Değişik Lezzetler Haberleri

Lor tatlısı tarifi: Lor tatlısı nasıl yapılır?

Türkiye’nin farklı yörelerinde ve bölgelerinde değişik lezzetler vardır. Lor tatlısı da bunlardan biridir. Türk mutfağının geleneksel şerbetli tatlılarından biri olan lor tatlısının yapımı da son derece kolaydır. Balıkesir ilinde ve Ege Bölgesinde yapıldığı bilinen bu tatlı Türkiye’nin dört bir yanında da yapılabilmekte ve tüketilebilmektedir.

Yemek 10-02-2024 14:20

Pirinç patlağı tarifi: Evde pirinç patlağı nasıl yapılır?

Değişik lezzetler, farklı atıştırmalıklar yapmayı, denemeyi ve sunmayı seviyorsanız pirinç patlağı tarifimiz tam da size göre. Bu tarifi siz de deneyebilir ve çok kısa sürelerde çayın kahvenin yanına, sinema gecelerine ya da arkadaş sohbetlerine eşlik etmesi için pirinç patlağı servis edebilirsiniz.

Yemek 09-02-2024 18:58

Sandviç kurabiye tarifi: Sandviç kurabiye nasıl yapılır?

Bilinen kurabiye tariflerinden ya da aynı görünümdeki kurabiyeler yapmaktan sıkıldıysanız ve farklı bir kurabiye tarifi arıyorsanız sandviç kurabiye tarifimiz tam size göre. Adını şeklinden alan bu kurabiyelerle tatlı krizlerinizi yatıştırabilir ya da çay kahve sohbetlerinin yanında şık sunumlar yapabilirsiniz.

Yemek 09-02-2024 18:25

Değişik Lezzetler

Değişik Lezzetler Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Değişik Lezzetler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.