahvaltılık olarak tercih edilen bir lezzet. Milföy hamuru ile çok daha pratik bir şekilde hazırlanabilen kruvasanları çikolata ile birlikte Airfryer’de birkaç dakika içinde kolayca pişirebilir, çayın yanında ya da kahve ile sunabilirsiniz.

Yemek 28-01-23 02:00

Gelinim Mutfakta Sivas usulü kelle tarifi! İçi sürpriz dolu Sivas usulü kelle nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finalinde Sivas usulü kelle tarifi yapılıyor. Hamuru çıtır olan içi sürpriz malzemelerle dolu olan Sivas usulü kelle tarifi sevilerek tüketiliyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri Sivas usulü kelle tarifi nasıl yapılır merak ediyor.

Yemek 20-01-23 13:21

Kütahya’da “Dünya Mirası Aizanoi” etkinliği

Özel çocukların “Dünya Mirası Aizanoi" isimli seramik tasarım etkinliği, Vali Ali Çelik ve eşi Neziha Çelik’in katılımıyla Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Engelsiz Yaşam Merkezi’nde yapıldı.

Yurthaber 18-01-23 10:32

Vejetaryenler bayılacak! Tadına doyulmaz MasterChef Pithivier nasıl yapılır, malzemeleri neler?

MasterChef'in bu akşamki bölümünde bir Fransız klasiği Pithivier yemeği yapılıyor. Vejetaryen mutfaktan efsane bir lezzet olan Pithivier izleyicilerin oldukça dikkatini çekmiş durumda. Milföy hamuru ile yapılan bu mükemmel lezzet şimdiden mantar severlerin radarına girdi bile. Peki MasterChef Pithivier nedir, nasıl yapılır, hangi malzemeler kullanılır? İşte MasterChef Pithivier tarifi...

Yemek 23-12-22 20:03

Airfryer milföyden çikolatalı kruvasan tarifi oldukça pratik ve kolay! Airfryer'da milföyden çikolatalı kruvasan nasıl yapılır?

Türkiye’deki zengin kahvaltı sofralarına farklı ülkelerin mutfaklarından gelip yerleşmiş birçok lezzet vardır. Bunlardan biri de Fransız mutfağından gelen çikolatalı kruvasandır. Bu lezzet evde milföy hamuru ile Airfryer’da hızlıca hazırlanabilir. Airfryer'da milföyden yapacağınız kruvasan eminiz ki gerçeğini aratmayacaktır! Hem pratik ve kolay hem de oldukça lezzetli olan milföyden çikolatalı kruvasan tarifini mutlaka denemelisiniz.

Yemek 19-12-22 17:43

Airfryer milföy simit tarifi gerçeğini aratmayacak: Airfryer'da milföy simit nasıl yapılır?

Kahvaltı sofralarında tercih edilen lezzetlerden biri de simit ya da bir diğer adıyla gevrektir. Genelde pastanelerden alınan simiti evde kısa bir sürede milföy hamuruyla yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Milföy hamuru ile evde kolayca çıtır çıtır simit yapabilirsiniz. Ayrıca airfryer yardımıyla da oldukça kısa sürede pişirebilirsiniz. Milföyden yapılan simit Airfryer’da hem daha az yağlı hem de daha hızlı bir şekilde pişirilebilir ayrıca gerçeği kadar lezzetli ve gevrektir.

Yemek 19-12-22 17:42

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İtalyan salatalı volovan tarifi! Görünüşüyle hayran bırakan İtalyan salatalı volovan nasıl yapılır?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında haftanın finalinde Cuma günü nefis İtalyan salatalı volovan hazırlanıyor. Milföy hamuru kullanılarak yapılan İtalyan salatalı volovan hem görünüşü hem de lezzetiyle iştah kabartıyor. İzleyiciler 'İtalyan salatalı volovan nasıl yapılır? ' araştırmaları yapıyor. İşte leziz İtalyan salatalı volovan tarifi...

Yemek 02-12-22 16:54

Kocaeli'de trafikte tartışan sürücüler kazaya yol açtı! Hurdaya dönen araçta sıkıştılar: 1'i ağır 5 yaralı

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde trafikte seyir halinde olan iki sürücü arasında tartışma çıktı. Yaşanan olayın ardından her iki araç birbirine çarptı. Kazanın etkisiyle savrulan otomobiller, o sırada yolcu indiren yolcu indiren şehirlerarası otobüse de çarptı. Araçlardan biri ise yolcu otobüsü ile yol kenarındaki seramik yüklü paletlerin arasında sıkıştı. Feci kazada iki otomobilde bulunan 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Haber 27-11-22 23:28

Saçlarınızı istediğiniz düz görünüme kavuşturacak en iyi saç düzleştirici taraklar

Saçlarınızı kuaföre gitmeden, evde tek başınıza profesyonel bir elden çıkmış gibi düzleştirmek ister misiniz? Cevabınız "Evet." ise doğru yerdesiniz. İyon teknolojisiyle üretilen saç düzleştirici taraklardan hızlı ısınan modellere, otomatik kapanan seçeneklerden seramik plaka tasarımıyla öne çıkan cihazlara kadar pek çok modeli bir araya getirdik. İstediğiniz saç düzleştirme fırçasını bulmak için yazımızı inceleyebilirsiniz.

Kadin 21-11-22 18:20

Ünlü ressam Günseli Kato'dan sosyal medyayı ayağa kaldıran sözler! Doğurmayan kadın eksiktir

Seramik sanatçısı ve ressam Günseli Kato, konuk olduğu canlı yayında dikkat çeken sözler söyledi. Kato, "Kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir" ifadelerini kullandı.

Magazin 19-11-22 11:36

Isınma probleminize anında çözüm olacak en etkili ve iyi seramik ısıtıcılar

Soğuk günlerin vazgeçilmezi ve en etkili yardımcısı olan seramik ısıtıcılar, çalıştırıldığı anda çevresini ısıttığı için çok sık tercih ediliyor. Aynı şekilde ısının verimli bir şekilde etrafa dağılmasını sağladıkları için evlerden ofislere, şantiye gibi dış mekânlara kadar birçok farklı ortamda kullanılabiliyor. Gelin, çalıştırıldığı anda ortamı sıcacık yapacak en iyi seramik ısıtıcı çeşitlerine beraber göz atalım!

Haber 11-11-22 18:23

Koçtaş çalışma saatleri nedir, pazar günü açık mı? Koçtaş kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Koçtaş Türkiye’nin birçok yerinde mağazası bulunan yapı market zincirlerinden biridir. Türkiye genelinde toplam kırk beş mağazası vardır. Bünyesinde ev tekstili ürünlerinden bahçe mobilyalarına, dekoratif ürünlerden çeşitli halılara, banyo ve seramik ürünlerinden çeşitli parke ürünlerine kadar çok sayıda farklı ürün barındırır. Ev tekstil ve yapı malzemesi hizmeti sunan Koçtaş hangi günler çalışıyor?

Haber 11-11-22 16:34

Yeni yürümeye başlayan çocuğunun oyun hamurundan jilet çıktı! “Tam zamanında yetişmeseydim ne olacaktı?”

Avustralya’nın Melbourne şehrinde yaşayan 32 yaşındaki Abdullah Tan isimli bir adam iki yaşındaki çocuğuna bir süpermarketten oyun hamuru satın aldığını söyledi. Çocuğunun hamurla oynadığı sırada kutuda yabancı bir cisim olduğunu fark eden adam, yeni açtıkları oyun hamurundan jilet çıktığını iddia etti. Yaşadığı dehşeti anlatan baba, “Tam zamanında yetişmeseydim ne olacaktı?” diyerek duruma isyan etti.

Trend 29-10-22 15:11

Sbide Antik Kenti'ndeki kazılar bölgenin tarihine ışık tutacak

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun: - "Elde edilen buluntular en hassas şekilde incelenmekte. Bulunan cam, toprak, seramik eşyalar, sikkeler, ev eşyaları, çalışmalar bittikten sonra sergilenecek"

Yurthaber 20-10-22 11:24