Vera Konsept Haberleri

Gebze’nin o mahallesine tam donanımlı konsept park

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Ulus Mahallesi’ne verdiği yeni nesil konsept park sözünü 2 ay gibi kısa sürede yerine getirerek mahallenin çocukları ve gençlerine armağan etti.

Yurthaber 2024-05-10 12:08:10

Serhat Aslan Orkestrası, Türkiye ve yurt dışındaki tüm organizasyonlarda tercih edilmeye devam ediyor

İstanbul Müzik Tenor Serhat Aslan tarafından kurulmuş olup müzik sektörü üzerine profesyonel olarak hizmet vermeye başlayan Serhat Aslan Orkestrası, tüm Türkiye ve yurt dışında düğün orkestra ve diğer tüm organizasyonlar için konsept orkestra hizmetleri sunmaya devam ediyor. Sektördeki yüksek iş deneyimi ve özgün hizmet anlayışı sayesinde dikkatleri çeken firma, iş ilişkilerindeki olumlu referansları en büyük kazanç olarak görüyor.

Trend 2024-04-23 10:11:46

Eviniz için en faydalı bitki: Hava filtresi gibi çalışır, deliksiz bir uyku sağlar!

Eviniz için en faydalı bitkilerden biri olan aloe vera, doğal bir hava filtresi gibi işlev görür ve iç mekan havasını temizler. Yaprakları, zararlı kimyasalları emerek havayı arındırır ve daha sağlıklı bir yaşam ortamı sağlar. Ayrıca, uykuya dalmaya yardımcı olan özelliklere sahiptir. Yapılan araştırmalar, bu bitkinin odanın havasını temizleyerek daha rahat bir uyku ortamı oluşturduğunu gösteriyor.

Kadin 2024-02-10 13:59:03

Meryem Uzerli'den küçük kızına doğum günü partisi! Kızı için çizgi film karakteri oldu

Son olarak O Ses Türkiye jürisinde Murat Boz ile samimi halleriyle dikkat çeken Meryem Uzerli estetikleriyle de gündemde. Uzerli, son olarak minik kızı Lily'nin 3. yaş günü kutlamasında çizgi film karakteri 'Maşa' oldu. Kızı Lily için konsept doğum günü partisi hazırlayan Meryem Uzerli'nin paylaşımlarına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 2024-01-09 13:24:59

Diğer Haber Etiketleri

Kocaeli eğlence bitkiler aloe vera karakteri meryem Murat Boz Meryem Uzerli moda yaşında Modacı ele Masterchef anne sosyal medya Gonca Vuslateri borsa Borsa İstanbul halka arz iltihap mon aloe vera jel aloe vera yüze nasıl sürülür alara güzellik hücreler aloe vera cilde faydaları Güneş Güneş yanığı cilt bakımı saç bakımı enfeksiyon akne nasıl geçer yaşlılık saç uzatma cilt lekesi Karabük Brezilya fenomen cenaze Oktay Kaynarca kurtlar vadisi antep fıstığı antep fıstığı ağacı antep fıstığı faydaları antep fıstığı fiyatı antep fıstığı kilosu antep fıstığının faydaları Vladimir Putin kremlin Oyuncu sinema oyuncusu Yasemin Yalçın Kanal D Şarkılar Bizi Söyler Hakan Altun Sibel Can Hüsnü Şenlendirici Gökhan Türkmen mazlum çimen İlyas İlbey kelebe kelebek ünlü şarkıcı faydaları nelerdir Göz kadın yaşlanma karşıtı krem güneş kremi ürün Tasarımcı yaş genç yüz kırışıklığına ne iyi gelir evde uçak zekai tunca Yıldırım Bekçi Umut Akyürek ayşen birgör vf aloe vera bakımı Avrupa Birliği Twitter söyledi Hüseyin Kağıt hüseyin kağıt şarkıları Barış Telli turu OnlyFans bukalemun ces CES Consumer Electronics Show püf noktaları tarif tarifi Tesla kamyon Elon Musk bitki çayı aloe vera çiçeği aloe vera faydaları aloe vera neye iyi gelir afrodizyak twerk dans abd Süleyman Soylu terörle mücadele goodyear fine dining fine dining restoranlar Citroen yerli otomobil togg Dacia Otomobil Rıza Kayaalp Sırbistan masterchef kim elendi masterchef kim kazandı TV8 dokunulmazlık aloevera jel aloe vera faydaları cilt

Ünlü modacı Vera Wang'in kızlarıyla pozları gündem oldu!

Dünyaca ünlü 74 yaşındaki moda tasarımcısı Vera Wang, yaşına göre fit vücudu ve genç cildiyle dikkat çekiyor. Ünlü modacı yaptığı son paylaşımla gündeme geldi. Modacının kızlarıyla paylaştığı fotoğraf gündem oldu.

Magazin 28-12-23 16:45

MasterChef'te eleme adayı kim oldu? 19 Aralık 2023 MasterChef All Star ilk dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı?

MasterChef eleme adayları ve dokunulmazlık oyununu kazanan takım merak edildi. Heyecanın giderek arttığı yarışmanın 19 Aralık Salı akşamı yayınlanan bölümünde bu haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesi gerçekleşti. Yarışmacılar farklı bir konsept ile yarıştı. Yarışmacıların giderek azaldığı MasterChef All Star'da büyük finale yaklaşıldı. Peki, MasterChef All Star dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? 19 Aralık MasterChef'te eleme adayı kim oldu?

Magazin 20-12-23 08:43

Gonca Vuslateri sette poz verdi! Yüzündeki değişim dikkat çekti

En son Zaferin Rengi filminde Vera rolüne hayat veren Gonca Vuslateri sosyal medya hesabından peş peşe pozlarını paylaştı. Güzelliği ve oyunculuğuyla ilgi odağı olan Vuslateri'nin yüzündeki değişim dikkat çekti. Ünlü isme yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 24-10-23 13:56

VERA KONSEPT HALKA ARZ kaç lot verir? VERA Konsept GYO halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? Talep toplamada son gün!

Vera Konsept GYO halka arz için talep toplama işlemleri bugün sona erecek. Vera Konsept GYO halka arz sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ise borsa ile ilgilenen vatandaşlar tarafından merak edildi. Birçok kişi VRGYO BİST koduyla işlem görecek olan hisseye ilişkin arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. 55 milyon TL pay halka arz edilecek. Peki, Vera Konsept halka arz kaç lot verir, halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak?

Finans 20-10-23 08:52

VERA KONSPET GYO HALKA ARZ ne zaman, kaç lot verir? Vera Konsept GYO halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? Dikkat bugün son!

VERA Konsept GYO halka arz ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayı sonrası VERA Konsept GYO halka arz talep toplama işlemleri çarşamba günü itibarıyla başladı. VRGYO BİST koduyla işlem görecek olan hisseye ilişkin detaylar merak konusu oldu. İşte, Vera Konsept GYO hisse fiyatı ve detaylar...

Finans 20-10-23 08:18

VERA KONSEPT GYO HALKA ARZ ne zaman? Vera Konsept GYO halka arz kaç lot dağıtacak, katılım endeksine uygun mu?

VERA Konsept GYO halka arz takviminde yer alan şirketler arasında bulunuyor. Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayı sonrası VERA Konsept GYO halka arz talep toplama işlemleri geçtiğimiz gün itibarıyla başladı. Peki, VERA Konsept GYO halka arz ne zaman? İşte detaylar...

Finans 19-10-23 11:09

Vera Konsept halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, hisse fiyatı nedir? VERA Konsept GYO hisse fiyatı!

Vera Konsept GYO halka arz tarihleri vatandaşlar tarafından merak edildi. Sermaye Piyasası Kurulu, Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin halka arz başvurusunu onayladı. Talep toplama işlemleri 3 gün sürecek. 1 TL nominal değerli payların 15,78 lira sabit fiyat üzerinden satışa sunulacağı aktarıldı. Peki, Vera Konsept halka arz ne zaman, kaç lot verir? İşte Vera Konsept GYO halka arz talep toplama tarihleri...

Finans 18-10-23 14:02

Vera Konsept halka arz ne zaman, kaç lot verir? Vera Konsept GYO halka arz oluyor!

Vera Konsept GYO halka arz tarihleri vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Sermaye Piyasası Kurulu, Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin halka arz başvurusunu onayladı. Peki, Vera Konsept halka arz ne zaman, kaç lot verir? İşte Vera Konsept GYO halka arz tarihleri...

Finans 17-10-23 13:27

Tarihin en büyük halka arzı! TAB Gıda halka arz oluyor: İşte detaylar...

Borsa İstanbul'da halka arzlar devam ediyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), haftalık bülteninde yeni halka arz olacak şirketleri açıkladı. 12 Ekim tarihli bültende TAB Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ ile Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin halka arzına onay verildi. 6.8 milyar TL halka arz büyüklüğüyle TAB Gıda borsa tarihinin şu ana kadarki en büyük halka arzı olacak. İşte ayrıntılar....

Finans 13-10-23 10:28

Yağlı ciltlere aloe vera sürülür mü? Aloe vera jel yağlı ciltte nasıl kullanılır?

Yağlı ciltler genellikle parlama, sivilce oluşumu ve genel olarak fazla sebum üretimi gibi sorunlarla başa çıkmak zorunda kalan kişiler için bir endişe kaynağı olabilir. Bu tür ciltlerin bakımı doğru ürünlerin ve doğal içeriklerin kullanılmasıyla dengelenmelidir. Aloe vera jeli özellikle yağlı ciltler için mükemmel bir cilt bakım ürünü olarak kabul edilir. Peki, yağlı ciltler için aloe vera jeli kullanımı nasıl olmalıdır?

Kadin 05-10-23 13:52

Aloe vera cilt lekelerine iyi gelir mi? Aloe vera cilt lekeleri için nasıl kullanılır?

Aloe vera bitkisi binlerce yıldır insanlar için sağlık ve güzellik için kullanılan bir doğal mucize olarak kabul edilir. Bu tropikal bitki, içerdiği jelin yanı sıra antioksidanlar, vitaminler, mineraller ve amino asitler gibi birçok biyoaktif bileşen içerir. Bu özel kombinasyon cilt bakımında ve sağlıkta çeşitli faydalar sunar. Peki, aloe vera cilt için nasıl kullanılır?

Kadin 25-09-23 20:06

Evinizden eksik etmeyin: Cildi ve saçları ışıl ışıl parlatıyor! En az 10 yaş gençleştiriyor

Cilt ve saç bakımında doğal ürünlerin oldukça etkili faydaları bulunuyor. Pahalı ürünler almak yerine evde doğal ürünler ile bakım yapmak isteyenlerin evinde mutlaka aloe vera jeli bulunuyor. İşte duyunca şaşıracağınız aloe vera jelinin mucizevi faydaları...

Kadin 02-09-23 16:25

Safranbolu’da konsept alanlar inşa ediliyor

Safranbolu Belediyesi tarafından konsept park alanlarına ilave olarak dinlenme alanları inşa ediliyor.

Yurthaber 25-08-23 14:08

Sonunda bu da oldu! Kendi kendisine cenaze töreni düzenledi... Sosyal medyada gündem yarattı

Brezilya’nın Sao Paulo kentinde yaşayan bir sosyal medya fenomeni Grazi Gervasio doğum günü için ilginç bir konsept seçti. Fenomen isim 28. yaş doğum günü için kendisine bir cenaze töreni düzenledi. Arkadaşları ve ailesini davet eden Gervasio, tabutta doğum günü pastasını üfledi. O anları sosyal medyadan paylaşan Gervasio’nun paylaşımı gündem yarattı.

Trend 27-07-23 10:52

Kurtlar Vadisi'nin senaristleri kolları sıvadı! Yeni dizinin konusu heyecanlandırdı

Kurtlar Vadisi dizisinde senaristlik yapan Bahadır Özdener ve Raci Şaşmaz ile 4 sezon 99 bölüm konsept danışmanlığı yapan Soner Yalçın ile buluştu. İddialara göre dizinin senaristleri mafya çatışmalarını konu alacak yeni dizi için kolları sıvadı.

Magazin 10-07-23 15:20

Antep fıstığı faydaları nelerdir, tansiyonu yükseltir mi? Antep fıstığında hangi vitaminler var, neye iyi gelir?

Antep fıstığı Türkiye'nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yetişen dünyaca ünlü bir kuruyemiş türüdür. Bilimsel adı Pistacia vera olan bu bitki özellikle Gaziantep şehriyle özdeşleşmiştir ve "Antep fıstığı" olarak da bilinir. Antik çağlardan beri yetiştirilen Antep fıstığı zengin tarihi ve eşsiz lezzetiyle dikkat çeker. Antep fıstığı sağlıklı yağlar, protein, lif ve çeşitli vitamin ve mineraller açısından zengin bir besin kaynağıdır. Peki, Antep fıstığı neye iyi gelir?

Haber 15-06-23 13:44

Yıllarca Rusya lideri Vladimir Putin’in annesi olduğu iddia edilmişti! ‘Gizemli anne’ hayatını kaybetti

Kremlin’in tüm yalanlamalarına rağmen Rusya lideri Vladimir Putin’in gerçek annesinin Vera Putina olduğu iddia edilmişti. Vera Putina’nın evli bir adamla ilişki sırasında hamile kaldığı ve Putin’i dünyaya getirdiği dünya basınında geniş yankı uyandırmıştı. Vera Putina’nın 97 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı.

Trend 02-06-23 08:30

Yasemin Yalçın kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkılar Bizi Söyler Konuğu Yasemin Yalçın'in kızı kimdir?

Yasemin Yalçın kaç yaşında ve nereli gibi sorular, Şarkılar Bizi Söyler izleyicileri tarafından merak ediliyor. Her hafta farklı bir konsept ile ekranlara gelen Şarkılar Bizi Söyler Programında bu hafta "Biraz Pop Biraz Türkü" yer alacak. Programa konuk olan şarkıcı Yasemin Yalçın İstanbul doğumludur. Peki, Yasemin Yalçın kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 28-05-23 22:56

Gökhan Türkmen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkılar Bizi Söyler Konuğu Gökhan Türkmen'in eşi kimdir?

Gökhan Türkmen kaç yaşında ve nereli gibi sorular, Şarkılar Bizi Söyler izleyicileri tarafından merak ediliyor. Her hafta farklı bir konsept ile ekranlara gelen Şarkılar Bizi Söyler Programında bu hafta "Biraz Pop Biraz Türkü" yer alacak. Programa konuk olan şarkıcı Gökhan Türkmen İstanbul doğumludur. Peki, Gökhan Türkmen kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 27-05-23 21:20

Mazlum Çimen kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkılar Bizi Söyler Konuğu Mazlum Çimen'in şarkıları ve albümleri

Mazlum Çimen kaç yaşında ve nereli gibi sorular, Şarkılar Bizi Söyler izleyicileri tarafından merak ediliyor. Her hafta farklı bir konsept ile ekranlara gelen Şarkılar Bizi Söyler Programında bu hafta "Biraz Pop Biraz Türkü" yer alacak. Programa konuk olan şarkıcı Mazlum Çimen Kahramanmaraş doğumludur. Peki, Mazlum Çimen kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 27-05-23 21:19

Aloe vera jeli faydaları nelerdir, saça ve yüze nasıl kullanılır? Aloe vera jeli ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Sağlıklı ve nemli bir cilde sahip olmak artık mümkün! Aloe vera bitkisinden elde edilen doğal ve organik bir cilt bakım ürünü olan Aloe vera jeli cildinize ihtiyacı olan nem, vitamin ve mineralleri sağlar. Sadece cildinizi nemlendirmek ile kalmaz aynı zamanda cildinizdeki tahrişleri, kızarıklıkları ve hassasiyetleri azaltır. Aloe vera jeli,cildi nemlendirir, güneş yanığına iyi gelir, egzama ve dermatit gibi cilt problemlerini tedavi eder, cildin yaşlanmasını geciktirir, saçları nemlendirir.

Haber 08-05-23 10:17

73 yaşındaki Vera Wang yaşlanma karşıtı güzellik sırrını açıkladı! Kırışıklık olmaması için...

Yaşıtlarına göre daha genç gözüken ve kırışıksız cilde sahip olan kadınların güzellik rutinleri oldukça merak ediliyor. Her kadının cildine uyguladığı bakımlar farklılık gösteriyor. 73 yaşındaki moda tasarımcısı Vera Wang, yaşına göre fit vücudu ve genç cildiyle dikkat çekiyor. Ünlü modacı Wang, cildi için uyguladığı basit yaşlanma karşıtı güzellik sırlarını açıkladı.

Kadin 17-04-23 11:22

Zekai Tunca kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkılar Bizi Söyler Konuğu Zekai Tunca'nın şarkıları ve albümleri

Zekai Tunca kaç yaşında ve nereli gibi sorular, Şarkılar Bizi Söyler izleyicileri tarafından merak ediliyor. Her hafta farklı bir konsept ile ekranlara gelen Şarkılar Bizi Söyler Programında bu hafta "Türk Sanat Müziği Şarkıları" yer alacak. Programa konuk olan şarkıcı Zekai Tunca Ankara doğumludur. Peki, Zekai Tunca kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 08-04-23 17:26

Aloe vera kaç günde bir sulanır, nasıl bakılır? Aloe vera nasıl daha hızlı büyür, neden yumuşar?

Evlerde en çok yetiştirilen bitkilerden olan aloe vera, sarısabır adıyla da bilinir. Zarif görünümü, dayanıklılığı ve uzun ömürlülüğü ile öne çıkan aloe vera, şifalı oluşuyla tanınır. Pek çok kozmetik ürününün içinde kullanılan aloe veranın farklı çeşitleri de vardır. Evde yetiştirmesi kolay olan aloe vera bitkisi çeşitli amaçlarla kullanılabilir. Günümüzde daha çok cilt ve saç bakımı için kullanılan aloe vera bitkisinin bakımı nasıl olmalıdır, ne kadar sulanmalıdır?

Kadin 07-03-23 17:55

Avrupa Birliği, Twitter'ın dezenformasyonla mücadelesini yetersiz buldu! Beni hayal kırıklığına uğrattı

Avrupa Birliği (AB), sosyal medya platformu Twitter'ın dezenformasyona karşı aldığı tedbirleri açıklayan raporunu yeterli bulmadı. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Vera Jourova, "Twitter'ın sunduğu raporun diğerlerinin gerisinde kaldığını görmek beni hayal kırıklığına uğrattı. Twitter'ın kurallardan kaynaklanan yükümlülüklerine daha ciddi bir bağlılık göstermesini bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 09-02-23 15:54

Hüseyin Kağıt kimdir, nereli ve kaç yaşında? 'Hayatı Tesbih Yapmışım' şarkısıyla ünlenen Hüseyin Kağıt, Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor!

Hüseyin Kağıt, 28 Ocak 2023 Cumartesi günü (bugün) Kanal D'de ekrana gelen Şarkılar bizi Söyler programı nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Şarkılar Bizi Söyler programında bu hafta konsept 'Ankara Havası' olarak belirlendi. Peki, Hüseyin Kağıt kimdir? İşte, Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Hüseyin Kağıt hakkında bilgiler...

Magazin 28-01-23 20:30

Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? Ankara rüzgarı esecek: İşte 28 Ocak 2023 Şarkılar Bizi Söyler konukları...

Şarkılar Bizi Söyler programının konukları belli oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunuculuğunu yaptığı programda konsept, 'Ankara Havası' olarak belirlendi. Program bu akşam 67. bölümüyle ekrana gelecek. Peki, Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? İşte, İşte 28 Ocak 2023 Şarkılar Bizi Söyler konukları...

Magazin 28-01-23 10:01

2023 Survivor kadrosunda kimler? Survivor 2023 KADROSU İSİMLERİ VE RESİMLERİ! İşte ünlüler, gönüllüler ve fenomenler!

Survivor 2023 heyecanı için geri sayım başladı. 15 Ocak Pazar günü birinci bölümü ile ekrana gelecek olan fenomen yarışma programında bu sene konsept değişti. Acun Ilıcalı, yeni sezon başvurularının alındığı tanıtımda yaptığı açıklamasında yeni sezonda Survivor’da akıl oyunlarının olacağını ifade etmişti. Bu sene kadroda da değişikliğe gidildi ve ünlüler, gönüllüler ve fenomenler olarak üç kadro oluşturuldu. Peki, Survivor 2023 KADROSUNDA kimler var? İşte tüm ayrıntılar...

Magazin 14-01-23 12:14

Eski öğretmenine meydan okudu! “Hiçbir yere gelemeyeceğimi söylemişti şimdi para ödeyerek abonem oldu”

Hollanda’da yaşayan 22 yaşındaki Vera Dijkmans, yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir sosyal medya uygulaması üzerinden seksi fotoğraf ve videolarını satmasıyla tanınıyor. Eski bir ortaokul öğretmeninin kendisinin bir yere gelmeyeceğini söylediğini iddia eden Dijkmans, “Şimdi pata ödeyerek abonem oldu” diyerek meydan okudu.

Trend 13-01-23 14:31

Bukalemun gibi renk değiştiren otomobil! Görenleri şaşırtıyor

Alman bir otomobil markası, renk değiştirebilen konsept otomobilini Las Vegas'ta düzenlenen CES 2023'e getirdi. Geçiş yapabilmek veya kombine edebilmek için 32 renk imkanı sunan otomobil E-Ink (E-Mürekkep) teknolojisini kullanıyor. Bukalemun gibi renk değiştiren otomobil görenleri şaşırtmayı başarıyor.

Haber 06-01-23 16:40

MasterChef Divriği pilavı tarifi: Divriği pilavı nasıl yapılır? Tadına doyulmayan meşhur lezzet

Divriği pilavı bu akşam MasterChef yeni bölümünde yapılacak lezzetlerden bir tanesi. Programın yeni bölümündeki konsept “Dünyadan pilav lezzetleri” oluyor. Şeflerin istediği pilav tarifleri Türkiye, İspanya, Tayland ve Hawaii mutfağından geliyor. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde yapılacak Divriği pilavı tarifi nedir, nasıl yapılır? İşte püf noktaları…

Yemek 06-12-22 14:20

Uzun zamandır bekleniyordu! Tesla CEO’su Elon Musk startı verdi, teslimatlar başladı...

Twitter'ın sahibi Elon Musk'ın şirketi elektrikli araç üreticisi Tesla uzun zamandır beklenen elektrikli kamyonu Tesla Semi teslimatlarına başladı. Tesla CEO'su Elon Musk, dün şirketin Nevada'daki fabrikasında düzenlenen etkinliğe katılarak Tesla Semi teslimatlarını başlattı. İlk kez 2017'de konsept olarak tanıtılan kamyonların 2019'da üretime girmesi gerekiyordu ancak çeşitli nedenlerden dolayı ertelemeler yaşandı. Musk ise gecikme için özür diledi.

Haber 02-12-22 10:47

Aloe vera çayı faydaları nelerdir, neye iyi gelir? Aloe vera çayı nasıl yapılır ve demlenir?

Günümüzde sağlıklı yaşam oldukça önemli bir hâle gelmiştir. Hızlı tüketim ile gelen hızlı üretimin yol açtığı bazı olumsuz durumların olduğunu düşünen kişiler doğal olanlara yönelmeye başladılar. Bitki çayları da yönelinen bu doğal ürünlerden bir tanesidir. Pek çok bitkiyi ve çiçeği bitki çayı şeklinde hazırlamak ve tüketmek mümkündür. Cilt bakımında da sıklıkla kullanılan aloe vera bitkisi, çay olarak da tüketilebilir. Aloe vera çayı nasıl yapılır?

Haber 01-11-22 17:04

Tarih kitaplarında adı geçiyor: İmparatorların ilacı! Doğal cinsel uyarıcı, libidoyu ateşler, doğurganlık sorunlarını tedavi eder...

Aloe Vera antik çağlardan beri önemli bir cinsel uyarıcı olarak kabul edilmiştir. Tarihi kayıtlara göre, Roma imparatoru Tiberius libidosunu artırmak için aloe suyu içti. Daha sonra Hint efsanelerine göre Kama Sutra'da özellikle Navajo Kızılderilileri tarafından bu bitkinin afrodizyak özelliklerinden bahsedilmiştir. Ve son olarak Ortadoğu'da doğurganlık sorunu olan kadınları tedavi etmek için bir Aloe Vera ilacı kullanılmıştır.

Haber 26-10-22 16:13

Müdürüne kucak dansı yaparak gündem olmuştu! Polis memurundan yeni video geldi

ABD'de, New York Polis Departmanı'nda çalışan bir polis memuru olan Vera Mekuli, geçen yıl bir Noel partisinde bir teğmene şehvetli bir kucak dansı yapmasıyla gündem olmuştu. 27 yaşındaki genç kadın, sosyal medya hesabında ''Yazı özledim'' başlığıyla paylaştığı yeni bir video ile o videoyu takipçilerine hatırlattı.

Trend 26-10-22 13:01

MasterChef’te yeni konsept! İşler iyice zorlaştı… Yarışmacılar şaştı kaldı

MasterChef’in bu akşam yayınlanacak olan bölümünün fragmanına yeni konsept damga vurdu. Yarışmanın jüri üyelerinden biri olan Somer Sivrioğlu, ‘Haftalar geçtikçe oyunlarımız daha da zorlaşacak diye size söylemiştik. Takımları öne alalım.' dedi ve yeni konsepti açıkladı.

Magazin 26-10-22 11:59

'Annelerini getirip megafonlarla çağrı yaptırıyoruz' diyerek duyurdu! Bakan Soylu'dan terörle mücadeleye ilişkin çok çarpıcı açıklamalar: Helikopterlerle aşağı atıyoruz

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı canlı yayın programında Türkiye'nin uyuşturucu ve terör ile mücadelelerine ilişkin bilgileri açıkladı. 15 Temmuz 2016'dan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu konsept doğrultusunda 3 ile dikkat çeken Bakan Soylu, terörle mücadelede Türkiye'nin yürüttüğü yöntemleri de paylaştı. Bakan Soylu terör örgütüne katılanların ailesinin helikopterlerle bölgeye götürülerek mağaralara megafonla seslenildiğini bildirdi.

Haber 06-10-22 12:39

Goodyear, Citroen Oli ile Eagle Go konsept lastiğini görücüye çıkarıyor

Eagle GO konsept lastiğin sırt hamurunun tamamına yakını sürdürülebilir malzemeden üretiliyor

Yurthaber 30-09-22 16:01

Fine dining ne demek? MasterChef'te geçen fine dining konsept ne anlama geliyor?

Fine dining konseptin ne anlama geldiği MasterChef seyircileri tarafından merak ediliyor. Fine dining Masterchef'e konuk olan şef Osman Sezener ile birlikte gündeme gelmişti. İzleyenlerin merak edip internette araştırdığı fine dining konsept ne anlama geliyor? Fine dining nedir? İşte yanıtı...

Yemek 29-09-22 16:11

Citroen'in yeni logosu ilk kez konsept araçta kullanıldı

Citroen Üst Yöneticisi Vincent Cobee: -"103 yıllık tarihimizin muhtemelen en heyecan verici bölümüne giriyoruz. Citroen için modern ve çağdaş yeni bir görünümü benimsemenin tam zamanı"

Yurthaber 29-09-22 10:36

Yerli otomobil TOGG'la ilgili yeni gelişme! Sosyal konuttan sonra TOGG hamlesi bekleniyor

Yıl sonunda üretimine başlanacak ve 2023'ün ilk aylarında da tüketici ile buluşacak Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'la ilgili yeni gelişme yaşandı. TOGG teknolojilerinin sergilediği ‘Konsept Akıllı Cihazı’ Ayasofya ve Sultanahmet manzarası eşliğinde Galataport’ta görücüye çıktı. Aracın Sedan modeli sergilenirken, yerli otomobili inceleyen vatandaşlar ise devletin TOKİ gibi TOGG alımında da ödeme kolaylığı sağlamasını bekliyor.

Finans 21-09-22 17:20

Dacia Manifesto tanıtıldı: Kapısı ve camı yok, farı ise el fenerine dönüşebiliyor!

Dacia, yeni konsept aracı 'Manifesto'yu tanıttı. İlginç özelliklere sahip olan Dacia Manifesto'da kapı, pencere veya ön cam yok. Farı el feneri olarak kullanılabilen araçta alışık olduğumuz türden lastikler değil, havasız lastikler bulunuyor.

Haber 16-09-22 16:03

Dacia yeni marka manifestosunu açıkladı

MAİS AŞ Genel Müdürü Berk Çağdaş: - "Yenilenen ürün yelpazesi ve Manifesto konsept otomobili, yeni marka kimliğiyle birlikte Dacia'nın maceracı ruhunun bir göstergesi"

Yurthaber 16-09-22 13:48

Rıza Kayaalp'in kızı Ay Vera, babasının dünya şampiyonluğunu televizyondan izledi

Sırtında babasının fotoğrafı yer alan milli formayı giyen Ay Vera, tezahürat da yaptı

Yurthaber 14-09-22 12:51

MasterChef 8 Eylül dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? MasterChef eleme adayları kim oldu?

MasterChef Türkiye'nin 8 Eylül Perşembe akşamı yayınlanan son bölümünde haftanın 3. dokunulmazlık oyunu ile 2. dış konsept olan Malatya'da çekimler gerçekleşti. Gecenin sonunda dokunulmaz takım, bireysel dokunulmaz ve eleme adayları belirlendi. Peki, MasterChef dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı? 8 Eylül 2022 MasterChef eleme adayları kim oldu? İşte yanıtı...

Haber 09-09-22 09:00