Cesur Haberleri

Konuk olduğu düğünde tamamen transparan elbise giydi! Cesur dekoltesiyle eleştiri yağmuruna tutuldu

Düğünde gelinler kadar davet edilen konukların kıyafet seçimi oldukça önem taşıyor. Düğünde beyaz giyilmemesi gerek kuralının yanı sıra fazla açık kıyafetlerin rol çalarak dikkat çekilmesine neden olduğu belirtiliyor. TikTok'ta katıldığı düğünde tamamen transparan elbise giydiğini gösteren bir kadın kısa süre içerisinde viral oldu. Dekolteli cesur seçimine eleştiri üstüne eleştiri yağdı.

Kadin 05-05-2023 10:04

54 yaşındaki kadın bikinisiyle vücudunu cesurca paylaşarak gençlere meydan okudu! Erkekler yaşımı öğrenince hayal kırıklığına uğruyor

Olgun kadınların vücutlarını cesurca paylaşması birçok kişi tarafından yargılanıyor. Bu sebeple kadınlar yaşları ilerledikçe daha resmi ve sıkıcı giyinmeye başlıyor. Ancak 54 yaşındaki Gina, TikTok hesabında yaptığı bikinili paylaşımıyla vücut hatlarını gizlemeden gençlere meydan okudu. Kıvrımlı fiziğiyle dikkat çeken Gina, çok sayıda övgü aldı.

Kadin 09-03-2023 09:48

Viral sütyen tüyosuyla en cesur dekolteli kıyafetleri bile giyiyor! Büyük göğüslü kadınlar için...

Büyük göğüslü kadınlar dekolteli kıyafetler giyerken çeşitli zorluklar yaşayabiliyor. Sütyenlerin dekoltelerden görünmesi kadınların istemediği görüntüler arasında yer alıyor. Sütyen giyerken kullanılan bir tüyo en dekolteli kıyafetlerin bile kullanımını kolaylaştırıyor.

Kadin 07-03-2023 15:41

Güzellik standartlarını umursamadan her halini fotoğraflayan 15 cesur kadın

Güzellik kişiden kişiye göre değişen bir kavram. Herkesin güzellik anlayışı farklı olsa da kadınlar üzerinde bu konu hakkında oldukça baskı yaratılıyor. Kadınların toplum içerisinde fazla hareketlere kaçmadan kukla gibi oturmasını isteyen toplum baskıları rahatsız edici olabiliyor. Reddit üzerinden güzellik standartlarına karşı gelen 15 cesur kadın yüzlerini nasıl değiştirebildiklerini paylaştı.

Kadin 07-01-2023 00:03

Cesur

Cesur Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cesur Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.