Spor Ekipmanları Haberleri

Ağırlık kaldırırken performansınızı artıracak en iyi ağırlık strapleri

Spor antrenmanlarınızın büyük bir bölümünü ağırlık kaldırarak geçirenlerden misiniz? Öyleyse ağırlık antrenmanları sırasında uygun ekipmanları kullanmanın önemini bilirsiniz! Hazırladığımız listede ağırlık kaldırırken hem güvenliğinizi sağlayacak hem performansınızı artırmanıza yardımcı olacak en iyi ağırlık straplerini bir araya getirdik. Gelin bu birbirinden harika modellere birlikte göz atalım.

Haber 03-11-2023 16:04

Boş vakitlerini spor yaparak geçirmek isteyenler için hayat kurtarıcı ürün listesi

Boş vakitlerini spor yaparak geçirmek isteyenler için şahane bir haberimiz var. Evde, spor salonunda ya da dışarıda egzersiz yaparken kullanabileceğiniz ürünleri sizin için derledik. Kaliteli materyallerden üretilen ve rahatlıkla hareket etmenizi sağlayan kıyafet ya da aksesuarlar arasından kendinize uygun olanları seçebilirsiniz. İşte güvenilir markaların imzasını taşıyan ve egzersiz yapmayı keyifli hâle getiren ürünler...

Haber 24-08-2023 16:29

Her gün spor yapılır mı? Her gün spor yapmak kasları eritir mi, her gün spor yapmak zararlı mı?

Spor hayatın içinde sınırları oldukça geniş ve belirlemesi zor bir kavramdır. Örneğin belli bir tempoda yürüyüş yapmak da bir çeşit spordur. Sağlıklı bir vücut için spor yapmak kadar sporun süresi, dinlenme, beslenme ve uyku da önemlidir. Kişinin yaşı, kilosu, cinsiyeti, fiziksel ve ruhsal durumu, yaşam tarzı, metabolizma hızı gibi değişkenler kişinin spot kapasitesini değiştirir. Özellikle spora yeni başlayanlar "Her gün spor yapılır mı?" sorusuna cevap arar. Peki, her gün spor yapılır mı?

Haber 03-03-2023 17:34

Spor Ekipmanları

Spor Ekipmanları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Spor Ekipmanları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.