Kolay Ev Baklavasi Haberleri

1. Uluslararası Teknoloji Transferi Sempozyumu Samsun'da başladı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ev sahipliğinde, 39 ulusal, 6 uluslararası kurum desteği ile gerçekleştirilen "1. Uluslararası Teknoloji Transferi Sempozyumu" Samsun'da başladı.

Yurthaber 2024-05-06 15:43:19

Böylesi daha önce görülmedi! Eşeklere nikah kıyıp düğün yaptılar, traktöre bindirip balayına gönderdiler

Antalya'nın Kumluca ilçesi ilginç bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Neslinin tükenmesinin önüne geçilmesi ve farkındalık oluşturmak amacıyla eşeklere sembolik nikah kıyılıp düğün yapıldı. Gelinlik ve damatlık da giydirilen eşekler, düğün sonrası traktöre bindirilerek balayına gönderildi. İlginç etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. İşte detaylar...

Haber 2024-05-06 11:45:04

Sinem Kobal ile poz veren Zehra Güneş sade tarzıyla beğeni topladı! Karanlıktayken yorum yapmak çok kolay

Bir marka etkinliğine katılan Zehra Güneş, Sinem Kobal ve Ahsen Eroğlu ile bir araya geldi. Etkinlikte söyleşiye de katılan başarılı voleybolcu sosyal medyada kendisine yapılan eleştirilere dair "Linçlenen bir insanım, evet! Bir insan olarak bence çok acımasız bir şey!" dedi.

Magazin 2024-05-06 08:39:25

Ev fiyatına kiralık yazlık villa! Otelleri da solladı: Çeşme, Bodrum, Ayvalık... Aylık 3 milyon 300 bin TL isteyen bile var

Bu yaz tatil yapmak adeta lüks oldu. 'Oteller pahalı' diye tatil yapmak için kiralık ev bakanlar, ilan sitelerinde gördükleri fiyatlarla adeta şoke oldu. Otellerdeki tatil fiyatları cep yakarken, kiralık yazlık fiyatları ise otelleri bile geride bıraktı. Bodrum'da denize uzak dubleks evin aylık kirası 65 bin TL olurken, denize sıfır özel havuzlu, özel plajlı villa içinse 3 milyon 300 bin TL isteniyor.

Finans 2024-05-06 07:42:11

Diğer Haber Etiketleri

omu Samsun TÜBİTAK eşek düğün nikah balayı antalya Sinem Kobal söyledi yaşında Zehra Güneş çeşme tatil villa Bodrum Ayvalık bungalov bungalov ev Çatalca silahlı saldırı Şırnak sağanak gurbetçi Hırsız içki ev kredisi ev almak deniz aslanı abd san francisco sosyal medya arazi Ankara satılık ev Kiracı çöp ev İskenderun sel yağmur Bartın yangın facia sincan şiddet yağış philips philips airfryer philips airfryer xxl philips azur ütü philips dikey süpürge philips elektrik süpürgesi philips elektrikli süpürge philips filtre kahve makinesi philips kahve makinesi philips şarjlı süpürge Hukuk turu Kaya Çilingiroğlu feraye tanyolaç tarifi türk lezzetleri mercimek köftesi sarımsaklı ekmek farklı yemekler risotto çıtır tavuk tarif acılı ezme tarifi ele Merve Taşkın alara ayak eo Göz sırt kambur Kira çete operasyon Hatay sulh ceza hakimliği zanlı ada Rezidans tarlabaşı fiyat IKSV beşiktaş bıraktı cenk maçın süper li Süper Lig fenerbahçe Semih Kılıçsoy değişik lezzetler farklı tarifler tatlısı tarifi etimek etimek tatlısı etimek tatlısı tarifi istan cevizi supangle kek tarif kek tarifi limonlu kek biber dolması biber dolması tarifi tavuk sote Havza İtfaiye bastı açma açma tarifi kahve sohbetleri ağlayan pasta ağlayan pasta tarifi püf noktası sufle sufle tarifi sufle tarifi tencerede kahvaltıda karışık pizza tarifi fırında sütlaç fırın sütlaç tarifi tahinli kurabiye köstebek köstebek pasta köstebek pasta tarifi duruşma Kayseri Daday Kastamonu Manken Demet Akalın

Çatalca'da şaşkına çeviren olay: 5 evi, havuzlarıyla birlikte çaldılar! Sahipleri ise şoke oldu

Çatalca’da 5 adet bungalov alan vatandaşların evleri, havuzlarıyla birlikte çalındı. Ev sahipleri, olaydan birkaç gün sonra bungalovlara gidince şoke oldu. Evlerinden geriye çakıl taşlarının kaldığı gören ev sahipleri, jandarmaya ihbarda bulundu. İddiaya göre, bungalovları inşa eden şahısla, bir ev sahibi arasındaki alacak verecek meselesinden dolayı alacaklı kişi evleri havuzlarıyla birlikte çaldı. Bungalovlardan geriye kalan çakıl taşlarının bulunduğu arazi havadan görüntülendi.

Haber 05-05-24 16:20

Film gibi olay! Silahlı saldırıya uğradığını söyledi, gerçek bambaşka çıktı

Beyoğlu'nda eski eşine kızan Sidar A., silahla kendini bacaklarından vurup yaraladı. Hastanede kendisini maskeli bir şahsın vurduğunu söyleyen şahsın oyununu polisler bozdu. Sokaktaki kan izlerini takip eden polis, Sidar A.'nın üstünden çıkan anahtarla dairesine girdiğinde tabancalar ve çok miktarda bonzai ele geçirdi. Bir aparta da silahlı saldırı düzenlediği ortaya çıkan şahıs, tekerlekli sandalyeyle çıkartıldığı adli makamlarca ev hapsine çarptırıldı. İşte detaylar...

Haber 05-05-24 10:59

Şırnak'ta can pazarı! Anne ve çocuğu için vatandaşlar seferber oldu

Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerinde etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü. Bazı ev ve iş yerlerini su basarken bazı araçların akıntıya kapılıp yan yattığı görüldü. Öte yandan Cizre'de etkili olan yağış nedeniyle 1’i çocuk 2 kişi, sel sularına kapıldı.

Haber 04-05-24 17:14

Villasına girince gözlerine inanamadı! Hırsızlar 35 yıldır biriktirilen içkilerle alem yapmışlar

Almanya'da yaşayan gurbetçi Eteke çifti geçen hafta döndükleri Denizli'deki evlerinde gözlerine inanamadıkları bir manzarayla karşılaştı. Evi dağıtan hırsızların, televizyona zarar verip 35 yıldır biriktirilen içkilerle alem yaptıkları ortaya çıktı. Mağdur ev sahibi 6 bin euro zararı olduğunu belirterek, "Evde alemlerini yapıp, zevkini sefasını sürüp, gitmişler" dedi.

Haber 04-05-24 11:20

İlk evim kredisi: Ev sahibi olmanın en kolay yolu

Ev sahibi olmak birçok kişinin hayalidir. Fakat bu sürecin maddi yükümlülüklerini düşündüğümüzde, hayaller bazen ulaşılamaz gibi görünebilir. Ancak ilk evim kredisi ile bu hayale ulaşmak mümkün. Bu kredi, özellikle ilk defa ev alacak bireyler için tasarlanmış bir finansal destek sistemidir. Bu yazıda ilk evim kredisinin ne olduğunu, şartlarını, başvuru ve açıklanma sürecini birlikte ele alacağız.

Haber 03-05-24 12:48

Son 15 yılın en yoğun ziyareti! O şehir adeta istilaya uğradı

ABD'nin San Francisco kenti her sene deniz aslanlarının ziyaretine ev sahipliği yapıyor. Fakat bu sene şehir, adeta istilaya uğradı. Son 15 yılın en yoğun ziyareti olarak kayıtlara geçen olay turistlerin de yoğun ilgisini çekiyor.

Haber 03-05-24 11:31

Satın aldığında bomboş araziydi! Geri döndüğünde inşa edilen bir ev gördü... Dört yatak odalı evin değeri 1,45 milyon dolar

Daniel Kenigsberg isimli bir adam İngiltere'nin Connecticut şehrinde 1991 yılında yarım dönümlük bir arazi satın almıştı. Yakın bir arkadaşının kendisini arayıp arsasında bir ev inşa edilmeye başlandığını söylenmesi üzerine şaşkına döndüğünü söyleyen Kenigsberg, "Arsa bana aitti ve kimseye satmadım. Gördüklerim karşısında şoke oldum" dedi.

Trend 03-05-24 09:36

Selin vurduğu Sincan’da bir ev kullanılamaz duruma geldi

Günlerdir etkili olan şiddetli yağıştan kaynaklanan sel suları, Ankara Sincan’daki bir evi bastı. İçindeki eşyalarla birlikte sulara teslim olan ev kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 02-05-24 13:50

Kiracılı ev satın aldı! Kendi oturmak isteyince karşılaştığı manzarayla şoke oldu 'Evim 140 metrekare ama...'

Bursa’da içerisinde kiracının oturmaya devam ettiği bir ev satın alan ev sahibi, eve kendi taşınacağı için kiracısını çıkarmak istediğinde evinin çöp ev olarak kullanıldığını gördü, çileden çıktı. Tahliye davasını kazanmasına rağmen kiracısını evinden çıkaramayan ev sahibi üzerine bir de tehdit edilince ne yapacağını şaşırdı. Ev sahibi, "Evim 140 metrekare ama kullanılabilir alanı 3 metre. Evin içindeki çöpler yetmiyormuş gibi bir de çatıya çöp koymaya başladılar" dedi.

Finans 02-05-24 12:27

Depremden sonra kendine gelemedi! İskenderun yine göle döndü: Ev, iş yeri ve caddeler su altında kaldı

6 Şubat depremlerinde en çok yıkımın yaşandığı Hatay'da her yağmur sonrası aynı manzara ortaya çıkıyor. İskenderun'da dün gece sağanak sonrası caddeler su altında kaldı. Üstelik bazı iş yeri ve evler de zarar gördü. Biriken sular vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Haber 02-05-24 10:09

En acı tesadüf! Kızlarının son kez cenazesinin getirildiği ev kendilerine mezar oldu

Bartın'daki yangın faciasında ölü sayısı 2'ye çıktı. Bartın'da 9 gün önce engelli Tevfik Çetinbağ'ın hayatını kaybettiği yangında ağır yaralanan eşi de hayatını kaybetti. Çiftin 6 yıl önce evlat acısı yaşadıkları ortaya çıkarken, kazada ölen 9 yaşındaki kızlarının son kez cenazesinin getirildiği ev kendilerine mezar oldu.

Haber 01-05-24 23:58

Ankara'daki şiddetli yağış sürüyor! Yollar çöktü, ev ve iş yerlerini su bastı, bir vatandaş aracın üzerinde kurtarılmayı bekledi

Ankara'da dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve dolu, bugün de devam etti. Yolar, alt geçitler göle döndü birçok araç yolda mahsur kaldı. Sürücüler, araçlarının üzerine çıkarak kurtarılmayı bekledi. Yağış nedeniyle ev ve iş yerlerini de bu bastı. Sabaha kadar süren çalışmalarla mahsur kalan araçlar kurtarıldı, biriken sular tahliye edildi. Bazı bölgelerde su seviyesi 1 metreyi aştı. Bir vatandaşın aracının üzerinde kurtarılmayı beklediği anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 01-05-24 20:36

Hayatınızı kolaylaştıracak Philips ev aletlerinde Anneler Günü'ne özel indirimler

Anneler Günü'ne özel Philips ev aletlerinde kaçırılmayacak indirimler devam ediyor. İster annenize, eşinize, sevdiklerinize isterseniz de kendinize hediye edebileceğiniz yüksek teknoloji ürünü Philips ev aletleri ile bütçe dostu alışveriş deneyimi yaşamaya hazır olun! Sizin için en çok satan indirimdeki modelleri seçtik, hepsi içeriğimizde...

Haber 01-05-24 15:46

Bebek'te ödediği kira ile gündemdeydi! Kaya Çilingiroğlu’nun eski karısı Feraye Tanyolaç'ın evi için ilk karar çıktı

Kaya Çilingiroğlu’nun eski karısı Feraye Tanyolaç son günlerde Bebek'te bulunan Arif Paşa Korusu'ndaki apartman dairesine ödediği kira ile gündemdeydi. Bebek'teki eve 11 bin TL kira ödeyen Tanyolaç, ev sahibinin kirasını 80 bin liraya çıkarmayı istemesi üzerine mahkemelik oldu. O ev ile ilgili ilk karar çıktı.

Magazin 01-05-24 11:00

Mercimek köftesi tarifi: Mercimek köftesi nasıl yapılır?

Ev partilerinin, çay sohbetlerinin olmazsa olmazı Türk lezzetlerinden biri de mercimek köftesidir. Misafirlerinize lezzetli mercimek köfteleri yapmak istiyorsanız bu tarifimizi mutlak denemelisiniz. İşte mercimek köftesi tarifi ve gerekli malzemeler...

Yemek 30-04-24 21:38

Sarımsaklı ekmek tarifi: Sarımsaklı ekmek nasıl yapılır?

Sarımsaklı ekmek tarifi hem yapımı kolay hem de lezzeti bol yiyecekler arasında yer alır. İsterseniz siz de sarımsaklı ekmek tarifimizi deneyebilir ve misafirlerinize sunabilirsiniz.

Yemek 30-04-24 21:28

Risotto tarifi: Risotto nasıl yapılır?

İtalyan mutfağının meşhur lezzetlerinden biri olan Risotto, Türkiye’de de lokantaların menülerine ve hatta evlerin mutfaklarına girmeyi başarmış bir lezzettir. Yapımı birkaç aşamadan oluşan ancak aslında oldukça kolay yapılabilen bu tarifi siz de denemelisiniz. İşte risotto tarifi...

Yemek 30-04-24 20:49

Pratik çıtır tavuk tarifi! Dışı çıtır içi yumuşacık tavuk nasıl yapılır?

Çıtır tavuk tarifi merak ediliyor. Restoranlarda yediğiniz kadar lezzetli bir çıtır tavuk tarifini denemek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Bu tarifle yapılan tavukların dışı çıtır çıtır içi ise lokum gibi yumuşacık oluyor. Lezzetinden parmak ısırtan çıtır tavuk tarifini yapmak oldukça kolay ve pratik. Peki, evde kolay çıtır tavuk nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 30-04-24 13:55

Acılı ezme tarifi: Acılı ezme nasıl yapılır?

Türk mutfağından çıkan lezzetlerden biri olan acılı ezme Adana bölgesine ait bir tariftir. Adana sofralarının başköşesinde yer alan birçok lokantada ikram edilen bu lezzeti siz de kendi mutfağınızda yapabilirsiniz. İşte yapımı kolay olan ama tadı damaklardan kolay gitmeyen acılı ezme tarifi...

Yemek 30-04-24 11:30

Gökhan Çınar Merve Taşkın'a açık açık sordu! Bedenini göstererek para...

Fenomen Merve Taşkın, Gökhan Çınar’ın Katarsis programına konuk oldu. Çınar müstehcen pozları yüzünden sık sık gündeme gelen Taşkın'a açık açık "Para kazanmanın kolay yolunu insanlara gösterdiğin, bedenini göstererek para kazanmak üzerinden başka insanlara da kötü model örnek olabileceğine dair eleştirilere ne dersin?" diye sordu.

Magazin 30-04-24 10:58

Uzmanından duruş bozukluğunu önlemek için 8 kural! Daha büyük hastalıklara yol açıyor

Günümüzde iyi bir duruşa sahip olmanın kolay olmadığını ifade eden Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü Doç. Dr. Ömer Bozduman, “Duruş bozukluğu geliştiği zaman sırt ağrısı, omurga rahatsızlıkları, kamburluk, eklem sorunları gibi durumlar ortaya çıkar. Bu şikayetlerin göz ardı edilmemesi, duruş bozukluğunun kifoz, skolyoz gibi daha büyük hastalıklara yol açmadan tedavi edilmesi büyük önem taşımaktadır” dedi.

Kadin 30-04-24 08:58

'Kira artış çetesi' çökertildi! Çok sayıda ilde operasyon: 46 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Mahzen-35 operasyonlarında 6 suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. 6 ilde düzenlenen operasyonlarda 46 kişi gözaltına alındı. Çökertilen çetelerin içinde ev sahipleri ile kiracılar arasındaki kira artışı ve kiralanan evin boşaltılması konularına müdahil olarak baskı, cebir ve şiddet yoluyla haksız kazanç elde eden şüphelilerin olduğu belirlendi.

Haber 30-04-24 08:39

Hassa’da çıkan ev yangını söndürüldü

Hatay’ın Hassa ilçesinde çıkan ev yangını itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yurthaber 29-04-24 10:24

Kırklareli'nde ev arkadaşını tüfekle öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı

Kırklareli'nde ev arkadaşını tüfekle öldürdüğü iddiasıyla yakalanan zanlı tutuklandı.

Yurthaber 29-04-24 09:54

Tarlabaşı'nda rezidans parasına tropik ada! Helikopter pisti de var... İşte fiyatı

Türkiye'de konut fiyatlarının rekor kırmasının ardından Türkler yurt dışından ev satın almaya başladı. Türklerin tercihleri Dubai, Makedonya, Kosova, Londra, Almanya, ABD olurken dünyanın farklı bölgelerindeki ilanlar da gündem olmaya devam ediyor. Tarlabaşı'nda rezidans parasına Avustralya'da satılan tropik ada ise hayrete düşürdü. İşte adanın özellikleri ve fiyatı...

Finans 29-04-24 08:04

43. İstanbul Film Festivali'nin ödülleri sahiplerini buldu

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından N Kolay sponsorluğunda düzenlenen 43. İstanbul Film Festivali'nin ödülleri sahiplerine verildi.

Yurthaber 29-04-24 07:44

Kaya Çilingiroğlu’nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın Boğaz'ın yanı başındaki evinin kirasını duyanları şaşırttı! Ev sahibi mahkemeye başvurdu! Bakın ne kadar istiyor

Demet Akalın'ın aldığı kiradan sonra şimdi de Kaya Çilingiroğlu'nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın ödediği kira gündeme geldi. Tanyolaç'ın ev sahibi kiracısının ödediği paraya isyan ederek mahkemeye başvurdu.

Magazin 28-04-24 09:01

Derbi tarihinde bir daha kolay kolay yaşanmaz... Fenerbahçe tribünlerinden sürpriz hareket!

Beşiktaş’ın genç oyuncusu Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oyundan çıkarken tribünler tarafından alkışlandı.

Spor 27-04-24 21:26

Etimek tatlısı tarifi: Etimek tatlısı nasıl yapılır?

Kolay temin edilebilir malzemelerden değişik lezzetler elde etmeyi ve farklı tarifler denemeyi seviyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Etimek tatlısı tarifini hazırlayarak hem öğünlerinizde hem de yemek davetlerinizde sunabilirsiniz.

Yemek 27-04-24 15:32

Supangle tarifi: Supangle nasıl yapılır?

Hem hafif hem de yapımı kolay bir tatlı istiyorsanız supangle tarifimizi çok seveceksiniz. Aşağıda verdiğimiz malzemeleri ve tarif aşamalarını kullanarak enfes bir supangle yapabilir ve hem öğünlerinizde hem de yemek davetlerinizde sunabilirsiniz.

Yemek 27-04-24 15:10

Limonlu kek tarifi: Limonlu kek nasıl yapılır?

Çat kapı gelen misafirlere ikram etmelik, aniden gelen tatlı krizlerini gidermelik, çayın ya da kahvenin yanında eşlik edebilecek, hem lezzetli hem de yapımı kolay bir tarif arıyorsanız limonlu kek tarifimizi mutlaka denemelisiniz.

Yemek 26-04-24 17:02

Biber dolması tarifi: Biber dolması nasıl yapılır?

15. yüzyıldan itibaren Güney Amerika bölgesinden tüm dünyaya yayılan dolmalık biberin zeytinyağlı dolma olarak sofralarda boy göstermesinin Osmanlı'ya dayandığı bilinir. Saraylardan çıkmış olan bu lezzeti siz de evinizde kolaylıkla yapabilirsiniz. Şimdiden kolay gelsin.

Yemek 26-04-24 15:45

Tavuk sote tarifi: Tavuk sote nasıl yapılır?

Hem pratik hem de doyurucu bir tarif arıyorsanız tavuk sote tarifimiz tam da size göre. Tavuk göğsü ve birkaç kolay ulaşılan malzeme kullanarak yapabileceğiniz bu tarifi çok seveceksiniz. İşte sadece birkaç dakika içinde hazırlayıp servis edebileceğiniz tavuk sote tarifimiz...

Yemek 26-04-24 13:10

Samsun'da çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı

Samsun'un Havza ilçesinde iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı.

Yurthaber 26-04-24 09:31

Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu

Samsun’un Havza ilçesinde çıkan yangında 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu.

Yurthaber 26-04-24 08:24

Açma tarifi: Açma nasıl yapılır?

Uzun uzun kahvaltı etmek için vakti olmayanların favori yiyeceği açmayı dışarıdan almak yerine kendi mutfağınızda kendiniz yapabilirsiniz. Çay ya da kahvenin yanında, aniden gelen açlığı bastırmak için tüketebileceğiniz bu tarifi hep yapmak isteyeceksiniz. İşte yapımı da çok kolay olan açma tarifimiz...

Yemek 26-04-24 00:47

Ağlayan pasta tarifi: Ağlayan pasta nasıl yapılır?

Ev partilerinizde, çay davetlerinizde ve kahve sohbetlerinize eşlik edecek farklı tarifler ve lezzetler arıyorsanız ağlayan pasta tarifimizi mutlaka denemelisiniz. Hem yapımı çok pratik olan hem de son derece lezzetli olan bu tatlıyı çok seveceksiniz.

Yemek 25-04-24 23:54

Sufle tarifi: Sufle nasıl yapılır?

Dünya mutfağından olan ve Fransa’dan tüm dünyaya yayılarak Türk mutfaklarına da girmeyi başaran sufle, yapımı zor bir tatlı olarak bilinse de aslında son derece pratik bir tatlıdır. Bu tatlı birkaç püf noktasına dikkat ederek hızlıca yapılıp servis edilebilir. Tencerede yapılan bu kolay sufle tarifine mutlaka göz atmalısınız.

Yemek 25-04-24 23:37

Karışık pizza tarifi: Karışık pizza nasıl yapılır?

Kahvaltıda, öğle ya da akşam yemeklerinde, çay saatlerinde veya akşam aniden gelen atıştırmalık ihtiyacında yardımınıza koşacak tarifler peşindeyseniz karışık pizza tarifimizi çok seveceksiniz. Dışarıdan yemek söylemek yerine kendi tariflerini kendi mutfağında yapmayı tercih edenlerin de mutlaka denemesi gereken bu tarifimizin yapımı da son derece kolay.

Yemek 25-04-24 19:32

Fırında sütlaç tarifi: Fırında sütlaç nasıl yapılır?

Türk mutfağı ile özdeşleşmiş olan tatlılar arasında hem şerbetli hem de sütlü tatlılar vardır. Sütlaç da sütlü tatlılardan biridir. Hem tencerede hem fırında yapılan sütlaç lezzetl, hafif ve yapımı kolay bir tatlıdır. İşte fırında sütlaç tarifimiz...

Yemek 25-04-24 19:21

Tahinli kurabiye tarifi: Tahinli kurabiye nasıl yapılır?

Çay saatlerinizi tatlandırmak istiyor, kahve sohbetlerinize eşlik edecek yeni lezzetler bulmayı seviyorsanız tahinli kurabiye tarifimiz tam size göre. Yapımı son derece kolay olan ve birkaç dakika içinde hazırlanıp servis edilebilen bu tarifi mutlaka denemelisiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 25-04-24 18:45

Köstebek pasta tarifi: Köstebek pasta nasıl yapılır?

Tatlı krizlerinizi geçiştirecek lezzette tarifler arıyorsanız köstebek pasta tarifimizi mutlaka denemelisiniz. İşte hem yapımı kolay olan hem de kısa süre içinde hazırlayıp sunabileceğiniz köstebek pasta tarifimiz...

Yemek 25-04-24 18:00

Ev satma vaadiyle bir kişiyi 270 bin TL dolandıran müteahhit hakim karşısında

Kayseri'de ev satma vaadiyle bir kişiyi 270 bin lira dolandırdığı öne sürülen sanığın yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 25-04-24 13:59

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığında bunu da duyduk! Evden çıkartmak için kanalizasyon giderini tıkadı

Kartal’da kiracısının evinden çıkmasını isteyen ev sahibi, iddiaya göre kiracısının dairesine ait kanalizasyon giderini tıkadı. Yaklaşık 20 gündür tuvaletlerini kullanamayan Kılıç ailesi, evde kötü kokudan duramadıklarını ve tuvalet ihtiyaçlarını caminin tuvaletinde giderdiklerini söyledi. Ev sahibi ise iddialara cevap vermedi.

Finans 24-04-24 15:31

Kastamonu'da 2 ev, sera ve ahırlar yandı, 4 büyükbaş hayvan öldü

Kastamonu'nun Daday ilçesinde çıkan yangında 2 ev, ambar, odunluk, samanlık, sera ve ahırlar zarar gördü, 4 büyükbaş hayvan öldü.

Yurthaber 24-04-24 13:36