Doya Doya Moda Yeni Yarismaci Haberleri

Met Gala kıyafeti çok konuşulmuştu! Yine yaptı yapacağını...

Dünyanın en gösterişli moda etkinliği olan Met Gala'da kıyafetiyle ve kocasına kıyafetini düzelttirmesiyle olay olan Rita Ora'dan yeni pozlar geldi. Ora'nın vücudunu sergilediği pozlar olay oldu.

Magazin 2024-05-12 14:26:48

Son dönemin yeni modası: Serum çılgınlığı! Acillik olan da var, ölümden dönen de

Son yıllarda internet fenomenleri ve sosyal medyanın da etkisiyle hastane dışı serum uygulamaları moda haline geldi. 'Atom', 'Vitamin kokteyli', 'Gençleşme iksiri' gibi sloganlarla vatandaşa sunulan serumlar nedeniyle acil servislere alerjik şokla getirilen hasta sayısında artış oldu. Türkiye Acil Tıp Derneği'nden Doç. Dr. Özlem Dikme, vatandaşların sağlık kabinleri, evinin salonu, hatta kuaför salonunda dahi serum taktırdığına dikkat çekerek "kalbi durup zor döndürülen vakalar var" dedi.

Haber 2024-05-05 11:59:44

Koton halka arzında detaylar belli oldu!

Kadın giyim markası Koton, halka arz oluyor. Yurt içi ve yurt dışındaki 437 mağazası ve online satış kanallarıyla 70 ülkede ürünlerini satışa sunan Koton, halka arzdan elde edeceği gelirle global bir moda markası olma yolculuğunu büyütecek yatırımlar gerçekleştirmeyi hedefliyor. Koton, orta vadede yurt içi ve yurt dışında 130 ile 150 yeni mağaza açmayı planlıyor.

Finans 2024-04-30 16:54:38

Ünlü moda markalarındaki indirimleri keşfedin, yazı yeni kıyafetlerin enerjisiyle karşılayın

Her zaman şık, havalı ve tarz görünmek isteyenleri buraya alalım! Ünlü moda markalarının sezon ürünlerinde %50'ye varan indirimler başladı. New Balance, Crocs, Puma, Under Armour, Camper, Columbia ve daha pek çok markadaki indirimleri görmek ve tarzınıza yeni bir soluk getirmek isterseniz, detaylar yazımızda!

Haber 2024-04-23 11:42:09

Diğer Haber Etiketleri

ele moda MET Gala serum Koton halka arz şirket haberleri amazon alışveriş eo vdlr vf yıldız çanta calvin klein çanta puma çanta tommy hilfiger çanta guess çanta adidas çanta tonny black Hülya Avşar stil Altın kravat Gaziantep düğün Neslihan Doğrusöz Acun Ilıcalı yaşında doya Doya Moda yağmur banda sosyal medya rachel araz tiktok fenomen alara Göz sırt şık elbiseler viskon davet elbisesi payetli elbise abiye elbise saten elbise yılbaşı gecesi Modacı Oyuncu Kemal Doğulu Turizm Gülşah Saraçoğlu balenciaga Kylie Jenner aktan kısmetse olur Adriana Lima çocuğun Model pierre cardin pierre cardin çanta Uğurkan Erez daisy keech tommy hılfıger Puma Adidas levis calvin klein istedi mehir ds damat ds damat takım elbise damat takım elbise kiğılı kiğılı gömlek kiğılı mont kiğılı takım elbise tommy hilfiger ayakkabı kiralik ev İstanbul altınyıldız altınyıldız classic altınyıldız classics altınyıldız gömlek altınyıldız takım elbise altınyıldız mont altınyıldız damatlık outdoor outdoor ayakkabı outdoor bot outdoor ayakkabı ne demek indirim alışveriş calvin klein ayakkabı calvin klein boxer calvin klein mont calvin klein parfüm calvin klein saat tommy hilfiger bot tommy hilfiger gömlek tommy hilfiger cüzdan tommy hilfiger mont tommy hilfiger gözlük tommy hilfiger saat tommy hilfiger tişört elle elle ayakkabı elle bot elle erkek ayakkabı ayakkabı ayakkabı çeşitleri avva avva gömlek avva mont avva tişört erkek giyim erkek giyim markaları network network elbise network mont camper camper ayakkabı camper bot camper erkek ayakkabı jack jones jack jones mont jack jones sweatshirt crocs crocs terlik crocs terlik erkek crocs terlik kadın divarese divarese ayakkabı ipekyol ipekyol abiye ipekyol kaban ipekyol elbise ipekyol yeni sezon film festivali Irina Shayk Alessandra Ambrosio doya doya moda betül yemekteyiz Zuhal Topal Zuhal Topal'la Yemekteyiz dockers by gerli dockers erkek ayakkabı pierre cardin gömlek batik kot bikini trend adidas ayakkabı adidas superstar adidas süperstar erkek adidas superstar kadın hakan akkaya atan Batuhan Karadeniz darp aksesuar aksesuarlar giyim kozmetik trendyol sevgilisi

Sezonun parıldayan yıldızı shopper çanta modelleri

Kombinlerin vazgeçilmez parçalarından biri olan shopper çantalar, şıklığı ve kullanışlılığı bir arada sunan tasarımlarıyla her sezon moda tutkunlarının favorisi olmaya devam ediyor. Hem tasarımları hem de materyalleriyle öne çıkan shopper çantalardan oluşan seçkimiz, tarzınıza tarz ve her anınıza şıklık katacak. Eğer siz de tarzınıza yeni bir soluk getirmek veya gardırobunuzu yenilemek istiyorsanız sezonun parıldayan yıldızı shopper çanta modellerinden oluşan listemize göz atmanızı öneririz.

Kadin 16-03-24 02:02

Hülya Avşar Doya doya erkek gibi yaşayabiliyor musun? diye sordu! Cinsiyet değiştiren isimden bomba yanıt

İşte Benim Stilim yarışması ile tanınan Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirerek hayatına Doruk olarak devam etme kararı almıştı. Hülya Avşar'a konuk olan Doruk Doğrusöz "Doya doya erkek gibi yaşayabiliyor musun?" ve viagra sorusuna bakın ne yanıt verdi.

Magazin 10-03-24 15:25

Altın kemeri, şalı derken şimdi de ‘altın kravat…’ Kuyumcular üretti: 150 gram ağırlığında, 350 bin lira değerinde

Gaziantep’teki kuyumcular yeni bir ürün geliştirerek 'altın kravat' trendini başlattı. Düğünlerde ve özel günlerde moda haline gelmesi beklenen altın kravatın ağırlığı 120 ila 150 gram arasında değişirken 270 ila 350 bin TL arasında değişen fiyatlardan satılıyor.

Finans 04-03-24 15:20

Gaziantep'te kuyumcularda yeni trend! Ağırlığı 150 gram, fiyatı ise 350 bin TL! Artık erkeklerin de tercih edeceği bir ürün var

Gaziantep’teki kuyumcular yeni bir ürün geliştirerek ’altın kravat’ trendini başlattı. Düğünlerde ve özel günlerde moda haline gelmesi beklenen altın kravatın ağırlığı 120 ila 150 gram arasında değişirken 270 ila 350 bin TL arasında değişen fiyatlardan satılıyor.

Kadin 04-03-24 15:07

İşte Benim Stilim'den Neslihan Doğrusöz cinsiyet değiştirmişti! Six pack ameliyatı öncesi paylaştı

Türkiye'nin sevilen moda yarışması "İşte Benim Stilim" ile tanınan Neslihan Doğrusöz, cinsiyet değiştirme operasyonu geçirerek Doruk Doğrusöz adını aldıktan sonra moda dünyasında yeni bir döneme adım attı. Değişimiyle sık sık konuşulan Doruk Doğrusöz sporla yapamayınca ameliyatla six pack yaptırmaya karar verdi.

Magazin 22-02-24 13:43

Survivor All Star Kırmızı takıma Doya Doya Moda yarışmacısı Yağmur Banda da dahil oldu! Yarışmacılar duyunca şaşırdı

Survivor yeni bölümde yedeklerden kadroya dahil olacak iki ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Acun Ilıcalı kırmızı takıma Yağmur Banda'nın katılacağını duyurunca yarışmacılar "Aaa" diyerek şaşırdı. Peki, Yağmur Banda kimdir?

Magazin 21-01-24 14:29

Transparan giyen Leonie Hanne yeni yıl pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Bir bakan bir daha baktı

Son dönemin en çok konuşulan moda influencerlarından biri olan Leonie Hanne, sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Son olarak yeni yıl pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan Leonie Hanne beyaz transparan elbisesiyle adeta büyüledi. Ünlü ismin iddialı pozlarına kısa sürede beğeni yağdı.

Magazin 27-12-23 17:02

Kocaman fiyonk giyen Rachel Araz davet tarzıyla sosyal medyayı salladı! Bir bakan bir daha baktı

Moda ikonu olarak tanınan Rachel Araz, sosyal medya platformunda ürettiği özgün içeriklerle geniş bir hayran kitlesine sahip. Yaşam tarzı ve paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen ünlü fenomen bu defa yeni yıl tarzıyla gündem oldu. Baştan aşağı kırmızı giyinen Rachel Araz kocaman fiyonk elbisesiyle herkesi şaşırttı.

Magazin 26-12-23 15:20

Sosyal medya fenomeni Hülya Yenidoğmuş yaz saati uygulamasını böyle eleştirdi! Yataktan sürükleyerek çıkarttı... Bulduğu yerde uyudu

Doya Doya Moda yarışmasıyla ünlenen Hülya Yenidoğmuş paylaşımları sayesinde kısa sürede fenomene dönüştü. Yenidoğmuş TikTok'tan yaptığı bir paylaşımla yaz saati uygulamasını eleştirdi. Oğluyla okula giderken başına gelenleri eğlenceli bir dille anlatan fenomen ismin paylaşımı kısa sürede viral olmayı başardı.

Trend 20-12-23 15:34

Yılbaşı davetlerinizin vazgeçilmezi olacak elbise modelleri

Yılbaşı gecesi, sadece takvimdeki bir değişimi değil yeni deneyimler ve umut dolu anlar için bir başlangıcı ifade ediyor. Bu özel gece de şıklığınızla parıl parıl parlamanın ve geleceğe umutla bakmanın bir yolu. Bu nedenle, yılbaşı gecesinde giyilen kıyafetler sadece moda tercihleri değil aynı zamanda birer ifade biçimi, birer manifestodur. Yılbaşı gecesine damga vurmanızı sağlayacak birbirinden şık elbise modellerini sizin için bir araya getirdik.

Kadin 13-12-23 18:46

Playback yapıp, dans etti... Kemal Doğulu'nun kadınlar matinesindeki görüntüleri sosyal medyanın diline düştü!

Bu Tarz Benim, İşte Benim Stilim, Doya Doya Moda gibi birçok moda programının jüri koltuğunda oturan, tarzı ve açıklamalarıyla dikkat çeken ünlü modacı Kemal Doğulu son olarak Denizli'de düzenlediği kadınlar matinesindeki sahne performansıyla gündem oldu. Playback yapıp dans eden ünlü ismin o halleri sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 08-12-23 14:06

Türkiye'de düğün turizmi başladı! Akın akın geliyorlar: Milyon dolarları bulan harcamalar...

Türkiye'de yeni bir turizm kolu doğuyor: Düğün turizmi! Özellikle Hindistan'ın varlıklı aileleri arasında son yıllarda oldukça moda olan bu akımda varlıklı aileler konuklarını özel uçaklarla Türkiye'ye getirip Bodrum'da veya Antalya'da düğün yapıp eğleniyorlar. Yeni başlayan bu moda sayesinde onlarca firma ve binlerce kişi iş imkanı elde ediyor. Gerçekleştirilen düğünlerin maliyetleri ise boğaz manzarasına sahip bir daire fiyatından faha fazla... İşte haberin tüm detayları!

Finans 25-11-23 21:52

Gülşah Saraçoğlu'nun kilolu ve estetiksiz halini görenler şoke oldu! Değişimi ağızları açık bıraktı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Doya Doya Moda programıyla adından söz ettiren ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun kilolu ve estetiksiz hali sosyal medyanın gündemine oturdu. Geçtiğimiz aylarda bir programa katılan ve doğal yerlerini açıklayan Saraçoğlu, "Doğal olan yerlerim; saçlarım, dişlerim, parmak izim ve kan grubum" demiş ve bu açıklamasıyla çok konuşulmuştu. Ünlü ismin eski halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 16-11-23 14:10

Balenciaga'nın çıkardığı yeni 'Havlu Etek' sosyal medyanın diline düştü! Fiyatını duyanlar inanamadı

Lüks moda devi Balenciaga çıkardığı yeni tasarımlarıyla moda dünyasına yön vermeye devam ediyor. Üst segment bir marka olan Balenciaga bu defa farklı tasarımı ile sosyal medyanın diline düştü. Markanın çıkarmış olduğu 'Havlu Etek' tasarımı fiyatıyla herkesi şaşırttı.

Kadin 16-11-23 10:06

Kylie Jenner servetine servet kattı! Satışa sunulan ürünler 1 saatte...

Forbes listesinde kendi servetini edinen en genç milyarder olmayı başaran Kylie Jenner giyim markasıyla moda sektörüne giriş yaptı. Jenner'ın yeni markasının ürünleri de satışa çıkar çıkmaz tükendi.

Magazin 05-11-23 10:52

Kısmetse Olur'a damga vurmuştu! Gamze Taşkın'ı görenler şoke oldu! 'Resmen evrim geçirmiş'

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Kısmetse Olur programına damga vuran ardından da Doya Doya Moda'ya katılıp diskalifiye edilen Gamze Taşkın sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Bir dönemlerin dillerden düşmeyen yarışmasını görenler tanımakta güçlük çekti. Gamze Taşkın'ın son hali gündem oldu.

Magazin 20-10-23 14:22

Adriana Lima Paris'te lüks otelde şoku yaşadı! Tahtakuruları yedi

Ünlü süper model Adriana Lima, beş yıl aradan sonra yeniden bir araya geldiği Victoria's Secret'ın yeni ürün tanıtımında boy göstermişti. Ardından Paris Moda Haftası'na katılan güzel model tahtakurularının hedefi oldu.

Magazin 05-10-23 15:28

Fiyatları düştü! Pierre Cardin kanvas çantalarda kaçırılmayacak fırsat

Moda dünyasının sevilen markalarından Pierre Cardin yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Sezon trendlerini takip eden ancak özgün dokunuşlara sahip ürünleriyle moda severlerin beğenisini topladı. Markanın yeni kanvas çanta modelleri de oldukça beğenildi. Kısa süreliğine indirimde olan kanvas çanta modellerini görmek isterseniz, yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Haber 02-10-23 16:43

TikTok fenomeni Elisa Durulay'ın aylık kirası dudak uçuklattı! Lüks evi gündem oldu

TikTok fenomeni olarak tanıdığımız Elisa Durulay bir dönem Gülşah Saraçoğlu, Uğurkan Erez, Umut Eker ve Yasemin Yılmaz'ın jüri koltuğunda oturduğu Doya Doya Moda programıyla gündeme gelmişti. Programda anlattığı çocukluk travmaları ile çok konuşulan ünlü fenomen bu defa lüks eviyle gündem oldu. Elisa Durulay'ın evinin kirasını duyanlar ise çok şaşırdı.

Magazin 27-09-23 08:26

Sosyal medya fenomeni Daisy Keech ve sevgilisinin romantik anları! Araç kapısını açıp doya doya baktı... O nasıl bir öpücük ama...

Sosyal medyada 6 milyona yakın takipçisi bulunan Daisy Keech sevgilisiyle birbirlerine uzun uzun baktıkları romantik bir kareyi paylaştı. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede hayranlarının beğenisini kazanmayı başardı.

Trend 12-09-23 11:42

Yeni sezona hazırlıklar başlasın! Tommy Hilfiger'da %35'e varan indirim

Kış mevsiminin yaklaştığı bu günlerde gardırobunuza yeni bir soluk katmanın vakti geldi. Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında, kışa hazırlık yapmanın şimdi tam zamanı. Sizin için dünyaca ünlü moda markası Tommy Hilfiger'ın indirimdeki ürünlerini seçtik. İşte detaylar!

Haber 06-09-23 16:01

Adidas, Puma, Levis, Calvin Klein ve dahası! Ünlü moda markalarında %50'ye varan indirimler

Her zaman havalı görünmek, girdiğiniz her ortamda bakışları üzerinizde toplamak istiyorsanız sizin için seçtiğimiz moda fırsatlarını kaçırmamalısınız! Sezonun en yeni, en şık, en rahat ürünlerine %50'ye varan indirimlerle sahip olmak için acele edin. İşte detaylar!

Haber 29-08-23 09:26

Doya Doya Moda'nın yıldızı Birben Coşkun evlendi! İmam nikahı görüntüleri olay oldu! Mehir olarak bakın ne istedi

Bir dönemin reyting rekorları kıran moda programı yarışması Doya Doya Moda ile tanınan Birben Coşkun evlendi. Düğün ve nikah hazırlıklarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Birben Coşkun dini nikah anına ait görüntüleri de yayınladı. Fenomen ismin mehir olarak eşinden isteği olay oldu.

Magazin 22-08-23 16:17

Erkek giyimin favori markaları! DS Damat ve Kiğılı'da indirim zamanı

Erkek giyimin sevilen markalarından Kiğılı ve DS Damat'ta yeni sezon ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar başladı. Yüksek kaliteli materyallerden üretilen modern ve şık ürünleriyle moda severlerin beğenisini kazanan bu iki markadaki indirimleri kaçırmamak için acele edin.

Haber 02-08-23 12:16

Fiyatı 1867 TL'ye düştü! Tommy Hilfiger'ın şık ayakkabısında fırsat

Tommy Hilfiger, kalitesi ve şıklığıyla adından sıkça söz ettiriyor. Her sezon yeni koleksiyonlarıyla moda dünyasında öncü olan Tommy Hilfiger, şimdi de göz alıcı bir indirim fırtınasıyla karşımızda! Şıklık ve dayanıklılıktan ödün vermeden indirimli fiyatlarla sahip olabileceğiniz Tommy Hilfiger ayakkabılarıyla adımlarınızın rahatlığına ve tarzınızın en üst seviyeye çıkmasına hazır olun. Modanın zirvesinde yer almak için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Haber 27-07-23 11:27

Kiralık ev arayanlar dikkat! Ev sahiplerinden yeni kriter: 'Özellikle Avrupa Yakası'nda moda'

Ev sahiplerinin yüksek kira almak için başvurduğu yöntemlere bir yenisi daha eklendi. Yüzde 25 sınırına takılmamak için kısa süreli kiracı arayan ev sahipleri, şimdi de kentsel dönüşümde evi olan kişilere ev kiralamanın derdinde. Uzman isimler "Özellikle Avrupa Yakası'ndaki kentsel dönüşümün yoğun olduğu yerlerde şu anda bu moda var" dedi.

Haber 24-07-23 06:42

Havalı tasarımlarını yüksek kaliteli kumaşlar ve özenli işçilikle buluşturan Altınyıldız Classics'te fırsat

Erkek giyim sektörünün önde gelen markalarından Altınyıldız Classics, her kategorideki onlarca ürününde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Kaliteli kumaşlardan üretilen, şık ve zamansız tasarımlarıyla moda severlerin beğenisini kazanan binlerce yeni sezon ürününe indirimli fiyatlarla sahip olmak isterseniz acele edin. İşte detaylar!

Haber 17-07-23 10:04

Kamp ve yürüyüş tutkunlarının seveceği indirimli outdoor erkek ve kadın ayakkabı modelleri

Keşfedilmeyi bekleyen doğayı adımlarken outdoor ayakkabılar size konforlu ve etkileyici bir stil sunar. Güçlü ve dayanıklı yapısıyla zorlu arazilerde bile kusursuz performans sunan outdoor ayakkabılar, doğanın tadını doya doya çıkarmanıza olanak tanır. Siz de şık bir stil ve üstün konforu bir araya getiren outdoor erkek ve kadın ayakkabı modelleriyle maceraya hazır olun!

Haber 14-07-23 09:25

İşte Gelin İşte Kaynana ödülü ne, hangi günler, saat kaçta? İşte Gelin İşte Kaynana jürileri kimler?

İşte Gelin İşte Kaynana yarışması bugün ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Tv8 ekranlarında yayınlanacak olan yeni yarışma hafta içi her gün ekrana gelecek. Moda, rekabet, eğlence dolu yarışma programında heyecan dolu dakikalar yaşanacak. Peki, İşte Gelin İşte Kaynana ödülü ne, hangi günler, saat kaçta? İşte Gelin İşte Kaynana jürileri kimler? İşte yarışma programı hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 10-07-23 14:47
ele

Altınyıldız Classics, Kiğılı... İster klasik ister spor, tarzınızı yansıtacak kaliteli ürünlerde indirim

Erkek giyim sektörünün önde gelen markalarından Altınyıldız Classics ve Kiğılı'da kaçırılmayacak indirimler başladı. Kaliteli kumaşlardan üretilen, şık ve zamansız tasarımlarıyla moda severlerin beğenisini kazanan binlerce yeni sezon ürününe indirimli fiyatlarla sahip olmak isterseniz acele edin. İşte detaylar!

Haber 06-07-23 09:21

Kiğılı yeni sezon ürünlerinde indirim başladı! Her tarza uygun en havalı parçaları keşfedin

Trendleri yakından takip eden beyler için harika bir haberimiz var! Erkek moda sektörünün önde gelen markalarından Kiğılı'da kaçırılmayacak indirimler başladı. Yeni sezonun en havalı parçalarına indirimli fiyatlarla sahip olmak isterseniz, doğru yerdesiniz. Takım elbiseden tişörte, pantolondan ayakkabıya her beğeniye ve tarza uygun kaliteli, şık erkek giyim ürünleri sizleri bekliyor. Göz kamaştıran tasarımlarla tarzınıza yeni bir soluk getirmenin için şimdi tam zamanı. İşte detaylar!

Haber 05-07-23 09:34

Stilinize şıklık katacak en trend parçaları keşfedin, fırsatları kaçırmayın

Moda dünyasının seçkin markaları yeni sezon koleksiyonlarında kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Siz de gardırobunuzu sezona hazırlamak, en trend tasarımları keşfetmek ve stilinize şıklık katmak için sizin için seçtiğimiz markaların indirimli ürünlerine hemen göz atın. İşte detaylar!

Haber 03-07-23 09:14

Calvin Klein, Tommy Hilfiger ve daha birçok ünlü markada indirim

Moda tutkunlarına müjde! Calvin Klein, Tommy Hilfiger ve daha birçok ünlü markada indirimler başladı. İhtiyacınıza ve zevkinize uygun binlerce üründeki çok al az öde ve ekstra kupon fırsatlarını kaçırmayın. Gardırobunuza yeni sezon ürünler eklemek için en uygun zaman şimdi!

Haber 08-06-23 10:11

Konforlu ve şık tasarımlarıyla moda severlerin gözdesi: Elle ayakkabı ve çantalarda %40'a varan indirim

Aradığınız konforu ve şıklığı bir arada sunan Elle ayakkabı ve çantalar şimdi indirimde! Birbirinden havalı yeni sezonun en trend modellerine uygun fiyatlarla sahip olmak ve kombinlerinize eşsiz bir hava katmak isterseniz bu fırsatı kaçırmamanızı öneririz.

Haber 07-06-23 09:29

Altınyıldız, D'S Damat, Avva... Erkek giyimin sevilen markalarında indirim rüzgârı başladı

Erkek giyim sektörünün önde gelen markalarından Altınyıldız Classics, DS Damat ve Avva'da kaçırılmayacak indirimler başladı. Kaliteli kumaşlardan üretilen, şık ve zamansız tasarımlarıyla moda severlerin beğenisini kazanan binlerce yeni sezon ürününe indirimli fiyatlarla sahip olmak isterseniz acele edin. İşte detaylar!

Haber 02-06-23 17:35

Altınyıldız'dan Network'e stilinize yeni bir soluk getirecek markaların ürünlerinde indirim

Moda dünyasının seçkin markaları yeni sezon koleksiyonlarında kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Siz de gardırobunuzu sezona hazırlamak, en trend tasarımları keşfetmek ve stilinize şıklık katmak için sizin için seçtiğimiz markaların indirimli ürünlerine hemen göz atın. İşte detaylar!

Haber 01-06-23 23:26

Birkenstock, Camper, Havaianas, Jack Jones ve dahası... Dünya markalarında indirim zamanı!

Havalar iyice ısındı; kısa kollular, terlikler, yazlık ayakkabılar oldukları yerden çıkmaya başladı. Yeni sezon trendleri de moda severlerin kadrajına girdi. Siz de bu sezonu cıvıl cıvıl, enerjik geçirmek ve gardırobunuzu enerjisi yüksek parçalarla doldurmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sezonun en trend parçalarını bulabileceğiniz, üstelik şu an indirimde olan markaları listeledik. İşte detaylar!

Haber 30-05-23 14:06

Irina Shayk olay olmuştu! Alessandra Ambrosio da iç çamaşırıyla geldi

Ünlü Victoria's Secret meleği Irina Shayk Cannes Film Festivali'ne iç çamaşırlarıyla gelince gündem olmuştu. Seksi modelden sonra Alessandra Ambrosio da iç çamaşırıyla bir lansmana katılarak dikkat çekti. Modellerin bu tarzına sosyal medyada "Yeni moda bu mu?" yorumları geldi.

Magazin 25-05-23 14:34

Doya Doya Moda şampiyonu Betül Böçkün Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de ortaya çıktı! İşte son hali

Doya Doya Moda 2020 birincisi Betül Böçkün şimdi de Zuhal Topal'la Yemekteyiz programına katıldı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Betül Böçkün değişimiyle dikkat çekti. Ünlü ismin son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 23-05-23 10:02

Sosyal medyanın yeni bikini trendi akın akın yayılıyor! Denim bikiniler tartışma yarattı

Yaz aylarına sayılı zaman kalmışken tüm dünyada bikini trendlerini de yavaş yavaş belirleniyor. Özellikle son dönemde popüler olan denim (kot) bikini modellerini sosyal medya fenomenleri tarafından tanıtılmaya başlandı. Magdalene Keskic ve Andera Garcia gibi fenomen isimlerin tercih ettiği kot bikini takımları bu yazın favorisi olmaya aday. Ancak moda uzmanları trendle ilgili olarak bir soruna değindi.

Trend 13-05-23 15:09

Son 50 yılın en trend modellerinden Adidas Superstar incelemesi ve yorumları

Adidas Superstar spor giyimin efsanevi simgesi. 1970'lerden beri sokak modasının vazgeçilmez bir parçası olan bu ayakkabı rahatlığı, kalitesi ve şıklığı ile fark yaratmaya devam ediyor. Deri üst yüzeyi, kauçuk burun kısmı ve klasik üç bantlı tasarımı ile Adidas Superstar modelleri hem sporda hem sokakta yeni gözdeniz olacak. Moda ikonlarının favori tercihi Adidas Superstar mutlaka dolabınızda yer almalı. Spor giyimin efsanesi Adidas Superstar ile tarzınızı konuşturken rahatlığı da hissedin.

Haber 27-04-23 12:46

Stil İkonu neden yok, bitti mi? Stil İkonu yeni bölüm gelecek mi, final mi yaptı?

Stil İkonu bitti mi, neden yok gibi soruların yanıtları tüm yarışma takipçileri tarafından merak ediliyor. YouTube platformu üzerinden izleyicisiyle buluşan moda programı Stil İkonu'nun her bölümü ayrı olaylara neden oluyor. Gündemden düşmeyen program hakkında flaş bir iddia daha gündeme geldi. Stil İkonu yeni bölüm gelecek mi, final mi yaptı? sorularının yanıtları da hız kazandı. İşte tüm ayrıntılar...

Magazin 14-04-23 17:14

İlk şiddeti değil dedi! Batuhan Karadeniz için yeni iddialar... Aleyna Eroğlu'nun annesi ilk kez konuştu

Moda yarışmasıyla tanınan Aleyna Eroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla eski futbolcu Batuhan Karadeniz tarafından darp edildiğini iddia etmişti. Eroğlu, polis ekibinin Karadeniz'in evine gittiği sırada çektiği görüntüleri de paylaşarak gündem olurken, Karadeniz ile alakalı yeni açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Spor 24-03-23 15:15

İhtiyacınız olan ürünleri bütçenizi sarsmadan almanızı sağlayacak indirimler burada!

Yeni bir hafta, yeni bir indirim fırsatı! Moda, kozmetik, ev yaşam başta olmak üzere birçok kategoride bayram ve yaz indirimleri devam ediyor. Uygun fiyatlarla ihtiyacınız olan harika ürünleri satın almak istiyorsanız sizin için derlediğimiz indirimlere mutlaka göz atmalısınız. Sizler için araştırıp bir araya getirdiğimiz bu fırsatları kaçırmamak için okumaya devam edin!

Haber 13-03-23 09:13