Eyt Ne Oldu Haberleri

Oleksandr Usyk dünya ağır sıklet şampiyonu oldu! Tyson Fury'den gündem olacak sözler

Boks ağır siklet kategorisinde Ukraynalı Oleksandr Usyk ve İngiliz Tyson Fury, Kingdom Arena'da kozlarını paylaştı. Ukraynalı Oleksandr Usyk, İngiliz rakibini yenerek dünya ağır siklet şampiyonu oldu. Tyson Fury'den maç sonrası gündem olacak sözler geldi.

Spor 2024-05-19 10:11:58

Akasya Durağı'nın Zeyno'suydu... Sitare Akbaş değişimiyle adeta bambaşka biri oldu! Son pozları çok konuşuldu

Akasya Durağı dizisinde hayat verdiği 'Zeyno' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Sitare Akbaş yıllar içindeki değişimiyle dikkat çekiyor. Oyuncunun son pozları sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun paylaşımlarına hayranları tarafından beğeni ve yorum yağıyor.

Magazin 2024-05-19 09:46:27

Hadise cesur dansıyla adından söz ettirdi! Sosyal medyada yorum yağdı: Dansı olay

Ünlü şarkıcı Hadise son dönemlerde cesur sahne tarzları ve iddialı danslarıyla adından söz ettiriyor. Hadise'den yeni bir dans paylaşımı geldi. Cesur tarzıyla adından söz ettiren Hadise'nin dansı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-05-19 08:58:07

Emekli için temmuzda refah payı bilmecesi! SGK Uzmanı 'Biraz umut var' diyerek düzenlemeye işaret etti! En düşük emekli aylığında rakamı verdi

Yüksek enflasyon ve alım gücünün düşmesinin ardından emeklilerin temmuz zammındaki refah payı beklentisi artıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete ara zamma kapıları kapatırken refah payı için kapıyı kapatmadı. Emeklilerin refah payı bilmecesi... En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Finans 2024-05-19 08:22:44

İzmir'de kayboldular! O ilde kameralara yakalandılar: Polis her yerde onları arıyor

Geçtiğimiz günlerde İzmir'de kaybolan 16 yaşındaki Rojda Çelik ile 19 yaşındaki Bengüsu Bütüner için hem aileleri hem de ekipler seferber oldu. 2 gencin en son Denizli'de kent güvenlik sistemi kameralarına yansıdığı iddia edildi. Çaresiz aileler Denizlili vatandaşlardan yardım istedi.

Haber 19-05-24 07:38

Huzuru sosyal medyada aradı, cebindekinden de oldu! 'Sözde metafizik uzmanı'ndan 'büyü' vurgunu: Paramı geri gönderin

Sosyal medyadaki dolandırıcılıklara bir yenisi daha eklendi. 'Sözde metafizik uzmanı' bir kişi sosyal medyadan kendine ulaşan bir mağdura, 'akraban ve ailen sana büyü yapmış' diyerek 52 bin lirasını istedi. Ailesindeki huzursuzluğun bu şekilde geçeceğini düşünen mağdur ise hem var olan huzurundan oldu hem de 52 bin lirasını kim olduğunu bile bilmediği 'sözde metafizik uzmanı'na kaptırdı. 5 kuruşsuz kalan mağdur 'paramı geri gönderin' diyerek isyan etti.

Manşet 19-05-24 07:23

Sayıları arttı! Bankalardan sıfır faizli kredi yarışı: İşte vade sayısı ve kredi miktarları...

Merkez Bankası'nın adımları sonrası kredi muslukları sıkılırken ve faiz oranları artarken sıfır faizle kredi veren bankalar belli oldu. Daha önce beş banka sıfır faizle kredi kampanyasını paylaşırken bir banka daha bu kampanyaya katıldı. Hangi bankalar sıfır faizle kredi veriyor? Vade sayısı ve kredi miktarı ne kadar? Hepsi belli oldu...

Finans 19-05-24 07:22

Fatih Karagümrük ve Pendikspor, İstanbulspor'un ardından ligden düştü!

Süper Lig'in 37'nci haftasında konuk olduğu MKE Ankaragücü ile 0-0 berabere kalan Pendikspor ile deplasmanda Gaziantep FK'ya 3-1 mağlup olan Fatih Karagümrük, İstanbulspor'un ardından küme düşen ikinci ve üçüncü takım oldu.

Spor 18-05-24 21:10

Yer: İstanbul! Polis geniş güvenlik önlemi aldı, ortalık bir anda karıştı: Silah tutukluk yapınca olanlar oldu

Sultangazi'de 2 grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. 2 eski ortak, aralarındaki husumeti çözmek için akrabalarıyla birlikte yol kenarında buluştu. Buluşma sırasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Karşı tarafın silahının tutukluluk yapmasını fırsat bilip ateş ettiği anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. Olayın görgü tanığı o anları anlattı.

Haber 18-05-24 18:51

Phil Foden, 23 yaşında İngiltere'de yılın futbolcusu seçildi! Ne Haaland ne de Salah...

İngiltere Premier Lig’de 2023-2024 sezonunda yılın futbolcusu Manchester City forması giyen İngiliz futbolcu Phil Foden seçildi.

Spor 18-05-24 17:12

Türk futboluna geri döndü! Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Alex de Souza oldu! Sergen Yalçın sonrası göreve başlıyor...

Antalyaspor başkanvekili Alkan Evren, teknik direktör Alex de Souza ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Sezon sonunda Sergen Yalçın ile yollarını ayıracak Antalyaspor, Alex de Souza'yı resmen açıkladı.

Spor 18-05-24 16:49

Memleket Partisi Genel Merkezi'nin kapısına vurulan kilit gündem oldu! Partiden açıklama geldi

Seçimlerden beklediği sonucu alamayan ve önceki günlerde küçülmeye gideceğini duyuran Memleket Partisi'nde genel merkez binası boşaltıldı. Ayrıca partinin otobüsünün de logolarının söküldüğü öğrenildi. Memleket Partisi yaptığı açıklamada farklı bir adrese taşındıklarını ifade ederek "Genel Merkezimizin kapanması söz konusu değildir" denildi.

Haber 18-05-24 16:05

O Ses Türkiye'nin Pavarotti Hasan'ıydı... Son haliyle herkesi şaşırttı! 9 ayda 40 kilo verdi

Acun Ilıcalı'nın sevilen yarışma programlarından biri olan O Ses Türkiye'deki sempatik tavırları ve güçlü sesi ile hafızalara kazınan Hasan Doğru şimdi de son haliyle gündem oldu. 2014 yılında şampiyon olan Pavarotti Hasan 9 ayda 40 kilo verdi.

Kulis 18-05-24 15:37

İstanbul'un çeşitli semtlerine Atatürk portreleri bırakılarak insanların tepkileri ölçüldü! Kameralara yansıyan görüntüler viral oldu

Sosyal medyadan paylaşılan bir sosyal deneye ait görüntüler kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Görüntülerde İstanbul'un çeşitli semtlerine Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün portreleri bırakıldı. Gizli çekimlerde insanların yere düşen portreyi gördüklerinde verdikleri tepkiler yer aldı. Vatandaşların Atatürk portresine olan hassasiyetleri alkış topladı.

Trend 18-05-24 14:59

Dominik'te aralarından su sızmıyordu! Aleyna Kalaycıoğlu elenir elenmez bakın ne yaptı! Adadaki o ismi...

Survivor All Star'ın son elemesinde yarışmaya veda eden isim Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Dominik'ten İstanbul'a dönen Kalaycıoğlu elenir elenmez sosyal medyada yaptığı bir hareketle dikkat çekti. Bir süre paylaşım yapmayan ünlü isim adadaki yakın arkadaşını takipten çıktı.

Magazin 18-05-24 14:40

Parti tarzı olay oldu! Dilan Çiçek Deniz file eteğiyle Cannes'a damga vurdu

Son dönemde estetikleri ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz şimdi de Cannes'ta ortaya çıktı. Uma Thurman ve Jacob Elordi’nin başrollerinde yer aldığı “Oh, Canada” filminin partisine katılan ünlü isim tarzıyla dikkat çekti.

Magazin 18-05-24 13:17

Ekrem İmamoğlu'nun Roma çıkarmasına tepkiler sürüyor! Istakoz, Rolex derken... İsmail Saymaz'ın paylaştığı fotoğraf gündem oldu Roma'dan sevgilerle

Gecelik oda fiyatı 100 bin TL, toplam harcama maliyeti 10 milyon ile 15 milyon TL arası! Sosyal medya Ekrem İmamoğlu'nun 73 kişiyle yaptığı Roma seyahatini konuşuyor. Hem Ekrem İmamoğlu, hem de kamudaki şatafatın temsili olarak görülen ıstakoz ve Bahadır Yenişehirlioğlu'nun Rolex olayında objektif çıkışlarıyla bilinen gazetecilerin sessiz kalmasına tepki var.

Manşet 18-05-24 13:12

Hatay'dan Artvin'e, Türkiye'nin tüm kıyıları için karar! Bakan Özhaseki canlı yayında yeni projeyi ilk kez açıkladı: Ne kadar varsa hepsi yıkılacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki canlı yayında yeni projeyi ilk kez açıkladı. 'Denizler Halkın' projesi ile Hatay'dan Artvin'e kadar tüm kıyılarda kaçak yapıların hepsinin tek tek yıkılacağını söyledi. "Orada halkın denize rahat ulaşımını engelleyen ne varsa yok edeceğiz. Orada bir birim kurarak halka açık hale getireceğiz" dedi.

Finans 18-05-24 13:05

İstanbul'u terk edip köye yerleşmişti! Ceylan Ertem, Pınar Fidan ve Seda Yüz'e konuk oldu! Özel hayatı açık açık sorulunca... Verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı

Dillere pelesenk olan şarkıları, kendine has tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman gündem olan ünlü şarkıcı Ceylan Ertem bu defa Pınar Fidan ve Seda Yüz'ün YouTube programına konuk oldu. Hayatına dair soruları samimi bir şekilde yanıtlayan Ceylan Ertem özel hayat sorusu karşısında önce ne diyeceğini bilemedi sonra verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı...

Magazin 18-05-24 12:46

Altınlar valize, dolarlar havaya! AK Parti ve CHP'li siyasetçiler de oradaydı! Aşiret düğününde gelin takılardan hareket edemedi

Yine bir aşiret düğünü, yine kilo kilo altınlar, havada uçuşan dolarlar. AK Parti ve CHP'li siyasetçileri bir araya getiren Şanlıurfa'daki görkemli aşiret düğününde takılar gündem oldu. Misafirlerin kuyruğa girdiği takı yarışında takılar sandıktan boşaltılarak özel güvenlikler eşliğinde valizlerle taşındı.

Finans 18-05-24 12:24

İmamoğlu'nun Roma çıkarmasındaki lüks hotel olay oldu! Çoğu arkadaşım ama kusura bakmasınlar diyerek eleştirdi... Geceliği 100 bin TL'lik oda

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları'nın İstanbul'da yapılmasıyla ilgili anlaşmayı imzalamak için İtalya'ya gitti. İmamoğlu'na 45'i basın mensubu olmak üzere 73 kişiden oluşan kafile eşlik ederken; Roma'da kaldıkları Parco Dei Principi Grande Hotel gündem yarattı. Tek gecelik fiyatının neredeyse 100 bin TL'yi bulduğu hotel ve harcanan paralara İrfan Değirmenci'den sert tepki geldi: "Çoğu arkadaşım ama kusura bakmasınlar"

Finans 18-05-24 12:04

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? Ekonomistlerin faiz beklentisi belli oldu

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz kararını 23 Mayıs Perşembe günü açıklayacak. Banka bir önceki toplantıda politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit tutmuştu.

Finans 18-05-24 11:59

Anne olmaya hazırlanan Hailey Bieber bakın ne aşermiş! 'Yargılamak yok' diyerek paylaştı

Justin Bieber ile uzun süredir mutlu bir evliliği olan Hailey Bieber geçtiğimiz haftalarda hamileliğini duyurmuştu. 6 aylık hamile olduğu öğrenilen Hailey Bieber'in hamilelik pozları ise çok konuşulmuştu. Ünlü isim şimdi de aşerdiği yiyeceğini gösterdi ve 'yargılamak yok' notu ile paylaştı...

Magazin 18-05-24 10:46

'Sürekli bir yerlerin konuşuluyor' diyerek kızmıştı! Songül Karlı'nın oğlu büyüdü kocamana oldu! O karelere yorum yağdı

Son dönemde yaptırdığı estetiklerle konuşulan ve değişimiyle Hadise ile Seda Sayan'a benzetilen Songül Karlı bu defa oğluyla gündem oldu. Daha önce "Oğlum, 'Anne YouTube'a giriyorum. Sürekli bir yerlerin konuşuluyor' diyor" açıklamasıyla uzun süre gündem olan Karlı, oğlu ile karelerini paylaştı. Karlı'nın oğlu Efe Furkan Gümüş kocaman oldu.

Magazin 18-05-24 10:29

Bu sefer kontrolden çıkan araç değil, kuş oldu

Konya’da şahin olduğu tahmin edilen bir kuşun iş yerinin camına çarparak savrulması güvenlik kamerasına yansıdı. Yere düşerek bir süre hareketsiz kalan kuş, yaklaşık 15 dakika sonra düştüğü yerden uçarak gözden kayboldu.

Haber 18-05-24 10:03

Her giydiği olay oldu! Yargı'nın yıldızı Pınar Deniz Cannes'a damga vurdu!

Bu yıl 77’ncisi düzenlenen Uluslararası Cannes Film Festivali’ne Türk oyuncular adeta çıkarma yaptı. Birbirinden iddialı kıyafetleri ile kırmızı halıda boy gösteren isimlerden biri de Yargı dizisinde hayat verdiği 'Ceylin' karakteri ile büyük beğeni toplayan Pınar Deniz oldu. Deniz, maviler içindeki kombini ile takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 18-05-24 09:58

MEMUR ZAMMI SON DAKİKA: Merkez Bankası tahmin değiştirdi: Memur maaş zammı tablosu sil baştan… Kim ne kadar aylık alacak? Meslek meslek hesap belirdi

Son dakika: Milyonlarca memuru ilgilendiren yeni maaş zammı hesabı belirdi. Memur maaş zammı hesaplama tablosu Merkez Bankası’nın Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçlarını açıklamasıyla değişti. Memur enflasyon farkı ve toplu sözleşme zammı ile Temmuz ayında yüzde 20 seviyelerinde artışı cebinde görecek. Peki en düşük memur maaşı ne kadar, kaç TL olacak? İşte meslek meslek tahmini zamlı memur maaşı tablosu…

Finans 18-05-24 09:52

Resmen zorbalık! 13 yaşındaki çocuk yaşıtlarının ayakkabısını yalamayı kabul etmediği için tekme tokat dövüldü... O anlar infial yarattı

İngiltere'nin Kuzey Yorkshire bölgesinde kaydedilen bir görüntü internette infiale neden oldu. Görüntülerde 13 yaşındaki bir çocuğun yaşıtı olan iki çocuk tarafından darp edildiği anlar yer aldı. Zorbaya uğrayan 13 yaşındaki çocuğun annesi Amanda Pheonix, oğlunun 3 ayrı olayda darp edildiğini ve hatta zorbaların oğluna ayakkabılarını yalatmaya çalıştığını söyledi.

Trend 18-05-24 09:30

Kızılcık Şerbeti’nin Görkem’i Özge Özacar Cannes tarzıyla olay oldu! Bakan bir daha baktı

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Görkem' karakteri ile adından söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Özge Özacar, bu yıl 77.'si gerçekleştiren Cannes Film Festivali'nde boy gösterdi. Siyah elbisesi ile Cannes'a damga vuran ünlü isim birbirinden iddialı pozları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-05-24 09:19

Her detayı korkunç! Yatalak annesini 3 ay boyunca bir sandalyede bıraktı... Ne tuvalete gidebildi ne de yemek yiyebildi... Evde kokudan durulmuyordu

İngiltere'nin Leeds bölgesinde 58 yaşındaki yatalak hasta olan bir kadın kızı Natasha Pammant ve kızının sevgilisi Liam Leach tarafından aylarca bir sandalyeye mahkum edildi. Komşularının haber vermesi üzerine eve gelen yetkililer 58 yaşındaki kadını perişan halde buldu. Yetersiz beslendiği için çok kilo veren kadın, idrarla ıslanmış bir sandalyede oturuyordu ve üzeri dışkı içindeydi.

Trend 18-05-24 08:46

SON DAKİKA: SSK, Bağ-Kur, memur emekli zammı… Kök aylık tablosunu değiştiren açıklama: 16 milyon kişiye maaşta yeni rakam

Son dakika: En düşük emekli kök maaşı 6 aylık enflasyon rakamları sonrası bir kez daha değişecek. Bu kapsamdaeEmekli maaşı zammı için Merkez Bankası’ndan çok kritik yeni bir ipucu geldi. SSK, Bağ-Kur ve memur emekli zammı hesaplama tablosu güncellendi. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar, kaç TL olacak? Mynet olarak 16 milyon emekli için meslek meslek yeni zamlı aylıkları hesapladık. İşte Temmuz zammında yol haritanız olacak haberimiz…

Finans 18-05-24 08:14

Robot süpürgesi evden kaçtı! O anları sosyal medyadan paylaşınca viral oldu... Resmen gülmekten ağladım

TikTok'ta Berfu Baysan isimli bir kullanıcı başına gelen ilginç bir durumdan söz edince bir anda popüler oldu. Çöp atmaya gittiği sırada evinin kapısını açık bırakan Baysan, robot süpürgesinin evini terk ettiğini söyledi. O anlara TikTok'ta viral olup binlerce beğeni ve yorum topladı.

Trend 18-05-24 07:54

TV yayın akışı 18 Mayıs 2024 Cumartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, NOW, ATV yayın akışı...

18 Mayıs 2024 Cumartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 18 Mayıs 2024 Cumartesi akşamı Güldür Güldür Show, Allah Yazdıysa Bozsun, Kardeşlerim, Kırımlı, Gönül Dağı, Yabani ve Survivor All Star 2024 programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, NOW, ATV, STAR TV, TRT 1, TV8 yayın akışı nasıl?

Trend 18-05-24 07:34

Antalya’da yanan otomobilde feci şekilde can veren Polonyalı turistlerin kimlikleri belli oldu

Antalya’nın Alanya ilçesinde refüje çarparak takla attıktan sonra alev alev yanan otomobilde hayatını kaybeden Polonyalı turistlerin kimlikleri belli oldu.

Haber 18-05-24 00:29

MSB kahreden haberi duyurdu! Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde, silah kazası sonucu Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala’nın şehit olduğunu açıkladı.

Haber 17-05-24 23:31

Son sözü 'Anne beni bir şey ısırdı' oldu! Tahlilleri temiz çıkan çocuk hayatını kaybetti

Osmaniye'de bir bahçede oynayan çocuk, kendisini bir şey ısırdığını söyleyerek hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tahlilleri temiz çıkan çocuk, eve gönderildi. Evde rahatsızlanan Gökçe Erva Kınay, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Çocuğun ölüm nedeni otopsi sonucunun ardından belirlenecek.

Haber 17-05-24 22:29

Etimesgut Belediyesi Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Melek Mosso konserinde kurtlarını döktü!

Ankara'da 19 Mayıs kapsamında konser programları belli oldu. Etimesgut Belediyesi Melek Mosso'yu hayranları ile buluşturdu. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Melek Mosso konserinde dans etti. O anlar kameraya yansıdı.

Kulis 17-05-24 21:56

MEB duyurdu! Sözleşmeli öğretmen atama başvurularında tarih belli oldu

Öğretmenlerin merakla beklediği atama tarihleri belli oldu. 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuru duyurusu yayımlandı. Başvurular 20-31 Mayıs tarihleri arasında alınacak.

Haber 17-05-24 18:34

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a tarihi çağrı! ''Fenerbahçe için gelin yeni bir sayfa açalım, ne yapacaksak birlikte yapalım''

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, açıklamalarda bulundu. Ali Koç'a çağrıda bulunan Aziz Yıldırım, ''60 bin üye var. Hiç kimse çıkmayacak mı? Elini taşın altına koymayacak mı? İsterdik ki 5 tane ayrı başkan adayı çıksın. Fenerbahçe’de mal yaratan tek başkan benim. Hep borçtan bahsediliyor ama bıraktığım maddi kaynaktan bahsetmiyorlar.'' dedi.

Spor 17-05-24 16:44

Birce Akalay, Cannes'a damga vurdu! İddialı tarzı çok konuşuldu

Birbirinden iddialı filmlerin Altın Palmiye için yarıştığı Cannes Film Festivali'ne birçok ünlü isim katıldı. Bunlardan biri de Birce Akalay oldu. Akalay'ın Cannes tarzı sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin 17-05-24 16:16

Çağla Şıkel'in ayakları sosyal medyada gündem oldu! Görenler şaşırmıştı

Özel hayatı, kusursuz fiziği ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Çağla Şıkel şimdi de ayakları ile gündem oldu. Şıkel'in ayakları olduğu iddia edilen bir video sosyal medyada hızla yayılırken ünlü isimden videolu yanıt gecikmedi...

Magazin 17-05-24 15:54

A Milli Kadın Voleybol Takımımız için yapılan skandal paylaşıma akıl dolu yanıt!

Milletler Ligi ilk maçında Japonya'ya 3-2'lik skorla yenilen A Milli Kadın Voleybol Takımımız ikinci maçta Hollanda'yı mağlup etmeyi başardı. Filenin Sultanları, Hollanda'yı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmaya, Filenin Sultanları'na göndermeli paylaşımda bulunan Volleyball World'e verilen akıl dolu yanıt gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 17-05-24 15:48

19 Mayıs ne bayramı? 19 Mayıs 1919'da ne oldu? 19 Mayıs'ın anlam ve önemi

19 Mayıs'ın gelmesiyle birlikte ülkemizde bu özel günün heyecanı hissedilmeye başlanır.19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk'ün Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkmasıyla temelleri atılan kurtuluş mücadelesinin sonucunda 19 Mayıs Türk gençliğine hediye edilmiştir. Peki ulusal bayramlarımızdan biri olan 19 Mayıs'ın anlam ve önemi nedir, 19 Mayıs gününde ne oldu?

Haber 17-05-24 15:46

Ev değil, araç değil, evlilik ilanı... Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! Canlı yayında bomba anlar

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Bazı günler ünlü sunucuya uzman isimler eşlik ediyor. Nur Viral'e bu defa Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç konuk oldu. Programda gündeme getirilen bir ilan ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 17-05-24 15:31

Merkez Bankası'ndan iki depo ihalesi: Faiz oranları belli oldu

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, 21 Mayıs ve 24 Mayıs vadeli 2 ayrı TL depo alım ihalesi açtı. 24 Mayıs'taki ihalede, minimum faiz oranı yüzde 49,95, maksimum faiz oranı yüzde 50, ortalama faiz oranı ise yüzde 50 olarak ilan edildi.

Finans 17-05-24 13:52

5 yaşındaki çocuk evinin arka bahçesindeki salıncakta salınırken boğularak hayatını kaybetti... Beyninin şişmesine neden oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Colorado eyaletinde yaşayan 5 yaşındaki Aurora Masters evlerinin arka bahçesinde bulunan salıncakta sallanırken korkunç bir kazanın sonucu olarak hayatını kaybetti. Salıncağın ipi boynuna dolana küçük kız boğularak öldü.

Trend 17-05-24 13:46

Borsadan yeni rekor! Tüm zamanların en yüksek seviyesi

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 10.557,98 puanla rekor seviyeyi gördü. Bankacılık endeksi yüzde 4,21, holding endeksi yüzde 1,69 değer kazandı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran bankacılık, en çok kaybettiren yüzde 0,68 ile turizm oldu.

Finans 17-05-24 13:43

ABD'de tırmanan fabrika inşaat harcamaları ne gösteriyor?

ABD, küresel güç dengesi, dünyanın geleceği ve bazı ülkelerin gelecekteki büyüme beklentileri açısından sonuçları olan ilginç bir ekonomik canlanmanın tadını çıkarıyor.

Yurthaber 17-05-24 13:35
abd

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Robin van Persie'nin yeni adresi belli oldu! Kariyerinde bir ilk

Hollanda Eredivisie ekiplerinden Hereeveen, teknik direktörlük görevine Robin van Persie'nin getirildiğini duyurdu.

Spor 17-05-24 12:47