Penis Kırılması Haberleri

İlişki sırasında ‘çıt’ sesini duydu! Sonrası tam bir kabus... Cinsel organı üç farklı yerinden kırıldı

İsmi açıklanmayan bir adam cinsel birliktelik yaşadığı sırada penisinin üç farklı yerinden kırılmasıyla hastanelik oldu. Cinsel organında meydana gelen kırıklarla birlikte büyük bir acı hisseden adam hastanede tedavi altına alındı.

Trend 27-05-2023 14:11

Dünyanın en tehlikeli seks pozisyonu kötü sonuçlandı! Penisi kırılan adam soluğu hastanede aldı

Penis kırılması erkeklerin cinsel ilişki sırasında en korktukları sağlık sorunu olarak biliniyor. Dayanılmaz ağrılara neden olan penis kırılması birçok nedenden dolayı gerçekleşebiliyor. Dünyanın en tehlikeli seks pozisyonunu sırasında penisi kırılan bir adam yaşadığı ağrıların ardından soluğu hastanede aldı.

Haber 11-04-2023 09:55

Her ereksiyonu işkenceye çevirir! Kırılmış olabilir

Ağrılı bir penis, vücudun diğer bölgelerinde yaşanan ağrılardan daha farklıdır. Diğer ağrı türlerinin yanında penis ağrısı daha hassas ve duyarlıdır. Penis ağrısı bir erkeğin hayatını ciddi şekilde etkileyebilir. Özellikle her ereksiyon bir işkence haline döndüyse dikkat etmeniz gereken bazı durumlar var demektir. Ağrılı penisin 10 nedeni olabilir. Bunlardan biri de penis kırığı!

Haber 22-11-2022 15:49

Hemen doktora başvurun! Penis kırılması belirtilerine dikkat

Cinsel organların sağlığı diğer organlarımız gibi hayati önem taşımaktadır. Penis kırılması birçok kişi tarafından gerçek dışı görülse de bu durumu yaşayan insanlar vardır. Ağrıyan penisin altında yatan neden penis kırılması olabilir. Uzmanlar penis kırılması belirtileri hakkında bilinçli olmanız gerektiğini belirtiyor.

Haber 11-11-2022 14:17

Penis Kırılması

Penis Kırılması Hakkındaki Haberler Mynet'te. Penis Kırılması Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Coşkulu seks hayatları başlarına bela oldu: Cinsel organı patlıcana dönüştü

Endonezya’da yaşanan ilginç olayda karısıyla cinsel ilişkiye giren adamın gecesi acilde son buldu. Coşkulu bir şekilde cinsel ilişkiye girdiklerini belirten çift, soluğu hastanede aldı. Kimliğini gizleyen adam, cinsel organını kırdığını hissettiğinde henüz cinsel ilişkide olduklarını, sonrasında ise cinsel organının saatlerce şişmeye devam ettiğini söyledi. Doktorlar ise yazdıkları raporda şişip moraran cinsel organ hakkında patlıcan benzetmesi yaptı.

Haber 04-08-2022 08:28

Cinsel ilişki fekalete döndü! Penisi kırılan adam büyük panik yaşadı, soluğu hastanede aldı

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan bir çift cinsel ilişki sırasında kabusu yaşadı. Cinsel birliktelik sırasında penisi kırılan adam korkudan ne yapacağını şaşırdı. İkili soluğu acil büyük bir panikle hastanede aldı.

Trend 27-07-2022 10:57