Tommy Lee Haberleri

Seks kaseti çalınan Pamela Anderson'ın oğlundan skandal açıklama: Keşke o görüntüden para kazansalardı

Baywatch yıldızı Pamela Anderson, eski eşi Tommy Lee ile balayında çekilen seks kasetlerinin çalınmasının ardından tüm dünya basınında gündem olmuştu. Şu anda biri 25 diğeri 26 yaşında olan oğulları Brandon Thomas ve Dylan Jagger bu olaya çocukluklarında şahit olmuştu. Şimdilerde belgeseli yayınlanacak olan Pamela Anderson'ın oğulları olay hakkında ilk kez konuşarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin 31-01-2023 23:09

Pamela Anderson'ın eski eşi Tommy Lee kimdir? Çırılçıplak fotoğrafını paylaşan Tommy Lee ve Pamela Anderson kaç yıl evli kaldı?

Pamela Anderson'ın eski eşi Tommy Lee sosyal medya hesabında yaptığı skandal paylaşımla gündemde. ABD'li heavy metal grubu Motley Crue'nun bateristi, çıplak fotoğrafına 'Ooooopppsss' notunu düştğ. Geçtiğimiz gün basında yer alan haberlerin ardından vatandaşlar arama motolarında "Çıplak fotoğrafını paylaşan Tommy Lee kimdir?", " Tommy Lee ve Pamela Anderson kaç yıl evli kaldı?" soru ve konu başlıklarını sorgulamaya devam ediyor. İşte Pamela Anderson'ın eski eşi ile ilgili merak edilenler...

Magazin 12-08-2022 11:06

Dünyaca ünlü Motley Crue'nun üyesi Tommy Lee'den skandal paylaşım! Takipçileri şok oldu

Dünyaca ünlü ABD'li heavy metal grubu Motley Crue'nun bateristi Tommy Lee sansasyonel bir paylaşımla gündeme bomba gibi oturdu. Lee, sosyal medya hesabından 'Ooooopppsss' açıklamasıyla çıplak bir pozunu paylaştı. Lee'nin paylaştığı fotoğraf kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi. İşte haberin detayları...

Magazin 11-08-2022 16:37

Pamela Anderson ve Tommy Lee'yi anlatan diziden yeni görüntüler! Lily James'den cesur sahneler

Pamela Anderson ve Tommy Lee’ye odaklanan Pam & Tommy dizisinden yeni görüntüler geldi. 90'lı yıllarda seks kasetleri sızan ikilinin hayatını anlatan dizide Anderson'ı Lily James canlandırıyor. Lily James dizi için oldukça cesur sahnelerde yer alıyor.

Magazin 07-01-2022 16:12

Diğer Haber Etiketleri

Tommy Lee

Tommy Lee Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tommy Lee Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.