Fc Vaduz Haberleri

KONYASPOR VADUZ MAÇI CANLI İZLE! Konyaspor Vaduz maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifreli mi?

Konyaspor Vaduz maçı için nefesler tutuldu. Temsilcimiz Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu'ndaki rövanş karşılaşmasında Konya Büyükşehir Stadyumu'nda Vaduz'u konuk edecek. Futbolseverler, 1-1 eşitlikle sonuçlanan maçın rövanş karşılaşması için internette araştırma yapmaya başladı. Karşılaşmaya dair "Konyaspor Vaduz maçı hangi kanalda, saat kaçta, şifreli mi?", "Konyaspor Vaduz maçı canlı izle" gibi soru ve konu başlıkları aratılıyor. İşte detaylar...

Spor 11-08-2022 16:18

Konyaspor, Vaduz deplasmanında 88'de beraberliği kaptı! Tur rövanşa kaldı...

arabam.com Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Liechtenstein temsilcisi Vaduz ile karşı karşıya geldi. 90 dakika boyunca birçok pozisyon yakalayan yeşil - beyazlılar, 72. dakikada Sasere'nin golüne engel olamadı ancak 88. dakikada Muhammet Demir'in golüyle eşitliği yakaladı ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. 3. Ön Eleme Turu'na BATE Borisov'u eleyerek gelen Konyaspor, 11 Ağustos Perşembe günü oynanacak olan rövanşta tur arayacak.

Spor 04-08-2022 23:00

Vaduz - Konyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Vaduz - Konyaspor maçı canlı izle!

Temsilcimiz Konyaspor bu akşam UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında Danimarka ekibi Vaduz ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Rövanş maçı öncesinde Vaduz karşısında avantajlı bir skor elde etmek isteyen Konyaspor, galibiyet için sahada olacak. Heyecan dolu mücadele öncesinde karşılaşmanın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Vaduz - Konyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda canlı izlenecek?

Spor 04-08-2022 19:45

Fc Vaduz

Fc Vaduz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fc Vaduz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.