Son Dakika Dolar Ve Altin Fiyatlari Haberleri

Son dakika | Netanyahu'ya Çağımızın Hitler'i diye anıp sert konuştu! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dünya soykırımcı bir katilin alkışlanmasını izledi

Son dakika haberi: ABD Kongresi'nde İsrail Başbakanı Netanyahu'nun ayakta alkışlanması tüm dünyanın gündeminde. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geniş yankı uyandıran görüntülere çok sert tepki geldi. "Amerika'nın kongresinde soykırımcı bir katilin nasıl alkışlandığını tüm dünya izledi" diyen Erdoğan, Netanyahu'yu Hitler'e benzetti. Erdoğan ayrıca elektrikli otomotiv sektörüne ilişkin yeni teşvik paketini ve ayrıntılarını duyurdu.

Haber 2024-07-26 15:14:15

Son dakika | Irak ve Suriye'nin kuzeyinde operasyon! MSB: 15 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre; Irak ve Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen operasyonlarda 15 terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 2024-07-26 12:56:37

SON DAKİKA: Merkez Bankası duyurdu! Vatandaş, piyasa ve reel sektörle aynı fikirde değil! İşte enflasyon beklentisi...

Son dakika haberi... Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın "Sektörel Enflasyon Beklentileri"nin sonuçları yayımladı. Vatandaş, piyasa ve reel sektörün aksine enflasyonda artış bekliyor. İşte hanehalkı ve reel sektörün enflasyon beklentisi...

Finans 2024-07-26 10:28:50

İstanbul ve Ankara dahil 15 il için sarı ve turuncu kod! Yaz yağmurlarıyla serinlik geliyor! O tarihten sonra tekrar... Meteoroloji son dakika 26 - 30 Temmuz hava durumu tahmini

Meteoroloji çok sayıda il için kuvvetli yağış uyarısı yaptı, 15 il için sarı ve turuncu kod verdi. Sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı da dikkatli olunması çağrısı yaptı. Sıcaklıkların ise iç ve kuzeybatı kesimlerde 3 ila 7 derece azalması bekleniyor. Prof. Dr. Orhan Şen ise sıcaklıkların, yağışın bitmesiyle, pazardan itibaren 3-4 derece artacağını belirtti. Peki, İstanbul'da hava nasıl? İstanbul'da yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış tahmini yapıldı. İşte il il son durum...

Haber 2024-07-26 09:42:40

26 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 26 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 26 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 26-07-24 09:20

SON DAKİKA: Bir devir sona erdi! Kamuda birden fazla maaş alma dönemi kapandı

Son dakika haberi: Kamuda uygulanacak tasarruf tedbirlerinin yasal çerçevesini oluşturan yasal düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kapsamda kamuda birden fazla maaş uygulamasına son verilecek ve kamu görevlileri sadece bir görevi için maaş alacak.

Finans 26-07-24 07:48

Meteoroloji'den İstanbul dahil 3 il için sağanak uyarısı! AKOM da saat verdi... Son dakika 26 - 30 Temmuz hava durumu tahmini

Meteoroloji, İstanbul'da bu gece, Kocaeli ve Sakarya'da ise yarın sabah saatlerinden itibaren etkili olması beklenen sağanağa karşı uyarıda bulundu. Diğer yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak geçişlerinin beklendiğini duyurdu. İşte son dakika 25, 26, 27, 28, 29 ve 30 Temmuz hava durumu tahminleri...

Haber 25-07-24 15:53

SON DAKİKA: Bakan Işıkhan duyurdu: SGK belediyelerin prim borcu için harekete geçti: Borç bildirimleri gönderildi

Son dakika haberi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, belediyelerin Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) toplam prim borcunun 96 milyar lirayı bulduğunu belirterek, "Bu noktada yapılması gereken neyse, usulüne uygun şekilde duruma müdahale edilmesi gerekiyor. SGK'ye olan prim borçlarının bir an önce tahsil edilmesi gerekiyor." dedi.

Finans 25-07-24 11:16

25 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 25 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 25 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 25 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 25-07-24 09:20

Araç sahipleri dikkat: Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! MOTORİNE İNDİRİM geldi! 45 TL'ye yükselmişti ama tabelalar güncellendi (25 Temmuz Perşembe benzin-motorin fiyatı)

Araç sahiplerini ilgilendiren son dakika gelişmesi yaşandı. ÖTV zamlarının ardından araç sahipleri akarkayıt fiyatlarına yeni zam gelip gelmeyeceğini merak ederken bu kez indirim haberi geldi. Motorin fiyatlarındaki düşüş akaryakıt tabelalarına yansıdı. Motorine ne kadar indirim geldi, yeni fiyatlar neler? (25 Temmuz Perşembe güncel benzin motorin ve LPG fiyatları)

Finans 25-07-24 08:03

24 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 24 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 24 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 24 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 24-07-24 09:20

Son dakika: Akaryakıta indirim geliyor! Motorin ve benzin 45 liraya yükselmişti: Tarife bu gece değişecek (24 Temmuz Çarşamba benzin-mazot-LPG fiyatı)

Temmuz ayının gelmesiyle ÖTV artışı da dahil edilen akaryakıt fiyatları milyonlarca araç sahibinin gündeminde kalmaya devam ediyor. ‘Benzin-mazot fiyatı ne kadar, kaç TL?’, ‘Bugün akaryakıta indirim-zam var mı?’ gibi sorular merak edilirken son dakika gelişmesi yaşandı. Dizel araç sahipleri dikkat! Motorine indirim geliyor… İşte 24 Temmuz 2024 Çarşamba güncel benzin ve mazot litre fiyatı…

Finans 24-07-24 08:23

SON DAKİKA: Merkez Bankası'ndan yeni adım! Bankalara talimat gönderildi: Altın ve döviz karşılığı swap ihaleleri düzenleyebilecek!

Son dakika haberi... Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'ndan likidite sterilizasyonu için yeni adım geldi. Satım yönlü altın ve döviz karşılığı swap ihaleleri düzenlenebilecek.

Finans 23-07-24 16:57

Son dakika | Sürpriz basın toplantısında gündem yaratacak 'ekonomi' çıkışı! Bahçeli: 154 kişinin ismi elimizde, günü geldiğine eyleme geçilecek

Son dakika haberi: Dün akşam MHP lideri Devlet Bahçeli'nin bugün saat 11.00'de basın toplantısı düzenleyeceği duyurulmuştu. Bahçeli merak uyandıran konuşması için kameralar karşısına geçti. Konuşmasında CHP lideri Özgür Özel'e ağır sözlerle yüklenen Bahçeli, "Türkiye ekonomisi yükseliş kulvarındadır" sözleriyle dikkat çekti. Bahçeli ayrıca MHP'nin şikayetçi olduğu, aralarında gazeteci ve siyasilerin de bulunduğu 154 kişilik liste için "Bu dosya elimizde, günü geldiğinde eyleme geçecek" dedi.

Haber 23-07-24 11:24

Saat verildi! İstanbul'da sağanak yağış bekleniyor, sıcaklık ise... AKOM da duyurdu! Meteoroloji son dakika 23 - 27 Temmuz hava durumu tahmini

Sıcaklık düşecek mi? Yağmur var mı? Meteoroloji hava durumu tahminini paylaştı. İstanbul öğle saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. Yurtta sıcaklığın iç kesimlerde 3-5 derece azalması, diğer yerlerde mevsim normalleri üzerinde seyretmesi bekleniyor. AKOM İstanbul'da öğleden itibaren yerel gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanmasının beklendiğini açıkladı. Yağışların geçtiğimiz 2 haftadan beri yaşanan sıcak ve bunaltıcı havanın etkisini azaltacağı tahmin ediliyor.

Haber 23-07-24 09:33

23 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 23 Temmuz Salı dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 23 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 23 Temmuz Salı dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 23-07-24 09:20

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararına bankalar bile şaşırdı! ‘Beklemediğimiz bir artıştı’ diyerek sebebi açıkladı: ‘Dolar 50 lira olacak’ beklentisi planları değiştirdi

Son dakika haberleri… Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Politika faizi Temmuz ayı için yüzde 50 seviyesinde ekonomistlerin beklentileri dahilinde sabit bırakıldı. Mart ayında gelen son sürpriz artış için Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran faizler için dikkat çeken bir açıklama yaptı. Bankalar için sınır kabul edilebilecek oranı açıkladı.

Finans 23-07-24 07:29

22 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 22 Temmuz Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 22 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 22 Temmuz Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 22-07-24 09:20

SON DAKİKA | Aydos Ormanı’nda korkutan yangın! Havadan ve karadan müdahale edildi! İstanbul Valiliğinden açıklama geldi

Son dakika haberi: İstanbul Pendik'te bulunan Aydos Ormanı’nda öğlen saatlerinde yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alevler yerleşim yerlerine doğru ilerledi. İstanbul Valiliği, havadan ve karadan müdahale edilen yangının kontrol altına alındığını duyurdu.

Haber 21-07-24 14:26

Aşırı sıcak ve nem! Beklenen oldu: O ilçede hissedilen sıcaklık 62.5 derece... Meteoroloji son dakika 20 - 24 Temmuz hava durumu tahmini

Sıcaklıklar düşecek mi yükselecek mi? Yağmur yağacak mı? Vatandaşlar bu soruların yanıtını merak ederken Meteoroloji son hava durumu tahminini paylaştı. Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ederken bazı bölgeler için kuvvetli yağış uyarısı geldi. 9 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Öte yandan yüksek nem oranı nedeniyle sıcaklıkların 5-10 derece daha fazla hissedileceği öğrenildi. Son olarak Hatay'ın Arsuz ilçesinde hissedilen sıcaklığın 62.5 derece olduğu kaydedildi.

Haber 20-07-24 15:03

SON DAKİKA: Küresel yazılım krizi nedeniyle 84 seferi iptal olmuştu! THY'den beklenen açıklama geldi: Tüm seferler normale döndü

Yolcular dikkat! Dünya genelinde yaşanan küresel yazılım krizinden etkilenen ve 84 seferi iptal edilen Türk Hava Yolları'ndan son dakika açıklaması geldi. Açıklamada, seferlerin normale dödüğü belirtildi.

Finans 20-07-24 13:54

Dünyadaki kriz ona yaradı: 24 saatte büyük yükseliş: Bitcoin'in fiyatı 67 bin doları aştı!

En büyük kripto para birimi Bitcoin'in fiyatı, son 24 saatte yüzde 5,9'a yakın değer kazandı. Bitcoin 67 bin dolar seviyesini aştı. Analistler, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerinin fiyatlarındaki artışın, kripto para ağlarının, siber güvenlik şirketi CrowdStrike'ın sistemlerindeki aksaklık sonrası yaşanan küresel yazılım sorunundan etkilenmemesinden ve buna bağlı olarak artan yatırımcı güveninden kaynaklandığını belirtiyor.

Finans 20-07-24 07:47

Son dakika | Marmara Denizi’nde 4.1 büyüklüğünde deprem! İstanbul ve çevre illerden hissedildi (AFAD-Kandilli son depremler)

Son dakika haberine göre İstanbul'da hissedilen bir deprem oldu. Akşam saatlerinde meydana gelen deprem paniğe yol açtı. Depremle ilgili olarak AFAD'dan açıklama geldi. Yapılan açıklamada depremin merkez üssü Marmara Denizi, büyüklüğü ise 4.1 olarak açıklandı.

Haber 19-07-24 22:33

Emekli zammı sonrası yeni fırsat! Promosyonda üst limite geçme imkanı! Yüzde 25 detayı dikkat çekti

Son dakika: Milyonlarca emekli zamda geri sayımı sona erdi. SSK, Bağkur ve memur emeklileri için zam oranları ve en düşük emekli maaşı belli oldu. Oranlar belli olunca sıra emekli maaşı promosyonlarına geldi. Zamlı maaşlardan emekli promosyonları da etkilendi. Emekliler zam aldıkları için bankanın ödediği bir üst promosyon limitine geçebilecek.

Finans 19-07-24 10:33

19 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 19 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 19 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 19 Temmuz Cuma dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 19-07-24 09:20

SON DAKİKA: Hükümet düğmeye bastı, emeklilik sistemi sil baştan! Emekli yaşı ve prim gün sayısı yeniden belirlenecek!

Son dakika haberi... Enflasyon farkı, seyyanen zam ve refah payı, kök maaş çıkmazıyla gündemden düşmeyen emeklilik sistemi için hükümet harekete geçti. Emeklilik sistemi sil baştan değişiyor. Hangi formüller masada, emeklilik yaşı ve prim gün sayısı değişiyor mu? İşte ayrıntılar...

Finans 19-07-24 07:32

Prof. Dr. Orhan Şen haritada gösterdi, önümüzdeki 5 güne dikkat çekti '30-40 sene önce çok zordu' Meteoroloji son dakika 18 - 22 Temmuz hava durumu tahmini

Aşırı sıcaklar tüm yurtta etkisini göstermeye devam ederken Meteoroloji, son hava durumu tahminini paylaştı. Sıcaklıklar yurt çapında mevsim normallerinin üzerinde seyretmeyi sürdürürken bazı bölgeleri için kuvvetli yağış uyarısı da geldi. Özellikle 6 ile sarı kodlu uyarı yapıldı. Diğer yandan Prof. Dr. Orhan Şen, yaptığı paylaşımda 'tropik gece'ye dikkat çekti ve önümüzdeki 5 günü işaret etti. İşte Meteoroloji son dakika 18 - 19 - 20 - 21 - 22 Temmuz hava durumu tahmini...

Haber 18-07-24 11:41

SON DAKİKA: Enflasyon farkı, seyyanen zam, refah payı... SGK Uzmanı tek tek anlattı! 2002 detayı: 'Emekli aylığı aslında 31 bin 800 liraya denk geliyordu!

Son dakika haberi... Milyonlarca emekli temmuz zamları için gün sayıyordu. SSK, Bağkur ve memur emeklilerinin enflasyon farkında doğan zam oranları belli oldu, en düşük emekli maaşı ise 12 bin 500 TL olarak açıklandı. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler emeklilere seyyanen zamma kapıları kapattı. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun emekli maaşlarında bilinmeyenleri tek tek anlattı. 2002 detayına dikkat çekti.

Finans 18-07-24 11:28

SON DAKİKA: Altın fiyatları yüzünü rekora döndü! İslam Memiş yatırımcıları uyardı: 2024 yılında altın çağ yaşanacak!

Son dakika haberi: Eski ABD Başkanı Donald Trump'a düzenlenen suikast girişimi ve ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından yükselişe geçen altında rekorlar görünüyor. Altın yatırımcıları yükseliş serisinin devam edip etmeyeceğini merak ederken uzman isimden gram altın yatırımcılarına uyarı geldi. 18 Temmuz gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 18-07-24 09:40

Son dakika: MİT adım adım takip etti! Terör örgütü PKK'nın sözde istihbarat hücresi çökertildi: İstanbul'da yakalandılar

Son dakika haberi: MİT’in yoğun çalışmaları sonucu PKK’nın sözde istihbarat yapılanması ortaya çıkarıldı. Örgütün sözde istihbarat yapılanmasında çalıştığı belirlenen Halil Kod Sadık TOPALOĞLU ve Mehmet SAVAŞ tespit edildi. Düzenlenen operasyon sonucunda iki isim de İstanbul'da yakalandı.

Haber 18-07-24 09:31

18 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 18 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 18 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 18 Temmuz Perşembe dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 18-07-24 09:20

SON DAKİKA: Emekli maaşına yüzde 24,73’lük zam hesaplarda… Emekliye ek zam ödemeleri ne zaman yapılacak? Kimine 2.499 TL kimine sadece 27 lira!

Son dakika: SSK Bağ-Kur ve memur emekli zammı (4a,4b,4c) belli olmuştu. Dün en düşük emekli maaşı da 10 bin TL’den Temmuz 2024’te 12.500 TL’ye yükseltildi. Emekli kök aylık zammı ile 3,7 milyon kişinin Hazine’den alacakları pay netleşti. Zamlı SSK emekli maaş ödemeleri ise bugün başladı. Milyonlar için ek zam olmadan ödemeler hesaplara geçti. Şimdi gözler emekliye ek zam ödeme tarihine çevrildi. İşte detaylar…

Finans 17-07-24 11:18

Son dakika | Yüklü miktarda dövizle altına el konmuştu! Eski belediye başkanı Hüseyin Beyoğlu hakkında tutuklama kararı

Son dakika haberi: Diyarbakır'da eski Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu için tutuklama kararı çıkarıldı. Karar bugün görülen ikinci duruşmada açıklandı. Geçtiğimiz günlerde aralarında Beyoğlu'nun bulunduğu 14 şüpheli gözaltına alınmış, yapılan aramalarda yüklü miktarda döviz ve altına el konmuştu.

Haber 17-07-24 11:00

17 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 17 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 17 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 17 Temmuz Çarşamba dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 17-07-24 09:20

SON DAKİKA: Gram altın ve ons altında çifte rekor! Kapalıçarşı’da tabelalar yerinden oynadı: İslam Memiş, ‘Bu kadar yeterli’ diyerek uyardı

Son dakika haberi… Gram altın ve ons altın fiyatı bu sabah ABD Merkez Bankası Fed’in faiz beklentileri ile yeni bir rekora daha imza attı. Gözünü 2500 dolara diken altının ons fiyatı 24 ayar gram altın fiyatını da 2800 liraya yanaştırdı. Peki yükseliş sürecek mi? Piyasa Uzmanı Şirin Sarı Fed’in Eylül ayında olası faiz indirimini işaret ederken, İslam Memiş ise, “Temmuz’da bu kadar agresif yükselişler yeterli. Bir süre altının dinlenmesi gerekiyor” dedi.

Finans 17-07-24 07:34

SON DAKİKA: Ara zam ihtimaline kapılar kapanınca gündem olmuştu! Sektörel asgari ücrete ilişkin dikkat çeken açıklama: 'Sıcak bakmıyoruz'

Son dakika... Asgari ücrete ara zam gelecek mi? sorusu hükümetten gelen tüm açıklamalara rağmen sıcaklığını koruyor. Uluslararası Çalışma Örgütü Türkiye Direktörü Yasser Hassan, haziran ayında Cenevre’de gerçekleştirilen ILO’nun 112. Çalışma Konferansı’nda alınan kararlar ve asgari ücret tartışmalarıyla ilgili konuştu. Hassan, asgari ücret için sektöre göre farklı ücretlendirme önerisine sıcak bakmadıklarını sebepleriyle birlikte açıkladı.

Finans 16-07-24 15:07

Son dakika | Yeni en düşük emekli maaşı sonrası 'kıyma' ve 'çeyrek altın' hesabı: Siz zam yapmıyorsunuz, emeklinin parasını çalıyorsunuz!

Dün Özel Harekat Dairesi Başkanı Süleyman Karadeniz'in MHP lideri Devlet Bahçeli'nin elini öpmesinin yankıları sürüyor. CHP lideri Özgür Özel "Dün gördüğüm şaşkına söylüyorum ki sen devletin polisi olmayı yanlış anlamışsın, yanlış devletin eline sarılmışsın!" diyerek görüntülere sert çıktı. Bugün açıklanan en düşük emekli maaşı hakkında tepkisini de dile getiren Özel 'kıyma' ve 'çeyrek altın' hesabı yaparak "Siz emekliye zam yapmıyor, cebinden parasını çalıyorsunuz" dedi.

Haber 16-07-24 13:51

SON DAKİKA: Milyonlar bekliyordu: En düşük emekli maaşı duyuruldu! Bakan Işıkhan'dan ilk açıklama geldi: Yeni çalışmalarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz

Son dakika: Milyonlarca emeklinin beklediği haber AK Parti'den geldi. 10 bin TL olan en düşük emekli maaşı 12 bin 500 TL'ye yükseliyor. En düşük emekli maaşının belli olmasının ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan da açıklama geldi. Bakan Işıkhan, "Yeni çalışmalarımızı hayata geçirmeye devam edeceğiz" dedi.

Finans 16-07-24 13:04

SON DAKİKA: Altın fiyatları uçuşta, rekora koşuyor! Altın yatırımcıları dikkat: İslam Memiş Bu hafta tuzaklar var diyerek uyardı!

Son dakika haberi: Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump'a yönelik suikast girişimi, ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları sonrası altın fiyatları da hareketlendi. Altın yatırımcıları fiyatların yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. 16 Temmuz 2024 gram altın çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Finans 16-07-24 10:09

16 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 16 Temmuz Salı dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 16 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 16 Temmuz Salı dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 16-07-24 09:20

15 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 15 Temmuz Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL?

Son dönemde Dolar ve Euro'da yaşanan değişimler nedeniyle milyonlarca kişi dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. 15 Temmuz 2024 dolar ne kadar oldu, euro ne kadar? 15 Temmuz Pazartesi dolar kaç TL, euro kaç TL? Döviz kurundaki en güncel gelişmeleri, Dolar alım ve satım fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 15-07-24 09:20

2024 KPSS soru ve cevap anahtarı yayımlandı

Son dakika: Milyonların merakla beklediği 2024 KPSS soru ve cevap anahtarı yayımlandı.

Haber 14-07-24 18:16

Milyonların gözü Kabine'de! Kök maaş ve en düşük emekli maaşında son dakika düzenlemesi! İşte masadaki en güçlü rakam

Son dakika haberi... Milyonlarca emeklinin gözü kulağı 16 Temmuz'da yapılacak Kabine toplantısında! En düşük emekli maaşına düzenleme için çalışma yapılırken son dakika kök maaşa da düzenleme gelir mi? Masadaki gündem maddeleri ve en düşük maaşta en güçlü rakam neler? İşte detaylar...

Finans 14-07-24 15:01

Son dakika | Sorumlulara hesabı sorulacak! Talimat verildi: İzmir'deki elektrik faciasında daire başkanı da gözaltında

Son dakika haberi: İzmir'de yağış sırasında 2 kişinin elektrik akımına kapılarak ölmesiyle ilgili sorumlular hakkında harekete geçildi. 29 kişi hakkında gözaltı talimatı verildi. Yapılan baskınlarda İZSU Genel Müdürlüğünden daire başkanı ve Gediz Elektrik A.Ş.'den yetkililer de gözaltına alındı.

Haber 14-07-24 11:23

Son dakika | Erdoğan'dan ilk açıklama geldi! Donald Trump'a suikast girişimine sert tepki gösterdi: ABD halkının yanında olacağız

Son dakika haberi: Donald Trump'a yönelik suikast girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk mesaj geldi. Erdoğan Trump'a geçmiş olsun dileklerini iletti, "Türkiye olarak dost ve müttefik ABD halkının yanında olacağız" dedi.

Haber 14-07-24 10:45

Son dakika: Suikast girişimi sonrası Trump'tan ilk açıklama! O anları anlattı... Sağ kulağından yaralanmış

Tüm dünya ABD'deki suikast girişimiyle sarsılırken, saldırıdan yaralı olarak kurtulan eski ABD Başkanı Donald Trump'tan ilk açıklama geldi. Sağ kulağından yaralandığını belirten Trump, kurşun isabet ettikten sonra "Bir şeylerin yolunda gitmediğini hemen anladığını" ve çok fazla kan kaybı yaşadığını belirtti.

Haber 14-07-24 07:17

SON DAKİKA | Donald Trump'a suikast girişimi! Mitingde konuşma yaptığı sırada açılan ateşle yaralandı! Beyaz Saray'dan ilk açıklama

Son dakika haberi: ABD'de başkan adayı Donald Trump'a, Pensilvanya eyaletindeki mitingi sırasında suikast girişiminde bulunuldu. Açılan ateşle ardından yere düşen Trump'ın korumaları etrafını sardı. Kulağından yaralanan Trump'ın sağ yanağından kanlar aktığı görüldü. Trump'ın yerel bir tıbbi tesiste kontrol altında olduğu açıklandı. Saldırganın ve olay yerinde bulunan bir kişinin öldüğü bildirildi. Diğer yandan ise Beyaz Saray'dan da ilk açıklama geldi.

Haber 14-07-24 01:29

10 bin dolarlık nafaka ile gündemdeydi… Cem Yılmaz'a emekli maaşı soruldu! Böyle sitem etti

Son dönemde eski eşi Ahu Yağtu ile arasındaki nafaka krizi ile adından söz ettiren ünlü komedyen Cem Yılmaz geçtiğimiz günlerde lüks teknesini satmış ve fiyatı sorulunca dolar kuru ile yanıt vermişti. Cem Yılmaz'a şimdi de emekli maaşı soruldu. Ünlü komedyen böyle sitem etti.

Magazin 13-07-24 12:26

SON DAKİKA: Emekliye ek zam ne kadar olacak? Bağ-Kur SSK en düşük emekli maaşında seçenekler 2’ye inmişti: Şimşek’in 12 bin liraya onay verdiği iddia edildi

Son dakika haberi… Emekli maaşı hesaplaması 1.8 milyon emekli için devam ediyor. Yüzde 24,73’lük artış ile sıfır zam alan 2 milyona yakın kişi için kritik tarihi AK Parti açıkladı. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekliye ek zamda son durum ne? Ankara kulislerinde dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. Masada seçeneklerin azalması ile Maliye Bakanı Şimşek’in en düşük emekli aylığı için 12 bin TL’ye onay verdiği ve rakamın Erdoğan’ın önüne gideceği belirtildi. İşte detaylar…

Finans 13-07-24 08:13