Galatasaray Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi Ne Zaman Haberleri

Galatasaray'ın muhtemel rakipleri belli oldu! Kura çekimi bu akşam gerçekleştirilecek

Türkiye'yi bu yıl grup aşamasında Galatasaray'ın temsil edeceği Şampiyonlar Ligi'nde kuralar bu akşam çekiliyor. Sarı-kırmızılıların tüm muhtemel rakipleri belli oldu.

Spor 31-08-2023 07:48

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi bu akşam belli oluyor! Büyük sürpriz yaşanıyor...

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakibi belli olmuştu. Zalgiris-Struga FC eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak sarı-kırmızılılara rakiplerinden sürpriz bir skor gelmişti. Bu akşam oynanacak maçla sonuçlanacak turda sarı-kırmızılıların rakibi belli olacak.

Spor 18-07-2023 13:40

Galatasaray'a Şampiyonlar Ligi müjdesi! 2024 yılından itibaren direkt olarak katılabilecek takımlar arasında yer alıyor...

UEFA Şampiyonlar Liginde 2024 yılından itibaren 36 takım olacağını ve takımlardan 2 tanesinin hak kazanamasa da Wildcard ile turnuvaya davet edileceğini açıkladı. Wildcard standartlarına Türkiye'den sadece Galatasaray'ın uyması, sarı-kırmızılıları bir hayli heyecanlandırdı.

Spor 05-07-2023 18:07

Galatasaray Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi Ne Zaman

Galatasaray Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi Ne Zaman Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Galatasaray Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi Ne Zaman Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.