Salih Mutlu Sen Haberleri

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder gelişmesi! Eski takımına geri dönüyor...

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Cengiz Ünder ile yollar ayrılıyor. Milli futbolcunun gösterdiği performans takımı mutlu etmezken, eski takımından gelen teklif ilk aşamada olumlu karşılandı ve beklemeye geçildi.

Spor 2024-05-08 16:20:49

Türkiye'nin konuştuğu 'sapık sucu' hakim karşısında! Mahkeme salonunu bu sloganlarla inlettiler: Basına ve seyirciye kapattılar

Son yıllara damgasını vuran ve kamuoyunda 7'den 70'e herkesin tepkisini çeken 'Bağcılar sapığı' hakim karşısına çıktı. Duruşma basına ve izleyicilere kapalı yapıldı. Duruşmaya alınmayan avukatlar mahkemenin bu kararına tepki gösterdi. Bakırköy adliyesi, "Çocuklar vatandır vatanına sahip çık", "Çocuklar susmaz, sen de susma" sloganlarıyla inledi.

Haber 2024-05-07 15:41:37

Eşini öldürmekle suçlanan sanık: 26 senelik hayat arkadaşımdı, ben öldürmedim

19 Haziran 2022 yılında Esentepe Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi’nde düğünde karşılaşan iki aile arasında, "Ben senin düğününde çeyrek altın taktım. Sen bana neden altın takmadın?" meselesi sebebiyle kavga çıkmış, 42 yaşındaki Gülten Ş. silahla vurularak yaşamını yitirmiş, Tarık Ö. ve Tayfun D. de yaralanmıştı.

Yurthaber 2024-05-07 14:30:22

Konya Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Basketbol Ligi’ne yükseldi

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Konya Büyükşehir Belediyespor, mutlu sona ulaşarak Türkiye Basketbol Ligi’ne yükseldi.

Yurthaber 2024-05-07 12:12:27

Diğer Haber Etiketleri

'Gezi Parkı' ve 'Osman Kavala' tartışmalarına AK Partili Türkeş de katıldı! Empati yahu! dedi, sözleri dikkat çekti

Gazeteci Abdulkadir Selvi'nin çıkışıyla başlayan Gezi Parkı davası hükümlüleri ile Osman Kavala tartışmalarına AK Partili Tuğrul Türkeş de katıldı. Türkeş'in “Bir ülkeye para vereceksen hukuk var mı diye bakarsın. Sen basit bir davayı yedi sene sürüncemede bırakmış bir ülkenin hukukuna güvenip yatırım yapmayı düşünür müsün? Empati yahu!” ifadeleri kullandı.

Haber 07-05-24 11:19

Bursa'da kıskançlık krizi! Tartıştığı erkek arkadaşını bıçakladı

Bursa'da Leyla Sultan K. , kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmada erkek arkadaşı Mehmet Salih B.’yi sokak ortasında bıçakla yaraladı. Yaralı gence çevredekilerin müdahale ettiği anlar cep telefonu kamerasına yansırken, şüpheli Leyla Sultan K. polis tarafından gözaltına alındı.

Haber 06-05-24 19:40

İlker Aksum'un Brad Pitt'e meydan okuması sosyal medyada dalga konusu oldu! Abim sen Çarli ile takılırken...

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen İlker Aksum bu kez son açıklamalarıyla gündeme gelmişti. 'Brad Pitt gibi yakışıklı değilim ama ondan çok daha iyi oyuncuyum' diyen oyuncunun sözleri sosyal medyada dalga konusu oldu.

Magazin 06-05-24 09:38

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun aşk pozlarında o detay dile düştü! Hemen paylaşım yaptı

Kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği olan ve uzun süredir ekranlardan uzak olan Sinem Kobal, sosyal medya hesabından eşiyle romantik karelerini paylaştı. Sinem Kobal'ın ayağı ise sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 05-05-24 14:35

'Keyfi sen yaptın, cezasını ben mi çekeyim?' Gece 3'te telefonla gelen 'Gusül abdesti' sorusuna isyan ettiği anlar gündem oldu

Şanlıurfa'nın tanınmış hocalarından olan Mehmet Emin Kutluay'ın gece 3'te soru sormak için kendisini arayanlara isyan ettiği anlar gündem oldu. Bu tarz çok fazla telefon aldığını ve o saatte telefonu birine bir şey oldu diye korkuyla açtığını belirten Kutluay, bir kişinin kendisini gece 3'te arayıp "Gusül abdesti aldım, ayağımı yıkamayı unuttum" şeklinde sorduğu soruyu anlattı. Kutluay bununla ilgili "Keyfi sen yaptın, cezasını ben mi çekeyim? O saatte beni niye arıyorsun?" dedi.

Haber 04-05-24 11:34

İngiltere'de 2 yıl yaşadıktan sonra Türkiye'ye döndüğüne şükretti! İngiltere'den kaçışım diyerek paylaşınca viral oldu

Sosyal medyada 2 yıl İngiltere'de yaşadıktan sonra Türkiye'ye döndüğü için kendisini mutlu hissettiğini anlatan genç bir kadının paylaşımı gündem yarattı. İngiltere'nin kasvetli ve sıkıcı olduğundan söz eden genç kadın "İngiltere'den kaçışım" diyerek paylaştığı videosunda sosyal medyayı adeta ikiye böldü.

Trend 04-05-24 08:52

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 14 film birden vizyona girdi (3 Mayıs 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 10'u yerli 14 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 03-05-24 15:26

Küçük bir barakadan Külliye'ye uzanan yol: Aksaraylı ayakkabı tamircisi Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aksaray'da küçük bir barakada ayakkabı tamirciliği yapan ve çöplerden topladığı ekmek ve diğer gıdalarla hayvanları besleyen Turgut Kılıç'ı Külliye'ye davet etti. Davetin gurur verici olduğunu ve çok mutlu olduğunu ifade eden Kılıç, "Ben yaptığım her işe Allah rızası niyetiyle başladım. Cumhurbaşkanımız benim videomu izlemiş, beğenmiş. Beni de görmek istemiş, haber göndermiş. Elhamdülillah haberini aldık. Ben de gideceğim Allah’ın izniyle." dedi.

Haber 03-05-24 14:41

Berrak Tüzünataç, Şevval Şahin’in eski sevgilisi ile görüldü! Aşk mı yaşıyorlar?

Son olarak Çağatay Ulusoy ve Salih Bademci'nin başrolünü paylaştığı Terzi dizisinde rol alan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç şimdi de özel hayatıyla gündeme geldi. Tüzünataç, Miss Turkey güzeli Şevval Şahin'in eski sevgilisi Murat Kazancıoğlu ile görüntülendi. Aşk iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 03-05-24 10:29

Kitap meraklısı annenize hediye edebileceğiniz çok satan kitaplar

Anneniz tam bir kitap kurduysa doğru yerdesiniz! Anneler gününde, annenizin sevgisine karşılık verebileceğiniz en değerli hediye bir kitap olabilir. Anneniz tarih tutkunu mu, kişisel gelişime mi meraklı, yoksa bilim kurgu ve romana mı düşkün? Annenizi mutlu etmek için pek çok türdeki kitapları sizler için bir araya getirdik. İşte çok satan listelerinde yer alan ve annenizin ilgisini çekebilecek en popüler kitaplardan oluşan seçkimiz!

Haber 02-05-24 12:30

Teknoloji tutkunu anneler için hayat kolaylaştırıcı hediye önerileri

Bu Anneler Günü'nde annenizin kalbine dokunacak ve ilgi alanına hitap edecek bir armağan seçmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Teknoloji tutkunu annenizi mutlu edecek harika seçeneklerle dolu bir liste hazırladık. Annenizin yaşamını daha da keyifli hale getirecek akıllı cihazlarla dolu seçkimizde akıllı tartılardan hızlı şarjlı diş fırçalarına, tabletten kulaklığa kadar pek çok teknolojik alet yer alıyor. Annenizin gözlerini parlatan bir hediye için içeriğimize göz atın!

Haber 01-05-24 19:42

Mutfakta harikalar yaratan annenizi sevindirecek akıllı mutfak gereçleri

Annelerimiz bizim için her daim kıymetli. Onları mutlu etmek ve onlara olan sevgimizi göstermek de oldukça önemli. Anneler Günü bunun için harika bir fırsat. Bu özel gün için annenize hediye arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Annenizin hayatına renk katacak, pratik ve kullanışlı mutfak gereçleriyle dolu bir seçki hazırladık. Ekmek yapma makinesinden miksere pek çok ürünü bulabileceğiniz içeriğimize göz atmadan geçmeyin.

Haber 01-05-24 18:32

Sivasspor'da Galatasaray maçı öncesi tüm kenti rahatlatan gelişme!

Sivasspor’da sakatlığını atlatan golcü futbolcu Rey Manaj, bugün yapılan antrenmanda takımla beraber çalışmalara katıldı. Galatasaray maçında sahada olacağı öğrenilen Manaj için yaşanan bu gelişme Sivas halkını mutlu etti.

Spor 01-05-24 16:38

Dilek Taşı'nın Asuman'ı Çiçek Dilligil'in oğlu Ardahan Toprak cinsiyet değiştirmeye karar verdi! Önce adını değiştirdi...

Son olarak Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'ın başrollerini paylaştığı Dilek Taşı dizisinde Asuman karakterine hayat veren Çiçek Dilligil'in oğlu cinsiyet değiştirmeye karar verdi. Amerika'ya eğitim için Ardahan Toprak önce adını değiştirdi.

Magazin 01-05-24 15:07

Canlı yayında Basını süpürün gerginliği: Polisin talimatı Deniz Zeyrek'i küplere bindirdi! Sen kimi süpürüyorsun?

1 Mayıs kutlamaları için tüm gözlerin çevrildiği Taksim'e yürümek isteyen gruba müdahale ederken polisin "Basını süpürün" talimatı canlı yayında tansiyonu yükseltti. Gazeteci Deniz Zeyrek talimatı duyunca ateş püskürdü, "O gariban polis memurlarına o talimatı kim veriyor? Toz muyuz biz! Sen kimi süpürüyorsun" dedi.

Haber 01-05-24 12:42

CHP lideri Özel'den 1 Mayıs çıkışı! AYM kararını gösterdi: Taksim'i yasaklamak anayasayı tanımamaktır!

Son dakika haberi: Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Taksim Meydanı'nın 1 Mayıs'ta yasaklanmasına tepki gösterdi. Anayasa değişikliği gündemine de atıfta bulunan CHP lideri Özel, bu konuda Anayasa Mahkmesi'nin kararı olduğunu hatırlatarak "Sen mevut anayasaya uymuyorsan, yenisini yapsan ne olur. O yüzden yenisi yapılana kadar eskisine uymak herkesin görevidir." diye konuştu.

Haber 30-04-24 14:15

Kendisi 73, kocası 39 yaşında! Aralarındaki yaş farkına rağmen ilişkilerini savundular... Yaşım beni durdurmuyor

73 yaşındaki Christine Haycox, şu anda kocası olan 39 yaşındaki Hamza Dridi ile Ocak 2018'de internette tanıştı. İkili birbirlerine aşık oldu ve evlenmeye karar verdi. Sosyal medyada haklarında yapılan tüm olumsuz yorumlara rağmen ilişkilerini savunan ikili çok mutlu olduklarını söyledi.

Trend 30-04-24 10:32

Evde dans eden kadını çekip paylaştı, sosyal medya ayağa kalktı! Para verip Türk vatandaşlığı aldığını söyleyen şahıs yakalandı

İstanbul'da yabancı uyruklu bir kişi, evinde dans eden kadını çekip sosyal medyadan paylaşmıştı. Vatandaşlar, "Sen de geri döneceksin" diyerek tepki gösterirken, şahıs ise para verip Türk vatandaşlığı aldığını söylemişti. Sosyal medyayı ayağa kaldıran olay sonrasında harekete geçen polis, şahsı yakaladı.

Haber 26-04-24 23:25

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 9 film birden vizyona girdi (26 Nisan 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 3'ü yerli 9 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 26-04-24 15:06

Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminin fragmanı yayınlandı

Melisa Aslı Pamuk ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolleri paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminin fragmanı paylaşıldı. Netflix, "Sen Yaşamaya Bak"ın devam filmi niteliğindeki "Sen Büyümeye Bak" filminin vizyon tarihini ise 23 Mayıs 2024 olarak açıkladı.

Trend 25-04-24 15:59

DSP Lideri Aksakal ile DEM Partili Sakık arasında Meclis bahçesinde tartışma! Dayı mısın sen?

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık ile TBMM 23 Nisan özel oturumunda DEM Partili belediyelerde yaşanan 'İstiklal Marşı' ve 'bayrak' tartışmalarına tepki gösteren DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın tartışması Meclis bahçesine taştı. Sakık, Aksakal'a "Sen terbiyesizsin. Partini bütün her şeyini satmışsın bir milletvekilliğine" derken, Aksakal ise Sakık'a "Dayı mısın sen? Eşkıyalığı dağlarda yaparsın, burada değil" diye cevap verdi. O anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 24-04-24 21:03

Demet Akalın 5 bin TL kira ödeyen kiracısına ağzına geleni söyledi! Sen kimsin? Ev benim... deyip...

Türkiye'de son dönemde ciddi sorun olan ev sahibi-kiracı gerilimi Demet Akalın'a da yansıdı. Demet Akalın 5 bin TL ödeyen kiracısına sert çıktı. "Sen kimsin?" diyerek duydukları karşısında sinirlenen Akalın sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 24-04-24 13:29

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı belgelendi! İlk kez el ele ve mutlu

Oyuncu Serenay Sarıkaya ile şarkıcı Mert Demir'in ilişkisi aylardır gizemini koruyordu. Sarıkaya ve Demir'in aşkı belgelendi. Çift, bir mekandan el ele çıkarken ilk kez kameralara takıldı. Keyifleri yerinde olan çiçeği burnunda çift, etrafa gülücükler saçtı.

Magazin 23-04-24 08:23

Asgari ücretten emekli maaşı zamlarına… Çalışma Meclisi 5 yıl sonra yeniden toplanıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan 30 Nisan’da açıklayacak

Çalışma Meclisi 5 yıl aradan sonra toplanacak. TÜRK-İş, HAK-İŞ, DİSK, TİSK, Memur-Sen, Kamu-Sen, TOBB ve TESK toplantı masasına asgari ücretten emekli maaşı zammına, kıdem tazminatından esnek çalışmaya kadar birçok konuyu getirecek. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taraflar ile Beştepe’de bir araya gelecek.

Finans 22-04-24 07:47

Neslihan Atagül eşi Kadir Doğulu'yu doğum gününde öpmeye doyamadı! Sen gel yavrum şöyle

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından eşi Kadir Doğulu'nun yaş gününü kutladı. Atagül, paylaşıma ise "Sen gel yavrum şöyle. İyi ki iyi ki iyi ki!" notunu düştü.

Magazin 21-04-24 15:33

Kan donduran cinayet! Tartıştığı arkadaşını sokakta tüfekle katletti

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. M.K. (26), tartıştığı arkadaşı Salih Avcı'yı (23) pompalı tüfekle sokak ortasında öldürdü. OIay sonrası kaçan M.K., jandarma ekiplerince yakalandı.

Haber 21-04-24 12:31

Hem kalbini hem parasını kaptırdı! Evlilik vaadiyle 2 milyon liralık vurgun

Ankara'da yaşayan Necla Özmen, 2016 yılında spor salonuna yazıldı, orada bir gençle tanıştı. Ancak hikayenin sonu pek de mutlu bitmedi. Özmen hem kalbini hem de tüm birikimini o kişiye kaptırdı. Suçladığı genç, iddiaya göre ondan aldığı paralarla bir başkasıyla evlendi. Hüsrana uğrayan talihsiz kadın kandırıldığını düşünüyordu, canı bu kadar yanınca o da hakkını aramak için 50 yaşında hukuk fakültesi öğrencisi oldu.

Haber 21-04-24 10:30

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 12 film birden vizyona girdi ( 19 Nisan 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 5'i yerli 12 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 20-04-24 15:27

Berfu Yenenler'e konuk oldu! Hazal Subaşı'nın ilişki taktiği gündem oldu! 'Altıncı ayda...'

Adını Sen Koy, Halka, Çukur, Kasaba Doktoru ve Dilek Taşı gibi birçok başarılı projede yer alan Hazal Subaşı rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarla adından söz ettiren Subaşı Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk oldu. Hazal Subaşı'nın ilişki taktiği ise herkesi şaşırttı.

Magazin 20-04-24 15:10

Sosyal medyadan tepki çeken ilişki tüyosu! Kocamın başka kadınlarla ilişkisi var ama bu evliliğimizi kurtardı

29 yaşındaki Alice Lovegood, ilişkisinde her zaman bir şeylerin eksik olduğunu hissettiğini ve birden fazla kişiye duygular beslemeye başladığını kocası Matthew ile paylaştığında birbirlerine her zamankinden daha fazla bağlandıklarını söyledi. Evliliklerindeki eksikliği bulduktan sonra daha mutlu olduklarını dile getiren Alice, "Kocamın başka kadınlarla ilişkisi var ama bu evliliğimizi kurtardı" dedi.

Trend 20-04-24 11:53

Mesut Özil ile Amine Gülşe 'yeni hobimiz' diyerek paylaştı! O kareye yorum yağdı

Mutlu evlilikleriyle örnek gösterilen çiftler arasındaki dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil ile tescilli güzel eşi Amine Gülşe şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan ünlü çift bu defa 'yeni hobimiz' diyerek paylaştığı karesi ile gündem oldu.

Magazin 20-04-24 10:22

Yer: Sakarya... Annesinden para istedi, vermeyince benzin döktü yaktı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı aldıktan sonra benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe veren şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Elleri sargıda adliyeye sevk edilen şahsın, kendisini görüntüleyerek soru yönelten gazeteciye, “Niye çekiyorsun ki bu kadar, ne yaptığımı sen nereden biliyorsun?” ifadeleri de dikkatlerden kaçmadı.

Haber 20-04-24 08:47

Seçim günü Konuş! Sen nerelisin sözleriyle çok konuşulmuştu! DEM Partili Salğucak hakkında yeni gelişme

Şırnak'ta 31 Mart'ta taşımalı seçmen olduğunu düşündüğü kişilere Süleyman Salğucak teker teker "Konuş! Sen nerelisin?" diyerek çıkışmıştı. O anların görüntüleriyle sosyal medyada çok konuşulan Salğucak hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Haber 19-04-24 16:30

Döviz dolu çanta bir ilçeyi harekete geçirdi! Ödül verecekti ama o hareket her şeyi tersine çevirdi

Kuşadası'nda bir kişi, havaalanı servisini beklerken oturduğu bankta içi döviz dolu el çantasını unuttu. Çalınan çantayı, 5 günlük çalışmayla bulup sahibine teslim eden polis, şüpheliler hakkında ’açıktan hırsızlık’ suçundan işlem yaptı. Çantanın sahibi, zanlılar için "Bulduklarında dürüst davransalardı ödül verirdim" dedi. Benzer bir olay da Esenyurt'ta yaşandı. Ancak bu kez düşürülen paraları bulan şahıs, polise teslim ederek sahibine ulaşmasını sağladı ve paraların sahibini mutlu etti.

Haber 19-04-24 11:19

Tanju Özcan'ın eşi belediyeye karşı protesto eylemine katılıp meclisi bastı! Ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve

Bolu Belediyesi Meclisi'nde Gölcük Tabiat Parkı sınırları içerisinde yaptırılan bungalov evler krizi yaşandı. Aralarında Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan’ın da olduğu Gölcük Platformu üyeleri ellerinde pankartlarla meclise gelerek protesto eylemi düzenledi. Eşi Meral Özcan’a seslenen Tanju Özcan, "Bir taraftan demokrasi açısından mutlu oldum. Yani karı- koca aynı düşünmek zorunda değil. Gerçi ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve" dedi.

Haber 18-04-24 22:13

Bakan Işıkhan'dan Memur Sen heyetiyle görüşme! Gündem kamu çalışanlarının hakları

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Memur Sen Başkanı Ali Yalçın ve beraberindeki heyetle görüştü. Görüşmeyi Bakan Işıkhan sosyal medya hesabından duyurdu.

Finans 18-04-24 15:51

Sosyal medya onu konuşuyor! Üç büyüklerde oynayan bir oyuncunun 'tek gece' için 5 milyon TL teklif ettiğini söyledi: Evli ve çocuklu

Bir TikTok kullanıcısının makyaj yaparken üç büyüklerde oynayan ünlü bir futbolcunun kendisine tek gece için 5 milyon TL teklif ettiğini söylediği paylaşımı viral oldu. Ünlü futbolcunun ismini vermeyen TikTok kullanıcısı, "Evli ve çocuk sahibi bir oyuncu olduğunu biliniz. Sen ne çirkin bir adamsın. Zaten suratın da çirkin" ifadelerini kullandı.

Spor 17-04-24 15:58

Yılmaz Erdoğan'ın açıklamasından sonra Cansu Taşkın'dan göndermeli paylaşım! Sen onları terk edebilecek kadar...

Yılmaz Erdoğan'ın, birliktelik yaşadıklarını iddia ederek sosyal medyada fotoğraf ve videolar yayan Cansu Taşkın hakkında dava açacağı iddialarıyla ilgili sessizliğini bozmuş ve "Ben kimseyi dava etmeyeceğim" demişti. Erdoğan'ın açıklamasından sonra Cansu Taşkın'dan göndermeli paylaşım geldi.

Magazin 17-04-24 11:04

Eski eşini ve kızını katletmişti! Vahşetin detayları ortaya çıktı: 'Beni aldattığını öğrendim...'

Konya’nın Seydişehir ilçesinde diş teknisyeni Bekir Doğan (44), boşandığı Ayşe Gezer (35) ile kızı Gözde Nur Doğan'ı (17) av tüfeği ile vurarak öldürdü. Doğan hakkında iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi. Doğan iddianamedeki ifadesinde, eşinin kendisini aldattığını öğrendiğini, ‘Bana niye ihanet ettin?’ diye sorduğunda ise ‘sen bunu hak ettin’ cevabını aldığını belirtti. İşte kan donduran vahşetin detayları...

Haber 16-04-24 16:59

Arkadaşını bıçaklayıp kendini ihbar etti! 'Birini öldürdüm, gelin'

Samsun'da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Hakan İ. (50), birlikte içki içtiği arkadaşı Salih Kaplanoğlu'nu (45) dövüp, yüzünden ve boğazından bıçaklayarak öldürdü. Hakan İ. daha sonra "Birini öldürdüm, gelin" diyerek kendisini ihbar etti.

Haber 16-04-24 13:15

En güzeli hediye kartı, istediğini alır! diyenler için her bütçeye uygun Amazon hediye kartları

Sevdiklerinizi mutlu etmek için mükemmel bir hediye seçeneği mi arıyorsunuz? O zaman Amazon hediye kartları oldukça hoşunuza gidecek! Doğum günlerinden tebrik kartlarına, mezuniyetlerden yıl dönümlerine kadar her türlü kutlama için uygun olan bu kartlarla sevdiklerinize istedikleri hediyeyi almalarını sağlayabilirsiniz. Sizler için derlediğimiz hediye kartı kategorilerine bir göz atın ve sevdiklerinizi mutlu etmenin en kolay yolunu keşfedin!

Haber 13-04-24 14:19

Burak Özçivit oğlu Kerem'i paylaştı sosyal medya yıkıldı! 'Resmen kopyası'

Şimdilerde Kuruluş Osman dizisinde 'Osman Bey' karakterine hayat veren Burak Özçivit başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla adından söz ettiriyor. Kendisi gibi oyuncu Fahriye Evcen ile mutlu bir evliliği olan Burak Özçivit eşi ve çocuklarıyla yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Burak Özçivit oğlu Kerem ile poz verdi, sosyal medya yıkıldı. Ünlü ismin gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 13-04-24 14:15

İş yerinde bunaldığını söyleyince sosyal medyada gündem oldu! 'Benim çalışamama hastalığım var' sözlerine tepki yağdı

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde genç bir kadın çalışamama hastalığı olduğunu ve sevgilisinin kendisini mutlu etmek için ona alışveriş yaptığı söyleyince sosyal medyada viral oldu. O anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 13-04-24 09:17

Bayram harçlığı kuyruğu! Duyan evinin önüne geldi... Yaklaşık 400 çocuk!

Adana’nın Kozan ilçesinde bir kişinin çocuklara bayram harçlığı dağıtacağını duyurması üzerine evinin önünde uzun kuyruk oluştu. Yaklaşık 400 çocuk, bayram harçlığı alabilmek için Baysal çiftinin evine gelirken; her bayram çocuklarla bir araya geldiklerini kaydeden Baysal çifti, "Çocukların yüzündeki gülümseme bizleri de çok mutlu ediyor" diye konuştu.

Haber 12-04-24 09:43

Beden pozitifliği savunucusu Ariella Nyssa en büyük korkusunun dar kıyafetler olduğunu söyledi! Sınırlarını aşan fenomen tarzıyla beğeni topladı

Sosyal medyada yaratılan kusursuz güzellik anlayışına kafa tutarak kadınların kendi bedenlerinde mutlu olması gerektiğini savunarak fenomene dönüşen Ariella Nyssa, en büyük korkusunun dar kıyafetler giymek olduğunu söyledi. Vücut hatlarını belli eden beyaz dar bir kıyafetle poz vererek korkularının üzerine gittiğini ifade eden fenomen isim, "Korkuyordum ama çok güzel" dedi.

Trend 09-04-24 10:05