Cesur Haberleri

Nejat İşler ile yatak sahneleri çok konuşulmuştu! İlayda Akdoğan rol arkadaşını öve öve bitiremedi

Netflix'te yayınlanan Nejat İşler'in başrolünü üstlendiği "Kötü Adamın 10 Günü" filmindeki cesur sahneler uzun süre konuşulmuştu. Filme İşler'in genç oyuncu İlayda Akdoğan ile yatak sahneleri damga vurmuştu. Bir süredir ekranlardan uzak olan Akdoğan Bebek'te görüntülendi ve kendisine rol arkadaşı Nejat İşler sorulunca övmelere doyamadı.

Magazin 2024-07-26 11:09:11

Serenay Sarıkaya külotlu çorap modasını çok sevdi! İddialı tarzı yine olay oldu

Son dönemde Mert Demir ile yaşadığı aşkla sık sık adından söz ettiren Serenay Sarıkaya şimdi de tarzıyla gündem oldu. Bir dergi çekimi için kamera karşısına geçen Sarıkaya külotlu çorap body bodysuit tarzıyla dikkat çekti. Ünlü ismin cesur tarzına beğeni yağdı.

Magazin 2024-07-24 08:25:59

Rita Ora tatil pozlarını peş peşe paylaştı! 'Eteği düşecek gibi'

Son dönemde cesur ve iddialı seçimleri ile adından sıkça söz ettiren Rita Ora şimdi de tatil pozlarıyla olay oldu. İtalya tatilinden karelerini peş peşe paylaşan Rita Ora'nın son pozlarına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 2024-07-23 12:17:09

İYİ Parti'de istifalar sürüyor! Milletvekili Ersagun Yücel istifa etti

İyi Parti Kurucu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Ersagun Yücel ve Isparta Milletvekili Aylin Cesur partisinden istifa etti. Yücel, sosyal medya hesabından duyurdu.

Haber 2024-07-22 21:50:56

Aylin Cesur, İYİ Parti'den istifa etti! Sosyal medyadan duyurdu

İYİ Parti'de bir istifa daha yaşandı. 27. Dönem Isparta Milletvekili Aylin Cesur, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 22-07-24 13:51

Alacağı ücret dudak uçuklatmıştı! Hadise büyük oyuncu çıktı! Seda Bakan öve öve bitiremedi

Sahne şovları ve cesur kostümleriyle adından sıkça söz ettiren Hadise şimdi de yakın arkadaşı Seda Bakan ile başrolünü paylaştığı dizi için gün sayıyor. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizi projesi için kamera karşısına geçen Hadise'nin bu projeden alacağı ücret de dudak uçuklatmıştı. Yakın arkadaşı Seda Bakan Hadise'nin oyunculuğunu övmelere doyamadı.

Magazin 20-07-24 13:11

Cesur sahne kostümleri eleştiriliyordu! Hadise bu defa şaşırttı! 'Yine seksiyim'

Cesur sahne kostümleri, iddialı dansları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Hadise bu defa Harbiye konserindeki tarzıyla dikkat çekti. Normalde tercih ettiklerine oranla daha kapalı bir kombin seçen Hadise, kırmızı leopar desenli bir tulumla izleyicisinin karşısına çıktı. Ünlü isim açıklığını eleştirenlere "Gayet kapalıyım ama yine seksiyim" diyerek cevap verdi.

Magazin 19-07-24 08:49

Didem Soydan kamera karşısına geçti! Gömleğinin düğmelerini sonuna kadar açıp poz verdi

Her adımı adeta olay olan ünlü manken Didem Soydan bu defa bir marka için kamera karşısına geçti. Profesyonel çekim için pozlar veren Soydan'ın cesur tarzı dikkat çekti. Mavi bir gömlek ve bir şort giyen ünlü manken gömleğinin düğmelerini sonuna kadar açıp poz verdi.

Magazin 18-07-24 09:21

Cesur sahne kostümleri çok konuşuluyordu! Ece Seçkin'den bomba itiraf! 'Babam tepki gösteriyor'

Pop dünyasının dikkat çeken isimlerinden biri olan Ece Seçkin son dönemde cesur sahne kostümleri ve sosyal medyada paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Her adımı adeta olay olan ünlü isimden bu defa şaşırtan bir itiraf geldi. Seçkin babasıyla dekolte krizi yaşadığını açıkladı.

Magazin 17-07-24 15:11

Akasya Durağı’nın Zeyno'su tatilde! Sitare Akbaş'ın pozlarına beğeni yağdı

Bir döneme damga vuran Akasya Durağı dizisinde Zeyno karakterine hayat veren Sitare Akbaş, cesur pozlarıyla büyülemeye devam ediyor. Ünlü oyuncu bu kez transparan kıyafetiyle görenleri mest etti.

Magazin 14-07-24 11:48

Oyunculuğa soyundu... Hadise'nin merakla beklenen dizisinden ilk kareler geldi

Sahnedeki dansları ve cesur kostümleri ile adından sıkça söz ettiren Hadise uzun zamandır oyunculuk dersleri almaya başlamıştı. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizide Seda Bakan ile başrolü paylaşacak olan Hadise'nin diziden alacağı ücret de dudak uçuklatmıştı. Ünlü ismin merakla beklenen dizisinden ilk kareler yayınlandı...

Magazin 12-07-24 12:29

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu'nun davet tarzı çok beğenildi! Bakan bir daha baktı

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Doğa' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran Sıla Türkoğlu şimdi de davet tarzıyla gündem oldu. Dizisi sezon finalinde olan ünlü isim katıldığı bir etkinlikte kırmızı elbisesiyle adeta göz doldurdu. Güzel oyuncunun cesur pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 12-07-24 08:36

Cesur pozlarıyla gündemdeydi... Didem Soydan o soruyu duyunca kendini tutamadı

Sosyal medyadaki her paylaşımı ve her açıklamasıyla gündemden düşmeyen Didem Soydan iddialı ve cesur pozlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Ünlü manken bu defa iddialı pozları soruluna kendini tutamadı verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı.

Magazin 11-07-24 10:45

Kıvrımlı model Demi Rose son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! 'Bu kadarı da fazla...'

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Demi Rose son olarak yaptığı imaj değişikliğiyle dikkat çekmiş ve renkli saçları ile takipçilerinden tam not almayı başarmıştı. Kıvrımlı model şimdi de son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü modele 'bu kadarı da fazla' yorumları yapıldı.

Magazin 11-07-24 09:48

Bozkır'daki cesur sahneleri ile gündemdeydi... Yüsra Geyik leopar desenli bikinisiyle sere serpe uzandı! Notu dikkat çekti

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeliş karakteriyle adını geniş kitlere duyuran Yüsra Geyik rol aldığı yapımlardaki başarısı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Geyik şimdilerde tatilin tadını çıkarıyor. Leopar desenli bikinisiyle peş peşe pozlar veren ünlü ismin kareleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-07-24 11:10

Rita Ora yine şeffaf giydi! Sosyal medyada Yeter artık tarzın sıktı yorumları yağdı

Son dönemde cesur tarzıyla sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Rita Ora sokak tarzıyla yine dikkat çekti. Işıltılı şeffaf bir elbise giyen Rita Ora yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü şarkıcının tarzına sosyal medyada adeta yorum yağdı.

Magazin 03-07-24 12:28

Yakışıklı oyuncu diziyi başlamadan bıraktı! Hadise'nin yeni partneri belli oldu! Alacağı ücret ise...

Sahne şovları, iddialı dansları ve cesur sahne kostümleri ile sık sık adından söz ettiren Hadise şimdi de oyuncu olmaya karar verdi. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizide rol alacak olan Hadise'nin partneri İlhan Şen olacaktı. Ancak iddialara göre Şen projeye başlamadan veda etti. Hadise'nin yeni partneri ise..

Magazin 03-07-24 08:24

Zeytin Ağacı'nın ikinci sezon fragmanına Tuba Büyüküstün ve Aytaç Şaşmaz'ın cesur sahneleri damga vurdu! O anlara yorum yağdı

Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz'un yer aldığı 'Zeytin Ağacı' dizisinin ikinci sezonundan ilk fragman yayımlandı. Yeni sezon fragmanına Tuba Büyüküstün ve Aytaç Şaşmaz'ın cesur sahneleri damga vurdu. Denizdeki sevişme sahneleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 02-07-24 13:25

Cesur sahneleriyle gündemdeydi… Hülya Avşar Meryem Uzerli'ye 'Seninle niye evlenmediler?' diye sordu! Aldığı yanıt karşısında toparlamaya çalıştı

Muhteşem Yüzyıl dizisinde 'Hürrem' karakterine hayat vererek hafızalara kazınan Meryem Uzerli şimdilerde yeni dizisi Ru'daki cesur sahneleri ile gündemde. Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken ünlü isim 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' isimli YouTube programına konuk oldu. Uzerli, özel hayatı hakkındaki sorulara verdiği yanıtlarla gündem oldu.

Magazin 29-06-24 07:32

Hande Yener rapçi sevgilisi ile tatilde! Böyle görüldüler

Güçlü sesi ve cesur sahne kostümleri ile adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Hande Yener rapçi sevgilisi Misha ile Bodrum'da tatil yapıyor. Çift, Gündoğan’da görüntülendi.

Magazin 27-06-24 12:57

Dünyanın en seksi kadını seçilmişti! Ashley Graham Yunanistan tatilinden peş peşe paylaştı! Bikini üstü küçük geldi

Büyük beden modelliği yapan ve daha önce dünyanın en seksi kadını olarak seçilen Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü model bu defa Yunanistan tatilinden peş peşe paylaşım yaptı. Ünlü ismin küçük bikinisi dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 26-06-24 15:27

Nesrin Cavadzade'den birbirinden iddialı tatil pozları nefes kesti! Sosyal medyada yorum yağdı

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Oyuncu son olarak tatil pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü güzelin mavi mayosuyla verdiği birbirinden cesur pozlara takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 25-06-24 17:21

Neredeyse yok gibiydi! Emma Chamberlain, Vogue World tarzıyla gündem oldu

Emma Chamberlain, Paris'teki Vogue World 2024'te gecenin en cesur isimleri arasında yer aldı. Kıpkırmızı görünüm, vücudu saran deri yere kadar uzanan bir etek ve kaçırılmayacak kadar küçük bir örgü sütyen üst ile kombinini tamamlandı.

Magazin 24-06-24 09:34

Büyük beden model Ashley Graham ilginç elbisesi ile pozu sosyal medyayı salladı! Elbiseye anlam veremedim

Büyük beden modelliği yapan Ashley Graham sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Ünlü model bu kez son paylaşımı ile gündeme geldi. Siyah renkli ilginç elbisesi ile poz veren modele sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 22-06-24 11:30

İlginç danslarıyla gündemdeydi… Melis Sezen şimdi de plajda nefes terapisi yaptı! O anlar sosyal medyayı salladı

Son dönemde ilginç dansları ve cesur kombinleri ile gündemden düşmeyen güzel oyuncu Melis Sezen şimdi de plajda nefes terapisi yaptı. Sezen'in mavi bikinisiyle nefes çalışması yaptığı o anlar kısa sürede gündem oldu.

Magazin 21-06-24 12:36

Gelin kontrolü kaybedince düğün dansı olay oldu! Davetliler şaşkınlıkla takip etti... Sizin yerinize ben utandım

Sosyal medyadan paylaşılan bir düğüne ait görüntüler kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde damat ve gelinin yaptığı cesur dans performansı çok konuşuldu. Davetlilerin gözü önünde gerçekleşen dans gösterisine sosyal medyadan tepki yağdı.

Trend 13-06-24 08:05

Rita Ora çamaşır makinesinin içine girip dans etti! Görenler çok şaşırdı! 'Bu ne yapmış?'

Cesur tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Rita Ora bu defa son paylaşımıyla dikkat çekti. Yeni single'ının kamera arkası kayıtlarını paylaşan İngiliz şarkıcının çamaşır makinesindeki anları görenleri şaşırttı. Rita Ora'nın o haline sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 12-06-24 15:11

Doğum kontrol ilaçları ve solaryuma dikkat! Ciltte lekelere sebep olabiliyor

Yaz aylarının başlaması ile gündeme gelen konulardan bir tanesi de güneş lekeleri. Özellikle kadınların rahatsız olduğu, yüz bölgesinde oluşan ve kendiliğinden geçmeyen güneş lekeleri ile ilgili Dermatoloji Uzmanı Dr. Seher Küçükoğlu Cesur, bilgilendirmelerde ve tedavisi hakkında önerilerde bulundu.

Kadin 07-06-24 11:12

Leopar giyip önüne lotus çiçeği takmıştı... Melis Sezen Cannes tarzını açıkladı! 'Vahşiliği seviyorum'

'Sadakatsiz' dizisinde hayat verdiği 'Derin' karakteriyle hafızalara kazınan ve adını geniş kitlelere duyuran Melis Sezen son olarak Cannes'a gitmiş ve cesur pozları ile dikkat çekmişti. Leopar elbisesi çok konuşulan Sezen Cannes tarzını neden böyle seçtiğini anlattı. Sezen'in leopar yorumu gündem oldu.

Magazin 06-06-24 12:46

RU'nun Reyan'ı Meryem Uzerli cesur sahneleriyle gündemdeydi... Estetik itirafı sosyal medyayı salladı

Muhteşem Yüzyıl dizisinde 'Hürrem' karakterine hayat vererek hafızalara kazınan Meryem Uzerli’nin yeni dizisi Ru'daki cesur sahneleri gündemdeydi. Uzerli şimdi de estetik itirafıyla dikkatleri üzerine çekti. Uzerli'nin samimi halleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-06-24 12:00

Evliliği sadece 5 ay sürmüştü… Hadise'nin 'Erkeğin maddi gücü önemli' sözleri sosyal medyayı salladı! 'Ne de olsa Açıkgöz'

İddialı dansları ve cesur sahne kostümleri ile adından sıkça söz ettiren Hadise şimdi de özel hayat açıklamalarıyla sosyal medyayı salladı. Konuk olduğu bir programda 'Erkeğin maddi gücü önemli' diyen Hadise'nin bu sözleri kısa sürede viral oldu.

Magazin 05-06-24 10:48

İddialar doğru çıktı... Dilan Çiçek Deniz ünlü yönetmenin oğluyla aşk yaşadığını kabul etti

Son dönemde cesur kostümleri, estetikleri ve yüzündeki değişimle sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz şimdi de özel hayatıyla gündemde. Mert Yazıcıoğlu ile kısa süreli birliktelik yaşayan Deniz sonunda aradığı aşkı buldu. Dilan Çiçek Deniz ünlü yönetmenin oğluyla aşk yaşadığını kabul etti.

Magazin 05-06-24 10:01

Mayo tarzı sahne kostümleri her seferinde olay oluyor... Hadise eleştirilere sert çıktı! 'Siz bence bir susun'

İddialı dansları ve cesur sahne kostümleri ile adından sıkça söz ettiren Hadise son olarak 10. Yıl Marşı’nı söylerken üzerindeki kıyafeti ile tartışma yaratmıştı. Her giydiği adeta olay olan ünlü isim kendisini eleştirenlere sert çıktı. Hadise'nin sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 04-06-24 10:35

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Ömür'ü Ceren Benderlioğlu'dan şaşırtan itiraf: Cesur sahneler çektim

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Ömür Façalı karakteriyle akıllara kazınan oyuncu Ceren Benderlioğlu son olarak öpüşme sahneleri ile ilgili konuştu.

Magazin 28-05-24 16:07

Ru dizisinde rol alan Meryem Uzerli'nin cesur sahnesi sosyal medyada olay oldu! Fazla abartmışlar

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Hürrem Sultan'ı canlandırarak hafızalara kazınan Meryem Uzerli, son dönemde değişimiyle adından söz ettiriyor. Uzerli'nin yeni dizisi 'Ru', 24 Mayıs’ta GAİN’de izleyiciyle buluştu. Dizide yer alan sevişme sahneleri ise sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 25-05-24 09:46

Sosyal medya fenomeni Francia James 'Bedava sarılma' tişörtüyle sokak sokak gezdi! Doğum günü kutlaması gündem yarattı

Sosyal medyada yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Francia James doğum gününü ilginç bir tişört seçimiyle kutladı. Fenomen ismin iç çamaşır kullanmayı tercih etmedi tişörtünün üzerinde 'Free Hug (Bedava sarılma)" yazısı dikkatleri çekti.

Trend 21-05-24 11:42

Selen Görgüzel'in cesur sahne tarzı ve dansı sosyal medyada tartışma yarattı! Hamdi Alkan izledikçe...

Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel son dönemde yaptırdığı estetikler ve açıklamalarla gündemden düşmüyor. Geçen ay yüzünü gerdiren Selen Görgüzel sahnelere döndü. İddialı tarzı ve dansıyla sosyal medyada gündem olan Görgüzel'in dansı ve tarzı sosyal medyayı ikiye böldü. Pek çok kişi şarkıcının sahne tarzını "fazla cesur" bulduğunu söyleyip topa tutarken bazıları ise dansı ve elbiseyi beğendiğini belirtti.

Magazin 19-05-24 13:45

Deren Talu'nun tarzı sosyal medyada çok konuşuldu! Fazla iddialı

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Deren Talu, yeni fotoğraflarıyla takipçilerinden tam not aldı. Talu'nun cesur pozlarına hayranları tarafından yorum yağdı.

Magazin 19-05-24 10:14

Hadise cesur dansıyla adından söz ettirdi! Sosyal medyada yorum yağdı: Dansı olay

Ünlü şarkıcı Hadise son dönemlerde cesur sahne tarzları ve iddialı danslarıyla adından söz ettiriyor. Hadise'den yeni bir dans paylaşımı geldi. Cesur tarzıyla adından söz ettiren Hadise'nin dansı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 19-05-24 08:58

Melek Mosso'nun cesur sahne tarzı sosyal medyada tartışma yarattı!

Sahne performansları ve tarzıyla magazin gündeminden düşmeyen Melek Mosso, son olarak konserinde giydiği iddialı tül elbisesiyle gündeme geldi. Şarkıcının cesur pozlarını gören takipçileri yorum yağmuruna tuttu. Mosso'nun cesur sahne tarzı sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Pek çok kişi şarkıcının sahne tarzını "fazla iddialı" bulduğunu söyleyip topa tutarken bazıları ise elbiseyi beğendiğini belirtti.

Magazin 17-05-24 17:24

Tuğba Ekinci cesur sahne tarzı çok konuşuldu: Diyecek bir şey bulamıyorum

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Tuğba Ekinci'nin sahne tarzı çok konuşuldu. Sosyal medyada Ekinci'nin sahne tarzıyla ilgili yorum yağdı.

Magazin 17-05-24 09:54

Elbisesinde dikiş dahi yok... Didem Soydan derin yırtmacıyla yine olay oldu! Bir bakan bir daha baktı

Her açıklaması, her paylaşımı ve her giydiği olay olan ünlü manken Didem Soydan bu defa son pozlarıyla sosyal medyayı yaktı geçti. Yakın arkadaşlarıyla bir araya gelen Soydan siyah derin yırtmaçlı elbisesi ile geceye damga vurdu. Didem Soydan'ın cesur tarzı adeta bakana bir daha baktırdı…

Magazin 16-05-24 15:18

Sosyal medya fenomeni Julia Lynn Sandoval güzel havanın tadını köpeğiyle çıkarttı! O pozlara yorum yağdı... Nasıl sevimli

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde popülerliğe ulaşan Julia Lynn Sandoval son olarak köpeğiyle birlikte güzel havanın tadını çıkarttığı anları paylaştı. Fenomen ismin pozu kısa sürede hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 15-05-24 13:51

Gülşen ceketini çıkarıp atınca... Yine sosyal medya onu konuştu

Yeni şarkısını çıkarmak için gün sayan Gülşen cesur sahne kombinleriyle sık sık gündeme geliyor. Gülşen, son konserinde gerek ceketiyle gerek çizmeleri gerekse içine tercih ettiği body'si gündem oldu. Şarkıcı sosyal medyanın diline düşmekten kurtulamadı.

Magazin 13-05-24 07:25

Armağan Çağlayan Nadide Sultan'a cesur pozlarını hatırlattı! 'Sesinle değil de vücudunla' deyince bozuldu! Önce sözlerini düzetti sonra...

'Konyalım' şarkısı ile bir döneme damga vuran ve o dönem verdiği cesur pozları ile magazin manşetlerinden düşmeyen Nadide Sultan şimdi de Armağan Çağlayan'ın YouTube programına konuk oldu. Programda hayatına dair samimi itiraflarda bulunan Nadide Sultan cesur pozları hatırlatılınca rahatsız oldu ve konuyu değiştirmek istedi. Programdaki o anlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kulis 09-05-24 18:15

Sosyal medya fenomeni Ivana Knöll tribündeki yerini aldı! Tarzına sosyal medyadan yorum yağdı... Ne yaptığını iyi biliyor

2023 yılında Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda tribünde tercih ettiği cesur kıyafetlerinin sonrasında adından söz ettirmeye başlayan eski Hırvatistan güzeli Ivana Knöll bu kez Şampiyonlar Ligi maçı için tribündeki yerini aldı. Forma, tayt ve uzun çizmeleriyle yaptığı kombini beğeni toplayan Knöll övgü dolu yorumlar da aldı.

Trend 09-05-24 11:03

Met Gala'ya o anlar damga vurdu! Rita Ora tamamen şeffaf elbisesini boncuklarla kapadı! Elbisesini kocası düzeltti

Moda dünyasının en büyük etkinlikleri arasında yer alan geleneksel Met Gala büyük bir ihtişamla gerçekleşti. Ünlü isimlerin birbirinden cesur ve ilginç kostümlerle katıldığı geceye İngiliz şarkıcı Rita Ora damga vurdu. Tamamen şeffaf elbisesi ile gecede boy gösteren ünlü ismin elbisesini kocasının düzelttiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-05-24 11:45

Hadise'nin cesur dans performansı sosyal medyayı salladı! Garip bir dans

Hadise son dönemlerde cesur sahne tarzları ve danslarıyla çok konuşuluyor. Ünlü şarkıcının kot şortu ve uzun çizmeleriyle yaptığı dans yine çok konuşuldu. Hadise'nin dansı sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-05-24 15:21

Tülden elbisesiyle pozları yine olay oldu! Hande Erçel'e yorum yağdı

Oyunculuğu yüzünden ağır eleştirilerin hedefi olan Hande Erçel, son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde. Sosyal medya paylaşımlarıyla da sıkça adından söz ettiren Erçel bu defa tülden elbisesiyle verdiği pozlarla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin cesur karelerine yorum yağdı.

Magazin 04-05-24 07:55