Var Misin Yok Musun Seyma Haberleri

Bakan Işıkhan zam yok demişti ama... Asgari ücrete ara zamda son kulis! Canlı yayında rakam duyurdu

Temmuz ayına geri sayım başlarken milyonlarca çalışanın gündeminde asgari ücrete ara zam konusu var. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 'ara zam' yok dese de zam için kulis bilgileri gündem olmaya devam ediyor. Asgari ücrete ara zamda son kulis ve rakam ne?

Finans 2024-05-09 10:01:27

'1+1 evden farkı yok' Kira artışları yüzünden orada yaşamaya başladılar! Satışları hızla artmıştı

Son yıllarda ilginin giderek arttığı ve satışların yükseldiği karavanlar; bazılarının tam zamanlı evi olmaya başladı. Deprem, pandemi ve yüksek kira gibi nedenlerle alternatif yaşam şekilleri araştıran vatandaşların bir kısmı karavanlara yöneldi. İzmir Kamp ve Karavan Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Mustafa Yokuş, tatil için karavanı tercih edenlerin yanı sıra karavan sahiplerinin yüzde 20'sinin yılın 12 ayı karavanda yaşadığını söyledi. Karavan için '1+1 evde yaşamaktan farkı yok' diyen var.

Finans 2024-04-26 10:10:19

Yunus Emre eşi Beria'dan mesaj var! Yorumlar gecikmedi: Aleyna'ya gözdağı yok mu?

Survivor yarışmacısı Yunus Emre kadar eşi Beria Özden de gündeme geliyor. Daha önce iletişim ödülünde "Aleyna'dan uzak dur" yazan eş bu sefer mesajında bol bol "Seni seviyorum" dedi. O anlara dair ise yorumlar gecikmedi.

Magazin 2024-04-25 08:09:52

ŞOK'a kahve makinesi çeşitleri geliyor! 24 Nisan 2024 tarihli ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden ŞOK'ta bu hafta yok yok! ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu'nu merak ediyorsanız, avantajlı fiyatlarla öne çıkan ürünleri görmek için içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz. 24 - 30 Nisan 2024 ŞOK Aktüel listelerinde hangi indirimler var, işte detaylar!

Haber 2024-04-23 17:55:35

Görenlerin aklı almıyor 'Elektrik direkleri yolun ortasında' Ne otobüs ne de servis girebiliyor 'Acayip bir yapı ortaya çıktı'

Diyarbakır'da 1 ay önce yapımına başlanan caddedeki çalışmada elektrik direkleri, yolun ortasında kaldı. Otomobillerin manevralarla ilerlediği, minibüs ve otobüslerin ise giremediği yolun tamamlanmasını isteyen Muhtar Ramazan Akçiçek “Bu caddenin girişi var, çıkışı yok. En sona giden arabalar geri dönmek zorunda kalıyorlar. Bu kadar masraf boşuna yapıldı. Burada yaşayan kişiler ve çocuklar her gün 1 kilometre yol yürüyüp otobüse binmek durumunda kalıyorlar. Ne otobüs ne de servis geliyor” dedi.

Haber 19-04-24 14:38

Her yıl aynı manzara! 40 bin lira maaşı var, çalışacak kimse yok

Erzincan’da büyükbaş hayvan sahipleri çoban bulmakta zorlanıyor. Aylık 40 bin TL teklif edilmesine rağmen çoban bulamayan köylüler, 200 ineği sırayla yaylıma çıkarıyor.

Finans 17-04-24 15:17

Sabah denizde görüldü, paniğe neden oldu! Yüzlerce var... Yer: Antalya

Antalya'da denizde görülen ve paniğe neden olan yüzlerce denizanasından bir kısmı sahile vurdu. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Korkulacak bir durum yok. Deniz sezonu açılmadan denizanalarının da geçişi tamamlanmış olacak" dedi.

Haber 06-04-24 10:37

Dehşete düşüren görüntü: Banka kredisi ile aldığı kuzuları, başıboş köpekler parçaladı! 300 bin lira zararı var

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde besicilik yapan Bahri Daşdemir'in (35), banka kredisi ile aldığı 30 kuzusu bölgedeki başıboş köpekler tarafından telef edildi. Yaklaşık 300 bin lira zararı olduğunu söyleyen Daşdemir, "Sabah hayvanları o şekilde görünce şok oldum. Bazısı da can çekişiyordu. Dünyam yıkıldı. Başıboş köpekler hayvanları telef etmiş. Banka kredisi ile almıştım. Benim evimin geçim kaynağı bu kuzulardı. Gelir kaynağım yok oldu. Çok mağdur oldum" dedi.

Haber 04-04-24 10:59

Aramızda Kalmasın canlı yayınında bomba anlar! Müge Dağıstanlı Ebru Polat'a 'Kalça estetiği var mı?' diye sordu! 'Elleyebilirsin' deyince...

Müge Dağıstanlı ile Yelda Kırçuval'ın sunduğu Aramızda Kalmasın programına iddialı pozları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Ebru Polat konuk oldu. Müge Dağıstanlı Ebru Polat'a 'Kalçanda protez var mı yok mu?' diye sordu. 'Kalçamda protez yok' yanıtını veren Polat 'Belim çok ince elleyebilirsin istersen' deyince canlı yayında bomba anlar yaşandı.

Magazin 03-04-24 11:49

Cotard Sendromu (Yürüyen Ceset Sendromu) nedir, neden olur? Cotard Sendromu belirtileri ve tedavisi

Cotard Sendromu, nadir görülen ancak oldukça farklı bir psikiyatrik bozukluktur. Bu sendrom hastaların kendi varlıklarını ya da bir kısmını kaybettiklerine inanmalarıyla karakterizedir. İnsanlar bedenlerinin parçalarının yok olduğuna, ölmüş olduklarına ya da hiç var olmadıklarına inandıklarında, genellikle bu sendromla ilişkilendirilirler. Peki, cotard ya da yürüyen ceset sendromu nedir, neden olur?

Haber 26-03-24 11:13

Emirgan'daki villalar gündem olmuştu! Ekrem İmamoğlu'ndan açıklama

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer Emirgan’da yaklaşık 1,6 milyar TL değerinde 3 villasının olduğu ve bu villaları mal beyanında göstermediği iddia edildi. Söz konusu iddiaya katıldığı canlı yayında cevap veren İmamoğlu "Ben kişisel mal varlığımın dışında gerek olmadan eşimin de mal varlığını açıkladım. Aynı zamanda şirkette hissesi olan bir insanım. Bu daha önceki beyanlarımda da var. Bizim gizlimiz saklımız yok. Oradaki mülkümüz İmamoğlu inşaatın üzerinedir" dedi.

Haber 25-03-24 22:33

'Keşkelerim var büyük hatalarım yok' dedi, başına gelen en ilginç olayı anlattı! İmamoğlu'ndan Mynet'e özel açıklamalar...

CHP'nin İstanbul adayı ve mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim öncesi Mynet'in sorularını yanıtladı. Siyasi hayatı boyunca başına gelen en ilginç olayın Beştepe'de sandalyesinin kırılması olduğunu belirten İBB Başkanı İmamoğlu, "O kadar sandalyede benimki nasıl kırıldı bilemiyorum" dedi. Geride bıraktığımız 5 yılda kendisinin de keşkelerinin olduğunu söyleyen İmamoğlu, 31 Mart akşamı için de ilçe belediyelerinde çokça sürprizlerinin olacağını iddia etti.

Haber 25-03-24 10:21

Acun Ilıcalı'dan Premier Lig açıklaması geldi! ''Bir takım daha alacağız''

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, Türk futbolunda son dönemde yaşanan gerginliklerin sebebinin hakemler olduğunu belirterek, "Yarın getirin yabancı hakemi tansiyon yükselecek mi? Yüzde 80’ini yok ederiz. Futbolun her ülkesinde hata var. Bizde hatanın arkasında bir şey aranıyor, yabancı hakemler getirilsin" dedi. Ilıcalı, Türkiye’de bir futbol kulübü almayacağını ama Hull City’in yanına bir yabancı takım daha alacaklarını da bildirdi.

Spor 21-03-24 15:08

Yakışıklı fakirden zarar gelmez diyerek paylaşınca tepki çekti! 'Gideri var gelir yok' sözlerine sosyal medyadan cevap gecikmedi

Sosyal medyada 'nuresin34' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadının sözleri viral olurken tepkileri de beraberinde getirdi. Erkeğin dış görüntüsü ve aylık kazancı üzerine değerlendirmelerde bulunan Esin'in paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 20-03-24 10:50

Akşener, 'Erdoğan'a oy istiyor' eleştirileri hakkında ilk kez konuştu: 'Sayın Erdoğan yapacak bunu'

Seçimlere 13 gün kala siyasi arenada tartışmalar devam ediyor. İYİ Partili lideri Meral Akşener Trabzon'da yaptığı açıklamada, "Diyorlar ki Meral Akşener, Erdoğan'a oy istiyor. Ne alakası var kardeşim." dedi. Hükümeti eleştiren Akşener, 'para yok' iddiaları için de, "Hadi oradan be Suriyelilere para buluyorsun da emekliye, öğretmene mi bulamıyorsun?" ifadelerini kullandı.

Haber 18-03-24 17:55

Kate Middleton ortaya çıktı mı? Öldüğü bile iddia edilmişti! Fotoğraf yok, açıklama var... 'Orada görmek beni çok şaşırttı'

Bir süredir İngiliz Kraliyet Ailesi üzerinde kara bulutlar dolanıyor. Ancak özellikle son dönemde Kate Middleton'ın ortalarda görünmemesi sosyal medyada çeşitli spekülasyonları ve iddiaları da beraberinde getirdi. Son olarak sosyal medyada öldüğü bile iddia edilen Kate Middleton hakkında yeni bir açıklama geldi. Kate Middleton'ın 'oynanmış' fotoğrafının büyük tepki çekmesinin ardından, Prenses Kate'in ortaya çıktığı söylendi.

Haber 18-03-24 09:58

Kocaeli'de iğrenç olay! 6 yaşındaki çocuktan cinsel istismar sanığına sözler: 'Ona tokat atın'

Kocaeli'de 5 yaşındaki kız çocuğunu "Sana dondurma vereceğim" diyerek evine çağırdığı ve cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen sanık ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık, "Kafamın içinde bir şeyler var" diyerek suçlamayı kabul etmedi, mağdur kız çocuğu ise olayın defalarca yaşandığını, sanığın da kimseye bir şey söylememesi için kendisini tembihlediğini ve para verdiğini söyledi. Kız çocuğu "Şikayetçi misin?" sorusuna ise "Ona tokat atın" cevabını verdi.

Haber 15-03-24 23:37

Kaçmalarında doktor babanın da parmağı var iddiası! Eylem Tok ile oğlu firar ederken sessizliğini koruyordu, sosyal medya hamlesi dikkatlerden kaçmadı

Kazada bir kişinin ölmesine yol açan oğlunu önce Mısır'a, ardından ABD'ye kaçıran yazar anne Eylem Tok gündemden düşmezken bu kez sessizliğini koruyan doktor babadan dikkat çeken bir sosyal medya hamlesi geldi. Ayrıca anneyle oğlunun firarında "Hiçbir şeyden haberim yok" diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur'un parmağı da olduğu öne sürüldü.

Haber 08-03-24 13:22

Ekrem İmamoğlu 'Bakanlık planı bugün açıkladı' diyerek duyurdu: 'Bu hepimizin baş belasıdır unutmayın'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ulaştırma Bakanlığı’nın 2024-2028 stratejik planı bugün açıkladığını ve planda Kanal İstanbul projesinin yer aldığını açıkladı. İmamoğlu açıklamasının devamında "Bu hepimizin baş belasıdır unutmayın. Bu var ya bu Kanal İstanbul'un İstanbul'u yok etme projesidir" dedi.

Haber 06-03-24 20:14

İmamoğlu anlattıkları ile yine gündem yarattı: “İmamı yok dediler, vallahi ben gider kıldırırım!”

Yerel seçimlerde İstanbul için kıyasıya yarış devam ediyor. Ekrem İmamoğlu son olarak Avcılar’da yaptığı konuşmayla yine dikkatleri üzerine çekti. İmamoğlu açıklamasında “Camiyi yaptık, diyanete teslim edeceğiz. Bir Kurban Bayramı arifesi dedim ki 'Camiye gidin, bakın bakalım, eksiği var mı? Bir an önce açılsın. Arkadaşlarım geldi, ne deseler iyi. 'Başkanım gittik her şey tamam da müftü görevlendirmek istemiyormuş, imamı yok'. Dedim vallahi ben gider kıldırırım. Ben yaparım o işi” dedi.

Haber 05-03-24 08:04

Bir şehir bu başkan adayını konuşuyor: Adı var, kendi yok! 'AK Partililer bana tepki gösteriyor, CHP'liler bana tepki gösteriyor'

Balıkesir'de seçim öncesinde 'Ahmet Akın' kargaşası yaşanıyor. CHP'den Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere giren Ahmet Akın, kendisi ile aynı adı ve soyadını taşıyan garsonluk yapan Ahmet Akın'ın bağımsız adaylığına tepki gösterdi. İş yerinden ayrılan ve bir süredir eve gitmediği öğrenilen Bağımsız Aday Ahmet Akın, herhangi bir seçim çalışması yapmazken, CHP'nin adayı olarak seçimlere giren Akın, "Bu tezgahı kurgulayanlar kazanan Ahmet Akın'ı engellemeye çalışıyorlar" dedi.

Haber 01-03-24 10:41

Tüm şehir bu başkan adayını konuşuyor, adı var, kendi yok

Balıkesir’de seçim öncesinde ’Ahmet Akın’ kargaşası yaşanıyor.

Yurthaber 01-03-24 10:16

CHP lideri Özgür Özel'den canlı yayında İstanbul ve Ankara açıklaması: 'Her ölçümde puan farkını açıyoruz'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında seçim gündemiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ankara'da Mansur Yavaş, İstanbul'da ise Ekrem İmamoğlu'nun oy oranlarını değerlendiren Özel, "Ankara Büyükşehir'de yarış bitti. İstanbul'da her ölçümde 1,5-2 puan farkını açıyoruz. Türkiye genelinde yüzde 30'u aşmayı önemli görüyorum. Yüzde 25'lik bir cam tavan var üzerimizde. Kaybedecek bir tane belediyemiz yok." ifadelerini kullandı.

Haber 29-02-24 21:43

Emniyetteki lüks otomobiller gündemden düşmüyor! Bakan Yerlikaya bilinmeyen detayı ilk kez açıkladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, suç örgütlerinin araçlarının emniyette kullanılmasıyla ilgili bilinmeyen detayı canlı yayında açıkladı. "Bunu ilk defa söylüyorum" diyen Bakan Yerlikaya "Araç markaları bize ulaşıyor diyor ki Emniyet'e öyle yakıştı ki bu bir şey olduğunda bize getirin. Sadece yakıt masrafı var, bakım masrafı yok herkesin içi rahat olsun" dedi.

Haber 28-02-24 22:34

Kademeli emeklilik ve staj için çalışma var mı? Bakan Işıkhan'dan açıklama

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti MYK toplantısı sonrasında kademeli emeklilik ve stajla ilgili açıklama yaptı. Bakan Işıkhan "Gündemimizde staj mağdurları ve kademeli emeklilikle ilgili bir çalışmamız yok" ifadelerini kullandı.

Finans 26-02-24 21:02

Babadan oğula geçen meslek! “Amerika’dan öğrenmek isteyenler var, Türkiye’den öğrenmek isteyen hiç kimse yok

Gaziantep’te 50 yıllık kalaycı ustası Seyit Ahmet Ayata, bakırcılık mesleğinin gelecek nesillere aktarılması için oğlu Halil İbrahim’e kalaycılığı ve kültürü öğretiyor.

Kadin 21-02-24 20:14

Esra Ezmeci'nin itiraf köşesinde yine olay var! Annesi cinsel içerikli fotoğraflarını babama gönderiyor!

Yeni Baştan programına konuk olan konuk itiraf köşesinde özel hayatına dair anlattıklarıyla yok artık dedirtti. Feride adındaki genç kadın nişanlısının annesinin cinsel içerikli fotoğraflar çekip babasına gönderdiğini söyledi.

Magazin 21-02-24 10:29

Son dakika | Emekliye bayram ikramiyesi artıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni rakamı duyurdu

Son dakika haberi: Yerel seçimlere yönelik söylemlerinde sık sık 'merkezi yönetim - yerel yönetim' vurgusu yapan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim olmadığımız bir büyükşehir belediyesi doğal gazı nasıl getirecek? Biz varsak doğal gaz var, biz yoksak doğal gaz yok" sözleriyle dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan emekli bayram ikramiyesinin de 3 bin TL olacağını açıkladı.

Haber 16-02-24 14:50

Türkiye'nin en yaşlı insanı! Tek isteğini açıkladı Evime mutfak yapılsın, çay pişireceğim

Türkiye'nin yaşayan en yaşlı insanı olan 117 yaşındaki Arzu Sınıroğlu, Kırıkkale'deki doğup büyüdüğü evine mutfak yapılmasını istiyor. Kızı ile birlikte kalan Sınıroğlu, "Bir mutfağım yok, odada pişiriyorum yemeğimi. Yerim var, bir mutfağımı yapsalar çay pişireceğim" dedi.

Kadin 15-02-24 11:14

Türkiye'de başka örneği yok, dünyada da olmayabilir! Bu ilçeyi 150 yıldır aynı aile yönetiyor, adaylardan sadece birinin soyadı farklı

Her seçim gibi 31 Mart seçimleri de tarihi bir önem taşıyor. Yerel seçimlere adım adım giderken ilginç detaylarda ortaya çıkıyor. Bunların içinde en dikkat çekeni Trabzon'un Of ilçesinden geldi. Fıkralarıyla bilinen ilçeyi 150 yıldır aynı aile yönetiyor. Geleneğin 31 Mart seçimlerinde devam etme ihtimali de var. Çünkü adaylar içinden sadece birinin soyadı farklı. İşte ilginç olayın detayları...

Haber 15-02-24 10:01

Kourtney Kardashian nerede hamile kaldığını paylaştı! Yok gibi bikini altıyla verdiği pozlara tepki yağdı! 'Bu kadar özele gerek var mıydı?'

Kardashian ailesinin en büyük çocuğu Kourtney Kardashian, bir süredir aşk yaşadığı müzisyen Travis Barker ile 2022 yılında dünyaevine girmişti. Tüp bebekten seks orucuna kadar pek çok yöntem deneyerek hamile kalmaya çalışan yıldız nerede hamile kaldığını açıkladı. Kourtney Kardashian son paylaşımıyla tepki çekti.

Magazin 14-02-24 15:12

Fatih Portakal; Temurci'yi topa tuttu, esti gürledi: 'Yazıklar olsun! Utanması için yüz olması gerekir'

Gazeteci Fatih Portakal, canlı yayında adeta esti gürledi. Portakal, İstanbul seçimleri için Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum'u destekleyen sözleriyle gündem yaratan Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili Selim Temurci'yi topa tuttu. "Yazıklar olsun sizin siyasi duruşunuza" diyen Portakal, açıklamasının devamında "İnsan utanır biraz. Ama utanması için yüz olması gerekir. Var mıdır yok mudur bilemiyorum?" diye konuştu.

Haber 13-02-24 06:51

Hangi yemeğin içinde patlıcan olmadığını bulabilecek misin?

Bu yemeklerden birinin içinde patlıcan yok. Bakalım hangisi olduğunu bulabilecek misin?

Yemek 13-02-24 00:10

‘Darphane’nin ürettiği sarrafiyede işçilik var’ dedi: İslam Memiş’ten çeyrek altın uyarısı! ‘1 gram altın yasaklanacak mı, garantisi yok…’

Altın fiyatları yükselişini yavaş adımlarla gerçekleştirirken, Piyasa Uzmanı İslam Memiş’ten dikkat çeken bir uyarı geldi. Her düşüşün bir alım fırsatı olduğunu söyleyen uzman, gram altın fiyatı tahminini açıkladı. Darphane’nin ürettiği çeyrek altın için 70 liralık işçilik olduğunu dile getiren Memiş, “Yarın 1 gram altınlar yasaklanacak mı? Bu soru işareti. Altın almak isteyenler çeyrek altın, yarım altın, cumhuriyet altın değil de kesme altını tercih etmelerini önerebilirim” dedi.

Finans 10-02-24 12:16

Var Mısın Yok Musun'la ünlenen Mevlüt'ün son haline yorum yağdı! Saçlar beyazlamış

Acun Ilıcalı’nın sunuculuğunu yaptığı Var Mısın Yok Musun programıyla tanınan Mevlüt Acaroğlu son halini paylaştı. Yarışmadan 10 TL kazanan Mevlüt'e yıllar acımadı. Artık emlak işi yapan eski yarışmacıya yorum yağdı.

Magazin 08-02-24 15:07

Yol kenarlarında ve boş arazilerde var: Ama kullanırken dikkat! Faydaları saymakla bitmiyor... Siğil ve egzamayı yok ediyor

Bitkilerin profesörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Kırlangıç otunun göz ağrısı, uçuklara sinüzit ve boğaz ağrısına iyi geldiğini açıkladı. Karabulut, siğil ve egzama gibi deri sorunlarının tedavisinde kırlangıç otuna sıkça başvurulduğunu söyledi.

Kadin 08-02-24 14:35

Profesör açıkladı Toplardamar pıhtılarında kritik süre ilk 15 gün

Toplardamar pıhtılarının tedavi edilerek hastaların sağlığına kavuşması için ilk 15 günün çok kritik olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Levent Oğuzkurt, "İlk 15 gün içerisinde anjiyo ile damardan müdahale edilirse o pıhtıyı tamamen yok etme şansınız var. Hasta bize 25 gün sonra geldiği zaman bu pıhtıyı temizleyemiyoruz. Şansımız azalıyor, 1 aydan sonra artık imkânsız hale geliyor. İlk birkaç gün kahve telvesi gibidir, içerisini girip çekebiliriz. 15 gün diyoruz ama ne kadar erken o kadar iyi" dedi.

Kadin 07-02-24 17:48

Çöp evde bulunmuştu... Yeniden devlet korumasında! 'Can güvenliği yok, kaçırılma riski var'

Bursa'da kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (12), çöp ev haline gelen dairedeki bir odada kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliye edilmesine, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatları itiraz etti. İtiraza gerekçe olarak Kamuran Pınar A.'nın kaçma ihtimali, Cem Muhammet'in can güvenliği ve kaçırılma riski gösterildi. Anne Yasemin A. da oğlunun tedbir amaçlı yeniden devlet korumasına alındığını söyledi. İşte detaylar...

Haber 05-02-24 11:40

İstanbul Boğazı'nda '24 metre' tartışması: Sosyal medyada gündeme gelen iddialar sonrası isyan ettiler

İstanbul'da balık stoklarının yıldan yıla azalması yeni endişeleri ve tartışmaları beraberinde getirdi. Sosyal medyada, '24 metre' yasağını ihlal ettiği öne sürülen endüstriyel balıkçılar ise "Bulgaristan, Yunanistan, hiçbirinde böyle bir yasak yok. Komşumuzda olmayan yasak bizde niye var?" diyerek isyan etti.

Haber 28-01-24 10:24

Sosyal medya fenomeni Casey Boonstra'nın ten rengi bikinisi tartışma yarattı! İlk bakışta anlayamadılar... Var mı yok mu?

Sosyal medya fenomeni Casey Boonstra yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ederken keyif keyfi yaptığı anları paylaşmayı ihmal etmedi. Fenomen ismin 1.6 milyonu aşkın takipçisiyle deniz keyfi yaptığı anlardan yaptığı paylaşım yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü ten rengi bikinisi nedeniyle fenomen ismi ilk bakışta çıplak sandı.

Trend 27-01-24 15:50

Yer: İstanbul! Araba fiyatına mobilya, rakamlar dudak uçuklattı: 'Bu işin bağımlıları var'

İstanbul'da düzenlenen bir mobilya fuarındaki ürünlerin fiyatı görenleri şaşkına çevirdi. Sadece yemek odası, koltuk takımı ve yatak odasından oluşan 3'lü bir setin fiyatı bile 600 bin TL'yi buluyor. İşin içine detaylar girince bu fiyat katlanıyor. Bir mobilya satıcısı "Fiyat aralığı 100 bin ile başlıyor 300 bine kadar gidiyor setler. Bu fiyat 1,5-2 milyona kadar çıkabiliyor. Lükste sınır yok, bu işin bağımlıları var" dedi.

Finans 24-01-24 20:31

'Ortada iki yol var' İstanbul Valisi Davut Gül'den 'sokak köpekleri' açıklaması 'Bu haliyle durma ihtimali yok! 6 ay içerisinde gündemden çıkabilir'

İstanbul Valisi Davut Gül, sokak köpeklerine dair açıklama yaparak "Ortada iki yol var. Ya komple hepsini uyutacaksınız ya komple hepsini kısırlaştıracaksınız" dedi. Gül "Bu haliyle durma ihtimali yok. 3-5 yıldır İstanbul'un yaşadığı durum sürdürülebilir değil. İnsanlar ölüyor. Bunun değişmesi lazım. Tamamının uyutulmasıyla ilgili yasal altyapı yok. Ama kısırlaştırma ve hayvan barınaklarıyla ilgili yasal altyapı var" deyip "6 ay içinde Türkiye'nin, İstanbul'un gündeminden çıkabilir" diye ekledi.

Haber 22-01-24 11:36

TV yayın akışı 19 Ocak 2024 Cuma! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

19 Ocak 2024 Cuma günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 19 Ocak 2024 Cuma akşamı Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Ateş Kuşları, Yalı Çapkını, Kaçış Yok, Aşka Düşman ve Gaddar programları kıyasıya rekabet edecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl?

Trend 19-01-24 07:18

Diyetisyenler bu yiyeceği ağzına sürmüyor! Herkesin dolabında var ama... Verdiği zararlar inanılmaz

Sağlıklı beslenme, sağlıklı yaşam, kilo vermek ve fit bir vücuda kavuşmak konusunda herkes için tek bir ideal beslenme düzeni yok. Uzmanlar genellikle herkesin kendi sağlık durumuna ve beslenme ihtiyaçlarına uygun bir diyet öneriyor. Ancak beslenme uzmanlarının ve diyetisyenlerin ağzına bile sürmediği bazı yiyecekler, herkes için önemli bir tavsiye niteliği taşıyor. Uzmanlar özellikle, şeker ve tuz oranı yüksek işlenmiş gıdalardan uzak durulması gerektiğini söylüyor.

Kadin 17-01-24 10:36

Türkiye'de başka örneği yok! Gölün içinde insan yerleşimi olan tek ada... Tüm ihtiyaçları için anakaraya çıkmaları şart ama köprüleri yok

Anadolu'nun bilinmeyen cevherlerinden biri ancak kimse orayı bilmiyor. Gölün içinde bir adada yaşayan Mada adası sakinleri Türkiye'de kimsenin yaşamadığı gibi bir hayat yaşıyor. Eşsiz manzaraya sahip köylülerin ise büyük bir dertleri var... İşte detaylar...

Haber 15-01-24 17:36

'Kendimizi İstanbul'a mühürledik' Ekrem İmamoğlu'ndan yerel seçim çıkışı! Dönüp arkaya 'Acaba o ne der' diye korkarak bakıyorsa o, İstanbul'un koltuğunda oturamaz

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bu milletin ortak akla, demokrat bir zihniyete, birinden izin alarak hareket edecek kişilere değil, 16 milyon insandan talimat alan, onların arzularını, isteklerini yerine getirene ihtiyacı var. O kişiye oy verin kardeşim, bu kadar basit. Başka bir şeye gerek yok. Bu millet temsilciye oy vermez" dedi. İmamoğlu, "Biz yaşamımızı bu işe vakfettik. Kendimizi İstanbul'a mühürledik. Bu şehre hizmet edeceğiz" ifadelerini de kullandı.

Haber 13-01-24 15:00

Tezgahın başında isyan etti: Günlük 1500 TL, ayda 30 bin TL maaş var ama çalışacak eleman yok! Kimse kabul etmiyor

Asgari ücret, memur ve emekli maaş zammı derken yeni yılda yevmiyeler de arttı. Günlük yevmiyeler neredeyse iki katına çıksa da özellikle pazardaki dertler yeni yılda da bitmedi. Müşteriler fiyatlardan şikayet ederken, tezgah sahipleri de 1500 TL'ye çalışacak eleman bulamadıklarını söylüyor. Pazarcı esnafı "Aylık 30 bin TL maaşla kimse çalışmıyor" derken, artan maliyetlerin kendilerini zorladığını belirtti.

Finans 11-01-24 07:57

Depremin üzerinden neredeyse bir yıl geçecek ama her yağmurda aynı manzara! Esnaf isyan etti: Ne çözüm ne de çalışma var

6 Şubat depreminde en çok yara alan şehirlerin başında gelen Hatay'ın İskenderun ilçesinde su baskını çilesi devam ediyor. Her yağmurdan sonra sahil kesimini su basan kentte esnaf artık isyan etti. Dükkanını su basan bir esnaf, "Her yağmur yağdığında aynı sorunla karşılaşıyoruz. Hiç bir çözüm yok ve hiçbir çalışma yok. Her yağmur yağdığında iş yerimiz sular altında kalıyor" dedi.

Haber 04-01-24 11:40

İkinci el otomobil alacaklara çok önemli uyarı! Plakada yok şaside var! O detay sizi milyarlarca liralık zarardan kurtaracak

İkinci el otomobil satışlarında satıcıların hasarlı araçları plakalarını değiştirip, satmaya başladığı belirtildi. Otomobil satın alacak vatandaşlara, şasi sorgulaması yapmadan araç almaları durumunda hasarlı araç uyarısı yapıldı.

Finans 03-01-24 13:34