Trabzonspor Istanbulspor Maci Saat Kacta Haberleri

4.5 saat boyunca hakemleri stadyumdan çıkarmamıştı! İbrahim Hacıosmanoğlu TFF başkanlığına aday oldu!

Trabzonspor'un başkanı olduğu dönemde sert çıkışlarıyla tanınan, 2015 senesindeki Trabzonspor - Gaziantepspor maçının hakem heyetini 4.5 saat boyunca stadyumdan çıkarmayan İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF başkanlığına aday oldu!

Spor 2024-04-18 15:05:13

SON DAKİKA: Süper Kupa'nın faturası kesildi! Galatasaray ve Fenerbahçe PFDK'ya sevk edildi...

Son dakika... Süper Kupa'da yaşanan olayların yankıları sürerken, Galatasaray karşısında sahadan çekilen Fenerbahçe, PFDK'ya sevk edildi. Sarı-Lacivertliler daha önce Trabzonspor karşısında sahadan çekilen İstanbulspor ile aynı maddeden sevk edildi. Öte yandan Galatasaray da 'çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. İşte detaylar...

Spor 2024-04-09 15:31:16

SON DAKİKA: Fenerbahçe, ligden çekilme dahil alınacak aksiyonları görüşmek üzere olağanüstü genel kurula gidiyor!

Son dakika... Trabzonspor karşılaşmasının son düdüğünün ardından yaşananlara dair Fenerbahçe resmi kanallarından bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada 2 Nisan 2024 Salı günü saat 17.00'da yapılacak Olağan Üstü Genel Toplantı'da takımın Süper Lig'den çekilmesine dair bir toplantı yapılacağı duyuruldu.

Spor 2024-03-18 18:30:41

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının VAR hakemi belli oldu!

Zirve yarışını yakından ilgilendiren Trabonspor - Fenerbahçe maçı bu akşam saat 20.30'da başlayacak. Dev maçın VAR hakemi Onur Özütoprak oldu.

Spor 2024-03-17 12:17:17

Diğer Haber Etiketleri

aday maçı maçın Trabzonspor türkiye futbol federasyonu tff ibrahim hacıosmanoğlu ak galatasaray süper li son dakika fenerbahçe qww son dü fenerbaçe bahçe maçı hakemi Süper Lig trabzonspor, VAR Hakem da, oynanacak Turgut Doman yapılan açıklama beşiktaş maç beşiktaş maç bjk maç ekranı maç günleri maç kaç kaç maç kaçta bitiyor maç saat kaçta maç saati maç saatleri dijitürk iyet tff, İstanbulspor PFDK 10 Mehmet Büyükekşi erhan spor spor yazarı verildi Güntekin Onay erden sansasyonel son karar ertuğrul doğan Şahan Gökbakar Erman Toroğlu Sivasspor spor maçı saat kaçta yayınlanacak sivasspor trabzonspor Konyaspor canlı maç canlı maç anlatımı alexand fenerbahçe sahası fenerbahçe trabzonspor maçı galatasaraylı 6 0 başakşehi sezon dakika haberleri kulübün n dakika haberleri son dakika haberleri haberler maç, Abdullah Avcı İsmail Kartal beşiktaş park kaan numanoğlu Adana Demirspor beşiktaş maç sonu beşiktaş maçı ne trabzonspor beşiktaş maçı ne zaman trabzonspor beşiktaş maçı saat kaçta beşiktaş maçını direnç tonusluoğlu fk Derbi Samsunspor Kasımpaşa Çaykur Rizespor trabzon çaykur rize maçı devam edecek galatasaray trabzonspor maçı ne zaman galatasray nuri ışıl spor to spor tot spor toto Spor Toto Süper Lig atan biler hedefi bjelica karagümrük spor ust sarı kart fenerbahçe trabzonspor maçı bilet fiyatları trabzonspor beşiktaş maçı Vincenzo Montella Fatih Tekke kasımpaşa trabzonspor Fatih Karagümrük

BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR MAÇI CANLI İZLE! Maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Beşiktaş ve Trabzonspor, bu hafta Tüpraş Stadyumu'nda kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. Futbol severler ise Beşiktaş Trabzonspor maçı canlı izleme ekranını internette araştırıyor. Peki maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, nasıl izlenir? İşte detaylar...

Spor 01-02-24 16:54

TFF, PFDK sevklerini açıkladı sahadan çekilen İstanbulspor şimdi yandı! O madde devreye girerse puanı silinebilir, küme düşürülebilir

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor karşısında oynanan mücadelede sahadan çekilerek büyük şaşkınlık yaratan İstanbulspor için karar yolda. TFF, İstanbul ekibini PFDK'ya sevk ederken İstanbul ekibini bekleyen cezalar da belli oldu.

Spor 22-12-23 07:51

Fatih Portakal, TFF Başkanı Büyükekşi’ye böyle seslendi: ‘Ok yaydan çıktı! Taraftar da galeyana gelecek artık’

Süper Lig'in 17. haftasında İstanbulspor ile Trabzonspor kozlarını paylaştı. Maç 1-1 devam ederken İstanbulspor'un VAR incelemesi sonrası verilmeyen penaltı kararı, İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu'nu çileden çıkardı. Başkan sahaya girerek oyuncularını maçtan çekti. Olaylar üzerine Fatih Portakal, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye istifa çağrısında bulundu.

Spor 21-12-23 10:24

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu'ndan açıklama! ''Benim inip birini tokatlayacak durumum yok, isterlerse küme düşürsünler!''

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, dün oynanan ve sahadan çekildikleri Trabzonspor maçıyla ilgili açıklamalardan bulundu. Sarıalioğlu, "TFF istifa etmez, TFF görevden alınılır. İstifa edecek yetkisi yok. TFF'ye olan güvenimizi tamamen kaybettik. İsterlerse bizi küme düşürebilirler, sorun yok" açıklamasını yaptı.

Spor 20-12-23 16:43

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu'ndan açıklama! ''Benim inip birini tokatlayacak durumum yok''

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, dün oynanan ve sahadan çekildikleri Trabzonspor maçıyla ilgili açıklamalardan bulundu. Sarıalioğlu, "TFF istifa etmez, TFF görevden alınılır. İstifa edecek yetkisi yok!" dedi.

Spor 20-12-23 16:32

İstanbulspor'un Trabzonspor maçında sahadan çekilmesinin ardından çok sert yorum! Bu oyunun katilisiniz... Bu lig nasıl bitecek?

Süper Lig'in 17. haftasında oynanan İstanbulspor-Trabzonspor mücadelesinde ev sahibi ekibin başkanı hakem kararları nedeniyle takımını sahadan çekerken yaşanan bu durum gündeme bomba gibi düştü. İstanbul ekibinin bu hamlesi büyük ses getirirken spor yazarları da yaşanan bu olaya dair değerlendirmelerde bulundu.

Spor 20-12-23 10:47

Ünlü yorumcu Güntekin Onay canlı yayında 'Haberiniz yok belki ama...' diyerek duyurdu! Meğer o kulüp de sahadan çekilecekmiş

Ünlü yorumcu ve spor yazarı Güntekin Onay, İstanbulspor - Trabzonspor karşılaşmasında yaşanan olayların ardından yaptığı açıklamada dikkat çeken bir noktaya işaret etti. Onay çok benzer bir olayın TFF 1. Lig'de de yakın bir zamanda yaşandığına işaret ederken, bu olayları "belki haberiniz yoktur ama..." diyerek açıkladı. İşte detaylar...

Spor 20-12-23 08:21

Tüm dünya Türk futbolunu konuşmaya devam ediyor! İstanbulspor'un sahadan çekilmesi Avrupa'da manşet oldu: Türkiye'de inanılmaz olay!

Süper Lig'in 17. haftasında oynanan İstanbulspor-Trabzonspor maçında uzun süre unutulmayacak bir olay yaşandı. İstanbul ekibinin başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, hakem Ali Şansalan'ın kararları sonrası takımını sahadan çekerken bu olay Avrupa basınında da geniş yankı buldu. Konuyla alakalı bir çok manşet atılırken, "Türkiye'de çılgın sahneler" ifadeleri kullanıldı. İşte o manşetler...

Spor 20-12-23 07:55

İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbulspor Trabzonspor maçı hangi kanalda?

İstanbulspor Trabzonspor maçı canlı olarak ekrana geldi. Ev sahibi takım, Süper Lig'in 17. haftasında kendi sahasında Karadeniz ekibini konuk etti. Bordo mavili ekip bu karşılaşmada galibiyet almayı ve 4. sıradaki yerini korumayı hedefliyordu. Ev sahibi takım ise 3 puanı almanın peşine düştü. Peki, İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 19-12-23 23:51

Olaylı İstanbulspor Trabzonspor maçında skandal bir detay daha ortaya çıktı! 450 bin TL ödeyip sahaya girdi

Olaylı İstanbulspor-Trabzonspor maçında ilginç bir detay daha ortaya çıktı. 45 gün hak mahrumiyeti cezası olan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, TFF’ye 450 bin TL ödeyerek stada girdi.

Spor 19-12-23 22:41

Süper Lig'de yaşananların ardından Şahan Gökbakar ağzını fena bozdu: Bu ne böyle...

Süper Lig’in 17’nci haftasında İstanbulspor ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmanın 74’üncü dakikasında İstanbulspor Yönetimi takımı sahadan çekti. Ankaragücü maçında Hakem Umut Meler'in yumruklanmasının ardından bu olayın yaşanması sosyal medyada birçok kullanıcının tepkisini çekti. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ağzını bozdu.

Spor 19-12-23 22:36

Olay maç sonrası TFF'nin talimatnamesi ortaya çıktı! İşte İstanbulspor'un alacağı ceza...

İstanbulspor Yönetimi, Trabzonspor karşısında takımı sahadan çekti. Bu kararın ardından İstanbulspor, Trabzonspor maçında hükmen mağlubiyet ve puan silme cezası alabilir.

Spor 19-12-23 22:30

İstanbulspor'un sahadan çekilmesinin ardından Erman Toroğlu'ndan korkutan yorum!

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında oynanan İstanbulspor-Trabzonspor maçında İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, Trabzonspor’un ikinci golünün ardından karşılaşmanın 74. dakikasında takımı sahadan çekti. Bu kararın ardından spor yorumcusu Erman Toroğlu yorumlarda bulundu.

Spor 19-12-23 22:18

İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı neden bitti?

İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi sorusu futbolseverler tarafından sorgulanmaya başladı. İstanbulspor Süper Lig'in 17. haftasında kendi sahasında Trabzonspor'u konuk edecekti. İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımını sahadan çekti. Bu gelişmenin ardından konuya dair detaylı bilgiler sorgulanmaya başladı. Peki, İstanbulspor Trabzonspor maçı iptal mi, ertelendi mi? İstanbulspor Trabzonspor maçı neden bitti? İşte detaylar...

Spor 19-12-23 22:17

İstanbulspor yönetimi, hakem kararlarını protesto etmek için Trabzonspor maçında takımı sahadan çekti!

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında oynanan İstanbulspor-Trabzonspor maçında İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımını sahadan çekti. Trabzonspor'un, İstanbulspor karşısında 2-1'lik üstünlüğü bulunuyordu. Bordo-mavililerin attığı 2. gol öncesi İstanbulspor faul bekledi. Yapılan VAR incelemesinin ardından Trabzonspor'un golü verildi. Bu karar sonrası İstanbulspor başkanı sahaya indi ve takımı maçtan çekti.

Spor 19-12-23 21:37

SİVASSPOR TRABZONSPOR MAÇI CANLI İZLE! Sivasspor Trabzonspor maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler

Sivasspor Trabzonspor maçı canlı olarak ekrana gelecek. Süper Lig'in 13. haftasında 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın çekişmeli geçmesi bekleniyor. Ev sahibi takım, sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Karadeniz ekibi ise bu maçı alarak galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlıyor. Sivasspor Trabzonspor maçı canlı izleme ekranı arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Sivasspor Trabzonspor maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda? İşte, muhtemel 11'ler...

Spor 27-11-23 15:46

TRABZONSPOR KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! Trabzonspor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? CANLI MAÇ ANLATIMI

Trabzonspor Konyaspor canlı izleme ekranına dair araştırmalar yoğunluk kazandı. Trendyol Süper Lig heyecanı Trabzonspor Konyaspor maçı ile kaldığı yerden devam ediyor. 12. hafta müsabakasında Trabzonspor, Papara Park Stadyumu'nda Konyaspor'u konuk edecek. Peki, Trabzonspor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 10-11-23 12:59

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇ SONUCU! FB TS DERBİSİ saat kaçta, hangi kanada? Kadıköy'de Fenerbahçe devrildi...

Fenerbahçe Trabzonspor maç sonucu ekranı sorgulanıyor. 135. kez karşı karşıya gelen takımlar galibiyet için mücadele etti. Fenerbahçe 3 puanı alıp zirve yarışındaki yerini korumak isterken Trabzonspor ise puan kaybı yaşamamak için mücadele etti. Nefeslerin kesildiği karşılaşmanın ayrıntıları merak ediliyor. Peki, saat kaçta, hangi kanada? İşte dev maçın detayları...

Spor 04-11-23 21:13

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının seremonisinde Galatasaray taraftarını kızdıran hareket!

Süper Lig'in 11'inci haftasında Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor'u konuk etti. Ülker Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayan mücadelede hakem Zorbay Küçük düdük çaldı. Karşılaşmanın başında İstiklal Marşı'nın okunduğu esnada yapılan hareket sosyal medyada gündem oldu.

Spor 04-11-23 19:21

Haftanın en kritik maçında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya! İsmail Kartal'ın merakla beklenen stoper tercihi belli oldu...

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geliyor. Bu kritik karşılaşma Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak. Dev mücadele öncesi iki takımın da 11'leri belli oldu.

Spor 04-11-23 16:31

Son dakika: Süper Lig'de ortalık karıştı! Trabzonspor'un açıklamasına Fenerbahçe'den cevap!

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 11. haftası, dev bir maça sahne olacak. Fenerbahçe ile Trabzonspor, 4 Kasım Pazar günü saat 19.00'da Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde karşı karşıya gelecek. Bordo - mavili kulüp, Kadıköy'de oynanacak maç öncesi yaptığı açıklamayla dikkat çekti. Trabzonspor'un açıklamasında, "Umarız, haftalardır devam eden ‘tiyatronun’ finali yarın akşam sahneye konulmaz!" ifadeleri kullanıldı. Fenerbahçe'den de cevap geldi. İşte detaylar...

Spor 03-11-23 17:13

FENERBAHÇE TRABZONSPOR DERBİSİ CANLI İZLE! Fenerbahçe Trabzonspor derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler!

Fenerbahçe Trabzonspor derbisi için heyecan dorukta. Süper Lig’in 11. haftasında oynayacak karşılaşma için nefesler tutuldu. Süper Lig'de zirvenin ilk sırasında sarı-lacivertliler, ikinci sırasında ise Galatasaray yer alıyor. İsmail Kartal'ın öğrencileri Karadeniz ekibini ağırlayacakları maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Peki, Fenerbahçe Trabzonspor derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, muhtemel 11'ler...

Spor 03-11-23 13:36

Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Trabzonspor maçı hangi kanalda? Muhtemel 11'ler!

Fenerbahçe ile Trabzonspor Süper Lig'in 11. haftasında Şükrü Saracaoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de zirvenin ilk sırasında sarı-lacivertliler, ikinci sırasında ise Galatasaray yer alıyor. İsmail Kartal'ın öğrencileri Karadeniz ekibini ağırlayacakları maçtan üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Peki, Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Trabzonspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, muhtemel 11'ler...

Spor 01-11-23 14:53

BEŞİKTAŞ İSTANBULSPOR MAÇ SONUCU! Beşiktaş İstanbulspor maçı kaç kaç bitti?

Beşiktaş İstanbulspor maçı ile ilgili detaylar araştırılıyor. Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, İstanbulspor'u konuk etti. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan müsabakada Tugay Kaan Numanoğlu düdük çaldı. Maçı yakından takip etmek isteyen futbolseverler Beşiktaş İstanbulspor maçı hakkında detayları sorguluyor. Peki, Beşiktaş İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 08-10-23 18:19

ADANA DEMİRSPOR TRABZONSPOR MAÇ SONUCU! Süper Lig Adana Demirspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İlk 11'ler

Adana Demirspor Trabzonspor maç sonucu araştırılıyor. Yeni Adana Stadı'nda oynanan Süper Lig'in 8. hafta karşılaşmasında Hakem Kadir Sağlam düdük çaldı. Adana Demirspor Trabzonspor maç sonucu ekranı internette araştırılıyor. Peki, Adana Demirspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, ilk 11'ler...

Spor 06-10-23 22:15

Trabzonspor Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Lig Trabzonspor Pendikspor maçı hangi kanalda?

Trabzonspor ile Pendikspor kozlarını paylaşacak. Süper Lig 7. Hafta karşılaşması, Papara Park'ta oynanacak. Teknik direktör Nenad Bjelica'nın öğrencileri sahadan üstünlükle yarılmayı hedefliyor. Peki, Trabzonspor Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor Pendikspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte ayrıntılar...

Spor 29-09-23 14:22

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI! Süper Lig Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maçta bordo mavi fırtınası!

Trabzonspor Beşiktaş maç sonucu araştırılıyor. Milli aranın sona ermesinin ardından bordo mavililer kendi sahalarında siyah beyazlıları konuk etti. Teknik direktör Nenad Bjelica'nın çalıştırdığı bordo mavili ekipte Joaquin Fernandez, Hüseyin Türkmen ve Mislav Orsic'in sakatlıkları bulunuyor. Takıma yeni transfer olan Batista Mendy, Berat Özdemir, Paul Onuachu ve Umut Güneş'in ise ilk kez kadroda yer almadı. Peki, Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda? Maçta bordo mavi fırtınası!

Spor 17-09-23 22:11

Süper Lig'de 5. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Süper Lig'in 5'inci haftasında görev yapacak hakemler açıkladı. 17 Eylül Pazar günü saat 20.00 başlayacak olan Trabzonspor - Beşiktaş karşılaşmasında Volkan Bayarslan düdük çalacak. Geçtiğimiz sezon ligde oynanan Trabzonspor-Beşiktaş maçını da Volkan Bayarslan yönetmişti.

Spor 13-09-23 13:21

Samsunspor İstanbulspor maçı ne zaman oynanacak? Samsunspor İstanbulspor maçı ertelendi mi, neden?

Samsunspor İstanbulspor maçı ile ilgili aramalar maçın 13. dakikasında durdurulmasıyla birlikte hız kazandı. İki rakip Süper Lig'in 4. haftasında saat 19.15'te Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldi. yoğun yağış nedeniyle zeminin ağırlaşması, sahanın futbol oynamaya müsade etmemesine neden oldu. Samsunspor İstanbulspor maçı detayları internette sorgulanıyor. Peki, Samsunspor İstanbulspor maçı ne zaman oynanacak? Samsunspor İstanbulspor maçı ertelendi mi, neden? Samsun'da yoğun anlar!

Spor 03-09-23 20:22

KASIMPAŞA TRABZONSPOR MAÇ SONUCU! Süper Lig Kasımpaşa Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler

Kasımpaşa Trabzonspor maçı ile ilgili araştırmalar maçın sona ermesiyle birlikte hız kazandı. Lacivert beyazlılar, Süper Lig'in 4. haftasında bordo mavili ekip ile kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı hakem Erkan Özdamar yönetti. Kasımpaşa Trabzonspor maçı ekranı arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Kasımpaşa Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler...

Spor 01-09-23 23:27

TRABZONSPOR ÇAYKUR RİZESPOR MAÇ SONUCU! Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk11'ler

Trabzonspor - Çaykur Rizespor maçı canlı olarak yayınlandı. Bordo mavili ekip, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Papara Park’ta oynanan karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetti. Trabzonspor Çaykur Rizespor maç sonucu ekranı sporseverler tarafından internette araştırılıyor. Peki Trabzonspor Çaykur Rizespor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 26-08-23 21:40

Süper Lig İstanbulspor Galatasaray maçı ne zaman oynanacak, saat kaçta, hangi kanalda? İstanbulspor Galatasaray maçı ertelendi mi?

Süper Lig 2023-2024 sezonu 3. hafta maçlarıyla devam edecek. Konyaspor, sahasında Gaziantep FK'yı ağırlayacak. Maç, 21:00'da başlayacak. zorlu Zorlu karşılaşma öncesi TFF, İstanbulspor Galatasaray maçının da aralarında bulunduğu 3 maça dair yazılı açıklamada bulundu. İstanbulspor Galatasaray maçının tarihi, saati ve kanalı merak konusu oldu.

Spor 26-08-23 12:02

GALATASARAY TRABZONSPOR MAÇ SONUCU! Süper Lig Galatasaray Trabzonspor maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda?

Galatasaray Trabzonspor maçı canlı olarak ekrana geldi. 2023-2024 Süper Lig’inin 2. haftasında oynanan sezonun ilk büyük karşılaşmasında Sarı - kırmızılı Icardi ile galip geldi. İki takım, 136. kez karşı kozlarını paylaştı. Galatasaray Trabzonspor maçı sonucu ekranı internette araştırılıyor. Peki, Galatasaray Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

Spor 20-08-23 00:28

TRABZONSPOR ANTALYASPOR MAÇ SONUCU! Süper Lig 1. hafta mücadelesi Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Bordo Mavili ekipten hızlı başlangıç!

Trabzonspor Antalyaspor maçı canlı olarak ekrana geldi. Süper Lig 2023/2024 sezonu açılış maçı için geri sayım devam ederken birçok kişi Trabzonspor Antalyaspor maç sonucu ekranını araştırıyor. Nenad Bjelica yönetimindeki bordo mavililer Nuri Şahin yönetimindeki Akdeniz ekibiyle kozlarını paylaştı. Karşılaşmada hakem Zorbay Küçük düdük çalıdı. Peki, Süper Lig 1. hafta mücadelesi Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 12-08-23 00:01

Son dakika: Süper Lig'in iki devi, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi istemedi! 5 saat süren toplantıda olay...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'in 36. haftası büyük bir heyecana sahne oldu ve Galatasaray, Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Sarı - kırmızılıların şampiyonluğunun ardından Kulüpler Birliği Vakfı bir araya geldi. Gerçekleşen toplantıya uzun bir aradan sonra Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da katıldı. 5 saatlik görüşmede mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin adaylığı tartışıldı. İşte detaylar..

Spor 02-06-23 19:45

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica'dan transfer açıklaması!

Spor Toto Süper Lig’in 36’ıncı haftasında oynanacak Bitexen Giresunspor maçına hazırlanan Trabzonspor’da, karşılaşma öncesi çalışmalar sürüyor. Bordo mavililerin saat 11.00’de basına açık yapılan idmanı öncesinde teknik direktör Nenad Bjelica, selamlaştığı gazetecilerin sorularını yanıtladı; takımın durumunu, gelecek sezon planlamaları ve transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Spor 27-05-23 16:30

Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda?

Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı canlı olarak ekrana gelecek. Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı canlı yayın saati, kanalı ve 11'leri merak konusu oldu. Maç, Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak. Sporseverler araştırmalarına hız verdi. Peki, Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, 11'ler...

Spor 22-05-23 21:24

İstanbulspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbulspor Galatasaray maçı hangi kanalda?

İstanbulspor Galatasaray maçı ekrana geldi. Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak karşılaşma için geri sayım sürüyor. Maçta Hakem Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Cem Özbay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Direnç Tonusluoğlu olacak. İstanbulspor Galatasaray maçı izleme ekranı arama motorlarında sporseverler tarafından sorgulanıyor. Peki, İstanbulspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 16-05-23 20:42

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇI BİLET FİYATLARI: Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Trabzonspor maçı bilet fiyatları Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak karşılaşma için geri sayım sürerken merak konusu oldu. 2 takım, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek. Peki, Fenerbahçe Trabzonspor maçı bilet fiyatları ne kadar, ne zaman satışa çıkıyor? Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 16-05-23 15:33

Fenerbahçe İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe İstanbulspor maçı canlı olarak ekrana gelecek. Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe İstanbulspor maçının yayın saati ve kanalı merak konusu oldu. Maçta Hakem Kadir Sağlam düdük çalacak. Sağlam'ın yardımcılıklarını İbrahim Bozbey ve Anıl Usta üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olarak açıklandı. Fenerbahçe İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 24-04-23 21:47

Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Beşiktaş maçı öncesi duyurdu: Abdülkadir Ömür ve Edin Vişça...

Trabzonspor Beşiktaş maçı Süper Lig'in 29. haftasında oynanacak. Trabzonspor'dan Beşiktaş maçı öncesi Abdülkadir Ömür ve Edin Vişça ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Peki, Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Spor 13-04-23 11:22

Son dakika: Trabzonspor'dan teknik direktör için resmi açıklama! Akıllara Vincenzo Montella ve Fatih Tekke geldi...

Son dakika haberleri: Trabzonspor Kulübü, borç ödemeleri ve teknik direktör arayışında ilerleme kaydedilememesine yönelik açıklama yayınladı. Bordo - mavili kulüpten yapılan açıklama sonrasında Adana Demirspor'u çalıştıran Vincenzo Montella ile İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke'nin isimleri gündeme geldi. İşte detaylar...

Spor 09-04-23 20:08

Kasımpaşa-Trabzonspor maçı saat kaçta? Kasımpaşa - Trabzonspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor, Kasımpaşa'nın konuğu oldu. Burak Şeker'in ilk düdüğü çalmasıyla başlayan karşılaşmada mutlak galibiyeti hedefleyen bordo mavililer sahaya İhsan Derelioğlu yönetiminde çıktı. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan maçın yayın saati, kanalı ve ilk 11'leri merak ediliyor. Peki Kasımpaşa-Trabzonspor maçı saat kaçta? - Trabzonspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 09-04-23 01:55

ZTK çeyrek final karşılaşması Ankaragücü Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Ankaragücü Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Ankaragücü Trabzonspor maçı canlı yayın bilgileri Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçı için geri sayım devam ederken sporseverler tarafından araştırılmaya başlandı. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak maç için hazırlıklarını tamamlayan Teknik Direktörü Orhan Ak'ın öğrencileri sahadan üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Ankaragücü Trabzonspor maçı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Ankaragücü Trabzonspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Spor 04-04-23 14:54

İstanbulspor Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbulspor Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

İstanbulspor Fatih Karagümrük maçı Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak. Heyecanla beklenen karşılaşma için geri sayım devam ederken birçok kişi maçın yayın saati ve kanalı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Peki, İstanbulspor Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbulspor Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda?

Spor 03-04-23 13:12