A Vitamin Haberleri

Cildinin ışıl ışıl parlamasını istiyorsan bu 3 şeyi yap!

Sağlıklı ve parlak bir cilt, birçok insanın hedefidir. Bazen bunu elde etmek bazen zor olabilir. Cildimizin parlaklığı, içsel ve dışsal faktörlere bağlıdır. Bunlar arasında beslenme, cilt bakımı rutini ve yaşam tarzı alışkanlıkları yer alır. Cildinizin sağlığı ve parlaklığı için yapabileceğiniz üç önemli adım haberimizde.

Kadin 30-03-2024 15:54

Bu belirtilere dikkat! Dış görünüşünüzden tahmin edebileceğiniz vitamin eksiklikleri

Vücudumuzun ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineraller, genel sağlığımızı korumak için kritik öneme sahiptir. Vitamin eksikliklerinizi görmek için kan tahlili yapmanız ve bir sağlık kurumuna başvurmanız gerekmektedir. Sağlık kuruluşuna başvurmadan önce bu belirtileri baz alarak vücudunuzdaki vitamin eksiklikleri hakkında ön görü yapabilirsiniz. İşte dış görünüşünüzden tahmin edebileceğiniz vitamin eksiklikleri...

Haber 29-01-2024 15:41

A vitamini cilde iyi gelir mi? A vitamini ciltte nasıl kullanılır?

A vitamini ve C vitamini gibi vitaminler cilt sağlığına olumlu etkiler sağlayabilen önemli besin maddeleridir. Cilt vücudumuzun en büyük organelidir ve dış etkenlere karşı sürekli bir savunma savaşı verirken genç ve sağlıklı bir cilt elde etmek ve korumak için doğru besin maddeleri gereklidir. A vitamini (retinol) ve C vitamini (askorbik asit) gibi vitaminler cilt bakımında özellikle dikkate alınması gereken bileşenlerdir. Her birinin farklı faydaları ve kullanım yöntemleri vardır.

Kadin 30-09-2023 17:44

Vitamin deposunun değeri yeteri kadar bilinmiyor! Kanser riskini azaltıyor, bağışıklığı güçlendiriyor

Yediğimiz meyve ve sebzeler sağlığımız için önemli etkiler yaratıyor. Ülkemizde sıklıkla tüketilmeyen bir gıda A ve C vitamini deposu olarak görülüyor. Bu gıdanın saymakla bitmeyen faydalarına rağmen değeri yeteri kadar bilinmiyor. Faydalarını öğrenenler markete koşuyor.

Haber 06-06-2023 16:29

A Vitamin

A Vitamin Hakkındaki Haberler Mynet'te. A Vitamin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cilde iyi gelen vitaminler nelerdir, cildi hangi vitamin gençleştirir? Cildi güzelleştirmek için hangi vitaminler kullanılır?

Sağlıklı bir cilt hem estetik açıdan güzel görünür hem de vücudun dış etkenlere karşı korumasında önemli rol oynar. Bundan dolayı cildin düzenli olarak bakılması oldukça önemlidir. Sağlıklı bir beslenme şekliyle elde edilen vitamin ve minerallerin, dışarıdan takviye edilmesi de mümkündür. Günümüzde pek çok kişi düzenli olarak cilt bakımı yaparak, cildine iyi gelen ürünler kullanıyor. Peki cilde iyi gelen vitaminler nelerdir?

Kadin 10-04-2023 11:56

Farkında olmadan kör kalabilirsiniz! Eksikliği büyük sıkıntı

Görme kaybı yaşlanmanın bir sonucu olsa da farkında olmadan bunu hızlandırabilirsiniz. Aslında, yaygın bir vitamin eksikliği körlüğün önde gelen nedenlerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Beslenme programınıza yeteri kadar A vitamini dahil etmediğinizde kör kalabilirsiniz. A vitamini eksikliğinin önüne geçmek için A vitamini açısından zengin besinleri tüketmeyi ihmal etmeyin.

Haber 13-08-2022 14:47