Taktik Haberleri

Aşık etme garantili taktiğini paylaştı! Flört tüyosu milyonlarca kişi tarafından izlendi

Aşık olmak ve karşınızdaki kişiyi kendinize aşık etmek oldukça zor olabiliyor. İlk buluşmalarda etkileyici bir izlenim bırakmak isteyenler internet üzerinden flört tüyolarını araştırıyor. TikTok'ta bir uzman herkeste işe yarayacağını düşündüğünü karşınızdaki kişinin size aşık olmasını sağlayacak taktiği paylaştı.

Kadin 26-04-2023 13:56

Askerî giyim tarzını benimseyenler için en iyi taktik kemerler

Askerî giyim tarzı denilince birçoğumuzun aklına koyu yeşil, kamuflaj desenli kıyafetler geliyor. Ancak bu tarzın en büyük tamamlayıcıları olan aksesuarlar olmazsa, istenilen görünümü elde etmek maalesef pek mümkün değil. Bunun için şapka, postal, kolye ve hatta bu tarza özel taktik kemerler askerî stil kıyafet tarzının detaylarını oluşturuyor. Gelin bu kıyafetlerinizle kullanabileceğiniz en iyi taktik kemer model önerilerini birlikte inceleyelim!

Haber 01-02-2023 17:23

Resmen dolandırılıyoruz! Pazarlama hilelerini bilerek onları alt edin

Alışveriş yaparken dönem dönem bilinçsizce hareket edebiliyoruz. Pazarlama uzmanları satışlarını ve tanınmalarını artırmak için çeşitli hilelere başvuruyorlar. Çok dikkatli olmadığımız müddetçe bu hileleri maalesef fark edemiyoruz. Resmen dolandırılmamıza neden olan pazarlama hilelerini fark ederek bütçenizi kurtarabilirsiniz.

Kadin 29-11-2022 17:19

Buzdolabına koyacağınız bulaşık süngerinin etkilerine şaşıracaksınız! Cebinizi kurtaracak

Bulaşık süngeri bulaşıkları ve belirli alanları temizlemek için etkili sonuçlar sağlıyor. Her mutfakta bulunan bulaşık süngeri temizlikte hayatımızı kolaylaştırsa da tek etkisi temizlik ile bitmiyor. Buzdolabına bir adet bulaşık süngeri şaşırtıcı sonuçlar almanızı sağlayabilir.

Kadin 23-10-2022 09:18

Taktik

Taktik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Taktik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Türk milletinin göğsünü kabartan tim: SAS

Türkiye'nin çıkarlarını yurt içinde ve dışında büyük bir özveriyle kollayan, vatan toprakları için gerektiğinde neler yapabileceklerini ispatlamış SAS komandoları, görev aldıkları operasyonlarla milletin göğsünü kabartıyor - "Kıbrıs Barış Harekatı", "Avrasya Feribotu", "Kardak Krizi", Hendek Operasyonları ile Rusya-Ukrayna Savaşı'ndan gelen deniz mayınlarına müdahalede görev alan komandolar, görevin icrası sırasında verilen emirleri tereddüt etmeden, soğukkanlılıkla ve sıfır hatayla yerine getiriyor

Yurthaber 31-07-2022 11:01