Gokhan Cira Sevgilisi Kim Haberleri

Sakla Beni'nin Mete'si Uraz Kaygılaroğlu aradığı aşkı sonunda buldu! Yeni sevgilisi bakın kim çıktı

Şimdilerde Cemre Baysel ve Asude Kalebek ile başrolünü paylaştığı Sakla Beni dizisiyle adından söz ettiren yakışıklı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu aradığı aşkı sonunda buldu. Melis İşiten'den 2019 yılında boşanan ünlü oyuncu yeni bir aşka yelken açtı.

Magazin 2024-03-29 09:55:48

Cem Yılmaz'ın sevgilisi Necla Karahalil'den 'Gönderme yaptı yorumuna bomba yanıt!

Cem Yılmaz'ın gizemli yeni sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Yılmaz'ın gönlünü Necla Karahalil'e kaptırdığı öğrenildi. Karahalil, sosyal medya hesabından 8 Mart Kadınlar Günü'yle ilgili hazırladığı özel bir video paylaştı. Karahalil'in videoda kullandığı sözlerin Erşan Kuneri dizisine gönderme olduğu söylendi.

Magazin 2024-03-08 16:51:26

Şeyma Subaşı'nın eski kocası Meedo aradığı aşkı sonunda buldu! Yeni sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer Netflix yıldızıyla...

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi günler süren görkemli bir düğünle evlenmişti. Ancak Subaşı'nın mutluluğu beklediğinden kısa sürdü ve ikili evliliklerinin 4'üncü ayında boşandı. Şeyma Subaşı'nın eski kocası Meedo aradığı aşkı sonunda buldu. Mısırlı milyarderin yeni sevgilisinin Netflix yıldızı olduğu iddia edildi.

Magazin 2024-02-28 11:22:35

Yılmaz Erdoğan'ın kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi bakın kim çıktı! Yılmaz Erdoğan gerçek hayatta Dilber'ini buldu

Dilber dizisi ile ekranlara bomba bir dönüş yapan Yılmaz Erdoğan'ın yeni sevgilisi gündem oldu. Bircan Bali programında "Yılmaz Erdoğan, 2 yıldır Cansu Taşkın’la beraber" iddiasında bulundu. Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan arasında 25 yaş fark var. Sosyal medyada ise "Yılmaz Erdoğan gerçek hayatta Dilber'ini buldu!" yorumları yapıldı.

Magazin 2024-02-12 15:50:41

Diğer Haber Etiketleri

ele Oyuncu söyledi ünlü oyuncu yaşında Uraz Kaygılaroğlu aktan Cem Yılmaz kadınları sevgilisi sosyal medya Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi cansu karakteri Yılmaz Erdoğan Farah Zeynep Abdullah Sinem Ünsal mucize doktor anne reha Metin Akdülger metin akdülger sevgilisi Cansu Akın Yıldız Tilbe ali erbil Mehmet Ali Erbil Zahide Yetiş Masterchef ünlü şarkıcı İrem Derici Atakan Işıktutan turu Gonca Vuslateri Halit Özgür Sarı Gizli Saklı dizisi Kıvanç Tatlıtuğ aile Selin Şekerci Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisi fatmagülün suçu ne Kaan Taşaner tekindor yalı çapkını Afra Saraçoğlu Serra Arıtürk Beren Saat aşkı memnu Alişan evlilik Doğu Demirkol ayşe kırca doğu demirkol sevgilisi İrem Helvacıoğlu Pınar Yargı dizisi Uğur Aslan seda türkmen Enis Fosforoğlu seren fosforoğlu kelebe kelebeğin Miray Akay kuruluş osman büyük aşk istedi kısmetse olur Tuğçe Tayfur Ferdi Tayfur Burak Kalfa Necla Nazır biricik camdaki kız Feyyaz Şerifoğlu akasya durağı Levent Ülgen Aslı Altaylar akasya durağı gülbin Seray Kaya mert demir doğukan güngör Müjde Uzman Feyza Civelek İrem Sak Furkan Korkmaz Oğuzhan Koç Demet Özdemir ak dakika haberleri n dakika haberleri fenerbahçe kim min-jae bayern transfer mülayim Yaşar İpek Seren Serengil İşte Benim Stilim Yiğit Kirazcı fotoğrafı gününde Zeynep Bastık boy farkı eren dişli Zehra Güneş Tuğrul Tülek çöp adam ezgi çelik sarp Sarp Levendoğlu bihter Kaan Urgancıoğlu Miss Turkey iyet sezon spor spor to spor tot spor toto süper li Güney Kore napoli Müge Anlı müge anlı canlı müge anlı canlı yayın nazım akmandil Burcu Esmersoy sevilla Aşk

Farah Zeynep Abdullah, komedyen sevgilisi ile fena yakalandı: Sevgilisi bakın kim çıktı!

Farah Zeynep Abdullah, komedyen sevgilisi Yavuz Günal ile ilk kez görüntülendi. Bir partiden çıkan Farah Zeynep Abdullah ile Yavuz Günal el ele objektiflere yansıdı. İkili muhabirlerin sorularına yanıt vermezken Yavuz Günal, kapüşonla yüzünü kapattı.

Magazin 06-01-24 07:59

Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal'ın sevgilisi bakın kimmiş! El ele pozları olay oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Mucize Doktor dizisinde Taner Ölmez ile başrolü paylaşan Sinem Ünsal başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da sık sık gündem olan güzel oyuncu bu defa özel hayatıyla gündem oldu. Sinem Ünsal'ın sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 26-12-23 15:19

Sandık Kokusu'nun Atilla'sı Metin Akdülger kimdir, nereli ve kaç yaşında? Metin Akdülger'in sevgilisi kim? Oynadığı dizi ve filmler

Metin Akdülger, Sandık Kokusu dizisinde Reha karakterine hayat veriyor. Başarılı oyuncu; Özge Özpirinçci, Demet Akbağ ve Necip memili ile başrolleri paylaşıyor. Show Tv'nin yeni dizisi Sandık Kokusu'nu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme aldı. Dizinin yönetmenliğini ise Nezaket Coşkun üstlendi. Sandık Kokusu'nun Atilla'sı Metin Akdülger kimdir, kaç yaşında, sevgilisi kim? İşte, Metin Akdülger'in oynadığı dizi ve filmler...

Magazin 06-12-23 19:54

Yıldız Tilbe onu sahnede öpücüklere boğdu! Herkesin sevgilisi dediği kişi bakın kim çıktı

Dillere pelesenk olan şarkıları, güçlü sesi ve farklı tarzı ile sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, dün sevenleriyle buluştu. Dansıyla gündem olan Tilbe'nin sahnede bir kişiyi öpücüklere boğduğu anlar ise çok konuşuldu. Herkesin sevgilisi dediği kişi aslında bakın kim çıktı.

Magazin 06-12-23 14:31

Mehmet Ali Erbil'in yeni sevgilisi kızından daha küçük! 22 yaşındaki genç aşkı bakın kim çıktı! Zahide Yetiş detayı şaşırttı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Son olarak kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'la evliliğin eşiğinden dönen Mehmet Ali Erbil şimdi ise küçük kızı Yasmin Erbil’den 6 yaş daha küçük 2001 doğumlu yeni sevgilisiyle görüntülendi. Erbil'in yeni sevgilisi Nevide Çiçek hakkında ortaya çıkan bir gerçek herkesi şoke etti.

Magazin 02-12-23 17:04

Seçil Erzan'ın yanındaki gizemli kadın kim? Yerinden kaldırmakta zorlanılan çanta dolusu para ve bir kadın... Tanık ifadesinde ortaya çıktı: Parayı eski sevgilisi almış

Türkiye günlerdir Seçil Erzan ismini konuşuyor. Ünlü futbolcuları 'fon' vurgunuyla dolandırdığı iddia edilen Erzan'ın şimdi de yanındaki 'gizemli kadım' merak konusu oldu. Tanık ifadesinde ortaya çıkan gizemli kadının kim olduğu bilinmezken, "Yerinden kaldırmakta bile zorlandığım miktarda bir para" ifadesi ve para transferi sırasındaki gri çanta detayı dikkat çekti. Öte yandan bir çanta dolusu parayı Erzan adına eski sevgilisi avukat Candaş Gürol'un aldığı da dosyada yer aldı.

Magazin 29-11-23 10:42

Mehmet Ali Erbil yeni sevgilisiyle görüntülendi! 40 yaş küçük aşkı bakın kim çıktı

Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşamaya başlamasıyla magazin gündemini karıştırmıştı. Evlenmeleri beklenen çift, ayrılık kararı ile herkesi şaşırtmıştı. Ünlü şovmen, Gülseren Ceylan'ı çabuk unuttu yeni sevgilisi ile görüntülendi.

Magazin 28-11-23 14:22

MasterChef Barış'ın sevgilisi güzelliğiyle büyüledi! Yeni aşkı bakın kim çıktı

MasterChef’te yarıştığı dönemde iddialı konuşmaları ile tüm dikkatleri üzerine toplayan Barış Demir geçtiğimiz haftalarda elenerek yarışmaya veda etti. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Demir’in bir paylaşımı sonrası yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Magazin 16-11-23 11:33

Akıllarda soru işareti bırakan iddia! İrem Derici'nin yeni sevgilisi bakın kim çıktı

Atakan Işıktutan’dan ayrıldıktan sonra kendini işlerine adayan ünlü şarkıcı İrem Derici sosyal medyada yer alan iddialar nedeniyle gündem oldu. Ünlü şarkıcının yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü. Bu durum nedeniyle birçok kişi "İrem hızlı çıktı!" yorumunda bulundu.

Magazin 30-10-23 11:29

Gonca Vuslateri hamileymiş! Gonca Vuslateri'nin sevgilisi kim? Bomba açıklama

‘Yalan Dünya', 'Düğün Salonu' ve 'Her Şey Dahil' gibi yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri'nin hamile olduğunu ortaya çıktı. Herkes Vuslateri'nin bebeğinin babasını merak ederken oyuncunun evlilik için planlar yaptığı da iddia edildi. Gonca Vuslateri'nin sevgilisi merak edilirken açıklama da gecikmedi.

Magazin 15-10-23 14:13

Mucize Doktor'un yıldızı Sinem Ünsal'ın sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer herkes tanıyormuş

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Mucize Doktor dizisinde hayat verdiği 'Nazlı' karakteriyle hafızalarımıza kazınan Sinem Ünsal özel hayatı ve iddialı tarzıyla zaman zaman gündem oluyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü oyuncunun özel hayatı da merak ediliyor. Güzel oyuncunun sevgilisi de kendisi gibi oyuncu çıktı. Sinem Ünsal bakın kiminle birlikteymiş...

Magazin 10-10-23 17:22

Yabani dizisinin Yaman'ı Halit Özgür Sarı'nın eski sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer o fenomen dizinin yıldızıymış

Halit Özgür Sarı ve Simay Barlas'ın başrollerini paylaştığı FOX TV'nin sevilen dizisi Yabani izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Yabani'nin Yaman'ı Halit Özgür Sarı'nın eski sevgilisi bir dönemin fenomen dizisi Mucize Doktor'un yıldızı çıktı.

Magazin 06-10-23 08:55

Aile'nin Serap'ı Selin Şekerci'nin eski sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer o da oyuncuymuş

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini paylaştığı Aile dizisine Serap karakteriyle dahil olan ünlü oyuncu Selin Şekerci, sosyal medyada gündem oldu. Başarılı oyuncunun eski sevgilisi, bir döneme damga vuran 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin yıldızı çıktı.

Magazin 03-10-23 14:37

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'in eski sevgilisi bakın kim çıktı! O da çok ünlü bir isim

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını, cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un başrolünü paylaştığı dizinin her bölümü sosyal medyada gündem oluyor. Başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla dikkat çeken Mert Ramazan Demir şimdilerde rol arkadaşı Afra Saraçoğlu ile birliktelik yaşıyor. Ünlü ismin eski sevgilisinin kim olduğu da ortaya çıktı. Duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 29-09-23 13:20

Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş'in sevgilisi bakın kim çıktı! Aşk dolu karelerine yorum yağdı

2000'li yılların unutulmaz yapımlarından biri olan Aşk-ı Memnu hala özet bölümleriyle gündeme geliyor. Beren Saat, Hazal Kaya, Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem'in başrollerinde yer aldığı Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Cemile karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pelin Ermiş yıllar içindeki değişimiyle çok konuşuluyor. Ünlü oyuncu bu defa sevgilisi ile pozlarıyla gündeme geldi. Ermiş'in sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 26-09-23 14:38

Ateş Kuşları’nın Kara’sı Ali Önsöz'ün sevgilisi bakın kim çıktı! Güzelliğiyle kendine hayran bıraktı

Şimdilerde Ateş Kuşları dizisinde hayat verdiği Kara karakteriyle izleyicisinin karşısına çıkan Ali Önsöz başarılı oyunculuk performansı ve yakışıklılığıyla dikkat çekiyor. Özel hayatı da merak edilen Ali Önsöz'ün sevgilisi bakın kimmiş. Ünlü oyuncunun sevgilisi güzelliğiyle mest etti.

Magazin 19-09-23 13:00

Doğu Demirkol'un sevgilisi bakın kimmiş! Sevgilisi ile karesini Belki dedi notuyla paylaştı! Kafalar karıştı

Ünlü komedyen Doğu Demirkol özel hayatı ve sosyal meyda paylaşımlarıyla zaman zaman gündem oluyor. Ünlü isim şimdi de son paylaşımıyla çok konuşuldu. Sevgilisi ile katıldığı bir davetten pozunu paylaşan Doğu Demirkol "Belki dedi" notu ile hayranlarını heyecanlandırdı. Demirkol'un bu paylaşımı 'Evlilik teklifi' olarak yorumlandı. Ünlü komedyenin sevgilisinin kim olduğunu görenler ise çok şaşırdı.

Magazin 19-09-23 08:39

İrem Helvacıoğlu sevgilisiyle poz verdi! Yeni aşkı bakın kim çıktı

En son Yürek Çıkmazı dizisi ile izleyici karşısına çıkan ve başrolü Alp Navruz ile paylaşan İrem Helvacıoğlu yeni aşkını ilan etti. Oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken başarılı isim Helvacıoğlu'nun sevgilisi bakın kim çıktı...

Magazin 15-09-23 15:16

Yargı dizisine bomba transfer! Eren komiserin sevgilisi bakın kim olacak

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı Yargı dizisi her hafta pazar akşamları ekrana geliyor. Dizinin yeni sezonuna az bir zaman kala kadroya ünlü bir oyuncunun dahil olduğu ortaya çıktı. Yargı’nı Eren komiserinin sevgilisini çok ünlü bir oyuncu canlandıracak.

Magazin 12-09-23 09:27

Yeşilçam’ın usta ismi Enis Fosforoğlu’nun kızı bakın kim çıktı! Meğer herkes tanıyormuş

Keloğlan, Herkesin Sevgilisi, Debeder, Zeyno ve Seven Unutmaz gibi bir çok filmde rol alan Yeşilçam'ın usta ismi Enis Fosforoğlu’nun kızı da kendisi gibi oyuncu çıktı. 22 Haziran 2019'da Büyükada'da evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini kapatan Enis Fosforoğlu’nun kızının kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 28-08-23 16:27

Kuruluş Osman'ın Alçiçek Hatun'u Miray Akay aşk orucunu bozdu! Sevgilisi bakın kim çıktı

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman'da hayat verdiği Alçiçek Hatun karakteriyle büyük beğeni toplayan Miray Akay özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Güzel oyuncunun yeni aşkı ortaya çıktı. Miray Akay'ın sevgilisi bakın kimmiş...

Magazin 24-08-23 17:19

TikTok fenomeni Aybüke Çangal'la büyük aşk yaşamıştı! Kısmetse Olur Tolga'nın yeni sevgilisi bakın kim çıktı

Kısmetse Olur'da tanışarak büyük aşk yaşayan Tolga Kandemir ve Aybüke Çangal aşkları için yarışmayı terk etmişlerdi. Habersiz bir şekilde çekimlere katılmadıkları gerekçe gösterilen çift programdan diskalifiye edilmişti. Dışarda bir süre daha aşklarına devam eden ünlü çift ayrılık haberiyle hayranlarını üzmüştü. Kısmetse Olur Tolga'nın yeni aşkı ortaya çıktı.

Magazin 17-08-23 08:57

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un sevgilisi bakın kimmiş! Müstakbel eşten iddialara yanıt! 'Resmi nikahtahtan sonra hesabımı kapatacağım...'

16 Eylül 2022'de nişanlandığı Burak Kalfa'dan geçtiğimiz ay olaylı bir şekilde ayrılan Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz günlerde evleneceğini duyurdu. Yaptığı paylaşımlarla nikah hazırlıklarına başladığını belirten Tuğçe Tayfur müstakbel eşinin kim olduğunu ve nasıl tanıştıklarını anlatttı.

Magazin 12-08-23 16:48

Camdaki Kız'ın Sedat'ı Feyyaz Şerifoğlu aşka geldi! Sevgilisi bakın kim çıktı! Meğer ünlü spikerle...

Haziran ayında final yapan Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız'da Sedat karakterine hayat veren Feyyaz Şerifoğlu başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü oyuncu sevgilisiyle aşk dolu bir karesini paylaştı. Şerifoğlu'nun paylaşımına beğeni yağarken, sevgilisinin kim olduğunu görenler çok şaşırdı.

Magazin 11-08-23 17:20

Akasya Durağı'nın Gülbin'i Aslı Altaylar son haliyle şoke etti! Genç sevgilisi bakın kim çıktı

Bir dönem izleyiciyi ekranı başına kilitleyen Akasya Durağı dizisinde Gülbin karakterine hayat veren çocuk oyuncu Aslı Altaylar son haliyle şaşırttı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü oyuncu sevgilisi ile de paylaşımlar yapıyor. Aslı Altaylar'ın kendisinden 10 yaş küçük sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 10-08-23 14:13

MasterChef Alican Sabunsoy'un sevgilisi bakın kim çıktı! Tatil pozları çok konuşuldu!

Geçtiğimiz haftalarda yedeklerden MasterChef All Star kadrosuna dahil olan Alican Sabunsoy tarzı, tavırları ve yakışıklılığıyla dikkat çekiyor. Özel hayatı da merak edilen MasterChef Alican'ın sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Alican Sabunsoy'un sevgilisi Zeynep güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 10-08-23 08:20

Bomba aşk iddiası! Ünlü oyuncu Seray Kaya'nın müzisyen sevgilisi bakın kim çıktı

Genç oyuncu Seray Kaya'nın aşk yaşadığı iddia edilen müzisyen isim ortaya çıktı. Kadın, Mahkum ve Bir Küçük Gün Işığı gibi dizilerde canlandırdığı roller ile adından söz ettiren başarılı oyuncu Seray Kaya bu kez aşk hayatıyla gündeme geldi. İşte Seray Kaya ve aşk yaşadığı iddia edilen şarkıcı sevgilisi...

Magazin 06-08-23 17:12

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek aradığı aşkı sonunda buldu! Sevgilisi bakın kim çıktı

Adını Feriha Koydum dizisiyle yıldızı parlayan ve şimdilerde ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek aradığı aşkı sonunda buldu. Geçtiğimiz aylarda 'aldatma' konusundaki yorumlarıyla gündem olan ünlü oyuncu gizemli sevgilisiyle el ele görüntülendi. Civelek'in sevgilisi bakın kim çıktı...

Magazin 04-08-23 16:21

11 yaş küçük sevgilisini ilk kez paylaştı! İrem Sak'ın sevgilisi bakın kim çıktı

Yalan Dünya, Güldür Güldür Show, Bir Aile Hikayesi gibi yapımlarda rol alan İrem Sak kendisinden 11 yaş küçük ünlü basketbolcu Furkan Korkmaz ile beraber. Aşkını gözlerden uzak yaşayan ünlü oyuncu sevgilisiyle ilk kez paylaşım yaptı.

Magazin 26-07-23 08:58

Yunan DJ ile yakınlaştı, paraya kıyıp ev aldı! Demet Özdemir'in sevgilisi kim?

Yunan DJ Sergio ile yakınlaştığı iddia edilen Demet Özdemir, Yunanistan'da ev almıştı. Demet Özdemir 1 milyon euro'ya aldığı evden sonra komşudan çıkmaz oldu. Oyuncu "Turist değil yerliyim" pozlarıyla da dikkat çekti. Demet Özdemir ve DJ Sergio'nun paylaşımları da gündem oldu.

Magazin 23-07-23 14:40

Fenerbahçe'de taraftarın sevgilisi olmuştu! Kim Min-Jae, dünya devine imzayı attı! 50 milyon euro...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'ye 2021/22 sezonunun başında transfer olan ve kısa süre içinde gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisini toplayan Kim Min-Jae, 18 milyon euro bedelle Napoli'ye transfer olmuştu. İtalyan ekibiyle Serie A şampiyonluğu yaşayan ve kazanılan zaferde başrol oynayan Koreli futbolcunun yeni adresi ise resmen belli oldu. Dünya devi Bayern Münih, Kim Min-Jae'yi kadrosuna kattığını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 18-07-23 18:36

Seren Serengil'in eski eşi Yaşar İpek'in yeni aşkı bakın kim çıktı! Meğer İşte Benim Stilim yarışmacısıymış

Seren Serengil'in eski eşi Yaşar İpek sosyal medya paylaşımları, yeni imajı ve şarkılarıyla gündemden düşmüyor. Son olarak çene estetiği (jawline) yaptırdığı iddiaları ortaya çıkan İpek, bu iddiaları doğrulamıştı. Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından aşkını ilan etti. Yeni sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 18-07-23 17:18

Kızılcık Şerbeti'ne bomba transfer! Alev'in eski sevgilisi bakın kim oldu

Oyuncuları arasında Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti’nin kadrosuna çok ünlü bir isim daha katıldı. Müjde Uzman’ın canlandırdığı Alev’in eski sevgilisi Rüzgar’a bakın kim hayat verecek…

Magazin 15-07-23 17:54

Zeynep Bastık'tan aşk pozu! Yeni sevgilisi bakın kim çıktı

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Zeynep Bastık geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutladı. Doğum günündeki pozlarıyla gündem olan Bastık’ın yeni sevgilisi de ortaya çıkmıştı. Ünlü şarkıcı sevgilisiyle pozlarını paylaştı.

Magazin 15-07-23 09:21

Zehra Güneş'in eski sevgilisi bakın kim çıktı! 23 cm boy farkı çok konuşulmuştu

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı Zehra Güneş başarılı spor kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da gündem oluyor. Güzelliği ile dikkat çeken Güneş’in eski sevgilisi bakın kim çıktı...

Magazin 13-07-23 08:57

Camdaki Kız'ın Levent'i Tuğrul Tülek aşkını ilan etti! Sevgilisi bakın kim çıktı! Çöp Adam'ın yıldızıyla...

Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Levent rolüyle tanınan Tuğrul Tülek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aşkını ilan etti. Tülek, kendisi gibi oyuncu Ezgi Çelik ile birlikteliğini Akyaka tatilinden karelerini paylaşarak duyurdu.

Magazin 07-07-23 12:29

Emret Komutanım’ın yıldızı Sarp Levendoğlu'nun yeni sevgilisi bakın kim çıktı! İlk paylaşım geldi

Emret Komutanım, Küçük Ağa gibi başarılı dizilerde rol alan Sarp Levendoğlu en son kendisinden 15 yaş küçük Naz Çağla Irmak ile yaşadığı aşkla gündem olmuştu. Levendoğlu'nun yeni aşkının da ünlü bir isim olduğu ortaya çıktı. Çift sosyal medya hesabından ilk paylaşımlarını yaptı.

Magazin 13-05-23 15:53

Bihter'in yıldızı Farah Zeynep Abdullah’ın yeni sevgilisi bakın kim çıktı! Ünlü bir isim

Televizyon tarihine damga vuran Aşkı Memnu dizisinin sinema uyarlaması olan Bihter filminde başrolde yer alan Farah Zeynep Abdullah aşk hayatıyla gündem oldu. Abdullah’ın ünlü bir komedyenle aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Magazin 10-05-23 09:54

Yargı’nın Ilgaz’ı Kaan Urgancıoğlu’nun sevgilisi güzelliğiyle büyüledi! Bakın kim çıktı

Oyuncuları arasında Pınar Deniz, Uğur Aslan, Uğur Polat gibi isimlerin yer aldığı Yargı dizisi her hafta pazar akşamları ekrana geliyor. Dizide Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu sezon finaline damga vurdu. Oyunculuğu ve yakışıklılığı ile dikkat çeken Urgancıoğlu'nun sevgilisi güzelliğiyle adeta büyüledi.

Magazin 08-05-23 14:48

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'ın eski sevgilisi bakın kim çıktı! Duyanlar çok şaşırdı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizide Alev karakterine hayat veren ve güzelliği ile dikkat çeken Müjde Uzman'ın eski sevgilisinin kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 28-04-23 16:22

Miss Turkey 2022 birincisi Nursena Say aşkını ilan etti! Sevgilisi bakın kim çıktı

Miss Turkey 2022 yarışmasında Nursena Say, Türkiye'nin en güzel kızı seçilerek kraliçe tacını takmıştı. Ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla aşkını ilan etti. Nursena Say'ın sevgilisi ile fotoğrafına binlerce beğeni ve yorum yapıldı.

Magazin 01-04-23 10:12

Kısmetse Olur Yaren’in eski sevgilisi çok ünlü çıktı! Duyanlar çok şaşırdı

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü yarışması ile adından söz ettiren Yaren Dağ uzun süre estetikleri ile gündem olmuştu. Yarışmanın dikkat çeken isimlerinden biri olan Yaren Dağ’ın eski sevgilisinin kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 27-03-23 11:10

Kim Min-Jae, Fenerbahçe'ye transfer yapıyor! Güney Kore'nin yeni süper yıldız adayı adım adım sarı - lacivertlilere geliyor...

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Kim Min-Jae, gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelmişti. Güney Koreli yıldız, bu sezon başında İtalya Ligi Serie A devi Napoli'ye 18 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olarak Fenerbahçe'ye para kazandırmıştı. Kim'den fazlasıyla memnun kalan sarı - lacivertliler, transferde rotasını bir kez daha Güney Kore'ye çevirdi. İşte detaylar...

Spor 24-03-23 18:31

Müge Anlı yasak aşk skandalına Kadınlara ders olsun! deyip sert çıktı: Kocan kolundan kim çekerse ona gidiyor

Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosunda yine sesler yükseldi. 22 Ocak Pazar günü İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde kayıplara karışan ve sonrasında yasak aşkı Aslı Kızılkaya ile birlikte olduğu ortaya çıkan İlhan İletmiş, eşiyle canlı yayında yüzleşti. Müge Anlı, eşinin dön çağrısı üzerine programa gelen İlhan İletmiş'e son kararını sordu. Sevgilisi Aslı'yı bırakıp eşine döneceğini açıklamasının ardından ortam bir anda gerildi. Müge Anlı "Kadınlara ders olsun!" deyip sert çıktı. İşte ayrıntılar...

Magazin 17-03-23 11:45

Nazım Akmandil kimdir, kaç yaşında? Burcu Esmersoy’un sevgilisi Nazım Akmandil ne iş yapıyor? İşte aralarındaki yaş farkı...

Nazım Akmandil'in kim olduğu merak ediliyor. Burcu Esmersoy ile evlilik kararıyla gündeme gelen Akmandil hakkında araştırmalar hız kazandı. Bu kapsamda Nazım Akmandil kimdir, kaç yaşında? Burcu Esmersoy’un sevgilisi Nazım Akmandil ne iş yapıyor, aralarındaki yaş farkı kaç? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 09-03-23 15:37