Ali Palabiyik Hakemligi Birakti Mi Haberleri

Ayşe Hatun Önal, Selin Demirtar'ın eşini 'Kocam' diyerek paylaşmıştı! Hakkındaki iddia şaşırttı! 'Üzüldüm' yorumları geldi

Model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla magazin gündemine bomba gibi düştü. Önal 'Kocam' notunu düşüp sevgilisi ile karesini paylaştı. Ancak ünlü isim bu paylaşımı kısa sürede sildi. Ayşe Hatun Önal 'evlendi mi?' derken gerçek bambaşka çıktı. Önal'ın paylaştığı kişinin Selin Demiratar'ın eşi Mehmet Ali Çebi olduğu öğrenildi. Önal'ın bu paylaşımının perde arkası ortaya çıktı.

Magazin 2024-04-17 15:22:07

Ali Koç ile Eda Erdem arasında güldüren diyalog! ''Perşembe geleyim mi?''

Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit'in karşılaşması sonrası sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç ile takım kaptanı Eda Erdem arasında güldüren bir diyalog yaşandı.

Spor 2024-04-16 08:55:31

Tuzla Belediyesi'nin silinen görüntülerine Portakal'dan dikkat çeken çıkış: Ne olabilir ki içinde, müstehcen bir şeyler mi var?

Yerel seçimler bitti ancak devir teslim yapılan belediyelerdeki tartışmalar hala devam ediyor. Son olarak Tuzla'nın yeni Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, belediyedeki görüntülerin silindiğini açıklamıştı. AK Parti'den CHP'ye geçen belediye için Fatih Portakal'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Eski başkan Sadi Yazıcı'ya seslenen Portakal, "Kamera görüntüleri neden silinsin. Müstehcen bir şeyler mi var içinde?" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-04-11 08:39:55

Gecenin en merak edilen olayı belki de oydu! Ali Yiğit Buruk'a tribünden madde mi atıldı... Kendisi açıkladı!

Galatasaray'ın Süper Kupa'da Fenerbahçe'nin çekilmesi sonrası yaptığı kutlamada teknik direktör Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'un ekrana gelen görüntüsü gündem olurken, o görüntünün sebebi ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 2024-04-08 19:11:06

Son dakika: Başkanlığa devam edecek mi? Ali Koç Süper Kupa maçı öncesi duyurdu!

Son dakika... Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçı öncesi yaptığı açıklamayla Fenerbahçe'deki başkanlık görevine devam edip etmeyeceğine dair gelen bir soruya yanıt verdi.

Spor 07-04-24 20:34

CANLI | TUNCELİ seçim sonuçları: Komünist başkan Maçoğlu'ndan sonra Tunceli'de kim kazandı? Gözler seçim sonuçlarında! AK Partili Erkan Eroğlu mu CHP'li Ali Mustafa Çelik mi kazandı?

Türkiye seçimini yaptı, sandıklar kapandı! 31 Mart yerel seçimlerinde sandıkların kapanmasıyla oy sayım işlemi başladı. Gözler seçim sonuçlarına çevrildi. Tunceli de seçim sonuçları merak edilen iller arasında. "Komünist başkan" olarak anılan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun Kadıköy'de aday olmasının ardından Tunceli'de seçimi kim kazandı? AK Parti'nin adayı Erkan Eroğlu mu CHP'nin adayı Ali Mustafa Çelik mi?

Finans 31-03-24 17:13

Canlı Beyoğlu seçim sonuçları! Beyoğlu'nda Haydar Ali Yıldız mı kazanacak yoksa İnan Güney mi?

Yerel seçimler geldi çattı. Türkiye nefesini tuttu İstanbul ve kentin en önemli ilçelerinden biri olan Beyoğlu seçimlerine kilitlendi. AK Parti mevcut başkanı değiştirmedi ve Haydar Ali Yıldız'ı yeniden aday gösterdi. CHP ise birçok başvuru içinden İnan Güney'i seçerek Haydar Ali Yıldız'a rakip olarak gösterdi. Beyoğlu seçimlerinde kim önde Haydar Ali Yıldız mı yoksa İnan Güney mi? Yanıtlar Mynet'te!

Haber 30-03-24 22:34

Adalar canlı seçim sonuçları! Adalar seçim sonuçlarında ipi Uğur Sina Şen mi Ali Ercan Akpolat mı göğüsleyecek??

Türkiye bir kez daha sandık başına gidiyor! İstanbul'un en çok merak edilen ilçelerinden biri olan Adalar'da seçim sonuçları takip ediliyor. Adalar seçim sonuçlarında ipi AK Parti adayı Uğur Sina Şen mi yoksa CHP adayı Ali Ercan Akpolat mı göğüsleyecek? Adalar seçim sonuçları Mynet'te olacak!

Haber 30-03-24 22:20

Canlı Bakırköy seçim sonuçları! Bakırköy'de yerel seçimi AK Parti adayı Ali Talip Özdemir mi CHP'nin adayı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu mu kazanıyor?

Türkiye 2024 yerel seçiminde! Özellikle İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları merak ediliyor. Büyükşehir seçim sonuçlarının yanı sıra ilçe seçim sonuçları da merak konusu. Özellikle de İstanbul'da seçim sonuçları merak edilen ilçelerden biri Bakırköy! Bakırköy seçim sonuçları araştırılıyor. Bakırköy'de AK Parti'nin adayı Ali Talip Özdemir mi yoksa CHP’nin adayı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu mu kazanacak? Bakırköy'deki vatandaşların gözü kulağı Bakırköy seçim sonuçlarında...

Haber 30-03-24 22:08

Canlı Kırklareli seçim sonuçları! Kırklareli seçim sonuçlarında CHP adayı Mehmet Kesimoğlu mu, MHP adayı Derya Bulut mu, İYİ Parti adayı Ali Dermenci mi kazanacak?

Kırklareli seçim sonuçları yakından takip ediliyor. 31 Mart 2024 Pazar günü Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmen sandık başına gidecek ve yerel seçimler için oylarını kullanacak. Kırklareli'nin mevcut belediye yönetimi CHP üstlenmekte. 31 Mart'ta Kırklareli yerel seçim sonuçları belli olacak. Peki, Kırklareli seçim sonuçlarında CHP adayı Mehmet Kesimoğlu mu, MHP adayı Derya Bulut mu, İYİ Parti adayı Ali Dermenci mi kazanacak? İşte detaylı bilgiler...

Haber 29-03-24 15:33

Canlı Tunceli seçim sonuçları! Tunceli'deki seçim sonuçlarında AK Parti'nin adayı Erkan Eroğlu mu CHP'nin adayı Ali Mustafa Çelik mi önde?

31 Mart 2024 seçimlerinde Tunceli'de oy kullanacak seçmenler seçimin galibini merak ediyor. TKP'li eski başkan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun İstanbul Kadıköy'den aday olmasının ardından Tunceli'deki seçim sonuçlarındad dengeler değişecek mi? AK Parti'nin adayı Erkan Eroğlu mu CHP'nin adayı Ali Mustafa Çelik mi önde?

Haber 29-03-24 15:21

Canlı Burdur seçim sonuçları! Burdur'daki seçim sonuçlarında Cumhur İttifakı adayı Mehmet Şimşek mi CHP adayı Ali Orkun Ercengiz mi kazanacak?

Gündemde yerel seçim var! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları ile birlikte bazı illerin de seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. Bu illerden arasında Burdur da bulunuyor. Burdur'daki vatandaşlar Burdur seçim sonuçlarını merak ediyor. Burdur'da seçimi Cumhur İttifakı AK Parti adayı Mehmet Şimşek mi yoksa mevcut belediye başkanı ve CHP Burdur Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz mi kazanacak?

Haber 29-03-24 12:47

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası merak konusu oldu! Fatih Portakal yerel seçimleri işaret etti: Ali Koç zekice davrandı, Erdoğan riske almaz!

Gazeteci Fatih Portakal, Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki skandal görüntüler ve sonrasında yaşananlarla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a tepki gösteren Portakal " Burada siyaset üstü bir olaydan futboldan bahsediyoruz. Siz ortalıkta görünmeyin" dedi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un zekice davrandığını söyleyen Portakal "Seçimlere günler kala TFF, Fenerbahçe'deki futbolculara ceza verebilir mi? Erdoğan bunu riske alır mı? Vermez veremez" diye konuştu.

Spor 20-03-24 09:50

Fenerbahçe'nin mağlubiyetinin sebebi Ali Koç'un tribüne gelmesi mi? Sosyal medya bu detayla yıkılıyor...

Sahasında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise’e 1-0 mağlup olan Fenerbahçe, rakibini elemeyi başarırken sahasındaki 12 maçlık serisi sona erdi. Bu yenilgiyi taraftarlar Ali Koç'un tribüne gelmesine bağladı. Fenerbahçe, Ali Koç'un bu sezon tribünde izlediği ilk maçı kaybetti. Koç, totem nedeniyle maçları stadyumda izlemiyordu.

Spor 15-03-24 08:37

Geri mi dönüyor? Aziz Yıldırım'dan 'adaylık' açıklaması... Ali Koç sonrası için tüm hesaplar değişti! Sadettin Saran ismi öne çıkınca 'kesin' deniliyor

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe başkanlığı için aday olacağı iddiası gündem yarattı. Ali Koç'un sezon sonunda görevi bırakacağını açıklamasının ardından kulisler hareketlenirken, yeni başkan için Sadettin Saran'ın ismi öne çıkmıştı. Daha önce Saran'ı kulüpten ihraç eden Yıldırım'ın bu durum karşısında harekete geçerek aday olacağı iddia edildi. 'Başkan adayı olacak' iddiaları sonrası Aziz Yıldırım'dan da açıklama geldi. Yıldırım'ın mesajında kullandığı ifadeler dikkat çekti.

Spor 06-03-24 14:06

Esra Erol'un kocası Ali Özbir'in paylaşımı sosyal medyayı salladı! Esra kilo aldı

Katıldığı davette imajıyla rüküş bulunan Esra Erol'un kocası Ali Özbir sosyal medyada kendisine yapılan bir yoruma yanıt verince olay oldu. Özbir'in yorumu "Esra Erol hamile mi?" sorularını beraberinde getirdi.

Magazin 11-12-23 06:59

Survivor Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, evli mi? Survivor Poyraz ve Aleyna Kalaycıoğlu arasında ne oldu? Kadrolar belli oluyor!

Survivor Yiğit Poyraz ile ilgili aramalar hız kazandı. Survivor 2024 All Star kadrosunun belli olduğu gecede Poyraz Yiğit en dikkat çeken isimler arasında yer aldı. İlk olarak 2021 yılında yarışan Yiğit, Mehmet ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ile birlikteydi. 'Survivor Poyraz Aleyna' ekranı da yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Peki, Survivor Poyraz Yiğit kimdir, kaç yaşında, evli mi? Survivor Poyraz ve Aleyna Kalaycıoğlu arasında ne oldu? Kadrolar belli oluyor!

Magazin 10-12-23 20:41

Aliler nasıl yazılır? Aliler mi Ali’ler mi, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Dilimizi hem doğru hem de güzel kullanabilmemiz için yazım kurallarına itina etmemiz gerekir. Yazım kuralları içerisinde birçok farklı konu başlığı yer alır. Bu başlıklardan biri de özel isimlerin kullanımı ve bu isimlerin sonuna gelen eklerin ayrı mı yoksa bitişik mi yazıldığıdır. Ali ismi bu noktada bir özel ad olarak karşımıza çıkar ve bu ismin sonuna gelen “-ler” eki çoğunlukla hatalı kullanılır. Peki, Aliler nasıl yazılır, TDK’ye göre doğru yazılışı nedir?

Egitim 06-12-23 13:27

Uzmanlardan depremle ilgili ilk yorum! Büyük bir depremin habercisi mi?

Bursa'nın Gemlik ilçesinde meydana gelen ve İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'da da hissedilen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrasında uzmanlardan ilk yorumlar geldi. Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Okan Tüysüz, Şener Üşümezsoy, Ali Koçyiğit ve Ali Koçak'tan depremin öncü bir deprem olup olmadığı sorusuna yanıt verdi.

Haber 04-12-23 11:18

'Prim' tartışması! Kayserispor Başkanı 'Bakan Özhaseki' adına dedi... Trabzon vekili isyan etti: 'Cebinden mi ödeyecek?'

Dün akşam sahasına konuk olduğu Trabzonspor'u 1-0 mağlup eden Kayserisporlu oyuncular maçın ardından bir de sürprizle karşılaştı. Maçtan önce 100 bin lira prim açıklayan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Bakan Mehmet Özhaseki ile görüştükten sonra miktarı güncellediğini açıkladı. Oyuncular haberi alkışlarla karşıladı.

Spor 04-12-23 07:25

Ali Koç'tan Trabzonspor maçı sonrası açıklama! Türk futbolunun 6 gününde yaşananlar başka bir ülkede olsa yer yerinden oynardı''

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulunun olağan toplantısında Ali Koç açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Geçen hafta, Türk futbolunun 6 gününde yaşananlar başka bir ülkede olsa yer yerinden oynardı. Bir tanesi olsa dahi. Bakalım bizim ülkemizde neler olacak. Her zamanki gibi görmezden mi gelinecek, iddialar araştırılmayacak mı yoksa bu son yaşananlar Türk futbolunun Susurluk'u mu olacak?" ifadelerini kullandı.

Spor 05-11-23 15:59

AK Parti'nin İstanbul adaylığı için Ali Yerlikaya iddiası gündem oldu! Ankara'da Mansur Yavaş'ın karşısına Gökçek mi çıkacak?

Türkiye, yerel seçimlere doğru hızla yaklaşırken AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adaylarıyla ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın yerel seçimlerde aday gösterileceği iddiası bir anda gündem yaratırken, yeni bir açıklama daha geldi. Ankara içinse Osman Gökçek ismi kulislerde konuşulmaya başlandı.

Haber 31-10-23 07:32

'Niyetim dörde kadar gitmekti' Bir dönem üç eşi olduğunu söyleyen Yeniden Refah Partili Ali Yüksel'den gündem yaratan sözler 'Tek evliliğe kadınları mecbur etme oyunu var'

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili ve MKYK üyesi Ali Yüksel'den gündem yaratan açıklamalar geldi. Yüksel, hayatının bir döneminde üç tane eşinin olduğunu söyledi. İlk eşinin vefat ettiğini belirten Yüksel, "Daha sonra iki eş ile kaldım. Ama benim niyetim dörde kadar gitmekti" ifadelerini kullandı. "Şu anda iki eşiniz mi var?" diye sorulan Yüksel "Onlardan birisi ile bazı birikimler sebebiyle ayrıldım. Şimdi öbürü ile de olan evliliğimiz pamuk ipliğine bağlı. Ondan da ayrılabilirim" dedi.

Haber 19-08-23 14:42

Buğday deposundaki patlama fiyatları etkileyecek mi? Açıklama geldi: ‘Türkiye için oldukça sınırlı…’

Kocaeli'de TMO silosundaki patlamanın hububat fiyatlarını etkileyip etkilemeyeceği merak edilirken Türkiye Ürün İhtisas Borsası Genel Müdürü Ali Kırali konuya ilişkin açıklamada bulundu. "Patlama meydana gelen depolarda bulunan ve etkilenen hububat stok miktarı Türkiye için oldukça sınırlı bir rakamdır" diyen Kırali, “Bu elim kaza nedeniyle iç piyasada buğday başta olmak üzere hububat fiyatlarının etkilenmesi mümkün değildir" ifadelerini kullandı.

Finans 08-08-23 13:38

Ali Cabbar kimdir, hikayesi gerçek mi, uyarlama mı? Ali Cabbar hikayesi ne zaman yaşandı? Sözleri gündem oldu!

Ali Cabbar şarkısının hikayesi merak ediliyor. Ünlü şarkıcı Emir Can İğrek'in yeni albümündeki şarkılardan biri olan Ali Cabbar sosyal medyada gündem oldu. Şarkıda adı geçen Ali Cabbar hakkında sık sık sorgulamalar yapılıyor. Peki, Ali Cabbar kimdir, hikayesi gerçek mi, uyarlama mı? Ali Cabbar hikayesi ne zaman yaşandı?

Magazin 11-07-23 00:08

Ya Çok Seversen uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kanal D'nin yeni dizisi Ya Çok Seversen nerede çekiliyor?

Ya Çok Seversen dizisi için geri sayım başladı. Yaz dizilerinden biri olan Ya çok Seversen'in senaristliğini Kürbra Sülün, yönetmenliğini ise Ali Bilgin üstleniyor. Krem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ı başrolde buluşturan Ya Çok Seversen'in konusu ve oyuncu kadrosu ve çekim yerleri gibi detaylar dizinin başlamasına az bir zaman kala merak edildi. Peki, Ya Çok Seversen uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Kanal D'nin merakla beklenen dizisi Ya Çok Seversen nerede çekiliyor?

Magazin 06-07-23 19:31

Annesinin kafasını kesip sokağa atmıştı! Dehşete düşüren sözler: 'Gözleri çıkacak gibiydi, ağzı yamulmuştu'

Bağcılar'da geçen yıl annesinin boğazını keserek kafasını sokağa atan Ali Sayan ilk kez hakim karşısına çıktı. Savunmasında olayı hatırlamadığını söyleyen Sayan'dan babası ve ağabeyi şikayetçi olmazken tanık olarak dinlenen yengesinin sözleri kan dondurdu. Yenge Faydagül Sayan “Ali kapıyı açtığında elinde bıçak vardı, annesi ölmüştü. 'Ali ne yaptın, anneni mi öldürdün?' dedim. Ali, 'Susun komşular duymasın' dedi. Ama kendisinde değildi. Gözleri dışarıya çıkacak gibiydi ağzı yamulmuştu" dedi.

Haber 22-06-23 18:01

Memur maaş zammı öncesi kritik görüşme! Seyyanen zam mı, yüzdelik mi? 22 bin TL en düşük memur maaşı için ‘ortak çalışma’

Memur maaşları için yapılacak zamda Temmuz ayı beklenirken, Memur-Sen yeni Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söylediği ‘en düşük memur maaşı 22 bin TL’ olacak açıklaması da gündeme geldi. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, bu artışın diğer ücretlere nasıl yansıyacağına ilişkin soru işaretleri olduğunu dile getirerek, düzenlemenin yüzdelik mi yoksa seyyanen mi olacağını bilmediklerini söyledi.

Finans 08-06-23 13:30

Ali İhsan Yavuz kimdir, kaç yaşında? AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz nereli, evli mi? İşte hayatıyla ilgili merak edilenler...

Ali İhsan Yavuz, yaklaşan yeni kabine açıklamaları nedeniyle vatandaşlar tarafından merak edildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz hakkında bilgi edinmek isteyen kişiler arama motorlarında araştırma yapıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 22.00'de yeni kabineyi açıklayacak. Bu akşam açıklanacak olan kabine sonrasında 6 Haziran Salı günü ilk kabine toplantısı gerçekleştirilecek. Peki, Ali İhsan Yavuz kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte ünlü siyasetçinin biyografisi...

Haber 03-06-23 20:46

Sinan Oğan’dan MHP’li eski vekilin ‘planın adamı’ çıkışına yanıt! 'Önümüze düştünüz de peşinizden gelmedik mi?'

Sinan Oğan sosyal medya hesabından Franklin D. Roosevelt'in "Politikada hiçbir şey kazayla olmaz. Olmuşsa, öyle planlanmıştır" sözünü "Plana sadık kal…" notuyla paylaştı. MHP'li eski milletvekili Ali Uzunırmak ise Oğan'ın bu paylaşımına "Keşke bir planın adamı olduğunuzu bize dürüstçe söyleyebilseydiniz?" yanıtını verdi. Oğan, bu sözler üzerine "Sizler yıllardır bu davada bizlerin büyükleri olarak bir insiyatif aldınız da, önümüze düştünüz de peşinizden gelmedik mi?" ifadelerini kullandı.

Haber 01-06-23 15:30

CHP listesinden meclise girmişlerdi... O vekiller parti değiştirir mi? AK Partili isim o soruya yanıt verdi!

14 Mayıs milletvekilliği seçimlerine Millet İttifakı'ndaki 4 parti CHP listelerinden girme kararı alırken kendi ismi ve logosuyla giren tek parti İYİ Parti olmuştu. CHP listelerinden giren Gelecek, DEVA, Saadet ve Demokrat Partili 38 isim milletvekili seçildi. Söz konusu isimlerin başka partilere geçip geçmeyeceği konusunda AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan çok konuşulacak bir yorum geldi.

Haber 24-05-23 09:04

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu ve Akşener'e sert sözler! 'Utanmadan üç maymunu oynadılar'

Siyasilerin seçim çalışmaları sürüyor. Çorum’da konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, “Bir HDP’li diyor ki, ‘Anayasadan Türklüğü çıkartacağız, dokunulmaz maddelere dokunacağız.’ Aynı şerefsiz ifadeleri Ali Babacan da paylaşıp, ‘Türklüğü Anayasadan çıkartacağız’ demedi mi? Bu ağırlaştırmış suç teşkil eden ve düşmanlık saçan açıklamalara Kılıçdaroğlu sessiz, İYİ Parti başkanı tepkisiz kaldı. Utanmadan üç maymunu oynadılar. İşlerine öyle geldiği için itiraz etmeyi çıkarlarına uygun bulmadılar" dedi.

Haber 05-05-23 16:55

'İkinci tur' çıkışı gündem oldu! Muharrem İnce'den Ali Babacan'a yanıt geldi

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'den, DEVA Partisi lideri Ali Babacan’ın bir sosyal medya programında söylediği sözlere yanıt geldi. Babacan, seçimin ikinci tura kalması durumunda İnce’ye oy vermeyeceğini söyledi. Babacan'ın bu sözleri kendisine sorulan İnce, “O birinci turda Kemal Bey’e oy verecek mi ondan da şüpheliyim” dedi.

Haber 27-04-23 12:59

Altın fiyatları için bayram sonrasını işaret ettiler! 1000 dolarlık fark herkesi şaşırttı: Düğün sezonu öncesi gram altın için 1.500 TL tahmini...

Ons altın ve dolar/TL kuru ile yön bulan gram altın fiyatı rekor seviyelerden geri çekildi ancak hareketli grafik çizmeye devam ediyor. Yatırımcılar ‘altın düşecek mi, yükselecek mi?’ diye merak ederken Piyasa Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ten dikkat çeken bir tahmin ve yorum geldi. Yurt dışı ve yurt içinde altının kilogram fiyatında 1000 TL’lik makas aralığı olduğunu söyleyen uzman isim bayram sonrasını işaret etti. Altının gram fiyatı içinse önümüzdeki dönemde 1.500 lira tahmininde bulundu.

Finans 18-04-23 11:29

Son dakika: Tarih verip Fırtınalar kopabilir dedi! Cumhur İttifakı genişleyecek mi? AK Parti'den çok konuşulacak Millet İttifakı çıkışı

Son dakika haberi: Seçim gündemini değerlendiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, milletvekili listelerinin açıklanacağı tarihe dikkat çekerek "O tarihe kadar Millet İttifakı'nda fırtınalar kopabilir" dedi. Millet İttifakı'nda pazarlıklar gerçekleştiğini öne süren Yavuz, Yeniden Refah Partisi (YRP) ile görüşmelerde yaşanan duraksamanın 6284 sayılı kanunla ilgilisi olmadığını açıkladı.

Haber 28-03-23 13:24

AK Parti için Altan Tan ve Ayhan Bilgen iddiası! Listelerde HÜDA-PAR, ANAP, BBP ve MHP sürprizi... Mehmet Ali Kulat Cumhur İttifakı'ndaki son kulisleri paylaştı

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere 55 gün kalırken, MAK Araştırma'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat; Cumhur İttifakı kulislerinde konuşulanları yazdı. İttifakta yer alacak partilere AK Parti listelerinde kaç milletvekili verilecek? HÜDA PAR, ANAP hangi illerde ilk sırada yer alacak? BBP ve MHP seçime kendi listeleriyle mi girecek? sorularına yanıt veren Kulat; Ankara koridorlarında konuşulan Ayhan Bilgen ve Altan Tan sürpriziyle ilgili de detaylara yer verdi.

Haber 19-03-23 14:02

Gram altın tahmini için 3 analist rakam verdi: 3 ay süre var: 1.250 – 1.500 TL arasında yol alacak… (Gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını bugün ne kadar?)

Canlı altın fiyatları yatırımcıların radarında. Cuma günü ABD’den gelen veriler ile yükselişe geçen gram altın fiyatı bu sabah da yukarı yönlü hamlesine devam etti. Alış-satış grafiği hareketli bir seyir izlerken Kapalıçarşı’da en çok çeyrek altın, gram, Cumhuriyet altını ve 22 ayar bileziğin gram fiyatı ile ‘düşecek mi, yükselecek mi?’ sorusu merak ediliyor. Piyasa uzmanları İslam Memiş ve Mehmet Ali Yıldırımtürk ile Ahmet Deniz Yağbasan bu sorunun cevabını rakam vererek yanıtladı...

Finans 13-03-23 08:16

Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'tan o soruya yanıt: Messi gelecek mi?

Süper Lig'in 25. haftasını da kayıpsız tamamlamayı başaran Galatasaray'da yüzler gülüyor. Sarı-Kırmızılı ekip aldığı 3 puanla liderliğini perçinlerken, kırılması zor bir galibiyet serisi de yakaladı. Sarı-Kırmızılı ekipte karşılaşmanın ardından Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk'un taraftarla yaşadığı diyalog gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 12-03-23 09:31

'Gerekirse enkazın toprağını eleyip...' Depremden bir gün sonra yangın çıktı! Enkazdaki anne-kızdan ses yok 'Ben onların yandığını düşünüyorum'

Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesi Kullar Mahallesi’nde İsi Karaca ile kızı Songül Karaca, depremde yıkılan tek katlı müstakil evlerinin enkazında kaldı. Bir gün sonra yangın çıkan evin enkazı kaldırıldı ancak anne ve kızı bulunamadı. Depremde sobanın yandığını ve evde 20 torba kömür olduğunu belirten İsi Karaca’nın eşi emekli köy korucusu Ali Karaca, ‘Evin içinde öldüler mi, bilmiyorum. Ses yok” dedi.

Haber 17-02-23 09:56

2023 Hac kurası ne zaman çekilecek? Deprem sonrası Hac kuraları ertelendi mi, iptal mi oldu?

Hac kurası tarihi binlerce hacı adayı tarafından sorgulanıyor. Normal şartlarda15 Şubat Çarşamba günü çekilecek olan hac kuraları, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından ertelendi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş yaptığı açıklama sonrasında hac kuralarının ertelendiğini açıkladı. Açıklama sonrasında vatandaşlar hac kuralarının iptal olup olmadığını merak ediyorlar. Peki, 2023 Hac kurası ne zaman çekilecek? Hac kuraları ertelendi mi, iptal mi oldu? İşte detaylar...

Haber 13-02-23 08:16

Ünlü YouTuber deprem bölgesinden gözyaşlarıyla anlattı! “Bütün binalar çökmüş durumda”

YouTube’da ‘Deli Mi Ne?’ isimli kanalıyla tanınan sosyal medya fenomeni Ali Abdüsselam Yılmaz, Kahramanmaraş merkez üssünde gerçekleşen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki iki depremden etkilenen illerden biri olan Hatay’a gitti. Deprem bölgesinden sıklıkla paylaşım yapan fenomen isim depremde yıkılan bir binanın enkazından bir vatandaşı kendi imkanlarıyla çıkardığı anları gösterdi ve gözyaşları içinde bölgenin son durumunu paylaştı.

Trend 08-02-23 07:45

İstanbul'da kamu çalışanları BUGÜN izini mi? 8 Şubat 2023 kimler idari izinli? İstanbul Valiliği duyurdu: Engelli, malul ve hamile personel...

İstanbul'da kamu çalışanlarının bugün izinli olup olmayacakları ya da kimlerin idari izinli sayılacağı, geçtiğimiz gün İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamanın detaylarını öğrenmek isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, İstanbul'da kamu çalışanları bugün izini mi? 8 Şubat 2023 kimler idari izinli? İşte İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklama...

Haber 08-02-23 07:07

Kamu çalışanları BUGÜN İZİNLİ mi? 8 Şubat 2023 kamu kurumlarında hamile ve engelli çalışanlar idari izinli mi? İstanbul'da idari izin kararı

İstanbul'da kar yağışı sebebiyle İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından son dakika açıklaması yapıldı. Kamu kurumlarında çalışanları ilgilendiren idari izin müjdesinin detayları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, kamu çalışanları bugün izinli mi? 8 Şubat 2023 kamu kurumlarında hamile ve engelli çalışanlar idari izinli mi? İşte İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklama...

Haber 08-02-23 06:53

Ünlü YouTuberdan duygulandıran hareket! Kendi hayatını riske atıp enkazdan kurtardı

YouTube'da 'Deli mi ne?' isimli kanalıyla tanınan Ali Abdüsselam Yılmaz, Hatay'da depremde yıkılan bir binanın enkazından bir vatandaşı kendi imkanlarıyla çıkardı. O anları sosyal medyadan yayınlayan ünlü YouTuber'ın paylaşımı büyük beğeni topladı. İşte olayın detayları...

Haber 07-02-23 17:50

Lise ve üniversiteler tatil mi? İstanbul'da kar tatili 6 Şubat Pazartesi günü lise ve üniversiteler de tatil mi oldu?

İstanbul'da yarın (6 Şubat) temel eğitim kurumları ve ortaöğretimler için tatil ilan edildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan gelen açıklamayla birlikte İstanbul'da lise ve üniversiteler de tatil mi oldu merak edildi. İstanbul'da okuyan lise ve üniversite öğrencileri yarınki tatil açıklaması kendileri için de geçerli mi araştırıyorlar. Peki Lise ve üniversiteler tatil mi? İstanbul'da kar tatili 6 Şubat Pazartesi günü lise ve üniversiteler de tatil mi? işte ayrıntılar...

Haber 07-02-23 01:53

İstanbul’da yarın (6 Şubat) okullar tatil mi? Okullar ne zaman açılacak? Vali Ali Yerlikaya'dan beklenen açıklama geldi!

İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbullular için uyarı yaptı. Bununla birlikte İstanbul'da 6 Şubat'ta okulların tatil olup olmayacağı da merak konusu oldu. Milyonlarca istanbullu yarın okullar tatil mi merak ediyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan konuya dair açıklama geldi. Peki İstanbul’da yarın (6 Şubat) okullar tatil mi? Okullar ne zaman açılacak? İşte İstanbul hava durumu...

Haber 06-02-23 00:46

Son dakika: İstanbul ve Ankara'da okullar tatil edildi mi? Merak edilen soru yanıt buldu... Açıklamalar peş peşe geldi

Son dakika haberi... İstanbul ve Ankara'da etkisini artırmaya başlayan kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilip edilmeyeceği merak konusuydu. Beklenen açıklamalar geldi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve Ankara Valisi Vasip Şahin, sosyal medya hesaplarından 6 Şubat Pazartesi günü okulların tatil edildiğini duyurdu.

Haber 05-02-23 20:39

OKULLAR TATİL Mİ? 6 Şubat Pazartesi okul var mı? Gözler kar tatili açıklamasında!

İstanbul'da şiddetli fırtına devam ediyor. Kar yağışı İç ve Doğu Anadolu başta olmak üzere çok sayıda kentte etkili oldu. İkinci döneme başlayacak olan öğrenciler okullar tatil mi merak ediyorlar. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya hafta sonu cumartesi ve pazar günü karla karşılık yağmur yağacağını ifade etti. Peki, okullar tatil mi? 6 Şubat 2023 Pazartesi okul var mı?

Haber 05-02-23 08:44

Son dakika: Fenerbahçe ligden çekilecek mi? Başkan Ali Koç resmen açıkladı! Yolsuzluğun belgesi!, Cevap vermedikçe delirdiler!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'de gözler bugündeydi! Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Adana Demirspor maçı ve sonrasında yaşananların ardından bugün düzenlenen Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda başkan Ali Koç konuşma yaptı. Sarı - lacivertlilerin başkanı, 'Fenerbahçe ligden çekilecek mi?' sorusunu da yanıtladı. İşte toplantıdan tüm detaylar...

Spor 04-02-23 14:04