Patrick Kluivert Haberleri

Patrick Kluivert, Murat Sancak'ı topa tuttu! ''Ödemelerin bir kuruşunu alamadım ve takımdan ayrıldık''

Adana Demirspor'un eski teknik direktörü Patrick Kluivert, Hollanda basınında yaptığı açıklamalarla Murat Sancak'ı adeta topa tuttu.

Spor 02-04-2024 11:05

Fenerbahçe'yi iki kez çalıştıran Vitor Pereira, Süper Lig'den gelen teklifi reddetti!

Fenerbahçe'yi 2015/16 ve 2021/22 sezonlarında çalıştırmış olan teknik direktör Vitor Pereira'nın Türkiye'ye geri döneceği iddia edilmişti. Son olarak Patrick Kluivert ile yollarını ayıran ve teknik direktör arayışlarına başlayan Adana Demirspor'un Portekizli çalıştırıcı ile masaya oturduğu öne sürüldü. Pereira'nın ise gelen teklifi reddettiği belirtildi. İşte detaylar...

Spor 07-12-2023 16:40

Adana Demirspor'dan en az transfer kadar ses getirecek imza! Teknik direktörlük koltuğuna Patrick Kluivert getiriliyor...

Adana Demirspor teknik direktör Patrick Kluivert ile anlaştı. Slevan Bilic ile görüşen Adana temsilcisi, Hırvat teknik adamla imza aşamasına kadar gelmişti. Fakat son aşamada anlaşma sağlanamayınca ibre Patrick Kluivert'a döndü ve büyük ölçüde el sıkışıldı.

Spor 27-06-2023 07:53

Patrick Kluivert

Patrick Kluivert Hakkındaki Haberler Mynet'te. Patrick Kluivert Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.