Hatayspor Basın Sözcüsü Haberleri

Hatayspor futbolcusu Christian Atsu kimdir, nereli ve kaç yaşında? Christian Atsu enkazdan çıkarıldı!

Hatayspor'un forvet bölgesinde görev yapan başarılı futbolcusu Christian Atsu Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki depremde göçük altında kaldı. Futbolcunun son durumu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Hatayspor futbolcusu Christian Atsu kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte Christian Atsu hayatı ve biyografisi...

Spor 07-02-2023 09:38

SON DAKİKA! 24 saati geçmişti, enkazdan çıkarıldı! Hataysporlu Christian Atsu için mucizeyi basın sözcüsü Mustafa Özat duyurdu! 'Yaralı olarak çıkarıldı!'

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 büyüklüğündeki depremden en çok etkilenen kentlerden biri olan Hatay'dan kötü haberler gelmeye devam ederken; Hatayspor'un enkaz altında olduğu bilinen futbolcusu Christian Atsu, 24 saati geçmesine rağmen çıkarılamamıştı. 31 yaşındaki futbolcu için Hatayspor Basın Sözcüsü Mustafa Özat, oyuncunun yaralı olarak göçük altından çıkarıldığını duyurdu.

Spor 07-02-2023 09:18

Hatayspor basın sözcüsü Musta Özat'ın açıklamalar yürekleri dağladı! Christian Atsu ve sportif direktör Taner Savut

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 büyüklüğündeki depremden en çok etkilenen kentlerden biri olan Hatay'dan kötü haberler gelmeye devam ederken, Hatayspor'da futbolcu Christian Atsu ve sportif direktör Taner Savut'tan halen bir haber alınabilmiş değil. Futbolcular Kerim Alıcı ile Burak Öksüz enkaz altından çıkarılırken, Hatayspor Basın Sözcüsü Mustafa Özat yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Spor 06-02-2023 21:28

Hatayspor Basın Sözcüsü

Hatayspor Basın Sözcüsü Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Hatayspor Basın Sözcüsü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.