Muslera Ailesi Haberleri

Kendisini ihbar eden komşusuna kabusu yaşattı! 'Orman yolunda beni yalnız yakaladı...'

Muğla'da Özlem Schlammer (51), kurduğu düzenekle tilki yakalayıp, tüfekle öldüren komşusu İlhan A.'yı ihbar etti. Olaya ilişkin tutanak tutulurken, İlhan A. ve ailesi ihbarda bulunan Schlammer'e kabusu yaşattı. Suç duyurusunda bulunan Schlammer, "Silahlarla çiftliğime girip, üzerime yürüdüler. Tanık olmamı engellemek istediler. İlhan A.'nın oğlu da orman yolunda beni hayvanlarımla yalnız yakaladı. 'Tanık olmayacaksın' diye bağırdı. Kullandığı traktörü üzerime sürüp çarptı" dedi. İşte detaylar...

Haber 2024-05-28 09:59:27

Fernando Muslera, 7. Süper Lig şampiyonluğunu kazandı

Galatasaray’ın kaptanı Fernando Muslera, sarı-kırmızılılar ile 7. Süper Lig şampiyonluğunu yaşadı.

Spor 2024-05-26 21:18:45

Düzce'de ilkokulda akılalmaz olay! Arkadaşlarıyla girdiği yarış ölümüne yol açtı, aile sinir krizi geçirdi

Düzce'de bir ilkokulda arkadaşlarıyla 'hızlı hamburger yeme' yarışına giren 8 yaşındaki Eftelya Kaymak'ın nefes borusuna yemek kaçtı. Nefessiz kalan talihsiz çocuk, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Eftelya'nın acı haberini alan ailesi ile yakınları hastanede sinir krizi geçirdi.

Haber 2024-05-24 19:26:36

Seçil Erzan'ı taşıyan cezaevi aracı kaza geçirdi! Erzan başka bir araca alındı

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılandığı dava bugün devam ediyor. Mahkemenin 1 saat geç başlayacağı bildirildi. Sebebi ise Erzan'ı taşıyan aracın kaza geçirmesi. İşte detaylar...

Haber 2024-05-24 12:14:06

Yer: Çorum! Gerçek morgta ortaya çıktı: Mezar açılıp içinden çıkartıldı

Çorum'da aynı gün vefat eden iki kişinin cenazeleri karıştı. Nuri Yalçınkaya'nın ailesi morgdaki cenazenin kendilerine ait olmadığını söylemesi üzerine olay fark edildi. Başlatılan soruşturmada defnedilen cenaze mezar açılarak hastane morguna kaldırıldı.

Haber 22-05-24 22:33

Edirne'de rehine operasyonu! 3 Pakistanlı 'ayda 180 bin lira kazanacaksın' diyerek bir Hindistanlıyı kaçırdı

Akılalmaz olayın adresi Edirne! Pakistan uyruklu 3 kişi ayda 180 bin lira kazanma vaadiyle bir Hindistanlıyı kaçırdı. Elleri ve ayakları bağlanan rehinenin Hindistan'daki ailesi görüntülü arandı. Ailenin yardım istemesi üzerine ekipler harekete geçerek gece yarısı operasyon düzenledi. 3 şüpheli yakalanırken rehine kurtarıldı. Hindistanlı rehine kurtarılınca polise sarılarak gözyaşı döktü.

Haber 19-05-24 10:27

Gaziantep'te vahşet! Önce dövüp sonra yakıp yerin 6 metre altına gömdüler

Gaziantep'te cinayetin detayları ortaya çıktı. 16 yıl önce kaybolan ve bir daha ulaşılamayan Erdal Öztürk’ün dini nikahlı eşi S.Y.’nin ailesi tarafından darbedilip lastik içinde yakılarak 6 metre derinliğe gömüldüğü ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 17-05-24 19:41

Ata Emre Akman cinayetinde adı geçen kadın ilk kez konuştu! Caninin babası neler yapmış neler: Ev kurşunlama, bıçaklama, tehdit...

Türkiye Balıkesir'de yaşanan Ata Emre Akman cinayetini konuşuyor. Kahreden olayla ilgili ortaya çıkan detaylar duyanları şaşkına çevirdi. Caninin babasının dini nikahlı eski eşi ilk kez konuştu. O aileyle 12 yıldır mücadele ettiğini belirten kadın daha önce evinin kurşunlandığını ve bıçaklandığını söyledi. Kadının ailesi ise bu yüzden memleketlerine dönmek zorunda kalmış. İşte detaylar...

Haber 17-05-24 16:26

9 aylık bebeğin ölümle burun buruna geldiği korkunç anlar! Ağaç devrilerek karyolasının üzerine düştü.... Saniye saniye bebek monitörüne yansıdı

Avustralya'nın Sidney şehrinin Avalon Beach bölgesinde şiddetli fırtına nedeniyle bir ağaç devrilerek evin çatısına çarptı. Çatıdan içeri giren ağaç 9 aylık bebeğin karyolasına çarptı. Küçük Ned olayı ufak sıyrıklarla atlatırken ailesi durumu mucize olarak değerlendirdi.

Trend 17-05-24 15:33

Türkiye'de kilo verme ameliyatında ölen kadının ailesi İngiltere'deki 'satış günü' etkinliklerinin engellenmesini istedi

Türkiye'de zayıflama ameliyatı sırasında aort atardamarının iki kez delinmesi sonucu hayatını kaybeden İngiliz kadının ailesi, Türkiye’deki kliniklere İngiltere’de reklam yapmasının engellenmesi çağrısı yaptı.

Yurthaber 15-05-24 14:18

Vesayet ve vasi nedir? Vesayet ve vasi ne demek?

Türkiye Cumhuriyeti kanunları doğrultusunda her Türk vatandaşı belli bir yaşa gelene dek reşit sayılmaz. Bu süreçte ise ailesi ve resmî olarak ona bakmakla yükümlü olan kişiler, onlar adına karar verebilir ve çeşitli resmî işlemleri onlar adına yapabilir.

Haber 13-05-24 16:49

Hermès'in sahibi 12 milyar dolarlık servetini kime bırakacağını açıkladı! Şaşkına çeviren karar

Dünyanın en büyük moda şirketlerinden birisi olan Hermes'in 80 yaşındaki varisi Nicolas Puech, 12 milyar dolarlık servetini bırakacağı kişiyi seçti. Puech'in aldığı karar sonrası ailesi şaşkına dönerken mirasını bırakacağı kişi de şaşkına çevirdi.

Finans 13-05-24 16:15

Muslera maç sonunda Türkçe konuştu, söylediklerine kimse anlam veremedi! ''Allah biliyor, Allah biliyor...''

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında konuk olduğu VavaCars Fatih Karagümrük'ü 3-2 yenen Galatasaray, son 2 haftaya 6 puanlık avantajla girdi. Sarı-kırmızılıların kaptanı Muslera, maçın son düdüğünün ardından Türkçe olarak, "Allah biliyor Allah biliyor. Her şeyi biliyor." dedi.

Spor 12-05-24 21:41

Reddi miras nedir, nasıl yapılır? Reddi miras süresi

Ölen bir kişinin maddi mal varlığı geride kalan yakınları ve ailesi tarafından paylaşılır. Bu paylaşım devletin kanunları doğrultusunda yapılır ve ölen kişi resmî olarak onayı bulunan bir belge üzerinde kendi fikrince bir paylaşımda bulunmamışsa tüm mal varlığı kanunların belirttiği şekilde dağıtılır. Peki, reddi miras nedir?

Haber 11-05-24 17:01

Yine ABD yine skandal! 'Polis yanlış ihbar yüzünden askeri öldürdü' iddiası ülkeyi ayağa kaldırdı

ABD'de şiddet ihbarı üzerine olay yerine giden polis, ABD Hava Kuvvetleri'nde görevli bir siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü. Olayın ardından, öldürülen askerin ailesi askerin evde yalnız olduğunu, polisin yanlış adrese gittiğini savundu.

Manşet 10-05-24 16:47

Aileye balkonlarını kullanmayı bıraktıran ilginç olay! Her şey 2 yıl önce başladı...

Amasya'da yaşayan Menekşe ailesi, 2 yıl önce kumruların burada yuva yaptığını gördü. Aile, kumruların evlerinin balkonlarında yavrulamasından dolayı 2 yıldır balkonu kullanmıyor. Kumruların balkonlarını kullanmasından mutlu olduklarını dile getiren Emekli öğretmen Mehmet Menekşe, "Adeta ailemizin birer üyesi haline geldiler" dediği kumrular için "Biz balkonu artık kullanamaz hale geldik ama bundan da şikayetçi değiliz" ifadelerini kullandı.

Manşet 10-05-24 16:06

Eşini boğup uçurumdan attığını itiraf etti, mahkemedeki sözleri şaşkına çevirdi! 'Belki de ailesi saklıyor'

Konya'da Tayfur Kılıç (35), kayıp olarak aranan eşi Bedriye Kılıç'ı (35) boğarak öldürüp uçuruma attığını itiraf etti. Tutuklanan Kılıç ilk duruşmada, "Polis baskısı ve işkencesiyle suçu kabullendim. Benim tek suçum, Bedriye’nin o gün üzerine kapıyı kapatıp içeriye almamam olmuştur. Ailesinden şüpheleniyorum. Bedriye’yi onlar saklıyor belki de. Beraatimi istiyorum’’ dedi. Bedriye Kılıç’ın annesi Sona Er ise, “Kızımı nereye gömdülerse söylesinler. Gidip çıkarayım oradan çocuğumu” diyerek ağladı.

Haber 09-05-24 16:45

Adana'da araçla geçerken rastgele kurşunla ölen kadının ailesi suçluların yakalanmasını istiyor

Adana'da, silahlı saldırı düzenlenen iş yerinin önünden tesadüfen otomobiliyle geçerken ensesine isabet eden kurşun nedeniyle hayatını kaybeden Hayriye Derin'in ailesi, suçluların yakalanarak cezalandırılmasını istiyor.

Yurthaber 08-05-24 12:18

Erkek arkadaşının şoke edici sırrını öğrendi! Arkadaşları ve ailesi biliyordu ama benden sakladı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan 19 yaşındaki Laura Twyford isimli bir kadın erkek arkadaşının hali hazırda ailesi ve arkadaşları tarafından bilinen bir ilişkisi olduğunu öğrenince şaşkına döndü. Sevgilisinin tüm çevresinin kendisinden haberdar olduğunu dile getiren Tywford, "Zaten bir sevgilisi varmış. Üstelik ailesi ve arkadaşları hem beni hem de onu biliyordu. Hatta sevgilisi bile benimle ilişkisini biliyordu" dedi.

Trend 08-05-24 12:12

Seçil Erzan davasında yeni iddianame! Mağdur sayısı 28’e yükseldi

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 27 mağdurun dolandırıldığı iddiasına ilişkin davaya, bir yeni iddianame daha eklendi. Böylelikle davada mağdur sayısı 28’e yükselirken, Seçil Erzan için istenen hapis cezası ise 90 yıldan 295 yıla çıkmış oldu. Erzan 24 Mayıs’ta tekrar hakim karşısına çıkacak.

Haber 07-05-24 18:09

Kilis'te evlerinde ölü bulunan 5 kişinin cenazeleri defnedildi

Kilis'te eşi ve çocuklarını öldürdükten sonra intihar eden Yusuf Kuvara ve ailesi defnedildi.

Yurthaber 07-05-24 14:50

Sivasspor maçının yıldızı Hakim Ziyech ne olduğunu anlamadı! Maç sonunda Muslera soyunma odasından çıkardı, binlerce isim onu haykırdı

Süper Lig'in 35. hafta karşılaşmasında Galatasaray sahasında Sivasspor'u 6-1 mağlup ederken maçın yıldızı Hakim Ziyech ile Muslera arasında maç sonunda yaşananlar oldukça dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 06-05-24 07:56

Önce otopsi görüntüleri sonra son anları ortaya çıkmıştı... Karabulut ailesi kararını verdi! Avukat Epözdemir, Cem Garipoğlu'yla ilgili o detaylara dikkat çekerek duyurdu

Münevver Karabulut'u vahşice katleden ve 2014 yılında intihar eden Cem Garipoğlu'nun ölümüyle ilgili şaibe ve iddialar sürüyor. Karabulut ailesinin fethi kabir (mezarının açılması) talebi sonrası Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri ve son anlarına ait görüntüler ortaya çıkarken; ailenin avukatı Dr. Rezan Epözdemir'den yeni bir açıklama geldi. Fethi kabir için temel gerekçelerini madde madde açıklayan Epözdemir, "Yarın itibariyle yeniden dosyaya dilekçe sunulacak ve talebimiz yenilenecektir" dedi.

Haber 05-05-24 14:16

Seçil Erzan'a kötü haber! Mağdur sayısı da, istenilen ceza süresi de arttı

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılandığı davada yeni bir gelişme daha yaşandı. 21 olan mağdur sayısı 26'ya, Erzan için istenilen hapis cezası da 275 yıla yükseldi.

Haber 03-05-24 19:30

Yağmur Taktaş ABD'deki evinde ölü bulunmuştu! Ünlü fenomenin ölümünde şoke eden detaylar

28 yaşındaki ünlü fenomen Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde kaldığı evde ölü bulunmuştu. Taktaş'ın eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilirken, ailesi de kızlarının sevgilisinden şikayetçi olmuştu. Taktaş’ın aile avukatı, soruşturmayla ilgili yeni bulguları açıkladı. Avukat, "Yağmur'un kaşlarının ve saçlarının ön kısımlarının tıraşlanması gibi durumlar da söz konusu. Burada bir eziyet, bir işkence var" dedi.

Magazin 03-05-24 17:59

O olaydan 2 ay önce öğrenmiş! ‘Heimlich’ manevrasıyla boğazına simit takılan öğrencisinin hayatını kurtarmıştı 'Ertesi gün kalabalık bir şekilde ailesi geldi okula'

Batman’da boğazına simit parçası takılan öğrencisi Emine Kulak’ı (10), ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtaran matematik öğretmeni Levent Döndü (27), ilk yardım eğitimini 2 ay önce aldığını söyledi. Levent Öğretmen, "Tüm vatandaşlarımızın ilk yardım eğitimini alması çok önemlidir" derken öğrencisi ise "Onun bana yardım etmesi sayesinde kurtuldum. Öğretmenime çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 03-05-24 15:57

Sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilmişti! İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş'ın mezarı açılacak

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) hayatını kaybeden ve ailesi tarafından, sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın Adana’daki mezarın açılarak, otopsi yapılacak. Taktaş ailesinin avukatı, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde cinayet şüphesiyle başlatılan soruşturmanın aktif olarak devam ettiğini açıkladı.

Magazin 02-05-24 16:59

Bursa'da ağrı şikayetiyle hastaneye götürülen çocuğun kulağından 2 kurtçuk çıkarıldı

Bursa'da rahatsızlığı nedeniyle ailesi tarafından doktora götürülen erkek çocuğun kulağından 2 kurtçuk çıkarıldı.

Yurthaber 29-04-24 15:13

Eşini öldürüp intihar etti! Yakınlarından şoke eden 'uyuşturucu' iddiası: 'Alıp içeri atmış olsalar...'

Manisa'da Hamza Demirkıran (24), eşi Buse Demirkıran'ı (23) av tüfeğiyle vurup öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Demirkıran'ın uyuşturucu bağımlısı olduğunu söyleyen dayısı Vahdettin Cambaz (48), "Metamfetamin kullanıyordu. Ne yaşadıysa çocuk, ailesi uyurken yanında bebek varken gelip vuruyor. Artan bu uyuşturucu belası millettin başına bela oldu. Daha çok canlar yanmadan, yetkililer buna bir çare bulsunlar. Şikayet ediyoruz, alıp içeri atmış olsalar bu olay yaşanmayacaktı" dedi.

Haber 29-04-24 14:59

Seçil Erzan’la aynı davada sanık olan Eligül’den Erzan’a 3 bin dolarlık tazminat davası

Yüksek kar getirili "Fatih Terim" fonu vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile aynı davada sanık olan Hüseyin Eligül, Erzan’a 3 bin dolarlık tazminat davası açtı.

Yurthaber 29-04-24 14:29

Talep üzerine yurt dışından getirildi! 1 yıl sonraki hali göz kamaştırdı 'İlk geldiğinde tavuk kümesi gibiydi' Hurdadan ihtişama...

Bursa’da yaşayan Akman ailesi, kendi kurdukları işletmesinde 50 yıldır otobüs tamir ediyor. Müşterilerinin talebi üzerine hurdalıktan çıkan otobüsleri restore eden aile, ilk günkü ihtişamına geri döndürüyor. İşletmeye ilk geldiğinde tavuk kümesini andıran 1938 model Berner Alpenwagen marka otobüs, restore edilerek orijinal görünümüne kavuşturuldu.

Haber 27-04-24 11:16

'Atanın-Tutanın iyi olacak' cümlesinin kelime anlamı! Fernando Muslera, Galatasaray formasıyla tarih yazıyor...

Adana Demirspor maçında 8 kurtarış yapan Fernando Muslera, bu sezon 17 maçta kalesini gole kapatarak kendisine ait lig rekorunu kırdı. Muslera'nın Adana Demirsporlu oyunculara geçit vermediği maçı Galatasaray 3-0 kazanarak büyük bir avantaj elde etti.

Spor 26-04-24 22:05

Antalya'daki teleferik kazasında kabinde mahsur kalan aile yaşadıklarını unutamıyor

Antalya'nın Konyaaltı ilçesindeki teleferik kazasında ailesi ve akrabalarıyla mahsur kaldıkları kabinden 22 saatte kurtarılan Osman Sungur, yaşadıkları travmayı atlatamadıklarını söyledi.

Yurthaber 26-04-24 11:07

Uruguay Milli Takımı duyurdu! Muslera emekli oldu

Uruguay Milli Takımı, Fernando Muslera'nın milli takımdan emekli olduğunu açıkladı. Yapılan paylaşımda "Uruguay Futbol Federasyonu sana çok teşekkür ediyor" ifadelerine yer verildi.

Spor 25-04-24 18:59

'Kafanı kırarım senin' deyip... Otizmli gence doğum gününde bakıcı şiddeti! Anneye 'Tatsızlık yaşandı' açıklaması

Mersin’de dehşete düşüren bir olay yaşandı. Yatılı özel bir merkezde, bakıcı yüzde 94 otizm raporu olan genci doğum gününde darbetti. Bakıcının gence "Kafanı kırarım senin" deyip üzerine oturup yumrukladığı belirtildi. Gencin annesi o gün kurumun kendisine ‘Sabah bir tatsızlık yaşandı’ dediğini söyledi. Bakıcı, ailenin şikâyeti üzerine tutuklandı. İlk duruşmada savcılık, sanığın tahliyesini isterken karar duruşması bugün. Gencin ailesi "Sanığın cezasız kalmasını istemiyoruz" dedi.

Haber 25-04-24 09:29

Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm sebebini ailesi açıkladı

Spor camiasını derinden sarsan ölüm haberi ile ilgili merak edilen o detay ortaya çıktı. Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz'ın ölümüne ilişkin ailesinden yapılan açıklamayla birlikte ölüm sebebi de belli oldu.

Spor 25-04-24 07:28

'Sevgilisi kaşını ve saçlarını kazıyordu! Kimse ona bakmasın diye' İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş'ın ölümüyle ilgili ailesi harekete geçti 'Mutlaka bağlantısı var'

ABD'de ölen 'İşte Benim Stilim' yarışmacısı Yağmur Taktaş’ın teyzesi, kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunan yeğeninin, ressam sevgilisince uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip tutulduğu yerde aç bırakıldığını iddia eden teyze "ABD’de ve Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık. Peşini bırakmayacağız” dedi. Teyze, sevgilisinin, kıskançlığı yüzünden, kimse ona bakmasın, beğenmesin diye yeğeninin kaşını ve saçlarının ön kısmını kazıdığını da ileri sürdü.

Magazin 24-04-24 16:50

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığında bunu da duyduk! Evden çıkartmak için kanalizasyon giderini tıkadı

Kartal’da kiracısının evinden çıkmasını isteyen ev sahibi, iddiaya göre kiracısının dairesine ait kanalizasyon giderini tıkadı. Yaklaşık 20 gündür tuvaletlerini kullanamayan Kılıç ailesi, evde kötü kokudan duramadıklarını ve tuvalet ihtiyaçlarını caminin tuvaletinde giderdiklerini söyledi. Ev sahibi ise iddialara cevap vermedi.

Finans 24-04-24 15:31

Pamukkale’de yüzlerce çocuk 23 Nisan coşkusunu birlikte yaşadı

Pamukkale Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel düzenlediği etkinlikte yüzlerce çocuk ve ailesi 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı.

Yurthaber 24-04-24 14:54

Dikkat! Bu yöntemleri kullandılar, Koç Holding uyardı: İtibar etmeyin

Koç ailesi üyelerinin isimlerini kullanıp ses ve görüntülerini taklit edenlere karşı Koç Holding'den uyarı geldi. Holdingden yapılan açıklamada bu hesaplara itibar edilmemesi istendi.

Finans 23-04-24 14:44

Atamızdan bize, bizden gelecek nesillere... Mynet ekibi olarak dünyadaki bütün çocukların 23 Nisan'ını kutlarız

Türkiye Cumhuriyeti'nin en önemli günlerinden birisi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyanın tek çocuk bayramı olup, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına en değerli armağanıdır. Biz de Mynet ailesi olarak Atamızdan bize, bizden gelecek nesillere miras kalacak 23 Nisan'ı kutlarız.

Haber 23-04-24 08:45

Galatasaray'ın efsanesi Muslera'dan emeklilik açıklaması! ''Herkese teşekkür ediyorum''

Galatasaray'ın yeni sözleşmesini uzattığı Fernando Muslera, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Spor 22-04-24 19:18

Köyde tek başına! Hikayesi film gibi: 12 yıldır yalnız yaşıyor

Aksaray'da Hasan Dağı eteklerindeki Gözlükuyu köyünde yaşayanlar, su olmadığı için 32 yıl önce başka bölgeye taşındı. Ancak evlerini terk etmek istemeyen Salman ailesi ise köylerinde kaldı. Çocukları evlendikten sonra köyü terk eden Selami Salman (68), eşinin de ölümünün ardından köyde 12 yıldır tek başına yaşamaya devam ediyor. Salman, “Burada bulduğum huzuru, başka yerde bulamıyorum. Eşimin mezarının dibinde yer ayırdım. Ölünce eşimin yanına gömsünler’’ dedi. İşte ilginç hikayenin detayları...

Haber 22-04-24 11:30

Korkunç iddia! İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş sevgilisi tarafından öldürüldü

İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Taktaş'ın eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilirken, ailesi de kızlarının sevgilisinden şikayetçi oldu. Taktaş'ın hayatına kıydığı söylenen eski sevgilinin genç kadının Instagram hesabını da ele geçirdiği öne sürüldü. Taktaş'ın Instagram profil fotoğrafına korku filmi karakteri Chucky görseli koyduğu iddiası ise herkesin kanını dondurdu.

Magazin 21-04-24 16:48

Galatasaray'dan peş peşe 5 imza birden! Sezon bitmeden Muslera, Barış Alper, Torreira, Kaan Ayhan ve Abdülkerim Bardakcı'nın sözleşmeleri uzatıldı

Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılar sezon bitmeden 5 oyuncusuyla sözleşme yenileme kararı aldı. Yapılan imza töreninde bu 5 futbolcu yeni sözleşmelerini imzaladı. İmza atanlar arasında Muslera'nın da yer alması dikkatlerden kaçmazken, takımdan ayrılacağı dedikodularına da son nokta koyuldu.

Spor 19-04-24 16:15

İngiltere'nin en dövmeli kadını olarak biliniyor! Mahrem bölgeleri dahil vücudunun her yeri dövmelerle kaplı... Annesinin tepkisini anlattı

İngiltere'nin en dövmeli kadını Becky Holt cinsel organına dövme yaptırdığı anları paylaştıktan sonra sosyal medyayı ikiye bölmüştü. Sosyal medyadan yapılan eleştirilerin aksine Holt ailesi ve arkadaşlarının mürekkeplerini desteklediğini söyledi.

Trend 18-04-24 11:06

Gaye öğretmen, evinde ölü bulundu

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Gaye Kayan (54) (fotoğraftaki) ailesi ile birlikte yaşadığı evinde ölü olarak bulundu. Ölüm nedeninin kalp krizine bağlı olduğu tahmin edilen Kayan'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Haber 11-04-24 15:08

Türkiye Korhan Berzeg'i konuşmuştu! 300 gündür haber yok... 'Ailesi evi kapattı' Umutlar tükendi mi?

Balıkesir, Gönen'de tatil için geldiği yazlık evinden köpeği 'Tina'yla ayrıldıktan sonra haber alınamayan Korhan Berzeg 300 gündür kayıp. Arama çalışmaları 130. günde sonlandırıldı, artık gelen ihbar da yok. İstanbul Büyükada’da yaşayan eşi Angela sosyal medyadan Berzeg’in fotoğrafını “Neredesin Korhan, hala bekliyoruz, seni hala seviyoruz” notuyla paylaştı. Ailenin Gönen'deki evini kapattığını söyleyen muhtar Hamit Erman "Umudumuz kalmadı. Ailesi evi kapattı, buraya gelmiyorlar artık" dedi.

Haber 11-04-24 11:26

Nostradamus'un 2024 kehaneti sosyal medyada çok konuşuldu! Zamansız bir şekilde sona erecek

16. yüzyılda yaşamasına rağmen kehanetleri günümüze kadar ulaşmayı başaran Nostradamus dünya genelindeki popülerliği artıyor. 1555 yılında yazdığı Les Propheties adlı kitabında geleceğe dair 942 kehaneti bulunan Nostradamus'un 2024 yılı içindeki öngörüleri İngiliz Kraliyet ailesi üyelerinin sağlık durumlarına ilişkin haberlerin basında yer almasıyla birlikte yeniden gündem oldu. Ünlü kahin Kral Charles'in hükümdarın aniden sona ereceğini söyledi.

Trend 06-04-24 13:50