Kanat Haberleri

5 ayda yüzde 200 zamlandı! Siparişleri bile göndermiyorlar: ‘20 koli yerine 5 koli geldi’

Kırmızı et fiyatlarının zamlanmasının ardından tüketiciye bir kötü haber de tavuk fiyatlarından geldi. Tavuk etine talep artınca hafta sonlarında özellikle İstanbul’da kanat bulmak zorlaştı. Tavuk fiyatlarına ise son 5 ayda yüzde 200 zam geldiğini belirten İstanbul Kasaplar Esnaf Odası üyesi Veysel Günal “Bayram nedeniyle tavuk siparişi verdik, 20 koli yerine 5 koli geldi. 100 kilo kanat yerine 10 kilo gönderdiler” dedi.

Finans 24-04-2024 13:44

Düzce'de yaralı bulunan baykuş yavrusu Cingöz iyileşip doğaya kanat çırpacak

Düzce'de yaralı bulunduktan sonra korumaya alınan kulaklı orman baykuşu yavrusu, veteriner hekimlerin tedavisine olumlu cevap verdi.

Yurthaber 17-05-2023 11:07

Gelinim Mutfakta çok ballı kanat tarifi! Yiyen herkes bayılıyor çok ballı tavuk nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta yarışmasında Pazartesi günü çok ballı kanat yemeği yapılıyor. Çok ballı kanat tarifi yiyen herkesi kendine hayran bırakıyor. Oldukça pratik bir şekilde yapılan çok ballı kanat misafirlerinize çıkaracağınız favori lezzetlerinizden olacak. İzleyiciler çok ballı kanat nasıl yapılır? aramalarında bulunuyor. İşte tavuğun en lezzetli hali çok ballı kanat tarifi...

Yemek 28-11-2022 13:39

Duy Beni dizisi Ekim, Kanat ve Aziz TikTok'ta yoğun ilgi gördü! Duy Beni'nin Kanat'ı Caner Topçu TikTok'ta ilk videosunu paylaştı

Duy Beni dizisinde Kanat rolünü canlandıran Caner Topçu ve Ekim rolünü canlandıran Rabia Soytürk TikTok'ta yeni hesap açtı. Caner Topçu ilk TikTok videosunu oyuncu arkadaşları Rabia Soytürk ve Burak Can ile çekerek TikTok hesabında yayınladı. Ünlü oyuncuların takipçileri tarafından, çektikleri TikTok videosu yoğun ilgi gördü.

Magazin 20-08-2022 19:16

Diğer Haber Etiketleri

Kanat

Kanat Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kanat Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.