Takma Diş Haberleri

Epilepsi nöbeti geçirdi! Yanlışlıkla yuttuğu takma dişi ciğerine saplandı... Doktorları bile şaşırttı

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 22 yaşındaki bir adam geçirdiği epilepsi nöbeti sırasında takma dişlerini yanlışlıkla yuttu. Ölümle burun buruna gelen genç adam ciğerine saplanan takma diş nedeniyle öksürük krizine girdi ve nefes alma zorluğu yaşadı. Hastaneye kaldırılan genç adamın röntgen sonuçlarını gören doktorlar büyük bir şaşkınlık yaşadı. Uygulanan tedavinin ardından hastanın taburcu edildiği ifade edildi.

Trend 26-05-2023 10:57

Takma dişleriyle fenomen oldu, sosyal medyada gerçek olmaya davet etti: Erkekler için hayal kırıklığı ama...

Sosyal medya çoğu zaman birçok insanın fotoğraf ya da video paylaşımı yaparken olduğundan farklı görünmeye çalıştığı bir yer olabiliyor. Genelde paylaşılan fotoğraflar üzerinde oynamalar yapılarak kişinin olduğundan daha da 'iyi' hissetmesi ön plana çıkarken bu eğilimi ti'ye alan internet kullanıcıları da yok değil. Lilyy de onlardan biri. Takma dişleri olduğunu söyleyen genç kadın, ''Dişlerimi çıkardığım zaman erkekler hayal kırıklığı yaşıyor. Ama ben kendimle alay etmeyi seviyorum'' diyor.

Haber 01-07-2021 08:35

Aldığı kıyafetin içinden takma diş çıktı! ''Kaybeden varsa beni bulsun''

Britanya'daki bir süpermarket zincirinden mont satın alan kadın mağazadan çıktığında montu üzerine giydi. Ancak elini cebine attığında şaşkına çeviren durumla karşı karşıya kaldı. Melissa Hopkins, ''Takma dişini kaybeden var mı?'' notu düşerek yaşadığı durumu sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 09-04-2021 13:35