Antioksidan Besinler Haberleri

Doğadaki en güçlü antioksidan! Tek başına ecza deposu etkisi yaratıyor

Sağlıklı beslenmenin sağlığımız için ne kadar önemli olduğu her fırsatta belirtiliyor. Güçlü antioksidan içeren gıdalar bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara karşı dirençli olmamızı sağlıyor. Her evde bulunması gereken bir baharatın ecza deposu etkileri yarattığı görülüyor.

Haber 16-05-2023 09:06

Doğal antibiyotik olarak biliniyor: Cinsel gücü uçurur! Kansere yakalanma riskini azaltır...

Yediğimiz yiyecekler sağlığımızı doğrudan etkiliyor. Sık sık yenilmeyen bazı yiyecekler sağlığımız için oldukça faydalı olabiliyor. Doğal antioksidan kaynağı olarak bilinen ve fazla tüketilmeyen bir gıdanın cinsel gücü artıran en doğal ilaçlar arasında yer aldığı öğrenildi. Ancak faydaları sadece cinsellikle sınırlı kalmıyor. Kanserden kolesterole kadar birçok hastalığa önemli ölçüde fayda sağlıyor.

Haber 05-01-2023 11:33

Sofralarınızdan eksik etmeyin: En güçlü antioksidan! Sessiz katile karşı koruyor

Yediğimiz yiyecekler sağlığımızı doğrudan etkiliyor. Bu sebeple yemeklere katılan malzemelere oldukça önem vermek gerekiyor. Öyle bir besin var ki vücudu hastalıklara karşı zırh gibi koruyor. Sessiz katil olarak bilinen yüksek kolesterolün düşmesine yardımcı oluyor. Uzmanlar bu besini yemeklerinize eklemeniz gerektiğini belirtiyor.

Haber 19-12-2022 12:26

Yararını da zararını da çok az kişi biliyor: Brezilya cevizinin az bilinen etkileri

Brezilya cevizi ülkemizde yeni yeni bilinmeye başlanan faydaları saymakla bitmeyen bir besindir. Güney Amerika kökenli olan Brezilya cevizi, görüntü olarak fındığı andırsa da daha büyük yassı ve tuzlu bir yapıdadır. 100 gramında 3 miligram sodyum, 659 miligram potasyum, 160 miligram kalsiyum, 0.7 miligram C vitamini bulunmaktadır.

Haber 15-11-2022 08:30

Antioksidan Besinler

Antioksidan Besinler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Antioksidan Besinler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'Süper gıda' olarak biliniyor: Kanseri önlüyor, kan şekerini dengeliyor

Beslenme düzeni sağlığımız için önem taşıyor. Özellikle düzenli olarak meyve ve sebze yemek birçok hastalığı önleyebiliyor. Bazı gıdalar sağlık için çok yararlı olabiliyor. Sıklıkla tüketilmeyen yaban mersini de bu gıdalar arasında bulunuyor. Yaban mersininin faydalarını duyanlar çok şaşırıyor. İşte yaban mersini faydaları...

Haber 22-09-2022 14:03